Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
BMW 325 iX Rallye Car :)
oké,mondom én még kezdõ lfs es vok,nincs nagy tapasztalatom,vhonnan taulni kell😊
ja,a mito eléggé megy,165cc mes polnin tuuning heger,sport puff,ien finomságok..😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
4 kör. FXO TURBO Blackwood GP-n a hosszú egyenes végén kb 215-rõl fékezve a 150m-es táblától a kanyar már nem sikerült... megnéztem a kavicságyat közelebbrõl 😊
nálunk az a versenysetup, qual kb 2-3 kört ha kibír 😊
Szóval ha sok körös a verseny akkor nem kilincscsel elõre kell haladni 😊
Idõt nem tudsz autózni hideg gumikkal, elõször fel kell melegítened. Érezni fogod mikor jól tapad.
Minden ellenállás hasztalan!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az igaz hogy jobb és gyorsabb kocsikkal is mehetek de ezt az idõt a GTT-vel mentem 😊
én pl 15éves vok..😊
monnyuk mont most vettem 1 cagiva mitot,165ccmes polini tuningos speed moci,oan 1190 körül van a vége ,azzal már lehetne pályán körözni..😊
ha érdekel vit az új mocim,szivesen teszek be képet róla..😊
BMW 325 iX Rallye Car :)
hmm hát nem igazán mentem még ott azzal a géppel, de asszem 1.24.0x
elég új vagyok lfs be,mw elött kb 3hétig nyomattam,nincs még túl sok tapasztalatom,de egyre fejlõdök..😊
legjobb idõ a versenypályán turbossal 1.26.72 😊
Az én korábbi ügyemben még zajlik a belsõ vizsgálat így nem tudom ki, mikor és miért akarta ellopni a számlámról a lóvét. Annyi bizonyos, hogy idegenkezûség van a dologban.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
magyar server mindig van, csak privát 😛
szokott m,ostanába magyar szerver lenni??
Köszi a tanácsokat meg a hsz-eket!
Egyébként sokan nem bíznak a netes átutalásokban, mivel elvileg sehol nincs garancia arra, hogy az eladón és a vásárlón kívül más nem fér hozzá ezekhez az adatokhoz. Ha engem kérdezel, akkor nagyon kicsi az esélye a lenyúlásnak, de sajnos már nekem is volt benne részem. Egyszer 196 dollárt emeltek le a számlámról és csak úgy sztornóztam az átutalást, hogy azonnal szaladtam a legközelebbi OTP-be visszamondani az egészet. Jelzem: nem az LFS vásárlása során történt a gikszer és nem is arról a kártyámról emelték le az összeget.
Csak annnyit vesznek le a számlámról amennyi az ára?
Hogy lehet ezt ellenõrizni?(persze utána megnézem az egyenleget), de honnan lehetek biztos benne hogy nem többet veszenk le a kártyámról?
Nem bízok én ezekben az átutalgatásokban.
Köszi a válaszért mostmár nekem is lesz! 😊))
Payment method: fizetési módszer,
Carholder Name: a kártyatulajdonos neve (vagyis a név ami a kártyán van),
Valid From: érvényes ... óta, (én ezt kihagytam)
Expiry date: meddig érvényes a kártya,
Issue No.: kihagyható
Security Code: háromjegyû kód, ami a kártya hátoldalán az aláírásnál az uccsó 3 számjegy,
Billing adress: számlázási címed,
Billing post code: irányítószám.
Megszeretném venni az LFS-t, de mivel Mo-n faszán nem lehet kapni ezért ugyebár neten kell megvenni.
Én ezt el is kezdtem, de nem tom h hova mit kell beírni. Vki mondja már meg légyszíves vagy ha tud vki vmi egyszerûbb módot akkor azt is elárulhatná.
Válaszokért elõre is köszi!
Kerdezgettem german tesvereinket is hogy miert diszkvalifikalnak, erre az egyik benyogte hogy pit, de ebbol nem sokat ertettem elsore.
Meg akarom majd venni kesobb, csak bankkartyas embert kell szereznem hozza.
Gracie Barra
Leszedtem a demot, felmentem vele par nemet szerverre, de akarmit csinalok mindig diszkvalifikalnak a futam vegen.Ez most mi? 😊
Direkt vigyaztam a tobbiekre, nem vagtam le a kanyarokat meg ilyesmi, szoval nem ertem.
Amugy elegge barom modon jatszottak, tiszta destruction derby-s feeling-em volt.