16062
  • aerolive
    az elég sux módszer, ráadásul a pedál is hamarabb tönkremegy, nem G25-öm van.
  • R0zs0máK
    Én szinte csak driftelek LFS-ben és sosincs bajom a kuplunggal...egyedül aminek nagyon érzékeny, az az LX6
  • kifli
    z-ben már nem olyan érzékeny a kuplung mint y-ban volt szerintem, vagy csak megtanultam jobban vigyázni rá :)
  • R0zs0máK
    Vedd el a gázt és nem ég le a kuplung...
  • aerolive
    felraktam a z25-öt.
    tetszenek a visszajelző lámpák, szebb lett az xrg stb.
    én még lfs X-szel tolom, mert sohasem gondoltam volna, hogy elfogják kúrni a sorozatot :(

már az Y-nál kezdődött ...
    - elkúrták, nem lehet egérrel kuplungolni mert az elején van egy megszüntethetetlen holtjáték + leég a kuplung elég hamar, ezzel elveszett a játékélmény számomra.

aztán kivették azt, hogy szekvenciális váltónál elvegye a gázt váltáskor ... katasztrofális.

gyerekek, nincs valami mod arra, hogy a kuplung leéégést megszüntesse? meg elvegye a gázt váltáskor?
  • tenkenorman
    tudom de nem felétlen kell. elég a 22 ha jól tudom
  • tuzfal3
    ma jött a hírlevél hogy van Z25 patch
  • tenkenorman
    rakjad fel a legújabb patcheket. z akárhány. z22 is van ha jóltuomvangy mi
  • Roger6
    Péntek van.
  • cumfu
    Heló! Olyan gondom lenne, hogy leszedek autókat az lfsmods.com-ról, bemásolom a játék data mappájába felül írom és utána ha elindítom a játékot akkor ilyen kockás a skin, és lyukas. Z verzióm van. VAlaki tud segíteni?
  • tenkenorman
    Egy ismerős megcsinálta nagyon jól, de féltette mint az életét. senkinek nem adta oda. ráírok hogy felajánlja-e
  • kifli
    lfs viewer-ba be lehet tenni modolt modelleket valahogy?
  • kifli
    van itt olyan aki jól tud skinezni, és segítene nekem?
    ERRE az alapra kéne rávarázsolni radír egykori bmw-jét :)

ezt:
    KÉP
    kep1
    kép2
  • tenkenorman
    Hali. Ma reggel megpróbáőltam megcsinálni az ltp portos outgauge ledes fordulatszámmérőt de nem jött össze. valaki segítene?
  • High end PC #12803
    Dehogy is :)
    310 mph az egyenesben kicsit sok lenne :DD

Hát, a régi V10-esek amik pár éve voltak még a 4 sec-et súrolták legjobb körülmények között 0-200 kph-ra, a mostani V8-asok talán szerintem 4.5 felett lehetnek valahol. De biztosan nem 6 sec felett. :S
  • Alexease
    Amugy mennyi ido alatt gyorsul egy valodi F1 200 km/h-ra?
  • Alexease
    Esetleg nem merfoldre van allitva a program?!:)
  • High end PC #12800
    Megy-megy!

Az a baj, hogy az F1 BMW-vel nem tudok sehogyan se jobbat rajtoni 0-200 kph-ra 6 sec-nél. Ez nem túl valós, nem modellezték kicsit félre az F1-est? Vagy csak én nem tudok vele normálisan rajtolni? Próbáltm különböző abroncsokon, más áttételezésekkel, kipörgésgátlóval is, mindig 6 sec felett jött ki a 200 :((
  • Alexease
    De eloszor azert probald ki, hogy mukodik-e, mert lehet hogy en vagyok a hulye:)
  • High end PC #12798
    Igen, valahogy sejtettem, hogy én vagyok a hülye :D

