Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
megjelent a q verzióju patch. részletek

*Posse*T.W.D*

Mar nem kell,megoldottam
Megtudja mondani vki mi lehet a problema?
A gaz es a fek elvileg 1 gombon mukodik es igy nem tom berakni mind2-ot a megfelelo helyre(separate)van allitva
Nem tudom még melyik bajnokságban induljak. 😊

Shortstop
". Már csak a megfelelõ progit kellene kiválasztanom."
ezt hogy érted?? <#vigyor2>

Van egy liveforspeed.hu oldal, ahonnan több infót is kaphatsz. Anno az S1 demo bajnokságban én is indultam 1-2 futamon, de idõhiány miatt abbahagytam. Most viszont újra érzem a késztetést az online gurulásra. Már csak a megfelelõ progit kellene kiválasztanom. Az LFS éppen jó lenne, hiszen megvettem a licenszet már jó ideje.

Ch_Slater
nem... 😊

hát persze, hogy IGEN 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

fireball
szoktátok multiba tolni???

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Tomo15
Azt hiszem ALtGr+3 utánna 1-7? ig vannak a szinek.
Shortstop
Mégegy kérdés:
A nevemben levõ betûket hogyan tudom színesre állítani?

Shortstop
köszi!

NzzN
Egy rajzprogram megteszi.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Shortstop
Srácok honnan tudok leszedni a játékhoz skin editort, amivel szerkeszteni is lehet ill. újakat készíteni?

Shortstop
szedd le vhonnan a bitcometet aztán a torrentspy oldalán keress rá a játékra és szedd le

Ch_Slater
a 0.5P-t leszedheted a hivatalos oldalról. az is demo, amig meg nem veszed.

ÁjjLe BoBBi
kocc.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Anyit mondjatok honnan tudom leszedni a Live for Speed S2 0.5A demóját.
PLEASE!!!!!!!
ÁjjLe BoBBi
LEBONTALAK!!!!!!!!!!444444444444

K.András
Ez cumi 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

azért a Live for Speed S2 0.5A kéne mert ahoz van crack
még csak most töltöm

ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,

ez a teljes lenne?

ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,

Alexease
Ket hozzaszolassal alattad van a link!!
ingyenes vagy fizetni kell érte?

honnan lehet leszedni?

Alexease
<#lama><#wilting><#conf>
Ch_Slater
minek? már van 0.5p..

LFS 0.5P

Sziasztok!
Valaki légyszi küldje el a Live for Speed S2 0.5A LINKJÉT!
Elöre is kössz!
Shortstop
megtaláltam a hsz-em után kb. 3 percre a hivatallos LFS oldalról, de köszönöm, a segítséged!

Alexease
Shortstop
Sziasztok!

Nem tudjátok van most valami aktív LFS liga?

Alexease
Parat biztos tud, mondjuk : garazs (garage), pulover (pull over), overal (over all)... 😊))))
😄

Kinézem belõle, pár szó biztos megy 😄 Bikes talán megtanította õket pár ízes magyar káromkodásra 😄
Alexease
Es Victor tud Magyarul?! 😊)))))
Alapból 3 licenced van.

Ha unlockolod a progit, akkor az egyik licenc kikerül hozzád. Ha fogyna, akkor havonta egyet ad, ameddig összesen 3 nem lesz újra.

A fõoldalon bejelentkezés utána a licence státuszban ellenõrizheted, hogy mennyi van még.

Ha elfogyna, akkor írj Victornak egy levelet (az oldalon bizots fenn van valahol a cím), hogy háát, sajna problémák voltak, és elfogyott, lécci adjon egyet. Persze írd oda az adataidat is.

Nekem nem került még sor ilyenre, de szerintem rugalmasak, és megértõk, megoldódik a progléma 😄
Kaszi46
ebben a hónapban többször ujra kellett raknom az windows-t ezáltal az lfst is mindíg unlockolnom kellett. tegnap egy ismételt win felpakolás után azt irta nem lehet, mert ebben a honapban már elhasználtam az összes unlockolási lehetõségem.

emmostmi? pontosabban tudom mi, de ez létezik hogy igaz legyen?😊

lehet hóvégéig demozno kell?<#idiota>

*Posse*T.W.D*

ÁjjLe BoBBi
jól láttam én hogy a Run Riotba van egy infenos is pedig nem sokáig látható és csak a kocsi elejevan benne 😊
nem hiába...jó vagyok 😉

Kaszi46
hmm a vidijók http://lfs-news.bluepixel.dk/moviespit/ innen vannak az egyik neve Drift Land, a másiké pedig Run Riot.

(drift landos zenecím kellene)

*Posse*T.W.D*

Istencsászár
elsõ nemjön nincs ott a file, 2. user/pass..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaszi46
nagyon komolyságos a videó!! totál valósághû az autó mozgása<#eljen><#eljen><#eljen>

Nekem most ..:EZ:.. a kedvenc videjóm, ebben benne van minden ami miatt érdemes játszani az lfs-el😊

Ezt a videót is érdemes csekkolni!(aki tudja milyen zene szól alatta pls jelezze!!!!)

*Posse*T.W.D*

Kösz szépen!!!!

LFS-ben mikor nézed vissza a replayt az esc-es menüben menj rá az output lap data opcióra. Ha beírsz egy fájlnevet, akkor a következõ kör adatai mentésre kerülnek a kör végén .raf kiterjesztéssel, amit meg tudsz nézni az elemzõkben.

Szevasztok! Új vagyok LFS terén... qrva jó Gáma 😊
Szedtem le Replay analyzereket LFS-hez, de mindegyik .raf fájlokat keres és csak .spr-em van.
Tudnátok ebben segíteni?

GerG81
Láma szeme Láma szeme SÖTÉÉÉÉÉTKÉK 😄

K.András
A legjobb amikor oda irja, hogy láma kérdés de nem lehet...
Ilyenkor miért nem jut eszébe vajon, hogy láma kérdésre láma válasz jár? 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

pEDIG PÁREZERSZER LEÍRT TÖRTÉNETÉRT SOKAT NEM IS KÉNE😊))

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

LÁTOM ZAJLIK A FÓRUMÉLET! 😊😊😊😊 INGYÉKREKKELT VERZIÓ ÉLBÕL FULLADDONNAL-SETUPAL NINCS MÉG LETÖLTHETÕ? 😊😊😊😊

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

arty
"Tudom h le lett irva pár ezerszer már itt de fasznak sincs kedve visszaolvasni.."

ez a kedvencem 😄DDDDDD

Forza.

arty
LOL

ez már a második duma amin kifeküdtem tõled, tudsz bánni a sok pöccsel 😄

Forza.