Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
Day 2
Aero physics improvements

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Hmm, nem hinném, hogy az alpha állapoton változtatni fognak. Amúgy számít az, hogy mi van odaírva? Én nem a verziószám függvényében játszom valamivel😛 Aki meg igen az menjen netkarPro-zni! Ott az 1.0 LOL! 😄
Alexease
Majd' egy ev alfa allapot utan, ideje volt hogy foglalkozzanak vele😉
ÁjjLe BoBBi
nagyon helyes. ideje lesz fontolóra vennem a visszatérést

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

NzzN
Valami készülõdik,még ebben a hónapban lesz új patch, minden nap egy apró info az újításokról:
Live For Speed oldal

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

nesto
Live for Speed hangulatos videó

Ittis ez a kirekesztés ... de nincs ellenvetésem 😊

Felejtsd el öcsém, hogy unlockeresnek bármikor is segítünk!
Egyenesbe ne tekergesd ! 😊

Meg érzékenységet hogy állítasz? 270 fokot fordul (vagy mennyit) és kész.

nesto
nemtud valaki egy normális kormány beállítást? nekem nagyon érzékeny, egyenesbe szinte nemlehet vele végigmenni

nesto
mûködik bár nekem így összerakosgatva nem volt jó, leszettem egybe az egészet unlockal együtt. hát csiszolni kell az érzékenységén a kormánynak, és menni fog, de elég nehéz hozzászokni a richardburns tournament-je mellett. good luck all😊)

Ch_Slater
új progress report. meg sms alert.. vagy mi a rák 😄 😄
szerk: remélem nem az sms alert volt a meglepetés...

ÁjjLe BoBBi
már nagyon itt volt az ideje....:@@@@@@@vv

Imrusssss
Én demóba töltöttem le és ha kell az unlock írjon e-mailt és elküldöm

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Le lehet tölteni fizetés nélkül a teljest, de csak a demo részét tudod ingyen használni.
nesto
hát a pályákban és verdálban, meg abszolút az egész játék megérne annyit, de épp most vettem a gépbe egy giga ramot és a keretek véglegesek😊 Na majdcsak lesz valami, kösz mindent, késõbb jelentkezek, addigis, írjatok ha esetleg lelehet tölteni fizetés nélkül a teljest😊 És további jó játékot

Ch_Slater
hát elvileg 129.95MB a letöltés és demoként mûködik, amig nem unlockolod.
és igen, én megvettem 24 fontért (meg még sokan mások)
ennyit megér ennyi pálya és verda

Tomo15
johogy fizetni kell érte😄
nesto
komolyan? 57MB az egész játék? ilyen grafikával és fizikával? hogy a francba? Uh, szóval CSAK pénzért lehet játszani vele teljesbe? <#wow2> Ti regeltetek?

Ch_Slater
az a teljes, csak aktiválni kell.
a liveforspeed.net-en lehet kódot venni hozzá (12+12 font), aztán egy pikk-pakk aktiváció és már teljes is.

nesto
Nekem sajnos csak a demo van meg (ami õrületes hogy csupán 57M😎, de nagyon tetszik a játék. Nemtudátok egy címet adni ahonnan letölthetõ?

Ch_Slater
reméljük ez nem olyan elszólás, mint 2004 õszén ("..S2 karácsonyra..")

Alexease
Vegre az S2 Alfa megjelenese utan 10 honappal (plusz ket mini patch😄), ugy nez ki valami keszul😊 Aprilisban lesz valami update szeruseg (aero es gumik) es valami meglepetes😊
Egyebet is ki lehet hamozni ebbol a riportbol: http://www.liveforspeed.dk
lac coo
A felfüggesztés tényleg tuti: tán az elsõ szimulátorom, ahol valóban kõkemény felfüggesztéssel lehet-kell menni 😊)))
A gumi meg ütközés hangját nem lehet valahogy lejjebb venni, szét megy a fülem tõle 😊)
A csúszkákat beállítottam de még így is rohadt hangos 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nem, S2.

az s1-rõl beszéltek?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

lac coo
Na a kerék megvan de nekem elég nyakatekert ez a graf-beálltó-menü 😊))
Nem raknál be valami shotot , hogy hogy kell beállítani fullra a grafikát ? <#idiota>

Pl. féknyomok sincsenek...

