16062
-
#12817 az elég sux módszer, ráadásul a pedál is hamarabb tönkremegy, nem G25-öm van. -
#12816 Én szinte csak driftelek LFS-ben és sosincs bajom a kuplunggal...egyedül aminek nagyon érzékeny, az az LX6 -
#12815 z-ben már nem olyan érzékeny a kuplung mint y-ban volt szerintem, vagy csak megtanultam jobban vigyázni rá :) -
#12814 Vedd el a gázt és nem ég le a kuplung... -
#12813 felraktam a z25-öt.
tetszenek a visszajelző lámpák, szebb lett az xrg stb.
én még lfs X-szel tolom, mert sohasem gondoltam volna, hogy elfogják kúrni a sorozatot :(
már az Y-nál kezdődött ...
- elkúrták, nem lehet egérrel kuplungolni mert az elején van egy megszüntethetetlen holtjáték + leég a kuplung elég hamar, ezzel elveszett a játékélmény számomra.
aztán kivették azt, hogy szekvenciális váltónál elvegye a gázt váltáskor ... katasztrofális.
gyerekek, nincs valami mod arra, hogy a kuplung leéégést megszüntesse? meg elvegye a gázt váltáskor? -
#12812 tudom de nem felétlen kell. elég a 22 ha jól tudom -
#12811 ma jött a hírlevél hogy van Z25 patch -
#12810 rakjad fel a legújabb patcheket. z akárhány. z22 is van ha jóltuomvangy mi -
#12809 Péntek van. -
cumfu #12808 Heló! Olyan gondom lenne, hogy leszedek autókat az lfsmods.com-ról, bemásolom a játék data mappájába felül írom és utána ha elindítom a játékot akkor ilyen kockás a skin, és lyukas. Z verzióm van. VAlaki tud segíteni? -
#12807 Egy ismerős megcsinálta nagyon jól, de féltette mint az életét. senkinek nem adta oda. ráírok hogy felajánlja-e -
#12806 lfs viewer-ba be lehet tenni modolt modelleket valahogy? -
#12805 van itt olyan aki jól tud skinezni, és segítene nekem?
ERRE az alapra kéne rávarázsolni radír egykori bmw-jét :)
ezt:
KÉP
kep1
kép2 -
#12804 Hali. Ma reggel megpróbáőltam megcsinálni az ltp portos outgauge ledes fordulatszámmérőt de nem jött össze. valaki segítene? -
High end PC #12803 Dehogy is :)
310 mph az egyenesben kicsit sok lenne :DD
Hát, a régi V10-esek amik pár éve voltak még a 4 sec-et súrolták legjobb körülmények között 0-200 kph-ra, a mostani V8-asok talán szerintem 4.5 felett lehetnek valahol. De biztosan nem 6 sec felett. :S -
#12802 Amugy mennyi ido alatt gyorsul egy valodi F1 200 km/h-ra? -
#12801 Esetleg nem merfoldre van allitva a program?!:) -
High end PC #12800 Megy-megy!
Az a baj, hogy az F1 BMW-vel nem tudok sehogyan se jobbat rajtoni 0-200 kph-ra 6 sec-nél. Ez nem túl valós, nem modellezték kicsit félre az F1-est? Vagy csak én nem tudok vele normálisan rajtolni? Próbáltm különböző abroncsokon, más áttételezésekkel, kipörgésgátlóval is, mindig 6 sec felett jött ki a 200 :(( -
#12799 De eloszor azert probald ki, hogy mukodik-e, mert lehet hogy en vagyok a hulye:) -
High end PC #12798 Igen, valahogy sejtettem, hogy én vagyok a hülye :D
Kössz a segítséget, örökre megjegyeztem! :) -
#12797 Ki kellene kapcsolni a pedaloknal a Combined reszt (vagy beallitani Separated-re):) Mar 10 eve igy mukodik... :) -
High end PC #12796 Mindig olyan rohadt nehezen tudtam beállítani a G25-öt LFS alatt, nem bírom felfogni, hogy miszerint kell a gáz/fék tengelyt beállítani. Mindig azt mondja a Gáznál válasszak tengelyt, kiválasztom azt ami a gázpedálé, aztán fék gombra azt mondja vűlasszak tengelyt, kiválasztom azt, ami a fékpedálé, aztán a sztori mindig ugyanaz: ahogy elveszem a gázpedálról a a játékban lábam, fullra benyomódik a fék tengely, legalábbis ezt érzékeli a játék. nem vágom miért... mindig annyi szarakodás után sikerül csak véletlen belőni.. -
ASR Godfather #12795 Z25 -
#12794 áh köszi. -
wakizashi #12793 Eztet találtam:
"New key : SHIFT+Z to show the mouse cursor when it would be hidden"
Kipróbáltam és a shift+z eltünteti vagy megjeleníti a kurzort ;) -
#12792 miért nem tűnik el az egér a képernyőről? idegesít:@ egesed vagyok:D -
wakizashi #12791 Erre gondolsz:
"Mouse steer/look/axes now relative to interface (not entire screen)" ?
Mert ez nem a z24 ben lett megcsinálva ,de attól függetlenül lehet bibis az egereseknek (kormányhoz hajazó eszközzel irányítok ,ezért nem érthetem )! -
GPx8 #12790 Érdekes, hogy csak a fényszórót lehet bekapcsolni, nyilvána az utcai Scirocco-ban van tompított is, úgyhogy jön még 1-2 teszt patch... -
#12789 Miért ? -
#12788 aki egérrel irányít utálni fogja a Z24-et -
wakizashi #12787 Z24
A szerver böngésző lett tuningolva leginkább pl.:
-page up/page down/end/home gombokkal lehet manőverezni
-átrendezett/hozzáadott szűrök - pöpec
-szerverre kapcsolódáskor kiírja ,hogy mi engedélyezett ill. mi nöm
-a fokozat kijelző színezhető az utcai verdákban -
#12786 sajnos nem. Még akkor vettem amikor a momot 30ért adták. Fájna eladni most ennyiért :). De még gondolkozok rajta. -
#12785 nyilatkozat. Demo bajnoksag 2. futam. -
#12784 Ne ijedezz lfs-ben a skinemtől.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyrészt sajtos, másrészt a MOTE-t támogató Csergő alkatrész van rajta, és nem a drift bajnokságban állat módjára vezető ember. :)ennyi közöm volt Cs. J-hez idén.
Ezt én szerveztem 3. magammal -
#12783 a momo nem eladó:D? kormányt keresek. monnyuk amennyiért megvenném nem érné meg neked. 5-6 ér max. -
#12782 hehe én is arra gondoltam. Otthon van momo is meg G25. megveszem ezt ezzel elleszek versenyezni szoktam ott úgyis csak a "pillangó" váltót használom. Az otthoninak meg találon most megtört az USB kábele vagy valami hasonló, de ha más is lenne vele akkor ez itt lesz tényleg csere alkatrésznek. -
#12781 akkor vedd meg. ha más nem jó lesz cserealkatrésznek ha visszajösz magyarországra és eladod, nekem add el:D -
#12780 itt kint nem nagyon kapni momo-t
A poén az h 2 helyen kaptam , ott drágább mint a g25.
A g25 pedig 35 ezer Ft. Ez a g25 10 ezer Ft alatt lenne :)
Alexease: Köszi szépen! -
#12779 :) -
#12778 nekem 30 :D