Kössz a segítséget, örökre megjegyeztem! :)
  • Alexease
    Ki kellene kapcsolni a pedaloknal a Combined reszt (vagy beallitani Separated-re):) Mar 10 eve igy mukodik... :)
  • High end PC #12796
    Mindig olyan rohadt nehezen tudtam beállítani a G25-öt LFS alatt, nem bírom felfogni, hogy miszerint kell a gáz/fék tengelyt beállítani. Mindig azt mondja a Gáznál válasszak tengelyt, kiválasztom azt ami a gázpedálé, aztán fék gombra azt mondja vűlasszak tengelyt, kiválasztom azt, ami a fékpedálé, aztán a sztori mindig ugyanaz: ahogy elveszem a gázpedálról a a játékban lábam, fullra benyomódik a fék tengely, legalábbis ezt érzékeli a játék. nem vágom miért... mindig annyi szarakodás után sikerül csak véletlen belőni..
  • ASR Godfather
    Z25
  • tenkenorman
    áh köszi.
  • wakizashi
    Eztet találtam:
    "New key : SHIFT+Z to show the mouse cursor when it would be hidden"
    Kipróbáltam és a shift+z eltünteti vagy megjeleníti a kurzort ;)
  • tenkenorman
    miért nem tűnik el az egér a képernyőről? idegesít:@ egesed vagyok:D
  • wakizashi
    Erre gondolsz:
    "Mouse steer/look/axes now relative to interface (not entire screen)" ?
    Mert ez nem a z24 ben lett megcsinálva ,de attól függetlenül lehet bibis az egereseknek (kormányhoz hajazó eszközzel irányítok ,ezért nem érthetem )!
  • GPx8
    Érdekes, hogy csak a fényszórót lehet bekapcsolni, nyilvána az utcai Scirocco-ban van tompított is, úgyhogy jön még 1-2 teszt patch...
  • Tomsteel
    Miért ?
  • Naxos
    aki egérrel irányít utálni fogja a Z24-et
  • wakizashi
    Z24
    A szerver böngésző lett tuningolva leginkább pl.:
    -page up/page down/end/home gombokkal lehet manőverezni
    -átrendezett/hozzáadott szűrök - pöpec
    -szerverre kapcsolódáskor kiírja ,hogy mi engedélyezett ill. mi nöm

-a fokozat kijelző színezhető az utcai verdákban
  • r4f1
    sajnos nem. Még akkor vettem amikor a momot 30ért adták. Fájna eladni most ennyiért :). De még gondolkozok rajta.
  • csige791
    nyilatkozat. Demo bajnoksag 2. futam.
  • mackosajt
    Ne ijedezz lfs-ben a skinemtől.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyrészt sajtos, másrészt a MOTE-t támogató Csergő alkatrész van rajta, és nem a drift bajnokságban állat módjára vezető ember. :)ennyi közöm volt Cs. J-hez idén.
    Ezt én szerveztem 3. magammal
  • tenkenorman
    a momo nem eladó:D? kormányt keresek. monnyuk amennyiért megvenném nem érné meg neked. 5-6 ér max.
  • r4f1
    hehe én is arra gondoltam. Otthon van momo is meg G25. megveszem ezt ezzel elleszek versenyezni szoktam ott úgyis csak a "pillangó" váltót használom. Az otthoninak meg találon most megtört az USB kábele vagy valami hasonló, de ha más is lenne vele akkor ez itt lesz tényleg csere alkatrésznek.
  • tenkenorman
    akkor vedd meg. ha más nem jó lesz cserealkatrésznek ha visszajösz magyarországra és eladod, nekem add el:D
  • r4f1
    itt kint nem nagyon kapni momo-t
    A poén az h 2 helyen kaptam , ott drágább mint a g25.
    A g25 pedig 35 ezer Ft. Ez a g25 10 ezer Ft alatt lenne :)
    Alexease: Köszi szépen!
  • TaRka0107
    :)
  • Pepsi Twist
    nekem 30 :D