Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
A gaz es a fek elvileg 1 gombon mukodik es igy nem tom berakni mind2-ot a megfelelo helyre(separate)van allitva
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
PLEASE!!!!!!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,
ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Valaki légyszi küldje el a Live for Speed S2 0.5A LINKJÉT!
Elöre is kössz!
Kinézem belõle, pár szó biztos megy 😄 Bikes talán megtanította õket pár ízes magyar káromkodásra 😄
Ha unlockolod a progit, akkor az egyik licenc kikerül hozzád. Ha fogyna, akkor havonta egyet ad, ameddig összesen 3 nem lesz újra.
A fõoldalon bejelentkezés utána a licence státuszban ellenõrizheted, hogy mennyi van még.
Ha elfogyna, akkor írj Victornak egy levelet (az oldalon bizots fenn van valahol a cím), hogy háát, sajna problémák voltak, és elfogyott, lécci adjon egyet. Persze írd oda az adataidat is.
Nekem nem került még sor ilyenre, de szerintem rugalmasak, és megértõk, megoldódik a progléma 😄
emmostmi? pontosabban tudom mi, de ez létezik hogy igaz legyen?😊
lehet hóvégéig demozno kell?<#idiota>#idiota>
*Posse*T.W.D*
nem hiába...jó vagyok 😉
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
(drift landos zenecím kellene)
*Posse*T.W.D*
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem most ..:EZ:.. a kedvenc videjóm, ebben benne van minden ami miatt érdemes játszani az lfs-el😊
Ezt a videót is érdemes csekkolni!(aki tudja milyen zene szól alatta pls jelezze!!!!)
*Posse*T.W.D*
Szedtem le Replay analyzereket LFS-hez, de mindegyik .raf fájlokat keres és csak .spr-em van.
Tudnátok ebben segíteni?
Ilyenkor miért nem jut eszébe vajon, hogy láma kérdésre láma válasz jár? 😛
http://druglord.buzz.hu/ ;)
- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!
- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!
ez a kedvencem 😄DDDDDD
Forza.