16062
-
#4202 nah kipróbáltam demo szervert,az volt hogy 20 kör,ha kimegyek boxba akkor ha 10. körben is voltam akkor is kezdem előről,és minden körben számolta a driftet de nem mentem vele semmire,pedig 1 ember volt aki nálam jobban driftelt,ő blackwood-on 1 kör alatt 7500-at tudott max öszedriftelni,nekem meg max 6000 valamenyi volt,de átlag mindig 2000 fölött volt,sajna volt 1 hülyegyerek,belép,kijön a boxból,és azzal kezdi hogy lökdös,majd ,megpróbált kiforgatni,de szerencsére nem cseszte el a köröm,mert megfogtam.
de jó volt azért:)
lehet ténylegf meg kéne venni:D -
#4201 omg -
#4200 lol láttam index hangot 1 videoban hogy tudok én is tenni a gambe? -
#4199 hát ez:DDD -
#4198 lol miket nem csinálnak! -
#4197 sorry az offért de ez az utolsó:
http://www.youtube.com/watch?v=duhe78knoWQ&feature=related -
#4196 lol,gyerek mit írt kommentekhez:D
"Good lord you can hear that half way around the world.."i gotta shift....CLUNK!""
kb annyit jelent hogy:Úristen,a világ másik oldaláról is ezt lehet hallani"van egy váltom...KLUNK!" -
#4195 nekem inkább ilyen kéne :D [link] -
#4194 ez nagyon király:D ilyen kell nekem is,és akkor szekvenciális váltót tudom kéziféknek használni:D -
#4193 na kipróbáltam és veri nájsz,működik szerencsére:) -
#4192 okéoké:) -
[Walaki]D`Lair #4191 He? Letöltöd azt ami a hivatalos oldalon van és használod :))) -
[Walaki]D`Lair #4190 Asszem az...de télleg nemtom, sosem használtam ilyesmit... -
#4189 ha a demovel akarok játszani,akkor a hivatalos oldalról nem az s1-et kell leszedni?vagy az s2-t,és ott csak a demo dolgokat engedi? -
#4188 amúgy most egy ilyesmin [link] dolgozok,és én ezt LFS-el szivesen használnám -
#4187 köszi!találtam egy progit ami elvileg az amiről te beszélsz:Virtual H-Shifter -
[Walaki]D`Lair #4186 Elvileg van valami program, amivel lehet akár úgy is használni egy FFB-s joy-t, mint egy H váltó... -
#4185 jah,gondolom ezt nem is lehet orvosolni -
[Walaki]D`Lair #4184 Mert a joysticked az egy tengely, nem gombok. -
#4183 aha,ok.
am miért van az hogy nem tom beállítani a joystickomat szekvenciális váltónak? -
#4182 most nagyon lent van a font árfolyama. -
darkhmz #4181 Vagy Google-ben: 24 gbp to huf -
#4180 Mekkő nézni, hogyé adják fontnak darabját, azt beszorozni 24-gyel. Pl. ott van az xe.com, ami ezt kiszámolja neked. Ez most éppen 8,548.66 HUF-ot jelent -
#4179 ~2x5000 HUF -
#4178 hi,forintban mennyibe kerül a licensz? -
#4177 -
Solt #4176 na én felpöcsöltem... x31-re... így végre mehettem a demoban a bmw-vel... ELKÉPESZTŐ!!! most már tuti, hogy megveszem... még a szarakodó momo-mal is iszonyat brutál érzés... ÁÁÁÁÁÁÁÁ :D -
#4175 Ebbol mar "meggazdagottak":) -
Krorz #4174 A többi játékról annyit, hogy a legtöbbet a modok tartják életben és nem a program készítőinek elhivatottsága és a program állandó fejlesztése. LFS-t csak 3 ember fejleszti, de ők ennek szentelték az életüket, semmi más munkájuk nincs és nem sietik el, hogy gyorsan túllegyenek rajta és kezdhessenek egy másik programot, nem ebből akarnak meggazdagodni. Nincs kiadó a háttérben aki zavarná vagy siettetné a fejlesztést(esetleg lenyúlná a pénzt) emiatt nincs soha biztos időpont a következő verzió kiadására de általában pont időben megjelenik valami ami jó irányba viszi a játékot. -
Krorz #4173 Szia!
Lassan de biztosan növekszik a játékoslétszám, sokszor előfordul 1500 körüli online játékos, azt hiszem 1713 a rekord és ez valószínűleg meg fog dőlni amikor az új patch (0.5Y) hivatalos lesz, elvileg még karácsony előtt. Nem tudom pontosan, hogy mostanában a magyar szerverek hogy állnak de a liveforspeed.hu oldalon erről valószínűleg találsz infot. Nézz körül külföldi szerverek között is, sok színvonalas van, pl. CTRA (raceauthority.com). Ha van pénzed mindenképp érdemes megvenni Live for Speedet. Millió apróság van ami demoban nincs és hasznos, nem beszélve arról, hogy általában jóval magasabb színvonalú versenyek folynak nem demo szervereken mivel aki rosszalkodik hamar kikerülhet a szívesen látott játékosok közül köszönhetően annak, hogy felhasználónév alapján kitiltható akárki, nincs totális névtelenség. -
#4172 -
#4171 ennél jobb játékot keresve se találsz ha szimulátort keresel. :) -
Emb3rke #4170 Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy az LFS körül mekkora élet van manapság? Van több magyar szerver és sokan járnak játszani? Demó vagy teljes?
És az LFS-en kívül melyek a legnépszerűbb/legjobb játékok mostanában? Vagy korábbról? Pl. Richard Burns Rally?
Mert most próbálok egy kormányt beszerezni és jó lenne hozzá vmi színvonalas játék. :) -
Solt #4169 Tudod mit? 1:1! :D Off vége... :) -
#4168 Szerintem hagyjuk az offot! Meg 1 utso hsz,konyorgom ,ha gari van ra hivatalos,akkor mi a bajod vele?! :)) Tudod hany vga-t vettem mar,az eppen futo akkori csucs vga 7900 GTX is igy fut jelenleg is gepembe,mar ezer eve..... :)))
G25-nel teny,hogy durvan le lehet harcolni!! -
Solt #4167 top termékek használtan, feltűnően olcsón való eladása gyanús! tökmindegy mi az... :D -
#4166 De ertem,miert ne adhatna vki el 120 rugos vga-t,ha love kell neki,vagy tuningoltabb OC valtozatot akar vagy stb stb,te meg ezt nem erted?! :))))) -
Solt #4165 te tényleg nem érted, hogy mit akarok mondani? :D -
#4164 Vga-val kapcsban fenykoromban voltam akkor hulye ,hogy megvettem ujonnan es buktam rajta 2 ho alatt 60 rugokat,most mar megveszem 2 hival kesobb felaron es kesz,nemtudom ebben mi a gyanus,tobb eve igy teszek,de 1 kormanynal mas!! Engem zavart a kepeken ,hogy full poros pl!!! Kiprobalni nemtudom ,mert 280 km-re vam tolem csak posta es hivatalos garis,ennyit tudok rola!! Udv -
#4163 Ezekbol a kepekbol csak annyi derul ki, hogy nincs eltorve:)
A problemas resze egyedul a botvalto. A kormanyrol, pedalrol meg nem hallottam rosszat, de botvalto bedoglesrol mar itt a forumban is "tobbet"... Ki kell probalni, mashogy nem megy.