Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Live For Speed oldal
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Meg érzékenységet hogy állítasz? 270 fokot fordul (vagy mennyit) és kész.
szerk: remélem nem az sms alert volt a meglepetés...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
és igen, én megvettem 24 fontért (meg még sokan mások)
ennyit megér ennyi pálya és verda
a liveforspeed.net-en lehet kódot venni hozzá (12+12 font), aztán egy pikk-pakk aktiváció és már teljes is.
Egyebet is ki lehet hamozni ebbol a riportbol: http://www.liveforspeed.dk
A gumi meg ütközés hangját nem lehet valahogy lejjebb venni, szét megy a fülem tõle 😊)
A csúszkákat beállítottam de még így is rohadt hangos 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Nem raknál be valami shotot , hogy hogy kell beállítani fullra a grafikát ? <#idiota>#idiota>
Pl. féknyomok sincsenek...
THX
Nincs valami info hogy most mit csinalnak a fiuk?! Nagy a csend. 9 honapja kijott az S2 Alfa meg egy Q patch par hoonapja, aztan ennyi... Gondoltam legalabb "veglegesitik"...
jön a sok újrek, hogy mekkora programozózseni, hogy feltörte a s2-t, aztán hátom post múlva elkezd online pass után könyörögni, majd miután tisztul a feje, elküld mindenkit a vérbe
ha kiderül, hogy mi megvettük a programot, szimplán lehülyéz minket, majd beszól, hogy nekünk is tuti tele van a polcunk lopott játékkal
ha meg merem említeni, hogy nekem van 5 db eredeti játékom, mert más nem érdekel, vagy demo alapján el tudom dönteni, hogy érdekel-e, és ha igen akkor megveszem, ekkor
a, hív egy moderátort, hogy offolok meg lehordom õt szegényt, és folytatja szuper sg-s pályafutását
b, nem postol többet, hanem felkeresi a NFSMW topikot, letorrentezi, végigjátssza, a golf gtivel végigveri a mezõnyt, majd két hét után megöli három haverját magával együtt a kettesgolfban
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)