16062
  • Tomsteel
    semmiféle mod nincs hozzá. szerintem az egyetlen játék amiben nem tudták/akarták megoldani a moddolást. vagy nem ?
  • bardocz
    nincs hozzá lada sajna
  • zotya90
    Na, de akko mégeccer:) Van a játékhoz MOD? Vagy akármi csak egy ladába ülhessek:) Richard Burns rally tárgytalan mer nem megy a gépemen, szal marad csak ez:S
  • bardocz
    remélem g25 ára nyárra naggyon lemegy,mert akkor lehet én is veszek egyet:)
    aztán gtl-ben duplakuplungos viszaváltást megtanulom:D
  • r4f1
    egyenlőre én is így vagyok vele :)
    és a g25 a csúcs :P
  • Solt
  • Solt
    Ha lenne lehetőségem igazi versenyautót vezetni, akkor ülne a ... a gép előtt! :)))) Mivel nincs, ezért marad a szimuláció, aminek a lényege a valóság lehető legélethűbb utánzása! Tekintettel arra, hogy ez talán fizikát tekintve a legélethűbb játék, nem sokat érne, ha billel normálisan játszható lenne! :)) Nem szeretnék ellenkezni, de addig jó ez a játék, amíg a kormány tulajok vannak előnyben! :)) A kuplung dolognak is örülök, (a pénztárcám nem!!!) legalább mégegy ok, hogy beruházzak G25-re! :)) Ez még mindig sokkal olcsóbb mint egy igazi autót nyúzni! :) Én helyedben sporólnék egy jó kormányra... próbálj ki egy G25-öt... nem mondanád utána, hogy "nem igazi"! :))
  • bardocz
    geeforce 6600gt olcsópénzért és rbr ;)
  • zotya90
    Üdv, még új vagyok itt. A játékhoz nincs valmi fél kiegészítés? Leginkább LADA MOD vagy hasonló:)
  • Timbu
    "ugye azt nem gondolod komolyan, hogy egy ilyen szimulátor bármit is érne, ha lehetne bill-el játszani!!??"

Ha teljes egészében a valóságra vágysz, akkor vezess igazi autót! Ha meg még nem vagy elég idős, menj el gokartozni, vagy találj ki valamit. :-D

Én idáig billentyűzettel játszottam (valahogy nekem nem jön be a kormány, olyan "nem igazi" hatása van, akkor meg inkább bill), ami az elsőkerekes autókkal egész jól ment. Nem igazán értem, hogy miért csak a két véglet létezhet! (Ugye a másik a falról lepattanós, fizikát nem látott NFS, amiben semmi élvezet nincs)
  • r4f1
    nem csak azokat lehetetlenítik el Ha nincs a kormányodon kuplung pedál akkor is könnyen tönkremegy a kuplung
    Most a G25 tulajok előnyben :):)
  • [Walaki]D`Lair
    kormánnyal se olyan jó most, valahogy más az autó érzésre...vagy lehet csak ennyire szar a régi set az új fizikával...:)))
  • Naxos
    nem bill-re gondoltam. eddig egérrel nagyon jól lehetett irányítani, igaz most azzal sincs gond inkább a váltásokkal gyűlik meg a bajom. hiába van auto clutch-on a gázt felváltásnál vissza kell venni, leváltásnál viszont nem de ígyis elhasználódik a kuplung elég hamar, értem én hogy kormánnyal az igazi meg jó is ez hogy ebben az irányban mennek el de gondolhatnának azokra akiknek nincs kormányuk.
  • [Walaki]D`Lair
    hát az újban a drift is eléggé érdekes lett :):)
  • Solt
    ugye azt nem gondolod komolyan, hogy egy ilyen szimulátor bármit is érne, ha lehetne bill-el játszani!!??
  • Naxos
    kár hogy ellehetetlenítik a kormány nélküli játékosokat:(
  • r4f1
    nem vezetek úgy mint egy tata, több ismerősöm is próbálta ,és nikik is kisebb - nagyobb csalódást okozott...
    és letudom fordítani magyarra azt ,hogy Test Patch = teszt patch.
    hm asszem közép fokú nyelvvizsgával menni fog
  • GPx8
    Ha változtattak a "fizikán", akkor nem lesznek jók a régi "tuti" set-ek...
  • Ombika
    Az sose baj,driftelj! :)
  • Tomsteel
    nekem az XFG viselkedése nem kóser, akármilyen fullos régi setet töltök vissza a segge folyamatosan előzni akar.
  • Loco
    1.A kuplungon még finomítanak. Ha nem úgy vezetsz,mint egy tata, nem vágod haza a kuplungot.
    2. BL1-et nem azzal lassították, hogy a rázókövek keskenyebbek, hanem az egész pálya keskenyebb.
    3.A rázóköveket nem emelték a sikánban, hanem kiegészítették egy-egy plusz elemmel, ami segít abban, hogy ne borulj fel. Ergo biztonságossá tették. Természetesen úgy lett kialakítva, hogy ne legyen könnyebb átrongyolni rakta.
    4. Minden autóra érvényes, hogy egy jó settel jól lehet menni vele.A default settel is végig lehet menni elég tempósan BL1-en, akkor akad fenn, ha a sikánban a fent leírt új részeken akarsz levágni.
    5.Van digit km óra. pl: az FBM-en is az van, és persze a GTR-eken is. Az utcai autókban pedig utcai autókban használatos km óra van. Ha nem látod, vedd le a FOV-ot 60-65° -ra.

