Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Levéstem az új lapperhez egy apró ismertetõt ,mivel enyhén eltérõ a régitõl ,ami jó mert sok újdonság van benne(csak nekem volt picit fárasztó 😉) ->lfs gyik /sry az esetleges hibákért/

Tomsteel
Köszönjük !!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Az lfs gyik-ban írtam pár sort róla.

csige791
Van beta magyaritasunk airio-hoz ha erdekel valakit. Ha jól tudom a Hell racinges srácok csinálták.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Köszönöm!
Az AIRIO-s részt, azért leírom hátha érdekel valakit ,aki hosztol(na):
Ez is egy statisztikai progi az lfs-hez ,de kevésbé lehet egyedivé tenni ,mint a lappert. A funkciójuk ugyanaz: ststisztika-játékosok felügyelete stb csak más-más kivitelben.
Az ingyenes (free) változat innen letölthetõ! Ha kell segítség hozzá ,akkor lfs gyik-ban lévõ email-en elérhetnek engem (vagy írok róla is pár sort oda valamikor)!
Pár perc alatt belõhetõ és sokat dob a szerveren szerintem minden tekintetben!

Mai termés 10 bõl 7 krasser a demó szerveremen(+2 elve kinnt maradt a listának hála) ,de a lapper kicsit megnehezítette a dolgukat hálisten 😉!

Alexease
*** Nem akartam beleavatkozni, amig nem erik el a off-hozzaszolasok a kritikus hatart, de mivel mar kezdett szemelykedesbe atmenni "vita" es keres is volt a torlesre, igy idaig visszatoroltem. ***
Alexease
Nyugi. Nem kell rendet teremtened, foleg ilyen stilusban, ha sok a "felesleges" hozzaszolas, ugyis torlom. Ezzel csak tobb felesleges, nem ide illo hozzaszolast generalsz es tobb torolni valot😉 THX!
Alexease
6-8 hozzaszolasni "megbeszeles" meg itt is belefer, elkerulhetetlen😉 Akkor kezd problemas lenni, amikor mar a beszolos, flame-keltos, chat-jellegu hozzaszolasok szaporodnak el.
Roger6
Félre ne érts kérlek, sajnálom ami az oldallal történt...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mackosajt
ki vitázik?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Pepsi Twist
engem is má kibaszottul idegesít hogy itt vitatkoztok, ki a faszomat érdekel?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

csige791
alex: Mi lenne ha csinálnál az lfs off/warez topic mellé egy LFS panasz topicot is. Vagy Panaszok benyujtása csigével szemben topicot. 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

mackosajt
1. nem állítottam, hogy a szívem csücskei, csak nincsenek elõítéleteim, és nem hagyom magam megvezetni. pont!
2. kizárt
3. Helyesen így hangzana akkor: A mostani támadások Magyarországról érkeztek. Korábban volt ugyan 2 támadási kísérlet az oldal ellen, ám azok a volt Szovjetúnió felõl érkeztek.

Mire alapozod a 90%-ot?

A videót továbbra sem tartom jó példának, és nem méltó egy autós játékkal foglalkozó oldalhoz, mint ahogy a korábbi szélsõjobbos hírek sem. Válaszd már ketté a játékot a valóságtól.

Cikkezzél inkább a SCI jövetelérõl, vagy bármi másról, ami nem etnikai problémákkal kapcsolatos, vagy nem csak a másik szidásával.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

csige791
Belém már páran belekötöttek ebben a topikban, és elhiheted, sosem én hoztam ide a témát. az elsõ eset elõtt nem is tudtam errõl a fórumról.
Hát ezt a k betût tényleg jól benéztem. 😊

Roger6
"melegebb ékhajlatra" - bazmeeeeeeeeeg... Elhiszem, hogy dühös vagy és bosszant ez a dolog, de azért írni tudjál. Ez fájt. És ha már itt tartunk, ezt nem ebbe a topicba kellett volna.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csige791
1.
A videónak se az LFS-hez se az autóversenyzéshez nincs semmiféle köze. A videónak kizárólag ahhoz az emberszerûséghez van köze aki feltörte és megrongálta a weboldalunkat. Hogy te is megértsd vázolom részletesen:
A videóban látható sírokat szorgalmas nyugdíjas emberek hosszú évek alatt összespórolt pénzébõl építette egy még szorgalmasabb szakember. Majd ezeket a sírokat néhány perc alatt tönkretette néhány ember alatti lény.
Tehát:
Sírkövek = Weboldal
Nyudíjasok és a szakember = ASR csapat egy része aki a weboldalt szerkesztik és az anyagi háteret biztosítják, nem kevés melóval.
A videón látható rongáló = A weboldalunkat tönkretevõ ember(?)
Azaz a videó nem a szived csücskei ellen irányult, hanem az oldalunkat feltörõ lény ellen.
Bízom benne, hogy részletes magyarázatom után megnyugtató választ találtál az elsõ kérdésedre.

2.
Kizárólag száraz tényeket közöltem az esettel kapcsolatban, látom sikerült levonnod belõle egy következtetést, ami némi hasonlóságot mutat az én következtetéseimmel... még a végén haverok leszünk ?

3.
Elõfordulhat, hogy rosszul fogalmaztam (ebben nem vagyok a legjobb).
copy-paste a hírbõl:

- A támadás Magyarországról érkezett, ezidáig kettõ darab támadás érte a lapokat, teljesen különbözõ idõpontokban, mindkétszer a volt Szovjetunió tagállamaiból.

