16062
-
Solt #4162 attól még lehet szar! :D tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy ti eladnátok-e, ha tökéletes lenne! ez az elutazás duma meg... aki ilyet vesz, az tuti, hogy látogat valami fórumot, van kedvenc játéka, és biztos van ismeretségi köre ebből adódóan... ha annyira jó vételt, akkor előbb azt a barátaimnak, jó ismerőseimnek ajánlom és nem egy idegennek... gyanús!!! :D -
[Walaki]D`Lair #4161 Egyáltalán nincs agyonhasználva, a bőrkarima még teljesen ép, a pedálon sincs a sarok rész bekopva...szerintem nem lehet szar... -
#4160 tiszta retek a kormány,nem hiszem hogy por jót tesz neki -
Solt #4159 nem általában a vga-ról beszéltem, hanem a csúcskategóriáról... amikor valaki a piacon lévő legjobb terméket adja használtan és nagyon olcsón az mindíg gyanús! szerintem jól döntöttél, de ez már off... kapni fogunk a fejünkre! :)) -
#4158 Inkabb hasznalt vga,abbol mar eleget vettem persze garival(elony nem buksz sokat csucskartyaknal ),ott nem lehet nagy gond,mint itt sz...ra hasznalva! En is igy dontok aszem!! Azert thx! Ha barkinek van meg velemenye nyugodtan irja meg! Koszonom -
Solt #4157 aki G25-öt vesz az valószínüleg fanatikus... ha az, akkor miért adná el, ha hibátlanul működik, amikor jelenleg ez a legjobb kormány a piacon!? én nem venném meg... mint ahogy használt 8800GTX-et sem vennék... :D -
#4156 Bocsi a sok offert csak itt megis tapasztaltabb emberek jarnak G25 teren !
Ennyit lattam a kormanybol 3 kep,de hat ez nem mond semmit se vegulis szerintem!
1. kep
2. kep
3. kep -
#4155 Altalaban 40k kornyoken mennek G25-ok mar vagy 5/6-ot lattam hirdettek! Nem ismerem tagot ,vad idegen! :S -
Solt #4154 persze, de a csúcskategória eladása általában gyanús! ha jól ismered az illetőt, akkor ennyiért vedd meg, ha nem, akkor... rád bízom! :D -
Loco #4153 NO WAREZ!!! -
#4152 Igen en is igy gondoltam,hogy kapott RBR alatt,de 35ert kapnam meg kulfoldre utazas miatt! Rengeteg kormanyt adnak el G25-ot is tobbek kozott!! 50ert szinte sehol nincs meg nagykerembe se! :( -
Solt #4151 szerintem annak oka van, ha valaki elad egy G25-öt... egy 10-es plusz megéri a biztonságot! :) főleg, ha rbr-re használta... az ad a kormánynak keményen! :D -
#4150 LEnne most G25 40K alatt es hivatalosan 4.5 fel honap garival allitolag tokeletes allapotban! RAce,RBR, GTR2-re volt hasznalva!! Nemtudom bele merjek e ugrani? Szerinted?Mert ha logi magyar kepviseletnel ugyis cserelik,ha bedoglik ,akkor tok mind1! elvileg? :) -
#4149 falnakmentek,félreírtam -
#4148 "...most wantedbe rántott amikor balnakmentek és elmondták jónak... " ?! -
#4147 nah,én meg megszívtam momo ffb-vel,most wantedbe rántott amikor balnakmentek és elmondták jónak... -
#4146 Persze, ha a bolton keresztul probalod csereltetni, az szivas:( Nekik "nem erdekuk" hogy legyen egy mukodo cuccod, nekik az csak macera es kiadas:) T%e mar egyszer megvetted naluk, kifizetted, nekik az boven eleg;) Persze, ez boltonkent valtozhat;)
Amikor majdnem vettem egy MOMO-t, mar a boltban mondtak hogy gyarihibas, es be fog dogleni elobb utobb, de ha beviszem hozzajuk, Ok cserelik azonnal, mert mindig van raktaron:))) Pozitiv hozzaallas volt, de inkabb vettem egy DFP-t;D Aztan meg egy G25-ot;D -
#4145 A Logitech NEM javit, cserel. Az atfutasi idot kell kivarni, amig beer a "kozpontba" es kuldenek masikat.
De jo Magyar szokas szerint, elofordulhat, hogy nem foglalkoznak vele, es megcserelik egy masiikal, amit ugyanigy hibasan kuldtek be:)
Ezert a Logitech kepviselettel erdemes targyalni, nekik nem kell semmilyen papir, neha eleg 1-2 levagott foalkatresz (kabel):D -
#4144 Akkor gari elott eladom es johet masik helyere! :)
Amugy altalaban ilyenkor egeszet cserelik vagy javitjak? -
[Walaki]D`Lair #4143 A gariban cserélt váltója is el fog baszódni :)) -
#4142 Nem akarok hazilag szarakodni,ha gari van ra es ennyit kiad erte az ember!! -
[Walaki]D`Lair #4141 És mi van, ha 2 év után döglik be? :DDD Amúgy nem fog. A váltója jó eséllyel kezd el majd baszakodni a szélső fokozatokkal (5-6), de azt házilag meg tudod csinálni... -
#4140 Hamachis versenyt rendezek. Aki szeretne jönni az vegyen fel msn-re vagy írjon ide levelet. A verseny jövöhéten hétvégén lenne este 7-24 óráig. -
#4139 Hopsz rosszat masoltam be!
