Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Vegattetel allitas, guminyomasok, szarnyak allitasa, kanyarsebesseg miatt esetleg kerekdoles, utanfutas, osszetartas, automagassag, esetleg elso-hatso automagassag eseten a szarnyakkal is lehet jatszani... hirtelen ennyi ami szamithat meg az atteteleken kivul😉
K.András
Gyerekek mi a gedvát kéne csinálni ezzel a beállitással, hogy gyorsabb legyen a verda?Már mindent kiprobáltam, kyoto oválon probálkoznék megen de egyszerüen nem tudom levinni 36.500 alá(FV8), miközben látom hogy vannak emberkék akik még átlagban is tudnak 36.5 alatt menni!Ha a 6. sebesség áttételén változtatok akkor egyenesben gyorsabb lesz viszont a kanyarban lassab, ha másik irányban változtatok akkor meg kanyarban lesz gyorsabb viszont igy meg egyenesben kevés!Kezdek ideges lenni töle 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tomo15
Valaki itt ngyon vicces akar lenni<#idiota><#mf1><#taps>
Írd át a rar-t html-re és klikkelj rá. 😉

Kaszi46
õrült jó ez a játék srácok! nagyon örülök hogy megvettem!!!

*Posse*T.W.D*

Tomo15
Hibát ir ki amikor ki akarom tömöriteni...
de azért köszi hogy begyomtad😊
AZt mondja,hogy ismeretlen formátum vagy a fájl sérült...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Tomo15
Az s2 licence az 24font,ha van esetleg s1-es licenced és azt akarod upgradelni s2-re akkor az pedig aszzem 14font.
Hunter of Deer
És mennyibe is kerül??

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Ha S2 licenszed van megkapsz minden pályát, autót. A szerver keresõ részben pedig ki tudod választani melyik szerveket listázza ki demo/s1/s2, szóval kérésedre a válasz igen.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

is...
de attól függetlenül kicsomagolt párat, és azok azért jók...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Kaszi46
megtörpént! akkor szervusztok sziasztok😊)
-s1 et is tudom unlockolni ezzel a kóddal?
-ha csak a demo szervereken vannak akkor tudok ott is játszani a teljessel?

*Posse*T.W.D*

chase
Nem tudja valaki mi van a szerverrel?

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Alexease
Bankkartyarol utalsz PayPal-ra, onnan LFS-nek. De ha mar van bankkartyad, akkor inkabb kozvetlenul kuldj arrol LFS-nek😉
Kaszi46
Felhomályosítana valaki hogyan mûködik ez a PayPal dolog? szeretném megvenni a játékot!

*Posse*T.W.D*

Alexease
Sajnos a motorhangokat nem😞 Azokat software-bol generalja...
Hunter of Deer
Marha jók ezek a hangok<#worship>Gratula!
A motorhangokat esetleg nem lehet megváltoztatni?<#idiota><#ravasz1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Alexease
Mivel probaltad kicsomagolni?! WinRAR 3.0, TotalCommaner stb.
nekem vmi lemezolvasási hibát ír ki amikor ki akarom csomagolni
párat kicsomagol sztán kiírja
mi a baja??

Alexease
LFS S2 Alexease uthangok😄
Sajnos a program gyarilag hianyosan kezeli a hangokat (nincs valtohang, kerekveto, hianyoznak az uthangok - pl. fu, homok csak csuszas van - stb.), de legalabb az aszfalt-csuszas hangok reszletesek😊

Kicsereltem par hangot, talan jobb, vagy csak mas😊 Izles kerdese😉 Elotte az eredeti ARCHIVALANDO!

LFS S2 Alexease Uthangok (RAR, 1,9Mbyte)

A ..\data\snd\ konyvtarba kell oket masolni! Elotte archivaljatok!!!
ÁjjLe BoBBi
:\ azért szólj ha van vmi

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Panther
Még nem tudom. Ha nem tudom beállítani a kormányt, akkor részemrõl csak kínlódás lenne a dologból, meg senkit sem tudok elérni, ugyanis a PH fórum/lap teljersen lerohadt....😞 Nem tudom mi van vele.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ÁjjLe BoBBi
na akkor ma mikor lehetne menni a serverre ?