Mondat elemzés:
A támadás Magyarországról érkezett,... - Számomra ez azt jelenti, hogy a szóban forgó az oldalunkat megrongáló támadás Magyarországról érkezett.
...ezidáig kettõ darab támadás érte a lapokat, teljesen különbözõ idõpontokban, mindkétszer a volt Szovjetunió tagállamaiból. - A mondat második felében található információ pedig arról szól, hogy az utolsó támadás elõtt (ami tönkretette a munkánkat) még sosem érkezett behatolási próbálkozás Magyarországról, csak és kizárólag Ukrajna és hasonló címekrõl, ráadásul sosem közel azonos idõpontban mindkét teljesen különálló weboldalunkra.
A videóról az egyes pontban már írtam.

Igen elõfordulhat, hogy véletlenek sorozata az egész, ez a tény vitt rá arra, hogy a következõt írtam a hírbe:
...az elkövetõ személye is csak 90 százalékosan állapítható meg, ezért csak száraz tényeket közlünk az esettel kapcsolatban a többit rábíznánk mindenki józan ítélõképességére.

Remélem mindenre megkaptad a választ amit nem értettél. Ismételten leírom, hogy nem a kisebbség(?) ellen irányult a videó (bár nem szeretem õket)hanem az ellen aki tönkretette a munkánkat.

A hírben semmiféle szitkozódást nem érzek, bár a történtek után szerintem nyugodtan elküldhetném melegebb ékhajlatra az ismeretlen tettest, de nem tettem.

peace!

mackosajt
1. Mi köze van a videónak az oldalhoz, meg úgy általában az LFS-hez?
2. Látom nagy tüske a kizárt tag, mondhatni kimondatlanul is õt tartod felelõsnek az oldalt ért támadért
3. A támadást keletrõl intézték az oldalatoknak, akkor hogy jön a képbe a kizárt tag, meg a videó?

Valahogy ez nem áll össze nekem, és nem kizárt, hogy csak a véletlenek sora ez az egész? Mellesleg szerintem egy gyakorló programozó biztos tudja ismeretlen terepen is, hogy mit keressen, amivel tönkretehet egy oldalt. Nem kell, hogy legyen helyismerete, csupán az alapot kell ismerje.

pl. a hivatalos egyesületünk oldalát is pedzegetik, mert használ egy sablont, aminek vannak hibái, mint mindennek. lásd win7 is már fel van törve.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy lehet igazad van a "gyanúddal", csak sajna lehet hamis. A cigós videó meg nem tudom, mire jó.

Megint nem az lfs-rõl, és nem a csapatról szól a hír, vagy az autókról, hanem a szitkozódásról.

csige791
újra mûködik az asr-series jó sok új finomsággal. "Ami nem öl meg, az megerõsít"

solo
Challengert:]

ÕÕÕÕ metrót kérhetek a játékba? xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Máté94
Pont utána.<#idiota>
bardocz
A 4-es metróval vagy az euro bevezetésével hangolják össze?<#idiota>
Máté94
50 év múlva péntek
pointer4
Én inkább egy Dodge Chargert szeretnék, az melyik péntek ? 😄
atenza
Ha már a gépeden van a játék, akkor a szerverkeresõnél megjelenik majd egy opció, amivel ott a menüben letöltheted, azaz magától upgrade-el majd.

Alexease
Valoszinuleg a hivatalos oldalrol😊 Mint mindig...
Pummis
na mégegy ember ki várja a pénteket 😄 egyébként hol lehet majd letölteni ?

Roger6
Ez nagyon nagy videó!<#eljen>

hezi

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Pummis
az mi is pontosan 😛?

kifli
mindenki a vw-t várja, szal jövõhét péntekig punny lesz <#idiota>
Pummis
punyi van

attila2323
Fú ez a topik olyan kihalt mint a régi Western filmekbe mikor délben az utcán csak a szél fúj és elmegy mellettem egy ördögszekér.

semmi

csige791
Adobe after effects-re tippelek. Egyszer felraktam, de annyira brutál módon bonyolult, hogy inkább hanyagoltam.

kifli
lfs forumon nyitottál neki topikot?
nyiss neki egyet és adj neki valami jó nevet, esetleg a nagyobb szerverek adminjait keresd fel 😊
atenza
A zene az 5 csillagos 😊

krasher videjó
Sajna xfirevel rögzitettem, így nem igazán jó minõségû :S

Tomsteel
Uhh, komolyak a videók !

Pepsi Twist
+ az is rátett 1 lapáttal meg a kerék is ganés volt sztem 😄 ganéra nem emlékszek de mintha a fûrõl jöttem volna vissza am ott el is úszott a versenyem... annyira bírom 2 kör alatt felhozom magam az elsõ 3 hely egyikére azt valami barom akit köröznék me mondjuk kiállt a boxba meg vissza nem enged el és inkább kiforgat...

kifli
szerintem meg azért mert full szar íven mentél be a kanyarba
Pepsi Twist
nálam ez ûberel

Pepsi Twist
ezen befostam hallod 😄 ez kb komolyan 1 centin múlott 😄 am itt azé csúszott ki az eleje me 1ik kanyarba meglöktek aztán forogtam össze vissza aztán má rögtön 100fokos volt az elsõ 2 kerék

Alexease
Ez nagyon messze van az alatta levo videoto😉
kifli
atenza
Ilyen hangot el tudnék képzelni benne 😊

Pummis
Mi a cime ennek a jó zennének ?

atenza
Igen az egyik legjobb videó ami készült lfs-rõl...
1:22 körül van egy olyan jelenet amikor az autó oldalán kirajzolja pl a felniket meg az autó elemeit, az elég durva. Ilyet pl hogyan lehet csinálni?

Misi az ezredes
Jaja ez nagyon N1ce ! Én is csinálnék hasonlót a probléma az, hogy nagyon bonyolult. 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Máté94
A legjobb és legszínvonalasabb videó!
Tomsteel

mackosajt
a billentyû a legjobb <#banplz>