Logitech G25-rol kerdeznem,hogy sok ceg csak 1 evet vallal ra,de van ahol 2-ot irnak,de mivan ha 1 ev vanra ahol vettem es utana doglik be?! Hol lehet megnezni,hogy gyarto mennyit ad ra? -
#4138 Kicsit off:
Ha tobb ceg is ad ra 2 ev garit ,akkor gondolom,de hivatalos oldalon errol semmit se talaltam,de lehet envagyok a vak! Van vmi otleted,hol lehet ennek utana nezni? Koszonom -
#4137 igen, ez így van -
Krorz #4136 Igazad van, rosszul fejeztem ki magam, a kocsi kasztnija nem változhat, a kerekek igen. A felnik változtatására a BeSpoke nevű progi használható de ha jól rémlik csak offline, kivéve ha a szerveren is fut ugyanazokkal a beállításokkal. -
#4135 van új X31-es patch, 1 mb ha X30-ról frissül. -
#4134 jaja épp ezért mondtam. -
#4133 amitől idiótán kezd el vezetni valaki és meghal mert balfasz is mellé,azok az arcade játékok nfs meg ezek,de ezek is csak nagyon gyenge elméjűekre hatnak:D -
#4132 így van és csináltak valódi márkás felniket is, szóval ha az a bajuk, hogy esetleg egy premium márkás autót fognak tizenévesek roncsderbire használni szerintem hülyeséget csinálnak. Őszintén szólva nemtom melyik tenne jót a játék marketingjének, ha rosszabbnál rosszabb minőségű modokkal népszerűsödne a játék, vagy hogyha a fejlesztők által kreált (minőségi!?) járgányokkal. A lényeg, hogy engem így is megfogott és fogásban tart már egy jó ideje :) szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy azok közé a játékok közé tartozik amire érdemes kiadni pénzt, és nem fogja a kiskorúakat rossz irányba terelni, illetve hátrányosan befolyásolni a fejlődésűket, és nem fogja az embereket arra késztetni, hogy olyan manőverekbe kezdjenek autóikkal aminek baj lehet a évge, SŐT ! na röviden ennyi a lelkifröccsből :) bocsi a hosszú hsz miatt. -
T0NI #4131 És milyen progival lehet moddolgatni a felniket? van fenn alpha 0,5 p,q,w,x is :) -
#4130 hm ha ezt szigorúan vesszük , akkor felnit sem lehetne változtatni , mert az is a kinézethez tartozik. De volt ilyen kieg ,hogy felnin lehetett faragni...
De más "komolyabb" kiegről nem tudok...:/ -
Krorz #4129 Szerintem az új patchben is ugyanúgy lehetséges billentyűzettel és egérrel vezetni, nem olyan nagyon bonyolult elvenni a gázt felváltásnál vagy óvatosabban leváltogatni esetleg adni egy kis gázt minden leváltásnál. Javaslom, hogy aki billentyűzetet használ kanyarodásra is probálja meg egérrel inkább. Én 3 évig játszottam egérrel, sőt ez volt az egyik ok, hogy elkezdtem (ver. 0.04k, 2002) játszani vele mert volt benne egeres kormányzás és jó fizika. Se egérrel se kormánnyal nem tudom megsütni a kuplungot amíg nem csinálok valami nagy hülyeséget(mindegyik variációt probáltam automata és manuális kuplunggal is). Nem mondom, hogy teljesen tökéletes és élethű a kuplung és a lefulladás szimulációja LFS-ben de nem vészesen rossz és főleg nem lehetetlen vezetni így. Ami a modokat illeti, páran csináltak új autókat LFS-hez (pl. Kegetys, McLaren F1) de a játék készítői nem támogatják a dolgot és amíg ez így van addig csak elég komoly munka árán valósítható ez meg mivel a fejlesztő eszközöket nem fogják kiadni. Ráadásul LFS fórum szabályzatában szerepel, hogy olyan mod nem jelenhet meg ami az autó kinézetét változtatja. -
#4128 Nincs!Nem moddolhatÓ! -
#4127 64 bites Vista alatt fut a jatek es a G25? -
[Walaki]D`Lair #4126 Én LFS-en tanultam meg és onnan ültettem át a valóságba :)))
Amúgy G25-el is szopó az új mod... -
Solt #4125 a dupla kuplungot még a jó öreg 255-ös Ikaruszon tanultam meg! :))) nyema visszaváltás dupla kuplung és gáz fröccs nélkül, különben lehet számolni a fogaskerekeket!! ráadásul amelyiknek nem bukó gázpedálja volt azon fék közben sarokkal szépen lehetet adni a fröccsöket! -
#4124 sz.tem nem tudják megoldani. Pedig érdekes lenne :)
Hirtelen megnőne a járműpark.
Úgy kellene , mint az rFactorban. És akkor nem kellene licencelni az autókat sem:)...
-
#4123 jaja lehet,pedig jó lenne hozzá,sajna lada csak rbr-hez van tudtommal,pedig grt2-be is lehetne rakni:D