16062
-
#4362 XRG maradt , XRT-t vették ki -
#4361 akkor én nem fogom frissíteni -
#4360 sztem tök jó hogy kivették demobol az xrg-t, így legalább egy csomó demos, ha másért nem is, de kényszerből végre megveszei a játékot.
én schawen ék helyében bizonyos időszakonként cserélném a demoban elérhető autókat. így amikor már rákkattantak az emberek egy bizonyos autóra, akkor a cserénél nagy valószínüséggel megveszik a progit, hogy a kedvenc autójukkal mehessenek. -
zoolee #4359 Bakker.. drift napot akartam írni.
-
zoolee #4358 Hát..Én még nem voltam kinn nyíltnapon..De konyítok hozzá valamit LFS ben..
Kéne írni LFs fórumra, hogy ez így nagyon nem lesz jó.:S -
#4357 h ... nincs licensem nem tudom :D -
#4356 Hát az már igaz h a demoban 80% nem is ismeri a DRIFT jelentését! A maradék 20% az a kis társaság akik kijárnak driftnapokra, LFS ben a baráti körökben tag ... S2-ről annyit -
[Walaki]D`Lair #4355 Az túlzás, hogy rengeteg drift host van, de amik vannak ott 80%-ban hozzáértő emberek vannak...nem mint demóban, hogy tele van imbecillel... -
#4354 igen, vannak magyarok. Rengeteg host van. Rengeteg Drift host van.
Igen, tudsz a pályára bólyákat rakni, amit majd mindenki látni fog.
Megéri megvenni. Sok újjat tud nyújtani az s2 -
zoolee #4353 -
#4352 LOL XD akkor hány collal nagyobb a 30"? :D Szomszédunk nem tom meik cégnél 3 olyat használ XD nah 1-2 olyat hazahozni dúrva lenne :P -
zoolee #4351 De most miért rontod el a kedvem? Eggíg aszittem most nekem vana legnagyobb.:D De ree jösz egy 2 collal nagyobbal..:@XD -
#4350 Igazad van, ezt énse értem. Megveszem, ezelőtt is fontolgattam, szó nincs ilyen lázadásról, csak a demoban kialakult légkört sajnálom és azt a rengeteg embert aki csak a drifthez értett, de ahhoz nagyon és most ottmarad az XRG-vel. De te S2-es vagy ugye? Ha igen, plz mesélj erről az életformáról picit :) -
#4349 Ez a demo problema szamomra erthetetlen?! Ha valakinek annyira tetszik a program, hogy EVEKIG tolja a demot, demo bajnoksagok vannak, es emelett keptelen raaldozni ~8-10000 HUF-t a ~10x annyi tartalomert, azt egyszeruen nem ertem... -
#4348 engem a legjobban az autók viselkedése zavar :( nincs versenyzői tapasztalatom, hogy melyik volt a realisztikusabb, de a régi XFG-vel jobban elboldogultam :(((((( -
#4347 Nekem már tölteni akarja az Y patchet online belépéskor, emberek! megjött az új patch.
Rendkívül lehangoló, az eddigi 120-150 szerver helyett 53 van ebből 2 magyar és a legjbb driftszerveren sincs senki aki tudna driftelni.
Jól lett időzítve ez a megvonás, pont karácsony előtt, de egyszer minden jónak vége lesz, oda az ingyen driftelgetés. Én karácsonyra mindenféleképp megveszem az S2-t de így odavész minden eddigig hátterem (team, barátok, ismertség, adminság) és egy tök ismeretlen közösségben kell megint bizonyatani.
Ti S2-esek mit tudtok mondani arról a világról? Vannak magyarok, vagy minden international? Egyáltalán van akkora drift kultusz mint ami a demoban VOLT? És lehet ott pályákra bólyákat, stb rakni amit majd mindenki lát és kerülgethet?
Kb ennyi a válaszokat köszönöm, ez a tény rohadtul lehangol így szünet első napján, de gazdaságilag jó döntést, jó időben hoztak (hozott) a fejlesztő és egy szavam nem lehet. -
#4346 Oks koszonom! -
[Walaki]D`Lair #4345 tudsz igen, csak egy login meg egy jelszó az egész. -
#4344 HA megjon S2 licensem (hasznalt),akkor tudok legujabb patch-el tolni neten ugye?! Ez csak 1 kod vagy vmit ezen kivul kell meg adni sracnak nekem!? -
[Walaki]D`Lair #4343 Igen, ez így van. -
#4342 Nincs XRT!
[DEMO] -
#4341 Nagyon akciosan megkaptam mindent es lenullaztam magam,de 24es tft nativ felbontasat nembirtam volna 7900gtx-em mar,igy belevagtam meg hat G25-nek dukal minden!!! :)
1 honapja nincs meg DFP-m,de mar keszvagyok! -
Solt #4340 innentől fogva veled nem állok szóba! :D :D :D -
[Walaki]D`Lair #4339 amúgy megérkezett a patch Y -
[Walaki]D`Lair #4338 Nekem is záros határidőn belül meglesz a 8800GT meg a 17"-os tft :)))
(most 6600GT van meg 17-es CRT) -
#4337 lol -
#4336 Nah megjott G25 + 24" moncsi+ 8800GTS es remelem eredeti LFS2 is es 1 ho kihagyas utan mehet vegre DRIFT!! :) -
#4335 istenem...
Direkt írtam így, annyira éreztem ,hogy valamilyen nagyképű választ fogok rá kapni :P
Persze a smileyek adnak 1 kis komolytalanságot a hozzászólásnak -
#4334 :D de lehet h az a 20% pont kapóra jön vagy nem ? :D -
[Walaki]D`Lair #4333 Nem, nem vonnának le, de ez amúgyis elég valószínűtlen, hogy te lennél az 1. én meg a 2. :D:D:D -
#4332 De pl ha van 1 rangsor mondjuk én lennék az első te a 2. és én 270el megyek te pedig 900al akkor valami alapján tőlem levonnának pontot? ÉS te átvehetnéd a vezetést? -
#4331 köszi -
[Walaki]D`Lair #4330 F11 -
#4329 pár kérdés:
hogyan tudom kirakni képernyőre azt,hogyan nyomom a gázt meg a féket
és hogyan tudom derbin megnézni milyen állapotú a kocsim?kivülröl szeretném belülről csak érzem:D -
#4328 favoritok között:)
nekem a legszebbenk a belengetős módszer tünik,de lehet az a legnehezebb is -
#4327 Biztos volt már...:) Drift Bible LFS -
[Walaki]D`Lair #4326 helyes, ez a beszéd :)) -
#4325 nyáron remélem nekem is lesz g25,és akkor mindent kuplungal meg 900°-al fogok játszani,momo meg megy a hugomhoz:D -
#4324 Én azért vettem g25-t hogy minél többet adjon vissza az igazi autó feelingből. Tudom olyan soha nem lesz mint egy igazi...
Ezelött 2 évig Wingman FF-t használtam (180°)
Gyakorlatilag majdnem újra kellett tanulnom a vezetést a g25-el. :D
De semmi pénzért nem "fejlődnék" vissza. (2 pedál meg kétszázakárhány fok...)
-
#4323 jó,és mi a faszt kezdjek,ha nem forog többet a kormányom?:D