Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
csak egy kis reklám Fõnök! <#vigyor3>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

bocs , bénáztam
Shortstop
Azért hiba van még benne bõven!!

Követelmények pontnál van egy olyan hogy "lögdösõdik" ezt k-val kellene írni (gyengébbek kedvéért: lökdösõdik)

Valamint, csak ki van írva hogy legjobb köridõ 1:40 alatt. Ok, de melyik pályán??

jó lenne a szóközökre odafigyelni.

A versenyenkénti 5 kör az eléggé komolytalan.

Az oldalt lévõ üzenõfalról az olyan megjegyzéseket mint a gecikomoly én törölném..

Prezsi
Ez miaszösz? <#vigyor3>

Mivan? nemértem. Miért kéne feltöltened, hogy leszedhess seteket?
de nem tudom letölteni mert fel kell tölteni nekem is de nem tudom h kell feltölteni
Az inferno setupfieldjén nagyon sok jó set van.
setupokat honnan lehet letölteni 1 oldalt tudok de nekem is fel kell tölteni de nem tudo hogy kell, plz segítsetek
Raho
Ebbben igazad van, rendben.<#integet2>

VW Jetta II 1,8T

Akkor ha jól sejtem nem ez a hivatalos fóruma, ne itt menjen szó róla.
ÁjjLe BoBBi

Raho
Errõl az oldalról.

VW Jetta II 1,8T

Hanem?
Raho
Nem a topik logoról van szó.

VW Jetta II 1,8T

Semmi nem változott a topiklogon.
Raho
Jaj, kicsit gatyába ráztuk az oldalt.<#kacsint>

VW Jetta II 1,8T

megfogtad a lényeget😉

r4f1
összehoztam a bannert a fõoldalon...
mostmár villog, indexel a verda 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Ch_Slater
pár napja, amikor beírtad a címet, azután. de most megvizsgálom még1x 😊

valamivel jobb. a legtöbbször elõfurduló helyesírási hiba: lessz
ezt igy irják helyesen: lesz

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

r4f1
mikor nézted utoljára az oldalt??
sz.tem most elég jó
folyamatosan csinálgatjuk, a helyesírási hibákér elnézést kérünk azokat is javítjuk ha észrevesszük

Ch_Slater
ohh, bocs fiúk.<#idiota>
de ha komolyan gondoljátok, akkor nem egy igénytelen honlappal kellene hirdetni. vagy legalább a helyesírási hibákat javítsátok ki. mert ez így elég komolytalannak tûnik.

thx
r4f1
rá=be

r4f1
rámész a játékba ott multiplayer aztán fönnt kiválasztod a demo-t és a legfölsõ menüpontot a hhárom közül aztán kiadja a hostokat és tudsz csatlakozni...

hogy tudom a demot neten kiprobalni? lehet ilyet?
fireball
akkor ne jelentkezz,ha nem teccik..lol

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

r4f1
nem tetszik nem kell jelentkezni...

Ch_Slater
nah átolvastam a "honlapot" is.
hát erre csak annyit, hogy: lyully
😊

ÁjjLe BoBBi
ez komoly _:?ASD:S?D

Ch_Slater
mért nem jó a régi?
zavaró, hogy 40-50 ember játszik benne?

r4f1
sziasztok.
CSinálok 1 új Live For Speed DEMO Kupát.
további nfo a liveforspeed hungarian cup by Ger1 oldalon.

amugy, jol erzem, hogy fekezes kozben, gaz nelkul, meg elsokerekessel is nehez elesen kanyarodni?
orulnek, ha lenne - dehat, ajandek lo, meg az axisok 😊
Kaszi46
bocsi vmiert abban a hitben voltam hogy logi momo-d van.

