16062
-
#3802 fazsa lett a video
a legközelebbibe szeretnék szerepelni
csak hogy tudnék? -
[Walaki]D`Lair #3801 asszem alapból érzékeli -
#3800 Hol lehet ezeket a "g25 beállításokat" beállítani a játékon belül? Én még nem vettem sehol észre, de lehet hogy alapból azon van:S -
Rainbow15 #3799 drift helyett driver:) -
#3798 köszönöm agyors válaszokat kipróbálom -
[Walaki]D`Lair #3797 állítsd be a G25 beállításokat, akkor tudni fogja magát...;) -
Rainbow15 #3796 kormány drift felraktad, és kalibráltad? -
#3795 sziasztok lenne olyan kérdésem hogy:van egy G25 kormányom, és a lfs s2be ugy érzékeli a féket meg a gázt mintha fulra nyomnám állndóan és nem is engedi beállitni, mikor konfigurálni akarom, viszont a kuplungot igen meg minden mást is. na mit tegyek? -
[Walaki]D`Lair #3794 Ha te mondod...;) -
#3793 JAh mar lassan szetfolyik a önsztarolastol..... -
#3792 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#3791 az a lényeg hogy te az vagy... -
[Walaki]D`Lair #3790 Hagyjad má' a Saiko D-t, azok se olyan nagy sztárok :)) -
#3789 kipróbálhatod
demóval, online, semmi akadálya... -
djtrial #3788 vki tud egy servert, ip címet mondani vagy vmit mert szeretném kipróbálni neten is a gammát. -
#3787 MDT Team Video
Legújabb MDT videó by.:Fiat Tipo 1.9TD (300MB) :) -
#3786 Walaki: mert nem látsz :P
Ger1: ez csak videó.....,videóból,nagyon kétlem hogy te kiveszed ki hogy tud driftelni..... nem vagyunk egy Saiko D azt tudom tehát ne várj tőlünk mm pontosságú driftet...köszönjük.... -
Norbu #3785 Ez milyen verseny volt? Lehet erre DEMO verzióval is nevezni?
-----------------------
Vagy tudtok, olyan versenyeket/bajnokságokat ahol ingyen lehet nevezni? -
[Walaki]D`Lair #3784 még mindig kibaszottul átláthatatlan ez az oldal...:)) -
#3783 Megnéztem az összes videótokat. Ti "ezzel foglalkoztok" én versenyzek, de semmi újjat nem láttam a videókban . ( amúgy esztétikusak, jól megvannak csinálva. Zene nem tetszik, de a videóhoz illik [talán]) Jah ,sokszor látszik ,hogy hol hibáztok. Rengeteget észre lehet venni.Legalább azokat vágnátok meg jól. Én azt mondom: Vegyetek vissza a videó készítésből, és gyakoroljatok, ha megy minden akk jöhetnek a videók. Ha azt hiszitek irígységből beszélek, mehetünk driftelni , csak mondjatok hostot/időt. -
#3782 Magyar Drift Team honlap
-Felújított fórum
-MDT Garázs szekció
-És még pár új dolog :)
Aki akarja nézze meg! -
[Walaki]D`Lair #3781 1. Options/ nemtom melyik menüben vannak
2. külöNbség -
#3780 Az első kérdés engem is érdekelne. Egyszer beállítottam de elfelejtettem hogy és most ilyen ctr+F2 meg ilyenekkel szarakodom és gyakran nyomok véletlen alt+F4 -et...
-----
Másik is írták, hogy csökkent az FPS én nem érzékeltem látható külömbséget maradt a 60-50 ami szerintem szűrreális egy kétmagos procitól és egy Nvidia Geforce 8800 -tól de simán fut és nem laggolok úgyhogy egy szavam sincs. -
[Walaki]D`Lair #3779 ha demós vagy akkor nem, csak ha átküldöd mindenkinek, ha S2-es, akkor fel kell töltened a www.lfsworld.net-re -
Rainbow15 #3778 Egyre rosszabb, már laggol is:)
Hol lehet beállítani, hogy a chatbe mit írjon, ha pl F1 et nyomok?
Meglehet csinálni, hogy a saját Photoshop-os skinemet lássák a szerveren a többiek? -
#3777 Nekem is Fps csökkenés lett :( -
#3776 -
#3775 Biztos a napkitores miatt, a gepet is erdemes ilyenkor kikapcsolni...;) -
Rainbow15 #3774 Hi.
Mától valamiért elég rosszul megy az LFS. 30-40-50 FPS, néha 100. Eddig olyan 100-120 volt. NEm állítottam semmit, VGA driverben sem. Miért lehet? -
#3773 én is hasonló kommentet akartam írni.
#3762--->
Előkerítem. Van olyan ami fékezésre jön fel, van olyan amit hátramenetbe kell tenni és úgy :). ellehet vele hülyülni. -
#3772 Hova tuntel ? -
#3771 ha tudom,benevezek én is :D -
#3770 Nagyszerű verseny volt!
Igaz, hogy szétparáztam az egészet és egy olyan kört nem mentem amire büszke voltam, de jóvolt profikkal küldeni és én büszke vok a 6. helyemre. -
#3769 aha nem tudom 5 év alatt lehet h én is úgy nyomnám mint te de ezen nem vitázok jobb vagy most és kész -
[Walaki]D`Lair #3768 Nem mondtam, hogy béna lennék, csak azt, hogy nem vagyok XRT-vel olyan jó, mint XRG-vel... -
#3767 A cél a lényeg ! azt akartam írni h hetedik lennem és hogy gratulálok az elöttem és mögöttemlévőknek!
Walaki : Méghogy béna vagy XRT-vel! pff... -
[Walaki]D`Lair #3766 "ahol lehet hogy nem lettem első sőt az első 6-ban nem voltam benne ugyanis 7. lettem"
Hát ez retorikailag így elég hülyeség :D:D:D -
#3765 Remélem a többi résztvevő is élvezte akár nyert akár veszített! -
#3764 Nah a mai nap egy hihetetlen párbajon volt szerencsém résztvenni ahol lehet hogy nem lettem első sőt az első 6-ban nem voltam benne ugyanis 7. lettem! Legjobb haverom Béka 11-9 re lealázott Tsuiso-ban!
De nem szomorkodom mert ha tovább jutok lehet nem mentem volna tovább! De meglepetés volt mindenkinek hogy a sorrend így jött ki a végén!
I. Walaki
II. Béka ( a mester )
III. Hakker
VI. WarLock
V. DriftMan
VI. Prazelee
VII. Nevano
VIII. Tarcal
IX. Trabiman
X. Erko
Némeik igen szerencsétlenül jött ki mert a bíró szigoró volt de enyhén szólva gyakrolott!
Remélem máskor is lehetőségem elötte bizonyatni majd mikor jobb leszek!
Üdv.: Nevano -
[Walaki]D`Lair #3763 Jó volt a mai drift verseny, meg kell hogy kövessem magam, páran télleg nem amatőrök már...inkább haladók...;)