THX

Alexease
Ez nem ISI engiene, ami parameterekbol taplalkozik, es ha valami "nem stimmel" akkor anomaliak lepnek fel😉))))
Alexease
Amugy meg kezd el allitgatni az autokat, es meglatod, tetszeni fog😊 Erdemes neha irrealis, erdekes beallitasokat is csinalni (pl. extra magas felfuggesztes, lagy rugok, nulla lenges csillapitas, nulla oldaltartas, esetleg elol magas hatol alacsony stb.), mert akkor jon ki igazan, hogy mennyire "korrekt" de legalabbis hasznalhato a fizikai engine ami alatta van😉)
Alexease
Ha le van huzva a grafika es/vagy be van kapcsolva a simple wheels es/vagy kicsire van allitva a LOD, akkor igen😊 Amugy meg a banneren latszik, hogy nem😊
lac coo
A felnik mindenhol fekete lyukak csak ? 😊)

Alexease
... es ha mar LFS az rF topic-bol😊

Nincs valami info hogy most mit csinalnak a fiuk?! Nagy a csend. 9 honapja kijott az S2 Alfa meg egy Q patch par hoonapja, aztan ennyi... Gondoltam legalabb "veglegesitik"...
copass
arty
mondd: kéremszépen!!!!!

😉

Forza.

Shortstop
<#circling>

ÁjjLe BoBBi
mondd a címed küldök mellé egy álonrúgást is.

Ch_Slater
a drogozás csúnya szokás...<#idiota>

valaki adjon cracket!!!

K.András
LOL
De kb igy lehet ahogy mondod!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Shortstop
<#circling>

majdnem

jön a sok újrek, hogy mekkora programozózseni, hogy feltörte a s2-t, aztán hátom post múlva elkezd online pass után könyörögni, majd miután tisztul a feje, elküld mindenkit a vérbe

ha kiderül, hogy mi megvettük a programot, szimplán lehülyéz minket, majd beszól, hogy nekünk is tuti tele van a polcunk lopott játékkal

ha meg merem említeni, hogy nekem van 5 db eredeti játékom, mert más nem érdekel, vagy demo alapján el tudom dönteni, hogy érdekel-e, és ha igen akkor megveszem, ekkor

a, hív egy moderátort, hogy offolok meg lehordom õt szegényt, és folytatja szuper sg-s pályafutását

b, nem postol többet, hanem felkeresi a NFSMW topikot, letorrentezi, végigjátssza, a golf gtivel végigveri a mezõnyt, majd két hét után megöli három haverját magával együtt a kettesgolfban
Shortstop
mivel nincs a fórumban érdemi beszélgetés ez már nem szól sáról csak az offolásról <#vigyor2>

ÁjjLe BoBBi
^^

ÁjjLe BoBBi
nincs warez bazdmeg! :@

SZilaJMaGGoT
Most vettem észre, a következõ oldalon már megtalálható az én postom is. Most így utólag ha még lehet elnézését kérném a társaságnak a hülyeségemér... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Kérjél a készítõktõl pár dollárér! 😉 Nem azér mondom, nekem sincs, de én legalább nem bombázok ilyensmivel, bár nem emlékszem, lehet egyszer már volt hasonló postom, de most készülök pl legális HL2 accot vásárolni, úgyhogy fejlõdök... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

a másik amit megkérdeznék hogy nem e lehet valamilyen módon skineket feltölteni valamilyen tárhelyre hogy játék közbe mindeki láthassa egymás festéseit???? mert hát s2 liszensz hiányában vagyok.... 😊)
ja igen lemaradt ez email címem: [email protected] 😊
hy mindenkinek. nem tudna valaki egy url címet passzolni az s2 online játékoz való unlockkal kapcsolatba????? van nekem egy ilyen feloldó programom de az csak sigleplayerhez jó.
Shortstop
olyat tudsz összevarázsolni nekem mint ami Kõváry Barna trabija volt'99-ben?? 😊
megköszönném