16062
  • Solt
    #4279 ez már igen... az állat! :D ennyit a kicsit belekormányzásról! :D
  • bardocz
    ehhhh bárcsak így tudnék vezetni:)
    múagy azt hozzá kell tenni,hogy ezek nem csak 240 fokban fordulnak:) mármint a kormányok:)
  • bardocz
    és ez még nem is a "faszmódon" rángatás:)
  • Solt
    Ez még jobb...
  • Solt
    Nem kétlem, hogy a tiédnek nincs baja, de ettől még az enyémnek lehet ugye? :D Én kb 3. éve nyúzom az enyémet, 1,5 évig az enyémnek sem volt semmi baja...

Láttál már élő driftet belülről? Nézd csak: EZT Tekintettel arra, hogy nekem az élethűség az első számú tényező ezért szeretem ilyen fasz módon rángatni a kormányt, ezt pedig a momo racing nem bírja sokáig...
  • zoolee
    Semmi baja sincsen! Pedíg majdhogynem 1 éve tolom vele...8 hónapja..
    És ha nem úgy driftelsz mint egy f@sz hogy össze visza dobálja a verdát, hanem szépeen ívre, és kicsit belekományzol, de inkább gázzal korrigálsz akkor semmi baja se lesz.
  • Ombika
    Vmi ilyesmit irtak,h havonta 1 aktivalas kapunk ez mit jelent?!
  • bardocz
    nekem a skins mappában miért nincs semmi?van egy skins-dds vagy milyen mappa,abból viszont nem tudok megnyitni semmit ps-el
  • bardocz
    jah nem,egy másik írja azt
  • bardocz
    A quick overview of LFS stats:
    ez a saját statisztika?
  • r4f1
    Nekem van S2-m. A passt biztosan megtudod változtatni, a nevet szerintem nem. És a statisztikát sem tudod lenullázni szerintem.
    (Max az online PBket.)
    Ha Demosok vagytok és S2es szervereket szeretnétek megnézni. (nem belépni, csak a felhasználók számát megnézni, pályák listáját stb) akkor ajánlom az LFS World-t. Itt beléptek jelszóval, vagy vendégként, az "asztalon" kiválasztod a "Racers & Hosts Online" ikont (2x katt rá) és kilistázza az s2es ill demo hostokat. Egyéb érdekes dolgokat is találhattok még az oldalon. ( lfs.com/net-es jelszóval belehet lépni)
  • Solt
    Passz... egyelőre nekem is csak a demo van! :) Várom a domború kártyámat! :D
  • bardocz
    tényleg attól függ hogy csinálod,én is csinálok gyors mozdulatokat,de sokszor elég egy finom belengetés,és a kormány szinte magától fordul:D
  • Ombika
    Azert 30 fokot nem,de gyorskormanyt szoktak bele rakni,hogy ne tekergesse ember 900 fokot,mint 1 barom es fel perc utan izzadjon ,mint 1 lo!! :)

Nekem jatekban 900 fokra volt allitva,kinnt meg 360-ra!!!

Tehat ,ha megvettem accot ,akkor megtudom valtoztatni ugye passot meg namet is vagy hogy mukodik ez?!
  • Solt
    szerintem sem árt gyorsan mozgatni, de ki, hogy csinálja! :D láttam egy videót... mutatják, hogy a srác milyen jól nyomja a driftet... csak lestem, hogy miket csinál... gondoltam biztos megizzad a kormány előtt... elkezd távolítani a kamera erre a csóka ül a gép előtt és ilyen max 30 fokot mozgatja a kormányt jobbra balra... kiakadtam... ennek mi értelme?? akkora maflást lebírtam volna verni neki!! :D
  • Ombika
    Pentek remelem,1 honapig nemvolt kormany,alig birom mar! :)
  • [Walaki]D`Lair
    Nem a lószart nem kell drift közben gyorsan mozgatni lol :D:D
  • bardocz
    megvan a kormányod?:O
  • Ombika
    900 fokon van beallitas mind logi driverbe es mind jatekba is,mert ugy nagyon nehez! :))
  • bardocz
    dirftben ha csak kilengeted a kocsit nem kell olyan hirtelen mozgatni,meg majdhogynem az ffb-vel együtt mozgatod,és szinte semmit nem kell rá kifejteni,rbr az más tészta:D
  • Misi az ezredes
    de kérdezz rá az lfsword-nél erre
  • Misi az ezredes
    természetesen
  • Ombika
    5K meger 1 hasznalt S2 licence,annak megtudom ugye valtoztatni kodjat?
  • Solt
    elvileg... de ezt a balrahúzást, ha egyszer elkezdi, akkor annyi... az rbr-ben, vagy driftben hirtelen, gyorsan kell a kormányt mozgatni amit nagyon nem szeret sajnos... :( az lfs-ben is behülyül néha, ha pl megcsúszok és hirtelen kell ellenkormányoznom... :S a pedal tuningon már túlvagyok, annak semmi baja... :)
  • Ombika
    DFP-vel se volt semmi gondom,pedig RBR es drift LFS ment vele egesz nap! :))
  • [Walaki]D`Lair
    a pedálja szar a momo racingnek, a kormány az elvileg jobb mint a momo force...
  • Solt
    az lehet, de a momo racingnek nem biztos, hogy a drift jót tesz! :D ha meglesz a g25 akkor mehet a drift! az rbr-t sem bírja a momo-m... :S
  • [Walaki]D`Lair
    Én a momo force-omat 8 év után adtam el és semmi baja nem volt...
  • peter1994
    thx
  • Solt
    :D

a driftet egyelőre hagyom, mert nagyon kormány gyilkos dolog! :D
  • bardocz
    silly project 06 drift rev,1000kör blackwood,így sosincs vége:D
  • Solt
    melyik az? :)
  • bardocz
    az ami számolja hogy dirftre hány pontot kapsz,hogy singleben hogy lehet használni azt már nem tudom:D
  • peter1994
    hello all. érdekelne engem hogy mi a lapper???
    sehol sem talizom!!!vki tudja pls akkó thx!!!
  • Misi az ezredes
    ott kb 500-600 server van azok 1/8-adán vannak !
  • alma2
    Az eredeti kerdesnel maradva, a demonal megnezve most 91 szervert lat, palyanevbol gondolva ezek mind demok. kb 35-on van sok jatekos.
    Ez S2 licencnel kb, hogy nez ki ?
    koszi

• bardocz
    nekem is meg kéne vennem ha normálisan akarok játszani,de amit találtam szerver tűrhető,ritkán vannak barmok
    (na meg a gépen rajta van még a tört is az singleplayerre:D)
  • Solt
    én csak azt lököm ki, aki szándékosan rámhúzza... nem kanyarív fogásra gondolok... hanem amikor egyenesben van köztetek 10km/h különbség és a jófej le akar szorítani amikor mellé érsz! :S no, de ha meglesz az eredeti, akkor ott már vannak normális szerverek ahonnan az ilyeneket kiteszik... :D
  • bardocz
    jaja,mondjuk én nem szoktam kilökni embereket szánt szándékkal,viszaont azok akik bármikor viszajönnek az egyenesben a pályára,úgy hogy szét se néznek,én meg tépem akormányt,hgy ne menyjek nekik...:DD azoktól is falra lehet mászni:D
  • Smicy2
    rFactor :P