Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Követelmények pontnál van egy olyan hogy "lögdösõdik" ezt k-val kellene írni (gyengébbek kedvéért: lökdösõdik)
Valamint, csak ki van írva hogy legjobb köridõ 1:40 alatt. Ok, de melyik pályán??
jó lenne a szóközökre odafigyelni.
A versenyenkénti 5 kör az eléggé komolytalan.
Az oldalt lévõ üzenõfalról az olyan megjegyzéseket mint a gecikomoly én törölném..
VW Jetta II 1,8T
mostmár villog, indexel a verda 😊
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
valamivel jobb. a legtöbbször elõfurduló helyesírási hiba: lessz
ezt igy irják helyesen: lesz
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
sz.tem most elég jó
folyamatosan csinálgatjuk, a helyesírási hibákér elnézést kérünk azokat is javítjuk ha észrevesszük
de ha komolyan gondoljátok, akkor nem egy igénytelen honlappal kellene hirdetni. vagy legalább a helyesírási hibákat javítsátok ki. mert ez így elég komolytalannak tûnik.
hát erre csak annyit, hogy: lyully
😊
zavaró, hogy 40-50 ember játszik benne?
CSinálok 1 új Live For Speed DEMO Kupát.
további nfo a liveforspeed hungarian cup by Ger1 oldalon.
logic3 topdrive usb (pc236u)
mostanabán simes forumokon olvastam azt hogy a kormány középre húzását be kell kapcsolni viszont az erõsségét 0-ra kell venni. ezt állitolag valami driverbug miatt kell csinálni. hallott már valaki errõl?
illetve lfs forumokon meg azt irták hogy a spring és damper effektek erõsségét is 0-ra kell állitani, mert ezek az effektek megtalálhatóak magában az lfs ben is és sokkal jobbak a logitechesnél. én kiprobáltam igazábol nem nagyon vettem észre mi is lehet a különbség. van vkinek errõl vmi tapasztalata, vagy olvasott már valaki errõl valami konkrétabbat hogy miert is jó vagy nem jó ez?
*Posse*T.W.D*
akkor itt van a kutya elasva, ugyanis a gemecontroller resznel nalam nincsenek ilyen beallitasi lehetosegek, es a kormanyhoz nincs kulon driver, cska a windowsos beepitettet hasznalja, letolteni se lehet, mert mondja, hogy hasznaljam a windowsot.
de erdekes, mert mintha a richard burns rallyban kulon hasznalta volna a ket pedalt
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
marha jól sikerült ajánlom mindenkinek!<#mf2>#mf2>
lelehet tölteni a liveforspeed.net-rõl
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha separated axissal használod, akkor a játékon belül is kalibráld újra a kormányt. Ha fordítva mûködik, az adott tengelyt invertálhatod a programban, nekem is így mûködik.
Remélem segítettem, ha nem megy, szólj.
Na, kiprobaltam en is a jatekot - nagyon komoly 😊 es lenne par kerdesem rogton.
Ha felborulok, hogy tudok talpraallni? Lehet egyszerre fekezni, meg gazt adni? Mert nalam a kormanyhoz csak 2 axis-t erzekel, az egyikre a kormanyt rakja, a masikra a ket pedalt - es vagy a gaz megy, vagy a fek - a ketto egyutt nem - ha gaz melle nyomok feket, akkor visszavesz a gazbol, ha felengedem a gazt, csak akkor fekez.
Ha separatedre rakom, akkor meg elegge furan kezdi kezelni a pedalokat... hasznalhatatlan lesz - alapbol pedalnyomas nelkul feleros gaz van, ha ralepek a gazra, akkor lemegy nullara, ha a feket nyomom, tobb gazt ad 😊 es fek abszolut nincs
igazat irsz
elnezesed kerem, én tanulni tápigolás
elnezesed kerem, én tanulni tápigolás