ÁjjLe BoBBi
nem állítok semmit. felnyomtam a driverét, aon belül csak annyit állítottam hogy ne combineden legyenek a pedálok, meg egy kicsit finomítottam a szenzin és ment is minden faszául

Tomo15
Nekem most nincs is fent a Drivere és tök jól müküdik minden a játékban.Pedig csak a gombokat álitottam be+ az ffb erösséget ami nálam: 35% ennyi.
kigyi
Próbáltad már úgy is, hogy a kormányod gyári controllerjében nem állítasz semmit?
Mert én így csinálom, soha semmit sem állítok be külsõleg, mert minek.
Igaz nem Micr kormányom van.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Panther
Sajnos Microsoft kormányhoz a legújabb driver a 4.0-ás. Ezt ahsználom én is, a Microsoft amúgy sem támogatja már régóta a Sidewindert.

Az RSC fórumán olvastam, hogy a gondom nem egyedi, sajnos Microsoft kormányokkal az LFS produkál hasonló jelenségeket.

Még egyszer arra kérném az embereket, akinek MS kormánya van, írja már le, neki a gamen belül milyen beállításokkal mûködik jól a kormány és mit állított be a Sidewinder Game Controllerben.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

kigyi
Megteheted, minden hónapban kapsz egy bónusz unlockot, de egyszerre max 2 lehet belõle. A hiba egyébként valszeg nálad van, próbálj meg újabb drivert keresni a kormányodhoz.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Panther
Még egy kérdés: azt megtehetem-e, hogy egy másik oprendszerre (kettõ van a gépemen) feletszem az LFS-t és ott is unlockolom a kapott kódommal (tehát két példányt unlcokolok)? Vagy így már nem mûködik a dolog? Mert ezt még kipróbálnám....

Panther
Kipróbáltam, de akkor meg nem kanyarodott az autó. Lehet, újrarakom az egészet....

Panther
Akkor a beállítáoskat is elárulod? 😊

Tomo15
Nekem sincs semmi féle gondom és ugyan ilyen kormányom van...
ÁjjLe BoBBi
nekem is ilyen kormányom van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. minden szimnél tökéletesen mûxik (kopp kopp)
nem tudom mi lehet a baj a tieddel :\

Alexease
- Van a beallitasai kozott valami calibration Lock. Nem tudom mit csinal pontosan, de ha meg nem probaltad ki (ketlem😄), akkor teszt😊
- LFS-ben amugy eleg jol erezni az autok es a beallitasok kozotti kulonbsegeket az FFB-n. Egy kozepesebb Camber-, de foleg Caster-allitas erosen befolyasolja a kormanyt!
Panther
Köszönöm a tippeket emberek, de az LFS úgy tûnik nincs kibékülve a Microsoft Sidewinder FFb kormánnyal (USB-s). A kormány minden szim alatt jól mûködik (GTR, F1 Ch és modjai, Nascar Racing és modjai), de LFS alatt nem.

Egy ideig jó, amíg egy adott autóra ki nem dolgozok egy setupot. De amikor autót váltok, akkor jön a nemulass. Az egyik kocsinál 200-as FFB mellett is alig érzek valamit, a másiknál 30-as FFB-nél is olyan, mint a megkötött beton a kormány. Az irányításról ne is beszéljünk így. Az autó "lifeg-fityeg" az egyenesekben, egyszerûen nem értem...Ha újrakalibrálom, akkor jó egy ideig....

Ha valakinek hasonló kormánya van LFS berkekben. árulja már el hogyan állította be...

HPt
A szöget úgy állítsd be amennyit a kormányod ténylegesen fordul. Asszem MOMO esetében ez 240 fok, és így tovább.

