Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszike szépen:P hát rem nemjön senki :D :D ;)
Smicy2
nekem tetszik

de majd mindjárt jön Walaki azt jól beszól :DD

Charade GTti

Íme az új vidi. Remélem ez kicsit nagyobb sikert ér el:D

Part1: http://www.youtube.com/watch?v=zoGDRUu-4Ok

Part2: http://www.youtube.com/watch?v=q6iHdSO2Qbk&feature=channel
Köszike a segítségedet de ezt már tudom:)pont ez a problem hogy látom az objecteket eltom helyezni és ahol irja hogy mennyi objectet használtam már fel és még azt hogy mentés meg stb az takarja el az objecteket. és azokat nemtom választani:S kérdésem erre irányul:)
Tika
Pályára mész, ott SHIFT+U, ha nincs menu akkor SPACE. És ott a menuba van olyan hogy "Place objects" lenyomod = YES, és már realizálhatod is magad. Hogy menyi objekt van felhasználva azt a jobb alsó sarokba írja, van maximum is, de most nemtom menyi.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Szal egyszerüen annyi a kérdésem hogy hogyan látható az összes object?:D
Volna egy kérdésem:) Méfpedig az hogy neme tudja vki hogy a Blackwood-i pályához töltöttem le objecteket és annyivan hogy pályaszerkesztés nézetben aláfutt a jobb alsó sarokban lévõ vezérlõgombok alá.(pálya betöltése minden töröl beállítás stb...)Kérdésem h nem tudja vki hogyan tudnám esetleg azokat onnan kivarázsolni vagy valahogyan kiválasztani? segítséget elõre is köszönöm:)
adamfesto
THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Alexease
Nem tudok rola. Sajnos az AI nem all a helyzet magaslatan:D
adamfesto
Mostanában kezdtem játszani a LFS-el. A gyakorló módban nem lehet kikapcsolni az ütközést? Bosszantó hogy megelõzök valakit és utána belém jön - és ettõl ugye érvénytelen a futam.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

R0zs0máK

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Köszike szépen. hát igen azon javítunk:P Vagyis próbálunk. Amit ajánlottál leszettem és megéri:D nagyon ász:D
ricska
Kösszi szépen, mûködik!

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)

hezi
Pontosabba /usemaster=no

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

hezi
Igen, lehet. A dedi server setup.cfg fájljában a /usemaster=yes
sorral lehet megoldani, aztán lfs indít, Multiplayer játék -> Belépés adott játékba -> Helyi játék, és címnek beírni a 127.0.0.1-et.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

kifli
nekem a trükkök tetszettek, a körítés nem annyira.

és nem csak a zenére gondolok, azt elfogadom hogy mindenkinek más tetszik (bár ez egy elég szélsõséges mûfaj)
Ha olyan vidit szeretnétek, ami sokaknak tetszik, akkor valami szélesebb körben elfogadott zenét tegyetek alá :)

Ha már modoljátok a játékot kéretik igényesebb modellekkel (van most lfsmods.com-on egy egész jó supra, csak még a belsõ textúrái nincsenek kész, de vidibe jó lehet)

A gumifüst sem volt szép van erre egy tweak, amivel lehet szabályozni jobban a dolgot (lfsmod.com-on megtaláljátok, de nem a smoke mod v0.3 mert az a gumi tapadásán is változtat, de megnézhetitek azt is, úgy csúszik a kocsi mintha nagyonmelegek lennének a gumik, multiba is mûködik)

Szóval szerintem, ha ezekbõl a visszajátszásokból újracsinálnád, jó lehet ez is. Csak pakolj a játékba más modelt, vagy alap model. Egy kicsit populárisabb zene azt szevasz. A helmet view-al is lehet jó dolgokat alkotni.
(#14560-hsz-ben lévõ szépítõ packot érdemes feltenni!!!)

Videó készítés közben próbáld úgy csinálni, hogy semmi ne legyen nagyon eltúlozva, mert az gagyi hatást kelthet.

Nagyából ez a véleményem a vidikrõl.
pointer4
Majd ha az anyanyelveden kívül, más nyelven te is így írsz, akkor vigyorogjál <#beka3> pl szlovákul <#bee1>
hát igen énkértem a véleményeket és igen elfogadom mindengyiket és a építõen fogom fel a jövöre nézve. én azt mondom hogy kb másfél hónap alatt azért nemolyen rossz. és ugy hogy a vidi elött egy két nappal keztünk el foglalkozni igazán komolyan a dologgal. Most ott tartunk h proszilunk egy saját pályát csinálni saját autó skinnel és nem E30-al:P A zenérõl annyit hogy vannak kül stílusok. nekünk ezjött be akkor és ez lett. nemlehet minden videó alatt ROCK. azonkívül van számtalan stílus.:S A páros driftröl annyit h igen én kb másfél hete tanulom a virtuális driftet és ahoz képest jólhaladok. Meglesz a páros vidi is:) Ja és korom 21 3 éve van jogsim és ahozképest is jólvezetek szentem.Ebböl honnan szüri le bárki h én h vezetek nemértem a logikát:S aki a vidiben tolja õpedig 17-et töltötte idén. szal ahoz képest nemtom:S Nah köszi mindenkinek a hozzászólást további kellemes napokat:)
kifli
hát tudod, aki megvette, és megy neki a játék 25 fps-el, majd jön egy patch, és visszaesik 20-ra az átlagfps, az meg azért szidná õket, ennyire egyszerû.
ricska
Sziasztok!
Kérdésem a következõ: lehet-e helyi játékos dedikált szervert futtatni? Mint mikor többjátékosban új játékot indítok helyi módban. Az LFS DEDI nem tudja ezt?

