Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KÉP
(Linkkel teszem, mert png, és mert nagy😄 A kép erõsen PS-elt!😄)
Továbbá: Nem tudja valaki hogy lehet a játékba konvertálni? Van-e róla leírás, vagy bármi? Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Más: ez popec menet. Az autó kasznyi/grafika szuper, akár mehetne az oficiális LFS kiadásba is. Csak a fizikát kellene megcsinálni hozzá, persze itt csak XRT vagy hasonló valami..
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Ott nekem az a somke mod mûködött, amitõl alapból olyan, mintha el lennének melegedve a gumik, csak én úgy nem tudok driftelni 😊
Nálam ott egy gumi 3 kör 😊
14626: nekem mûködik
én így csináltam:
1. elindítom a mod-ot
2. elindítom a játékot
3. pály és kocsi kiválaszt
4. belépek a pályára
5. asztalra le, on megnyom, majd beállítom a nekem megfelelõ értéket
6. boxba majd pályára és voalá (nálam alapból 57-en kezd (xrg-hez 71-es beállítást ír az infoba, azzal elég nagy a szög 😊), szóval nem biztos, hogy a beállított érték a szög 😊)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Vagy esetleg látnok vagy? <#nyes>#nyes>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Idõpont:
??2008??.08.29. Vasárnap, CEST 20:00 óra.
Opel Movano 2.8DTi
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Holnap estére szervezek egy kis netKar PRO Demó fun-t, jó lehetõség lesz ez a játék kipróbálására.
Részletek.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Correctly setting up a Logitech Wheel
Car Steering Wheel Lock Angles
Controls settings
És végul az én custom LFS beállításom:
!!! Én szigorúan mindent oficiálisra állítok a LFSbe versenykozbe. Kormány fordulat/szog, H/SEQ-shifter, kuplung, stb.... Semmi sutyizás, minden réalis az oficiális adatok szerint !!! Persze ezeket el lehet sutyizni ha valakinek máskép tetszik.
Esetleg még hozzáteszem hogy ezek a beállítasok sem szentírás. Mert én is belottem az ajánlott legjobbakot, de mindig akadt bizonyos autóknál (mind más és más) hogy valami nempaszolt, túl gyenge FFB, vagy túl eros, már jó pár mindig finom hangolom és miden versenyre máshogy áll jó a beállítás, persze a kormány fordulatokat szigurúan betartva a LFS táblázat szerint. De ami nekem a LFSbe a legjobban nemtetszik az a nagy holtjáték a kozepén, ahol nincs FFB vagy szinte 0, ha felhúzom akkor a végefelé túl eros, ha meg leszedem akkor meg a kozepe 0. Azet végre megcsinálhatnák hogy végis kopptól koppig egyforma FFB legyen (max 10-20% eltérés mint a valóságba), de nem úgy ahogy most van hogy a kozepén 0 FFB van. Amúgy OK.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Hamarosan megjön a g25 öm,és szeretnék megkérni valakit ha ráér lefotózná e nekem a kormány beállításait LFS hez,mint logitech driverem belül mint játékon belül.Elõre is köszönöm szépen.
- Ezek is befolyásolják a fizikát, például ha leszakad az autóról egy karosszériaelem, akkor az befolyásolja az autó aerodinamikai viselkedését, persze csak akkor ha élethûen van megcsinálva és nem csak grafika szinten.
Napszak változás:
- A napszak változásával változik a hõmérséklet, meg páratartalom meg ilyenek, ha ezt dinamikusan akarják, mármint, hogy futam közben változik akkor ez hatással van a motorteljesítményre, a tapadásra meg én nem tudom, hogy még mire, persze csak ha az élethûség a cél és nem csak a grafikai megjelenítés.
A grafikus motort meg a hangokat nem tudom miért nem fejlesztik, mondjuk én a hangokat tenném elõre és csak utána a grafot.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
és nem hiszem el, hogy ne lenne rá pénz, max újabb, esetleg olcsóbb licencet kéne venni az s2-söknek aztán kész...
" Originally Posted by LSDBlackWolf View Post
...but what's the point of having super realistic tyre behaviour when many other things haven't been introduced yet? Other things that also interfere with real life racing like weather and night racing. There's also brake failure due to heat, oil leaks, turbos damaged, clutch wear...
That is a fair question and it's probably shared by many people. I agree those changing elements you mention would make racing more interesting.
But... most important in my opinion and many others is to get the cars feeling right and handling right. We would say, what is the point of having things that change your car when it never felt right in the first place?
LFS without the tyre updates is already an approximation of reality, good enough to enjoy, learn something about cars and do plenty of competitive racing. But there are situations where the car doesn't really do the right things. The response to some of the changes in setup and also finer points about what a car does when you turn the steering wheel and apply the throttle. It may sound fussy but these are the things you feel every second while racing. Personally I have found when testing for example an LX car around South City Chicase route, more excitement with the version I have, even got kind of hot and sweaty a few times just driving one car in practice mode as I started to drive several laps for no real reason. Getting hot and sweaty isn't necessarily a good thing in itself... But I took it as a good sign.
Anyway, even at that point, further research into the things I still knew were not finished, showed up more things and that's what brought me onto the more detailed study of carcass deformation. This year and a half of tyre model development really have been one thing leading to another, though as you know there were other things that took some of my time during that year and a half. So the tyre model updates are the results of several months but not as long as some people imagine. "
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ez a zene sem annyira tetszik de vidi alá szerintem tökéletes lehet: LINK
A gumifüst egy kisicst sok de nekem még belefér a jó kategóriába, zene pedig bár nem ezt a stílust szeretem, de nem az a fajta, hogy egybõl letekerem a hangot, szóval feldolgozható, a drift pedig maradt olyan mint volt 😊
Model már sokkal szebb és a skin is hozzá.