Plusz még egy infó: ez egy teszt patch.
  • dashed_
    ilyenkor van az ,hogy el kell kerulni a razokovet
  • r4f1
    Én is fórumon kértem segítséget amikor megvettem.
    Huh feltettem az X30as patchet. Nekem nagyon nem jön be.A kuplungot hamar hazavágom, a Bl1et pedig hihetetlenül lelassították azzal ,hogy eltűntették sok helyen a rázóköveket , vagy méretében csökkentették őket.
    Régi időm 1.24.27, most kíváncsi vagyok ,hogy mit tudok menni XRT-vel. Majd kipróbálom még...
    A sikánban ,meg úgy megemelték a zázóköveket ,hogy traktorral kellene rámenni ,hogy ne akadjon fel a jármű alja.
    Az új BMW sem tetszik igazán. Igaz , kellene hozzá 1 jó sett,hogy jól lehessen vele menni. De defaulton is végig kellene tudnom menni a pályán. Ahhoz képest minden rázókövön fennakad az alja és megpördül.
    Ha jól láttam nincs digit km óra. Az sem tetszik :(
  • Tomsteel
    én meg fogom venni januárban.(nem akkor adja apuci a zsebpénzt, hanem akkor lesz lóvé :)) ) lehet valakivel megdumálom fórumon, hogy segítsen nekem, mert az én ismerőseim között sincs dombornoyomtt kártyás emberke.
  • bardocz
    vuáááááháháháááávááááááááá hrrrrrrrr
  • [Walaki]D`Lair
    JEHOVAAAAAAAA!!!! :_ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:
  • Kaszi46

(brian élete kövezéses jelenet)
  • bardocz
    meg fogtok kövezni,de nekem ez a játék nem ér anyit hogy megvegyem,csak néha szrakozgatok vele,arra jó a warezolt:D
    [öszekuporodik,és várja a köveket]
  • [Walaki]D`Lair
    www.liveforspeed.hu a fórumon vannak nagyon segítőkész emberkék...ez ne legyen már akadály...:)))
  • Naxos
    én pl. azért mert nincs bankkártyám és ismerőseim között sincs senkinek. a moneybookers-ben meg nem bízok. ilyen egyszerü.
  • [Walaki]D`Lair
    miért nem veszitek meg végre?
  • Misi az ezredes
    hmm..
    én nem töltöttem le de le fogom még a napokban! de az kár h nem lesz XRT!
  • Tomsteel
    én meg is fogom, csak évek óta toljuk driftet demoban, és most ez ezentúl turbo nélkül fog történni. de egyébként nagyon jó lett szerintem, jó a viselkedése az autónak(rázókövek tetszenek)
  • Solt
    Ne már! Ez pont az a játék, amiért egy autós szimulátor rajongónak kötelessége fizetni! A warez azoknál a játékoknál "elfogadott" ami tizenakárhány ezerért fél nap után megy a polcra...
  • [Walaki]D`Lair
    Hagyjad, lassú felfogású a srác :))
  • ÁjjLe BoBBi
    és ezt abból szűrted le hogy ha az elmúlt 5-6 évben nem jött tört, majd fog...igaz?
    jó várakozást.
  • r4f1
    Neten úgysem fogsz tudni játszani max haverok ellen, és elvileg ez lenne a játék lényege szóval...
    És plz NO WAREZ
  • Misi az ezredes
    nem akarok warezozni vagy ijesmi de biztos lessz tört (vesio) szal nem kell aggódni csak várni
  • GPx8
    Meg kell venni, akkor ott az össz. autó.
  • Tomsteel
    rájöttem, XFG_ a prefixuma a beállításoknak, csak így látja, át kell őket nevezni