16062
-
#3842 ezt csakis te tudhatod -
[Walaki]D`Lair #3841 de én legalább felvállalom, ha nem tudok valamit...:PP -
Rolesz #3840 15kp-t adj és kapsz tőlem keyt. -
#3839 asdasdasd -
gulya700 #3838 Légyszives nagyon fontos lenne az eredeti cd kulcs kéne. adok cserébe amit kérsz -
#3837 sokminden van még amit nem tudsz -
#3836 ha jól tudom Japánban is :) meg Csehországban is :) -
[Walaki]D`Lair #3835 Nem is tudtam... -
#3834 németországban árulnak dobozos változatot kézikönyvel. -
[Walaki]D`Lair #3833 www.liveforspeed.net
Ez a teljes, csak a nyitókulcsot kell megvásárolnod hozzá. -
Bodka12 #3832 Hol tölthetném le a teljes játékot? -
#3831 arra utaltam, hogy egy olyan hely ahol forinttal lehetne fizetni, ahogy lenni szokott például a webáruházakban. -
[Walaki]D`Lair #3830 A világon nincs egy üzlet se ahol kínálnák, kizárólag online lehet megrendelni... -
#3829 ez olyan hihetetlen, hogy magyarországon nincs egy üzlet ami kínálná ezt a játékot. Szerintetek érdemes "használtan" liszenszet venni, vagy félő, hogy a srác lefirkantotta valahova, és dupla felhasználás miatt letiltják az egészet? -
#3828 Hivatalos oldal
BUY
domborkártya nem árt... -
#3827 cirka 9-e -
[Walaki]D`Lair #3826 www.liveforspeed.net -
heringer #3825 de honna nmennyiért?
valami limket pls!! -
[Walaki]D`Lair #3824 Megveszed a programot. -
heringer #3823 de tök mind1 lenne nekem,csak legyen benne több autó azt hogy lehet megoldani? -
#3822 pénz kell hozzá leginkább -
heringer #3821 help!!!kezdő vok és csak a demóm van 3 kocsivaL,és nekem több autó kéne de nem tudom h honnan lehet,v mi kell hozzá,és h honnan szerezhetem be ami kell hozzá!!valaki segitsen plsss! -
#3820 én ismerem -
#3819 Sima replayt elindítod és a mérendő kör előtt ráböksz a kör adatok kimentése gombra és elnevezed, majd megvárod míg az autó lefutja a kört és akkor kiírja, hogy a .raf fájl elmentve. Ezekután a raf könyvtárban megtalálod őket. -
#3818 raf replayeket honnan lehet szedni? -
#3817 Szerk: XFG - GL 1:35:12
Gondoltam felmegyek egy race szerverre, így is tettem tük jó volt sok magyar és mind profibbak közé való. 4. körig sikerült is tartanom az egész mezőnyt XFG-vel (igazából elnyúltam és egy XRG támadott folyton) mikor a 4. körben átvette az XRG a vezetést... csak épp nem azért mert megelőzött vagy megkoccolt, hanem mert egy kedves külföldi crasher beállt kerseztbe a hajtűkanyarba (Blackwood) és mikor külső íven kerültem Véletlen hátratolatott elém. Így utolsó lettem mert porba szidtam az illetőt de mégsem rúgták ki azonnal csak mikor a mezőny fele szembejönni látta. Gondoltam csak leírom, hogy aki anno megvette az S1-S2 liszenszét és bánná az tudja, hogy demoban eldurvult a helyzet crasher fronton és megérte a vásárlást.
Analyse For Speed nekem müxik és csak ajánlani tudom mindenkinek. -
#3816 nem olyan rosz az sztem, XFG-vel 1:34:5x-et, XRT-hez meg nem értek :) -
#3815 Hülye voltam, bocs. De látom nemsokan ismerik úgyhogy dobok linket: Analyse For Speed -
#3814 Én se tudom, csak sjtésem van a Ghostcarról... (kiválasztasz egy replayt, belövi a játékba egy ghostcarként, és aztán lehet követni...de lehet hogy nagy hülyeség :D) -
#3813 Egy program mely kielemzi a futott körünket.
Ezt a PDF-et találtam és komolynak tűnik de letöltést sehol se találok.
Eddigi 2 napban rágyúrtam a race-re, eredményeim:
XFG - 1.35.31
XRT - 1.26.04
Abszolute kezdő vagyok (Jack ne szólj közbe ) és ezek a körök ehhez képest sztem jók...de körönként javítok. -
#3812 Mi is lenne ez pontosan?
-
#3811 Hi all,
Itt sok a racer és hátha tudnak segíteni: szükségem lenne egy Analyse For Speed nevű programra ismerős mesélt róla de gugli nem segített és csak behalt topikokat találtam vele kapcsolatban. Ghostcar móddal prübálkoztam de sztem elavult mert mikor elindítom pirossal üzenget valami hibáról, pedig ígéretesnek nézett ki.
PLS HELP -
#3810 hm.
Mi is mentünk már úgy.
De nekem valahogy nagyobb élvezetet nyújt úgy menni, hogy fölmegyek egy S2es hostra, jegyzi a statomat és 30 másik emberrel versenyzek. :) -
#3809 csak demot szoktam játszani, abból is xfgti-vel blackwoodon, egyszer próbáltam hamachival, Balintrial-al mentem két kört bmw f1-el:) -
[Walaki]D`Lair #3808 Úgyértem ne reklámozza, hogy tört verzióval játszik... -
#3807 bagoly mondja.... -
[Walaki]D`Lair #3806 Legalább ne reklámozzad magad... -
#3805 egyébként hamachival már sikerült játszanom:) -
#3804 hát úgy hogy ha benne vagy a csapatba :D,felételt nyerhetsz de előtte megnézünk.... vegyél fel msnre,és megbeszéljük,aztán döntünk! -
#3803 regisztráltam
nagyon jól össze lett vágva a videó az efektek is jók benne