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)

r4f1
én is fekszem XD<#taps>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

shumika
patchOT?? OMG XDDDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Tika
Hát a modolásért nem vagyok oda, rengetegen totálissan széttúrják az egész programot, ami aztán értékét veszti. Ez nagyon jól van így hogy nem modolható, már így is elegen belepiszkálnak, aztán amit próbáltam az szinte mind csak szemét, 1-2 kivételével.
De a másik mondatod jobban tetszik, és én is azt bróbáltam felvázolni, hogy igen, hivatalossan elfogadott javítás, újítás, a grafikát néhányal nagyon szépen és lelkessen megtudják csinálni, és ha elfogadnák és kiadnák mint patchot, az jó lenne. Viszont az autók és fizika az már nagyon komoly dolog, az a tobség csak széttúrná, azért jobb lenne az a hivatalos út, azzal egyet értek <#eljen><#smile>

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Alexease
Az egy dolog, hogy a fizikat evekig piszkalja - biztos jo lesz meg ami kell. De legalabb a palyak modolhatosagan elgondolkozhatott volna az elmult 6-8 ev alatt;) De ha nem is szabad modolas, de biztos lett volna nehany profi ficko, akikkel ha megegyeznek, ha kell, ingyen csinaltak volna nehany korrekt palyat, amit "hivatalosan" elfogadnak, beepitenek. Ha csak evente 1-2 uj palya, nehany nyomvonallal, mar elorebb tartana a dolog, kicsit eletben tartana az erdeklodest.
Tika
Akkor hol a hízag, hiz anyi Scirocco van már kint <#nyes>

Más:
Ha ilyen lelkessen és magas szintre tudják emelni a LFS grafikát, akkor miért nem egyeznek meg veluk a developerek és akkor az ilyenek besegíthenének legalább a textúrázásba és grafikába, a lényeg (fizika, stb...) meg maradna Scawen-ra. Mellesleg szép hogy Eric mint grafikus dolgozik a Rockinghamon és a Sciroccón, de anyi ido alatt legalább enyit már õ is kihozhatott volna a grafikából mostanáig, ha a rajongók így megtudták csinálni akkor nála hol lehet a gond? Meszire nem olyan bonyolult mint a fizika programozása. Scawen dolgát totálissan megértem és elfogadom, semmi gondom vele hogy ilyen sokáig tart a programozás, perszehogy azt nem lehet kiadni félig készen. De a grafika az apróság a Scawen dolga mellet, legaláb apródinkint johettek volna ki ilyen patchok, szerintem akkor mindenki elégedett lenne. Szépen megcsinálták a srácok.
http://www.youtube.com/v/F93G1FKRC-M&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

atenza
shumika
Persze most telefonált Scawen hogy holnap küldi a végleges version-t amibe benne lesz mindeggyik VW és BMW

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Alexease
Az uj verzioban uj kategoriak is lesznek, igy a VW majd az OldTimer csoportba kerul be;)
Jacek
Most irta a viking hogy kesz van de inkabb megvarjak a rancfelvarrast mar:D

Csabesz6
Szerintem meglehetõsen ügyes, bár nem tudom vagyok-e azon a szinten, hogy bírálhassak:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

somdav95
Miért hogy vezet?:)

R0zs0máK
De most nem azért, õ kérte, hogy alkossunk véleményt. A videó szar, ezt mindenki látja. Akkor hol a baj?

Csabesz6
Sajnos igaza van Walakinek, okádék a zene.
Az meg hogy E30 van a vidiben még csökkenti a színvonalat:D
Arról meg inkább nem nyilatkoznék, hogy hogy vezet ÉLÕBEN;).

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

shumika
Kinézetre ok de nem valami stabil ótó

Jamirofan89
Ezt muszáj megosztanom veletek!<#oooo>

tuzfal3
Van már diesel verzióban is!

Opel Movano 2.8DTi

shumika
Scirocco-ról van hír?

Penge88
Gyakorlások árán tuti menne, de értelmesebb driftet alkotunk :P Én végignéztem és hát oké, hogy mindegyiket kiadta, de szerintem nincs értelme... Egy páros driftet szivesebben nézek meg,mint egy 200 méterrõl driftelve beparkolós témát.A zene... zene??? Bocsánat, kicsúszott a számon... :-) szóval a zaj, ami a videó alatt megy, hát valami rohadtul idegesítõ.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Prézli
Nem ilyenkor szokott jönni az XRG-s drift videó ami alatt a 'Girl in the fire' vagy mi megy?

Alexease
Semmi, mert torlok:DDD
csige791
Jujujjj mi lesz itt mindjárt. <#nevetes1>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ja am énis eztenném a helyedben:)
irigykedsz nemtudsz ilyet mi:P
pointer4
<#eljen><#hehe>
Rád lehet számítani :D
R0zs0máK
Rettenetesen kurva kibaszott gagyi, "zene" valami hányinger-fosás, a feléig bírtam körülbeül.

nem tom csak akkor épp ezvolt. Már másvan:) De am mitszoltok a videókhoz?
kifli
énis azt nézetem, amúgy jó :)

amúgy lfsmods.com-on van egy smoke mod, ami belenyúl a játék fizikájába, és mûködik multiba. Konkrétan aztcsinálja, hogy anélkül hogy elmelegítenéd a kereket, már úgy füstöl ment 150 fok körül, és úgy csúszik is, csak a kerék belseje melegszik. Na gondolom ezt meg lehet ne csinálni fordítva is, hogy sokkal jobban tapad az autó. Remélem az arc nem csinál majd a játékhoz cheateket, mint amilyen x10-hez volt, mert az nem lenne túl jó :/
Jacek
:D

Alexease
Az az ultra-gagyi erdotuz-fust az minek?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=WR1rSwWbEZo&feature=related

Ezpedig egy másik:D:P