16062
  • shumika
    Szabad kérdezni milyen tipusú autó?
  • shumika
    2006-ba vette.
  • Jacek
    elofordul:))

En nem torom az autoimat:) de ami most van 3 evig karcmentes volt...

1het: nem huztam be a kezifeket neki gurult a kapunak:D minimalis karc
    2het: cora parkolo valami buzi ajtot rabaszta a hatso sarvedore..
    3het: tesco valami buzi rakura az ajtot az elso sarvedore...
    4het: paromat telibe vagtak hatulrol,(na nem ot hanem az autot):D igy megoldodott a kapukarc problema:D

ez igy egy honap alatt azota 1 eve megint semmi:D
  • Alexease
    Akkor nem O torte ossze, hanem tortek;) Az azert mas;)
    Zsir uj 5-os BMW?!?! Nektek sem lehet sok problematok az eletben...:)
  • Jacek
    nekem is mert ritka az ertekelheto minosegu vide:)
  • Alexease
  • shumika
    Apu mondjuk várt egy hetet de ő is összetörte az 535-ös dizel bömöst. Nem ő volt a hibás.
  • Alexease
    Koszi, kozben mar rakerestem, az oldal es a YT channel is fav+ lett;P
  • shumika
    XXDDDD
  • Jacek
    BP. Budaörsi ut.. Opel Danubia, csaj megvette a zsir Corsat, kidugta az utra az orrat, eltunt az eleje:) megcsinaltak, megint kirakta, megint eltunt az eleje:D:D harmadjara kialltak neki a buszmegalloba:D
  • shumika
    Erős volt neki az a Suzuki GSX :D
  • Jacek
    :D:D:D:D nezd meg ezt fingervideo.ch jo vidik vannak?(
  • Alexease
    Bar ez nem verseny, es nem is auto, de ez is gyorsan leamortizalja a 0.01km-es Suzukijat;))))
    http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4
  • Jacek
    Mondjuk jobban amikor a 2002 TI oda vagjak:)de a kadett a legnagyobb 10 metert megy a rajttol:D
  • Jacek
    mikor az ostoba paraszt a Nissan GTR-el elore be esik a fak koze sirtam:D
  • Jacek
    ezt egy masik topicbol csortam:) de kurva jo video:)

erdemes nezni mert olyan verdak vannak benne hogy csak na, de szet is csapjak oket:(

hillclimb svajc
  • Pummis
    Hát én személy szerint csak Prétor Zolit ismerem ö muatat nekem a videot meg a ifát hogy szépen be horpat a oldala a tartálynak :) de azota van uj videó csak nincs fen még de majd elkérem
  • Smicy2
    Niesz Feri? :D
  • Pummis
    Nem tudja valaki honnan tudom letölteni azokat a hangokat ahol megváltozik pl ha fékezek a régen meg voltak nekem de most nem találom meg mikkor csikorgatam a gumit más hangja volt a turbo hang megváltoztatása meg van csak ezek a hangok nincsenek meg :(
  • shumika
  • Pummis
    Ezt haveromék csinálták:D de majdnem baj lett belöle:)
  • kifli
    szerintem így tervezte
  • Alexease
    Igen, de mivel nem jott ossze (oszlop), igy az mar nem drift, hanem csak megcsuszas:DDD
  • kifli
    0:18-tól? :D
  • R0zs0máK
    Hol van ezen a videón drift?
  • csige791
    Egy kis nem mindennapi drift
  • Pummis
    sziasztok
    Régen volt itt egy srác sajnos nem tudom ki volt az.Csinált nekem egy skint rb4 kocsira egy képről tette át nekem de sajnos tönkre ment gépem és el ment a skin is ha megkérem megtudná nekem csinálni megin ? ez a kép volt az alap :
  • csige791
    Tényleg jobb, lehet megnézem. köszi a tippet.
  • mackosajt
    500-nál jelenleg 11.08 GBP 3 hónapra, trackerrel(Airio vagy Lapper), saját névvel(vagyis nincs benne az ő nevük), és ha akarom nyitott, ha akarom, akkor privát.

GS-nél 10.50 GBP 3 hónapra. Viszont ha nem kérem az ő nevüket, akkor az +3.00 GBP, ha publikká akarom tenni, az megint +3 GBP.
    És tracker sincs benne.