Amire még érdemes figyelni az az eggyel alatta lévõ szet, a wheel turn compensation. Ezt próbálgasd, én 0.20-n használom.

A rajtrács pedig könnyen szerkeszthetõ, nem egy GTR 😊 Felcsatlakozunk teljesen mindegy milyen sorrendben, majd sorrend szerint kell az embereknek Join Race-t nyomnia, így alakul ki a rajtrács.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

ÁjjLe BoBBi
hát ligában úgy van hogy miután megvolt a qual a verseny elõtt, azt feltöltik oldalra, és onnan mindenki megnézi hanyadik lett, majd felmegyünk serverre és olyan sorrendbe joinolunk és a rajtrács úgy is fog kinézni

ÁjjLe BoBBi
köszi!
az az igazság hogy én a setuphoz nem nagyon értek. vagyis amit kapok azzal megyek és 1-2 dolgot átállítok aztán ha gyorsabb lettem jól állítottam 😊
nekem a controlson belül minden alap és valami 270 fokon áll a kormány

Ch_Slater
hát szerintem csak ugy, hogy a verseny elött olyan sorrendben join-olnak, ahogy sorban vannak, és akkor ugy leszenek a rajtrácson...
bár a dedi-t meg egyáltalán nem ismerem, szal lehet lehet máskép is...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Panther
Még volna egy olyan kérdésem, hogy meg lehet-e csinálni a következõt: mindenki offban megy kvalit és fel tudom-e állítani a versenyzõket a "rajtrácsra"? van valamilyen rajtrács szerkesztõ a programban? Vagy a dedikált szerverben (akár parancssorból is)?

Panther
Én se vagyok kezdõ a szimes szakmában, de ezt az LFS-t még szokni kell. Láttam milyen idõket mész, gratulálok. Én még csaka beállításokat tapasztalom ki. Tudnál valamilyen okosságot mondani például a kormánybeállításokra? Mire kell figyelni? Ugye 180 foktól egészen 900-ig lehet a kormány forgási szögét állítani. Melyik beállítás az igazán jó? Kormányfüggõ a dolog? stb....

Tomo15
Ugyse tudna vele a neten játszani...<#nevetes2>
ÁjjLe BoBBi
remélem soha

ÁjjLe BoBBi
óóó simán még 15öt is! 😊

hát én nem állítottam semmit se a kerekeken, de nálam ez már a DEMO-ban az az a régebbi verzióban is elõfordult.

K.András
Hát vazze átmentem haverhoz, és ott is ugyanezt csinálja, lehet csak én vagyok ennyire szerencsétlen meg balfasz, de már nem is érdekel.

Panther
Én McAfee Security Centert, nagyon jó. Nem kell a tûzfalat kikapcsolni, meg a vírusirtót sem, csak be kell konfigolni, meg az explorert. Engedélyezd a Javascriptet és a Sun oldaláról töltsd le a PC-re szánt Java csomagot, szerintem menni fog.

b-type
engem keményen osztanak a szolgáltatóm helyi hálóján keringõ minden sz@r, szal én sem kapcsolom ki (10-20mp és dõlnek a rákok a gépemre, egyszer lemértem egy lestrapált oprendszeren)
szal nekem F-Secure 2005 van, ezzel semmi bajom, a frissítéseit, és az alkalmazásvezérlését kell konfigolni, egyébként szögegyszerû, és a tapasztalataim szerint csak jót mondhatok rá.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

K.András
És a vicc az, hogy két gépem van itthon két különállo internetvonallal, és mindkettön ezt csinálja...

K.András
Gyerekek, akármi másra nyomok egyböl ugy megy mint az ágybaszarás, csak ez az oldal nem.Tüzfalat ki sem merem kapcsolni, alig egy hete rakhattam ujra a winfost, tehát nekem valami virusirto is kell meg tüzfal is, mert ha lekapcsolom és utána visza máris irja, hogy ilyen olyan virus jött!Ti mit használtok?