16062
-
Solt #4282 #4279 ez már igen... az állat! :D ennyit a kicsit belekormányzásról! :D -
#4281 ehhhh bárcsak így tudnék vezetni:)
múagy azt hozzá kell tenni,hogy ezek nem csak 240 fokban fordulnak:) mármint a kormányok:) -
#4280 és ez még nem is a "faszmódon" rángatás:) -
Solt #4279 Ez még jobb... -
Solt #4278 Nem kétlem, hogy a tiédnek nincs baja, de ettől még az enyémnek lehet ugye? :D Én kb 3. éve nyúzom az enyémet, 1,5 évig az enyémnek sem volt semmi baja...
Láttál már élő driftet belülről? Nézd csak: EZT Tekintettel arra, hogy nekem az élethűség az első számú tényező ezért szeretem ilyen fasz módon rángatni a kormányt, ezt pedig a momo racing nem bírja sokáig... -
zoolee #4277 Semmi baja sincsen! Pedíg majdhogynem 1 éve tolom vele...8 hónapja..
És ha nem úgy driftelsz mint egy f@sz hogy össze visza dobálja a verdát, hanem szépeen ívre, és kicsit belekományzol, de inkább gázzal korrigálsz akkor semmi baja se lesz. -
#4276 Vmi ilyesmit irtak,h havonta 1 aktivalas kapunk ez mit jelent?! -
#4275 nekem a skins mappában miért nincs semmi?van egy skins-dds vagy milyen mappa,abból viszont nem tudok megnyitni semmit ps-el -
#4274 jah nem,egy másik írja azt -
#4273 A quick overview of LFS stats:
ez a saját statisztika? -
#4272 Nekem van S2-m. A passt biztosan megtudod változtatni, a nevet szerintem nem. És a statisztikát sem tudod lenullázni szerintem.
(Max az online PBket.)
Ha Demosok vagytok és S2es szervereket szeretnétek megnézni. (nem belépni, csak a felhasználók számát megnézni, pályák listáját stb) akkor ajánlom az LFS World-t. Itt beléptek jelszóval, vagy vendégként, az "asztalon" kiválasztod a "Racers & Hosts Online" ikont (2x katt rá) és kilistázza az s2es ill demo hostokat. Egyéb érdekes dolgokat is találhattok még az oldalon. ( lfs.com/net-es jelszóval belehet lépni) -
Solt #4271 Passz... egyelőre nekem is csak a demo van! :) Várom a domború kártyámat! :D -
#4270 tényleg attól függ hogy csinálod,én is csinálok gyors mozdulatokat,de sokszor elég egy finom belengetés,és a kormány szinte magától fordul:D -
#4269 Azert 30 fokot nem,de gyorskormanyt szoktak bele rakni,hogy ne tekergesse ember 900 fokot,mint 1 barom es fel perc utan izzadjon ,mint 1 lo!! :)
Nekem jatekban 900 fokra volt allitva,kinnt meg 360-ra!!!
Tehat ,ha megvettem accot ,akkor megtudom valtoztatni ugye passot meg namet is vagy hogy mukodik ez?! -
Solt #4268 szerintem sem árt gyorsan mozgatni, de ki, hogy csinálja! :D láttam egy videót... mutatják, hogy a srác milyen jól nyomja a driftet... csak lestem, hogy miket csinál... gondoltam biztos megizzad a kormány előtt... elkezd távolítani a kamera erre a csóka ül a gép előtt és ilyen max 30 fokot mozgatja a kormányt jobbra balra... kiakadtam... ennek mi értelme?? akkora maflást lebírtam volna verni neki!! :D -
#4267 Pentek remelem,1 honapig nemvolt kormany,alig birom mar! :) -
[Walaki]D`Lair #4266 Nem a lószart nem kell drift közben gyorsan mozgatni lol :D:D -
#4265 megvan a kormányod?:O -
#4264 900 fokon van beallitas mind logi driverbe es mind jatekba is,mert ugy nagyon nehez! :)) -
#4263 dirftben ha csak kilengeted a kocsit nem kell olyan hirtelen mozgatni,meg majdhogynem az ffb-vel együtt mozgatod,és szinte semmit nem kell rá kifejteni,rbr az más tészta:D -
#4262 de kérdezz rá az lfsword-nél erre -
#4261 természetesen -
#4260 5K meger 1 hasznalt S2 licence,annak megtudom ugye valtoztatni kodjat? -
Solt #4259 elvileg... de ezt a balrahúzást, ha egyszer elkezdi, akkor annyi... az rbr-ben, vagy driftben hirtelen, gyorsan kell a kormányt mozgatni amit nagyon nem szeret sajnos... :( az lfs-ben is behülyül néha, ha pl megcsúszok és hirtelen kell ellenkormányoznom... :S a pedal tuningon már túlvagyok, annak semmi baja... :) -
#4258 DFP-vel se volt semmi gondom,pedig RBR es drift LFS ment vele egesz nap! :)) -
[Walaki]D`Lair #4257 a pedálja szar a momo racingnek, a kormány az elvileg jobb mint a momo force... -
Solt #4256 az lehet, de a momo racingnek nem biztos, hogy a drift jót tesz! :D ha meglesz a g25 akkor mehet a drift! az rbr-t sem bírja a momo-m... :S -
[Walaki]D`Lair #4255 Én a momo force-omat 8 év után adtam el és semmi baja nem volt... -
peter1994 #4254 thx
-
Solt #4253 :D
a driftet egyelőre hagyom, mert nagyon kormány gyilkos dolog! :D -
#4252 silly project 06 drift rev,1000kör blackwood,így sosincs vége:D -
Solt #4251 melyik az? :) -
#4250 az ami számolja hogy dirftre hány pontot kapsz,hogy singleben hogy lehet használni azt már nem tudom:D -
peter1994 #4249 hello all. érdekelne engem hogy mi a lapper???
sehol sem talizom!!!vki tudja pls akkó thx!!! -
#4248 ott kb 500-600 server van azok 1/8-adán vannak ! -
#4247 Az eredeti kerdesnel maradva, a demonal megnezve most 91 szervert lat, palyanevbol gondolva ezek mind demok. kb 35-on van sok jatekos.
Ez S2 licencnel kb, hogy nez ki ?
koszi
-
#4246 nekem is meg kéne vennem ha normálisan akarok játszani,de amit találtam szerver tűrhető,ritkán vannak barmok
(na meg a gépen rajta van még a tört is az singleplayerre:D) -
Solt #4245 én csak azt lököm ki, aki szándékosan rámhúzza... nem kanyarív fogásra gondolok... hanem amikor egyenesben van köztetek 10km/h különbség és a jófej le akar szorítani amikor mellé érsz! :S no, de ha meglesz az eredeti, akkor ott már vannak normális szerverek ahonnan az ilyeneket kiteszik... :D -
#4244 jaja,mondjuk én nem szoktam kilökni embereket szánt szándékkal,viszaont azok akik bármikor viszajönnek az egyenesben a pályára,úgy hogy szét se néznek,én meg tépem akormányt,hgy ne menyjek nekik...:DD azoktól is falra lehet mászni:D -
#4243 rFactor :P