Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
azért ennyire nem kéne.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
150-es táblától az fxo-val pedig le kéne tudni annyira lassulni hogy a kanyart simán és gyorsan be tudd venni :\

Nem kellene ebben a topicban motorokról értekezni. Fõleg nem vagyunk kíváncsiak arra, melyik 15 éves kis tacskónak milyen motort vett apuci télapóra. Szóval nem kéne belemenni. Legalábbis biztosan nem ebben a topicban.

Senkit sem érdekel a motorod, más topicot szemetelj tele vele.

csm
nem polliini tuning? na mind1, de én egy cagivával nem lennék oda, mer lehet h holnapra szét is esik. vmi nagyobb márkában gondolkodj inkább

BMW 325 iX Rallye Car :)

Ezt demoban érted? Mert ott a gumi simán kibírja akár a 100 km-es versenytávot is...
Shortstop
lehet rosszul látom de itt senkit sem érdekel a motorod már bocsi <#szomoru1>

fireball
😊😊
oké,mondom én még kezdõ lfs es vok,nincs nagy tapasztalatom,vhonnan taulni kell😊
ja,a mito eléggé megy,165cc mes polnin tuuning heger,sport puff,ien finomságok..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Shortstop
most léptem ki épp a game-bõl...
4 kör. FXO TURBO Blackwood GP-n a hosszú egyenes végén kb 215-rõl fékezve a 150m-es táblától a kanyar már nem sikerült... megnéztem a kavicságyat közelebbrõl 😊

ÁjjLe BoBBi
10 kör? 😊
nálunk az a versenysetup, qual kb 2-3 kört ha kibír 😊

Shortstop
a gumi úgy müxik mint az életben. Ha rángatod a gépet mint a szart akkor gyorsabban kopik azt 10 kör után már nincs faca tapadás...
Szóval ha sok körös a verseny akkor nem kilincscsel elõre kell haladni 😊

csm
én is csak ritkán jutok ki 😞
jó gyors az a mito!!!!

Hát attól függ hogyan mész.
Idõt nem tudsz autózni hideg gumikkal, elõször fel kell melegítened. Érezni fogod mikor jól tapad.

W4r3Z
F9-et nyomd be, aztán lárod mi a pálya a ggumival <#vigyor1>

Minden ellenállás hasztalan!

ÁjjLe BoBBi
😉))

fireball
mer a ggumi mennyi idõ alatt melexik be?
1kör?

ÁjjLe BoBBi
hát vannak olyan állatok akik az elején hideg gumival is jó köröket mennek 😊

W4r3Z
Gumik melegedésének mennyi jelentõsége van?Valahogy az elsõ körökben nem tudok jó idõket menni.(Mondjuk amúgyse😊)csak figyelem mások elejétõl fogva nyomják az 1.33-as köröket.Nekem legjobb Xf Gti-vel 1.34.300, átlagban 1.35-36-okat megyek, szal van még mit gyakorolni.De elején rohadtul lehagynak mindig😊

fireball
ok.elolvastam,amúgy nem szoktam olvasni azt a forumot..

b-type
off:
engem sem, de remélem ezt olvastad:
#5029 hsz
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ch_Slater
engem nem.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

rendben, de ne ebbe a topikba
fireball
nah érdkel vkit a mocim vagy nem?😊

ÁjjLe BoBBi
csak sajnos ez nem mindenkinek adatik meg...a kis utcákban van csak lehetõség rá itt, pályára még nem jutottam ki

ÁjjLe BoBBi
jó nem is vártam el hogy rögtön wr-t menj mert az eléggé durva lenne 😊
az igaz hogy jobb és gyorsabb kocsikkal is mehetek de ezt az idõt a GTT-vel mentem 😊

fireball
hát nem mindenkinek van lehetõsége igaziból körözgetni a pályán..😊
én pl 15éves vok..😊
monnyuk mont most vettem 1 cagiva mitot,165ccmes polini tuningos speed moci,oan 1190 körül van a vége ,azzal már lehetne pályán körözni..😊
ha érdekel vit az új mocim,szivesen teszek be képet róla..😊

csm
nem tudom ti hogy vagytok vele de én jobban szeretek valóságba vezetni pályán, gondolom ti is vagytok ezzel így

fireball
gondoltam,h ti profibb szinten vagytok,de én még kezdõ vok,1× lehet én is eljutok oan szintre...jó fizika ugyanaz,de jobbb kocsikkal mehecc,amivel jobb idõt leeht menni..😊

ÁjjLe BoBBi
nekem van licenszem, és mindegy hogy demo módba vagy S2-be megyek a fizika ugyanaz 😊 4500 forint körül van az S1 és ugyanannyi az S2 is. S2 csak akkor megy ha van S1 licenszed is.
hmm hát nem igazán mentem még ott azzal a géppel, de asszem 1.24.0x

fireball
elég hoki játék,csóri arcade,de azér végigviszem,aztán törlöm a gecibe,jöhet az lfs multi..nektek mennyi a legjobb idõtök multiba?demo verzioba,én is azzal tolom,nincs licenszem..amúgy mennyi a licensz?
elég új vagyok lfs be,mw elött kb 3hétig nyomattam,nincs még túl sok tapasztalatom,de egyre fejlõdök..😊
legjobb idõ a versenypályán turbossal 1.26.72 😊

Örülök a kellemes tapasztalatodnak. Remélem ez a dolog így is marad.
Az én korábbi ügyemben még zajlik a belsõ vizsgálat így nem tudom ki, mikor és miért akarta ellopni a számlámról a lóvét. Annyi bizonyos, hogy idegenkezûség van a dologban.

