16062
  • r4f1
    XRG maradt , XRT-t vették ki
  • bardocz
    akkor én nem fogom frissíteni
  • Kaszi46
    sztem tök jó hogy kivették demobol az xrg-t, így legalább egy csomó demos, ha másért nem is, de kényszerből végre megveszei a játékot.
    én schawen ék helyében bizonyos időszakonként cserélném a demoban elérhető autókat. így amikor már rákkattantak az emberek egy bizonyos autóra, akkor a cserénél nagy valószínüséggel megveszik a progit, hogy a kedvenc autójukkal mehessenek.
  • zoolee
    Bakker.. drift napot akartam írni.
  • zoolee
    Hát..Én még nem voltam kinn nyíltnapon..De konyítok hozzá valamit LFS ben..

Kéne írni LFs fórumra, hogy ez így nagyon nem lesz jó.:S
  • Misi az ezredes
    h ... nincs licensem nem tudom :D
  • Misi az ezredes
    Hát az már igaz h a demoban 80% nem is ismeri a DRIFT jelentését! A maradék 20% az a kis társaság akik kijárnak driftnapokra, LFS ben a baráti körökben tag ... S2-ről annyit
  • [Walaki]D`Lair
    Az túlzás, hogy rengeteg drift host van, de amik vannak ott 80%-ban hozzáértő emberek vannak...nem mint demóban, hogy tele van imbecillel...
  • r4f1
    igen, vannak magyarok. Rengeteg host van. Rengeteg Drift host van.
    Igen, tudsz a pályára bólyákat rakni, amit majd mindenki látni fog.
    Megéri megvenni. Sok újjat tud nyújtani az s2
  • zoolee
  • Misi az ezredes
    LOL XD akkor hány collal nagyobb a 30"? :D Szomszédunk nem tom meik cégnél 3 olyat használ XD nah 1-2 olyat hazahozni dúrva lenne :P
  • zoolee
    De most miért rontod el a kedvem? Eggíg aszittem most nekem vana legnagyobb.:D De ree jösz egy 2 collal nagyobbal..:@XD
  • Prézli
    Igazad van, ezt énse értem. Megveszem, ezelőtt is fontolgattam, szó nincs ilyen lázadásról, csak a demoban kialakult légkört sajnálom és azt a rengeteg embert aki csak a drifthez értett, de ahhoz nagyon és most ottmarad az XRG-vel. De te S2-es vagy ugye? Ha igen, plz mesélj erről az életformáról picit :)
  • Alexease
    Ez a demo problema szamomra erthetetlen?! Ha valakinek annyira tetszik a program, hogy EVEKIG tolja a demot, demo bajnoksagok vannak, es emelett keptelen raaldozni ~8-10000 HUF-t a ~10x annyi tartalomert, azt egyszeruen nem ertem...
  • Tomsteel
    engem a legjobban az autók viselkedése zavar :( nincs versenyzői tapasztalatom, hogy melyik volt a realisztikusabb, de a régi XFG-vel jobban elboldogultam :((((((
  • Prézli
    Nekem már tölteni akarja az Y patchet online belépéskor, emberek! megjött az új patch.
    Rendkívül lehangoló, az eddigi 120-150 szerver helyett 53 van ebből 2 magyar és a legjbb driftszerveren sincs senki aki tudna driftelni.
    Jól lett időzítve ez a megvonás, pont karácsony előtt, de egyszer minden jónak vége lesz, oda az ingyen driftelgetés. Én karácsonyra mindenféleképp megveszem az S2-t de így odavész minden eddigig hátterem (team, barátok, ismertség, adminság) és egy tök ismeretlen közösségben kell megint bizonyatani.

Ti S2-esek mit tudtok mondani arról a világról? Vannak magyarok, vagy minden international? Egyáltalán van akkora drift kultusz mint ami a demoban VOLT? És lehet ott pályákra bólyákat, stb rakni amit majd mindenki lát és kerülgethet?

Kb ennyi a válaszokat köszönöm, ez a tény rohadtul lehangol így szünet első napján, de gazdaságilag jó döntést, jó időben hoztak (hozott) a fejlesztő és egy szavam nem lehet.
  • Ombika
    Oks koszonom!
  • [Walaki]D`Lair
    tudsz igen, csak egy login meg egy jelszó az egész.
  • Ombika
    HA megjon S2 licensem (hasznalt),akkor tudok legujabb patch-el tolni neten ugye?! Ez csak 1 kod vagy vmit ezen kivul kell meg adni sracnak nekem!?
  • [Walaki]D`Lair
    Igen, ez így van.
  • Máté94
    Nincs XRT!
    [DEMO]
  • Ombika
    Nagyon akciosan megkaptam mindent es lenullaztam magam,de 24es tft nativ felbontasat nembirtam volna 7900gtx-em mar,igy belevagtam meg hat G25-nek dukal minden!!! :)

1 honapja nincs meg DFP-m,de mar keszvagyok!
  • Solt
    innentől fogva veled nem állok szóba! :D :D :D
  • [Walaki]D`Lair
    amúgy megérkezett a patch Y
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem is záros határidőn belül meglesz a 8800GT meg a 17"-os tft :)))

(most 6600GT van meg 17-es CRT)
  • Misi az ezredes
    lol
  • Ombika
    Nah megjott G25 + 24" moncsi+ 8800GTS es remelem eredeti LFS2 is es 1 ho kihagyas utan mehet vegre DRIFT!! :)
  • r4f1
    istenem...
    Direkt írtam így, annyira éreztem ,hogy valamilyen nagyképű választ fogok rá kapni :P
    Persze a smileyek adnak 1 kis komolytalanságot a hozzászólásnak
  • Misi az ezredes
    :D de lehet h az a 20% pont kapóra jön vagy nem ? :D
  • [Walaki]D`Lair
    Nem, nem vonnának le, de ez amúgyis elég valószínűtlen, hogy te lennél az 1. én meg a 2. :D:D:D
  • r4f1
    De pl ha van 1 rangsor mondjuk én lennék az első te a 2. és én 270el megyek te pedig 900al akkor valami alapján tőlem levonnának pontot? ÉS te átvehetnéd a vezetést?
  • bardocz
    köszi
  • [Walaki]D`Lair
    F11
  • bardocz
    pár kérdés:
    hogyan tudom kirakni képernyőre azt,hogyan nyomom a gázt meg a féket
    és hogyan tudom derbin megnézni milyen állapotú a kocsim?kivülröl szeretném belülről csak érzem:D
  • bardocz
    favoritok között:)
    nekem a legszebbenk a belengetős módszer tünik,de lehet az a legnehezebb is
  • pajti
    Biztos volt már...:) Drift Bible LFS
  • [Walaki]D`Lair
    helyes, ez a beszéd :))
  • bardocz
    nyáron remélem nekem is lesz g25,és akkor mindent kuplungal meg 900°-al fogok játszani,momo meg megy a hugomhoz:D
  • pajti
    Én azért vettem g25-t hogy minél többet adjon vissza az igazi autó feelingből. Tudom olyan soha nem lesz mint egy igazi...
    Ezelött 2 évig Wingman FF-t használtam (180°)
    Gyakorlatilag majdnem újra kellett tanulnom a vezetést a g25-el. :D
    De semmi pénzért nem "fejlődnék" vissza. (2 pedál meg kétszázakárhány fok...)

• bardocz
    jó,és mi a faszt kezdjek,ha nem forog többet a kormányom?:D