16062
-
#4322 Okes nem akartalak megserteni csak igy jott le! :) -
[Walaki]D`Lair #4321 Pontozásban valóban nem, csak utána ha leírjuk hogy mivel mentünk, akkor :)) -
#4320 ha elindulunk egy Drift versenyen , akkor szerintem senkisem fogja nézni ,hogy én 270el megyek te meg 900al, ha ugyan úgy megcsinálom a csúszást mint te. Az a veszély pedig nem fenyeget ,hogy igazi autóban fogok driftelni, mert azt nem engedhetem meg magamnak. Vezetni meg tudok:P -
[Walaki]D`Lair #4319 Nem azt mondtam, hogy nemjó, baszod! :DDD Hanem, hogy nem sokat ér 270-el :))) -
#4318 MErt baromsag amit irsz,hogy nem jo ahogy nyomja csupan ezert!! Inkabb elmondom nagykepusegnek tunik es kibaxottul idegesit mar! Off vege!!
Tema lezarva!! -
[Walaki]D`Lair #4317 Akkor meg faszt kötsz bele abba amit mondok? -
#4316 Kit erdekel most itt igazi auto konyorgom!!! :)))
Az mar o baja lesz! -
[Walaki]D`Lair #4315 Mert beleül egy igazi autóba és fogalma nem lesz, hogy hogy működik a dolog...mondom, anno ugyanezt hittem, hogy mind1 a 240fok...aztán "átültem" a G25-re 900-ra...és hát kellett egy kis idő míg megszoktam... -
#4314 Mi a pocst erdekel teged,hogy hogyan van allitva neki,ha jol nyomja konyorgom ahh ez mar amolyan,hadd ne irjam le kepusegbol irtad! :) -
[Walaki]D`Lair #4313 Hát marhára nem :D Én is azt hittem annakidején mikor Momo Force-al nyomtam...:))) -
#4312 Szerintem edes mind1,ha szepen nyomja ,de mind1!!! -
[Walaki]D`Lair #4311 Nekem is 1 éve van meg, én egyből 900°-al használtam...és azóta is...:)) -
#4310 :) -
#4309 Nekem pont 1 éve van meg a g25, 360-al kezdtem, utána 540 (év közben:))
most ősztől meg 720 de néha próbálgatom 900-al is de inkább maradok még a 720-nál.
Ez a jó a g25-ben, lehet fejlődni... :) -
[Walaki]D`Lair #4308 270-en szerintem a párosujjú patás is megcsinálja :D:D -
#4307 jaaa,akkor bocsánat:) nem tudtam -
#4306 Mi BL1 REVről , te meg BL1ről beszélsz -
#4305 én célegyenes után,a viaszfordítóba beforgatom,onnan visza mert nem tudom megtartani,majd a sikánba átdobom a kocsit,de a 2. jobbos már nagyon gyenge -
#4304 Istenem ti nem értetek magyarul?!
nah mind1 én értem. Én megtudom csinálni, de nem 900 fokon játszok, hanem 270en. Egyenesben megcsúsztatom a seggét , onnan be a sikánba, sikán közepén megint keresztbe, és úgy csúszok egészen a célegyenes előtti kanyarig , ahol szépen tovább lehet csúsztatni ...:P -
#4303 Van ilyen beallitassal video youtube-on?! -
[Walaki]D`Lair #4302 Hát azért nem :))) -
#4301 900 fokon mind2 eleg gazos es nehez! :) Tekergetheted esz nelkul! :) -
[Walaki]D`Lair #4300 Lefűzni: Végigdriftelni a kanyarkombinációkat -
#4299 lol nem
amúgy én sem értem mi hangos rajta :D -
zoolee #4298
Garzonba éltek a nagyival? -
#4297 nem lehet,már így is le lettem baszva,hogy hangos:D mármint a kormány:DD -
zoolee #4296 Na, valaki jöjjön már..:D -
#4295 ehh,most hagytam abba:D majd holnap ;) -
#4294 hogy hogyan?:D
amúgy most felmentem egy szerverre,hát valami eszméletlen:kiállok a boxba,erre hülyegyerek ekezd derbizni,na mondom fasza,most javították de már ösze is törte...mind1,megyek ki driftelgetek,közbe mások is az anyját szidják,de leszrom,után következő boxkiállás,jövök ki látom a kanyarba ott áll.na azzal a lendülettel mentem is neki erre hogy rugjanak ki engem:D
mind1,pár kört megyek és egyenesben látom rám vadászik:D beérek mellé,és látom rám akarja húzni amikor beérek mellé,ezért lassan melléértem lefékeztem és ahogy rámhúzta,már pörgött is:DDD
amúgy mi az a lefűzés?amikor 90fokba befordítom a kocsit,úgy csúszok majd kanyarhozérve kezdem adni a gázt,és egyenesen kijövök belőle?mert az nekem ne, nagyon megy,vagy túlcsúszok,és kavicságy,vagy pedig,elindul a kocsi előre és átvágom a kanyart(hoszu egyenes után) -
zoolee #4293 Na akkor valaki drift? -
[Walaki]D`Lair #4292 Próbáld meg lefűzni visszafelé a blackwood sikánt meg a hajtűt, olyan 200-210-ről megindítva, 900°-os forgással LFS-ben és profiler-ben egyaránt. -
Solt #4291 nem az a célom, hogy kinyírjam... hanem, hogy minél élethűbb legyen... :)) -
zoolee #4290 értem..De minek szétb@szni valamit, amit drága pénzért vettél? Nem 6elég élethű, hogy egy kormányt fogsz és 2-3 pedált taposol, mint, hogy 7 gombot nyomogass?
Jah, valaki jön demo driftelni? (Ha igen akkor: HUN_SG-Drift) -
Solt #4289 Te érted amit írok, vagy csak mint a pereces szajkózod a magadét? :) Lehet jobbra balra 30-30 fokos elmozdítással finoman is driftelni, de az engem nem vonz, mert nem élethű!! Én szeretem gyorsan, hirtelen, sokat tekerni a kormányt! Veszed? -
zoolee #4288 Fazzság!
Am ha elkezded behintáztatni akkor is eléred ugyan ezt...
Am mondom..Volt, hogym mikor megvettem a kormányt és áttértem bill ről, amivel már nagyon komolyan ment, akokr én is ilyen baromállat módjára csináltam, de most már nem... -
#4287 enyém érdekes módon inkább csak gtl-ben van meghalva meg rbr...de lehet tényleg hozzászoktam -
Solt #4286 persze... ez alap! de a momo racing ennek a töredékébe belehal egy idő után! :D pontosítok... az enyém hal bele csak! :D -
#4285 én talán nyáron tudok majd enni egyet,de akkor azzal olyat kockulok:D -
#4284 az már az:)
de ilyenkor azért tudja úgy elrántani a kormányt,mert az arra fordulna legszivesebben magától is:) simán egyenesben úgy rárántod,nem történik semmi,max ha rosz helyen csinálod meghalsz:D -
Solt #4283 ezért várom a G25-öt... szét fogom gyilkolni! :D