*Posse*T.W.D*

elobb irtam, a kormanynak nincs drivere, usb p&p, a gyarto is annyit mond, nincs driver, az xp kezeli, azt jovan... most kutatok, hatha letezik megis hozza valami

logic3 topdrive usb (pc236u)
Kaszi46
tedd fel a kormány driverét és ott lesz4

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
kérdeznék én is 1et.
mostanabán simes forumokon olvastam azt hogy a kormány középre húzását be kell kapcsolni viszont az erõsségét 0-ra kell venni. ezt állitolag valami driverbug miatt kell csinálni. hallott már valaki errõl?
illetve lfs forumokon meg azt irták hogy a spring és damper effektek erõsségét is 0-ra kell állitani, mert ezek az effektek megtalálhatóak magában az lfs ben is és sokkal jobbak a logitechesnél. én kiprobáltam igazábol nem nagyon vettem észre mi is lehet a különbség. van vkinek errõl vmi tapasztalata, vagy olvasott már valaki errõl valami konkrétabbat hogy miert is jó vagy nem jó ez?

*Posse*T.W.D*

ahha
akkor itt van a kutya elasva, ugyanis a gemecontroller resznel nalam nincsenek ilyen beallitasi lehetosegek, es a kormanyhoz nincs kulon driver, cska a windowsos beepitettet hasznalja, letolteni se lehet, mert mondja, hogy hasznaljam a windowsot.

de erdekes, mert mintha a richard burns rallyban kulon hasznalta volna a ket pedalt
Kaszi46
pl így:

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
windows bana játékvezérlõknél a kormánybeállitásoknál állitsad be hogy ne combined legyenek a apedálok, ezután játékban is állitsad be separated re.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nem is béta, alfa😊 és teljes játék abban az esetben ha a full-t szedted le és aktiváltad.

*Posse*T.W.D*

valamit nemertek - ez most egy teljes komplett jatek? mert en eddig azthittem, hogy az s2 alpha aztjelenti, hogy nem beta allapotu valtozat 😊
MaSzKa
ez az új alpha q-s verzó
marha jól sikerült ajánlom mindenkinek!<#mf2>
lelehet tölteni a liveforspeed.net-rõl

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nalam az a gond, hogy osszesen 2 darab axis-t lat a program. Az egyiket a kormany hasznalja, a masikat a pedalok - barhogy probalkoztam, nem tudtam elerni, hogy kulon axist kapjon a gaz meg a fek. Pedig a kormanyt most nem is hasznalom, mert kolcsonkerek a draga, es nem a legjobb - erzekenyseg 0, durvan forog, es pont a legszuksegesebb reszen, a finom minimalis kormanyzasnal hasznalhatatlan. Ugyhogy most pedalok es eger kombot nyomok - nagyon jol hasznalhato, csak zavaro, hogy nem tudok fekezni meg gazt adni egyszerre. Amugy, ilyen alapkormany, logic3 topdrive a draga.
Talpraállítás: space billentyû alapértelmezésként.

Ha separated axissal használod, akkor a játékon belül is kalibráld újra a kormányt. Ha fordítva mûködik, az adott tengelyt invertálhatod a programban, nekem is így mûködik.

Remélem segítettem, ha nem megy, szólj.
Hali...

Na, kiprobaltam en is a jatekot - nagyon komoly 😊 es lenne par kerdesem rogton.

Ha felborulok, hogy tudok talpraallni? Lehet egyszerre fekezni, meg gazt adni? Mert nalam a kormanyhoz csak 2 axis-t erzekel, az egyikre a kormanyt rakja, a masikra a ket pedalt - es vagy a gaz megy, vagy a fek - a ketto egyutt nem - ha gaz melle nyomok feket, akkor visszavesz a gazbol, ha felengedem a gazt, csak akkor fekez.

Ha separatedre rakom, akkor meg elegge furan kezdi kezelni a pedalokat... hasznalhatatlan lesz - alapbol pedalnyomas nelkul feleros gaz van, ha ralepek a gazra, akkor lemegy nullara, ha a feket nyomom, tobb gazt ad 😊 es fek abszolut nincs
fireball
<#idiota><#nevetes1>

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

ÁjjLe BoBBi
<#vigyor3>

szoval:
igazat irsz
elnezesed kerem, én tanulni tápigolás

igazat irsz
elnezesed kerem, én tanulni tápigolás