Clans.hu-nál ha akciót nem számolok, akkor 1800 Ft/hónap. (most csak a jelenlegi, 14 fős szerverre számoltam)
    3 hónapos ciklusnál 10% lejön. 2 giga tár, ingyen ventrilo vagy TS, ha idő közben meggondolod magad, és másik játékot akarsz, ha árban azonos, simán átváltható, stb.
    Akcióval már abszolút nyerő (nem mintha amúgy nem :) ), mert minél többet fizetsz elő, annál több hónapot adnak pluszba, és férőhelyeket is.
    Vagyis ha valaki demo-hostban gondolkozik, ami stabil, és nem kell szívnia az otthoni netjével, akkor 9000 Ft-ból most 1 évre meg tudja oldani minden gondját.
    Esetleg Csige te is érdeklődj náluk, NKP ügyben. ;)
  • kifli
    nemhogy magyarországin is, hanem csak azon :D (fpseknél van amelyikből van német szerver is :))
  • csige791
    500servers: 9.60 font a maxos szerver, GS 10.00 font.
    de ha olcsóbb a clan.hu és ott is jó a support akkor egyértelműen jobb, mert gondolom ők magyarországi szerón is vannak ami ugye nem egy hátrány.
  • Misi az ezredes
    Nem igazán érdekel, de azért viszonylag jó ár érte ha versenyképes a minősége.
  • mackosajt
    most cod2 árában adják őket, ha esetleg valakit érdekelne még.
  • Misi az ezredes
    2-3 éve kb az összes szerver hoszting a pofámba köpött amikor felhoztam nekik az ötletel, hogy üzemeltessenek rF és LFS szervereket...

Nem lepődöm meg, hogy a mai napig csak 1 Hoszting volt képes ezt felvállalni. Megjegyzem Clans.hu, is a maga módján tette ezt elérhetővé. Ugyanis a szolgáltatásának árat nem adott, sem semmilyen leírást...
  • mackosajt
    Mondjuk ilyen összegek mellett legyenek is mindig online. Mindenért pénzt kérnek.
    Semmi nem jár a szerverek mellé. Ez eléggé lehúzza az értékét.
    Synhosting-hoz ne is forduljatok, nem foglalkoznak sem lfs, sem rf szerverrel.
    clans.hu viszont roppant barátságosnak ígérkezik.
  • csige791
    a linket elfelejtettem
  • csige791
    Game Solutions eddig a legjobb amit ismerek, nekem ott netkar szerverem van. Amikor megkerestem őket (500 servers engem is szopatott) nem is volt nk lehetőség náluk, de megcsinálták nagyon hamar, csak megkellet adnom a netkar letöltési linkjét.

A supportjuk kb állandóan online msn-en. Legalábbis amikor én néztem mindig online volt a srác és bármit megcsinál, azonnal. Pl az egyik srác csinált egy saját progit a netkarhoz ami kb egy lfs-es prequal-nak felel meg, felmásoltuk a szeróra, írtam a srácnak és kb 5 perc múlva működött.
    Több országban van szerójuk, legközelebb Németben.
  • mackosajt
    írtam nekik.

clans.hu-n látom, hogy kint vannak, csak árak nincsenek.

Majd bizos válaszolnak. Köszi az infót.
  • kifli
    kérdezd meg clans.hu-t vagy synhostingot.
    synhostingnál jó a support, úgyhogy ha ilyen egyéni kérésed van, lehet indítanak neked egy szervert, clans.hu-nál meg van lfs és rfactor szerver bérlési lehetőség
  • mackosajt
    ja, csak valszeg nem LFS-nek fogják hívni

Amúgy tényleg csinálhatnának végre valami kis peccset, mert a Z28 se mai már.
    Legalább az 500servers-es srácok is jól éreznék magukat.

Minap is jött a levél, hogy mivel a múltkor szóvá tettem, hogy a karbantartást 30 perccel jelezte csak előre, így most szól, 24 óra múlva esedékes lesz. Mondom oké...

Leírta, mikor lesz vége... valami hajnali órákban.
    Délután nézem, még mindig nem megy a szerver... postaládám üres...
    Írok nekik support ticket-et, hogy mi a szitu, erre volt kedves küldeni nekem egy linket, hogy lfsforum.net-en jelezték, nagyobb a gubanc, mint gondolták, illetve tegnap reggel óta nem aludt.

Én finoman megjegyeztem neki, hogy az alvási zavarok nem tudnak érdekelni (egyéni szocproblem), mint ahogy az sem, hogy egy másik oldalra nyomtak be némi infót. Én tőlük rendeltem szolgáltatást, ami ki van fizetve, van hivatalos oldaluk, miért nem ott teszi ki az infót, sőt, fejleszthetne a supporton, mert a high-on jelölt jegyekre is 1,5 nap a válasz.
    kb. 30 perc múlva elindult a szeró, majd jött a levél:
    Most már fut a szervered.

Szóval, ha valaki tud megbízható, stabil szolgáltatót, amelyik hasonló árfekvésben ténykedik, és van Airio vagy Lapper (bár már előbbire nagyon rászoktunk) is a szerver mellé, ne tartsa magában.
    Az se baj, ha rFactort is tud hostolni a cég(persze csakis úgy, hogy akármikor, szabadon át lehet tenni másik modra, nem pedig modváltásonként X összeg).

Addig is, aki akar, használja a szerónkat, már ha érez az adott beállításokhoz kedvet.