16062
  • [Walaki]D`Lair
    De most jó lett, végre nem csúszik az XRG kuplungja, rendesen lehet váltani :))
  • [Walaki]D`Lair
    Ja most olvastam el :)))
  • Solt
    nem is az LFS-re gondolt! ;)
  • Solt
    amikor nem egyértelműen gyorsabb akkor én sem engedem el... had küzdjön! :D no, de amikor 10-20 km/h-val gyorsabb vagy és még rád is húzza, na akkor durran fejem! :D ilyenkor beállok a háta mögé és a következő kanyarnál szépen megkoccolom hátulról amikor fordulna és már pörög is! :D
  • Alexease
    "Clutch heating restored to X33 level" :)

Szoszerint "Test Patch" :)
  • [Walaki]D`Lair
    Nagy butaság, amerikában viszonlag kevesen LFS-eznek...
  • bardocz
    jaja a kékzászlósok:D
    mondjuk ha valakinél gyorsabb vagyok és jó köröm van nem biztos hogy elengedem,amikor meg mindegy lehúzódok a fűre,és hagyom hogy elmenyjenek:D
  • Solt
    nekem az a "kedvencem" amikor szembejönnek, vagy nem engednek előzni... :D
  • bardocz
    például akiik drift szerveren másokba belemennek ezerrel,és még csak bocsánatot sem kérnek:D
  • Smicy2
    Mivel ált. a legtöbb szeró amerikai :P időeltolódás...
  • Solt
    "igaz, hogy sok a gyökér"
  • Solt
    nekem egyelőre még csak demo van, de a demo szerverek tele vannak esténként... igaz, hogy a gyökér...
  • alma2
    Itt mennyire jellemzo meg manapsag, hogy tele vannak a publikus s2-es szerverek ? mennyi userrel kb?

Gondolkodtam r-factor megvetelen, de estenkent /ha jot mutat a szerverkeresoje/ total pangas van rajta, nem is tudnek hol jatszani eredeti ide vagy oda.
  • r4f1
    már van is X36
  • Solt
    szerintem eddig is jó volt! :D
  • Cowek
    Ez érdekes fordulat azért:
    Reduced clutch heating by 25%
  • r4f1
    X35
  • r4f1
    gondolom a dds-re gondolsz. Azok a pállyán lévő "reklámok" képei. A kocsi gumijának a mintája, kocsi műszerfala, lámpája stb.
    A skineknek pedig ott kell lenniük a data/skins mappában. XRT_DEFAULT.JPG
    ilyen néven pl. Ezt megnyitod, szerkeszted . ELmented ugyan ebbe a mappába más néven. Majd lfsben garázs autó--> XRT---> Színek--->Valahol alul kilehet választani a textúrát. Ott rákattintasz arra, és kilistázza a skins mappában lévő XRThez tartozó skineket. Rákattintasz és kész. Ha nem látszik jól a skin , akkor az lehet ,hogy a színeket "elhúzgáltad". Az összes színt állítsd fehérre , kivéve a felnit. Azt szabadon állítgathatod. Sok sikert
  • Tomsteel
    van X33 patch.
  • bardocz
    skinsbe nekem csak readme van,van egy másik mappa viszont amiben érdekes formátumú dolgok vannak amiket nem tudok megnyitni
  • [Walaki]D`Lair
    a net kapcsolatokat mutatja, a zöld a tiéd.
  • Misi az ezredes
    photoshoppal a skins mappát amit a data mappában találsz
  • bardocz
    a bal alsó sarokban lévő kis kék oszlopok mit mutatnak?van közöttük egy zöld is mondjuk,meg néha felmennek és akkor pirosak lesznek:D
    és gondolom haccortízahuszonharmadikonszor volt már a kérdés de saját festést hogy kell csinálni?addig oké hogy photoshoppal,csak mit kéne megnyitnom hozzá és mivel?
  • zoolee
    LOL?
  • Misi az ezredes
    1 kedvderítő a mai napra aztán jo8!

A "Squawk"-ok a U. S. Air Force pilótái által a földi műszaki személyzet számára feljegyzett problémák, melyeket a következő repülésre ki kell javítaniuk.

Néhány aktuális feljegyzett hiba és a karbantartó személyzet válaszfeljegyzései:

(P) = Probléma; (S) = Megoldás

(P) A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem cserére érett.
    (S) A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem kicsérelve.

(P) Teszt repülés OK, kivéve, hogy a landoló automatika igen durva.
    (S) Landoló automatika nincs a gépen.

(P) 2. sz motor üzemanyag fogyasztása magas.
    (S) 2. sz motor üzemanyag fogyasztása normális - 1. 3. és 4. motor üzemanyag fogyasztása alacsony.

(P) Valami meglazult a műszerfalon.
    (S) Valami meghúzva a műszerfalon.

(P) A jobb főfutón olajszivárgásra utaló egyértelmű bizonyíték.
    (S) Bizonyíték eltüntetve.

(P) A DME hangereje hihetetlenül nagy.
    (S) A hangerő beállítva hihetőbb szintre.

(P) Robotpilóta magasságtartás üzemmódban 50m/perces süllyedést produkál.
    (S) Hibát a földön nem sikerült előidézni.

(P) IFF nem működik.
    (S) IFF soha nem működik OFF (kikapcsolt) üzemmódban.

(P) Gázkar rögzítő használatakor a gázkar beragad.
    (S) Ezért van.
  • bardocz
    jaaa:D
    én amit ma leszedtem demot,az minden szerveren számolja nekem,elején azt hittem öszeadja,de aztán rájöttem minden körben külön
  • zoolee
    Az ami számolja a pontod.
  • bardocz
    hát nekem max 7000 volt:D az a baj hogy nincsen setupom semmilyen pályára,a race setupot használom mindenhol,azmeg nem a legjobb driftre gondolom:D
    és a lapper az micsoda?
  • zoolee
    Jöttök driftelni?
    Jah hogy lehet a ded servert amit letöltöttem beüzelemni?
    És lappert hogy lehet használni?
  • Solt
    ciao... nem sikerült... még szerencsétlenkedek! :D most már 1:15:50 körül is sikerül! :D
  • Tomsteel
    hali, én vagyok, de elküldtem ott, nem mentetted el ?
  • zoolee
    30 k felett??LOL én nekem a leg jobbam is cask 25 volt..-.-
  • Rolesz
    Lappertől is függ de(pl HDS-en) 30ezer felett már jónak mondható szerintem (persze csalás nélkül).
  • bardocz
    az itteni profibbak menyit driftelnek egy körben blackwood-on?csak hogy tudjam menyit kell még gyrni,hogy azt mondhassam tudok driftelni:D
  • milk41
    ez az "alpi" gyerek ide valósi?mert ha igen akkor üzenem neki hogy dugja fel fekete pákóét a seggébe
  • zoolee
    1:16? Mivan? nem 2.16?
    Nekem ehez a fis-fos hoz nincs is set upom:S
    Inkább drifteljünk:D
  • Solt
    Visszamehetünk egy kicsit még! :D Csak nekem még új ez a bömös... 1:16:10-nél nem tudok jobbat menni... :S kéne valami rendes setup... azt akarta, Tommy-tól elkérni...
  • zoolee
    ??
    Én csak a végére értem oda..XD
  • Solt
    Ki az a Tommy fiú akivel pár perce még "boxoltunk" a demo szerveren? :D
  • r4f1
    X32