K.András
Nekem soha nem tudtak lenyulni pénzt pedig százezreket fizettem neten, kell csináltatni egy társkártyát, és csak annyit lovét rárakni amennyi kell!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ÁjjLe BoBBi
MOST WANTED <#nevetes2><#vigyor1>
magyar server mindig van, csak privát 😛

fireball
fasza ez a gém,mostanába monnuyk nem toltam,mer a most wantedot akarom végig vinni,már minnyá végzek vele,de már nagyon elegem van a hoki arcade ból,végre visszatérhetek a suimulátorokra,és persze az lfs mutlira..😊
szokott m,ostanába magyar szerver lenni??

games4ever
Ok!

Meggyõztetek, mostmár akkor tuti megveszem!

Mégegyszer kösz a hsz-eket!

Jó 8 mindenkinek!

Szerintem sem kell parázni, még sehol sem hallottam, hogy valakitõl az LFS licensz vásárlás során nyúltak le lóvét.

ÁjjLe BoBBi
nincs gáz vele. mi mindig így vettük volt mikor egy egészi bajnoki mezõny részére

games4ever
Nagyon kéne nekem ez a gém, de még azé meggondolom ezt az átutalásos dolgot, max az lesz h kiveszem a pézem a kártyáról és csak egy kicsivel többet hagyok rajta mint amennyi az ára és akkor tuti nem tudnak levenni többet.

Köszi a tanácsokat meg a hsz-eket!

Igen, én így vettem az S1 és S2 licenszemet is.
Egyébként sokan nem bíznak a netes átutalásokban, mivel elvileg sehol nincs garancia arra, hogy az eladón és a vásárlón kívül más nem fér hozzá ezekhez az adatokhoz. Ha engem kérdezel, akkor nagyon kicsi az esélye a lenyúlásnak, de sajnos már nekem is volt benne részem. Egyszer 196 dollárt emeltek le a számlámról és csak úgy sztornóztam az átutalást, hogy azonnal szaladtam a legközelebbi OTP-be visszamondani az egészet. Jelzem: nem az LFS vásárlása során történt a gikszer és nem is arról a kártyámról emelték le az összeget.

games4ever
Jah 1ébként ez hogy megy?
Csak annnyit vesznek le a számlámról amennyi az ára?
Hogy lehet ezt ellenõrizni?(persze utána megnézem az egyenleget), de honnan lehetek biztos benne hogy nem többet veszenk le a kártyámról?
Nem bízok én ezekben az átutalgatásokban.

games4ever
Akkor ezek szerint te is így vetted meg és már van licenszed?
Köszi a válaszért mostmár nekem is lesz! 😊))

Card Number: dombornyomott bankkártyád száma,
Payment method: fizetési módszer,
Carholder Name: a kártyatulajdonos neve (vagyis a név ami a kártyán van),
Valid From: érvényes ... óta, (én ezt kihagytam)
Expiry date: meddig érvényes a kártya,
Issue No.: kihagyható
Security Code: háromjegyû kód, ami a kártya hátoldalán az aláírásnál az uccsó 3 számjegy,
Billing adress: számlázási címed,
Billing post code: irányítószám.

S2 szervereken azért lényegesen jobb a helyzet, mivel komoly banlistek vannak, és nem tud nicket cserélni a páciens. S2-ben is sok a noob, de általában csak annyi baj van velük, hogy nem tudják kezelni az autót, vagy nem ismerik a pályát, ha figyelsz, max szép kicsúszásokat látsz, de elég ritka a 'reckless' driver.
games4ever
Hi all!

Megszeretném venni az LFS-t, de mivel Mo-n faszán nem lehet kapni ezért ugyebár neten kell megvenni.
Én ezt el is kezdtem, de nem tom h hova mit kell beírni. Vki mondja már meg légyszíves vagy ha tud vki vmi egyszerûbb módot akkor azt is elárulhatná.

Válaszokért elõre is köszi!

Alexease
Aki normalisan szeretne jatszani, szervezett es rendezett keretek kozott, annak mindenkepp erdemes befizetni egy szerverre, ami mindennap napi 24 oraban mukodik, 3-5 alando host-tal, korrekt keretek kozott. Evi 3-4000 Ft-ot meger😉
Shortstop
és mikor írsz neki hogy normálisan vezessél légyszíves akkor fel van háborodva hogy ha nem tetszik menjek a picsbe...

W4r3Z
Istenem, tele van seggfejekkel a demo.Nemtom mit élveznek azon hogy szétbaxák a többiek játékát.Legszebb tegnap történt mikor az utolsó kör utolsó kanyarjában felborított vmi állat mikor kihajtott menetiránnyal szemben a boxból.

W4r3Z
Ahaaa, ez lesz az, koszi.
Kerdezgettem german tesvereinket is hogy miert diszkvalifikalnak, erre az egyik benyogte hogy pit, de ebbol nem sokat ertettem elsore.
Meg akarom majd venni kesobb, csak bankkartyas embert kell szereznem hozza.

Lehet, hogy kihagytad a kötelezõ pit-stopot. Nézd meg futam elején, hogy be kell e állni futam közben. Egyébként vedd meg az eredetit, ott már jóval normálisabb ellenfelek vannak.

Gracie Barra

W4r3Z
Hello!

Leszedtem a demot, felmentem vele par nemet szerverre, de akarmit csinalok mindig diszkvalifikalnak a futam vegen.Ez most mi? 😊
Direkt vigyaztam a tobbiekre, nem vagtam le a kanyarokat meg ilyesmi, szoval nem ertem.
Amugy elegge barom modon jatszottak, tiszta destruction derby-s feeling-em volt.