16062
-
#14883 De akkor ehhez már DX11 graf dukál és rendes motor hangok, illetve lézeres pályák. -
#14882 Én úgy tudom, hogy karácsonyi különkiadásként fog megjelenni, havas pályákkal, dinamikus hóeséssel együtt. Ja és az új gumifizikának köszönhetően lesz szöges gumi is, hogy tudjunk rallyzni a havas pályákon. -
#14881 de, aszem kedden -
#14880 ebben az évben akkor már nem is lesz sirokkó? -
#14879 Reménytelen...Kérd meg vmi ismerősödet vagy info tanárodat,hogy segítsen. -
#14878 -
L3VO #14877 Sziasztok!
Eljutottam addig hogy kiválasztom a routerem és skip majd felmegyek a routerem oldalára belépek rámek a MET vagy NET Virtual Server ott kitöltöm majd csinálok szerót de aki csatlakozik azt írja ki időtullépés ! -
Me Ga #14876 Vérpistikék voltak? -
#14875 Probalkoztak, de nem volt semmi extra;) Probaltam benthagyni a lenyeget, aminek valami tartalma is van, de nem volt egyszeru;) -
#14874 Mi a fene történt itt? Hiányzó hozzászólások... fenyegetőzések... csak nem egy flém? -
#14873 Az FIA versenyfelügyelete versenyszabályzat lopás miatt 10.000 Eurós büntetést szab ki rád.
Ez nagyon is komoly dolog ám.. :D
Lehet ki leszel tiltva az egész szimulátoros közösségből.
Ilyen komoly szabálytalanságot még nem tapasztaltunk.
Mindenesetre most megúszod pénzbüntivel, remélem ez segít. -
#14872 kikérem magamnak énis 12 es időt megyek fbm el :P:P de komolyan... :D -
#14871 Nektek játék, nekünk ennél több. -
#14862 itt levan írva. -
L3VO #14858 Az jó ha tudsz am rakd 16:9 be a képernyőd de mindjárt megcsinálom ! -
shumika #14857 az oldalon nem tok rálépni a fórum szóra
szerverben talán tok segiteni -
#14856 Portforward
Válaszd ki a routered típusát, aztán a következő listából meg a Live for Speed server-t, és kövesd az ott leírtakat. (lehet, hogy még közben lesz egy képernyő valami reklámmal, jobb felső sarokban katt a "skip this advertisement"-re). -
L3VO #14854 Ja :D
www.lfscup.sokoldal.hu itt nevezzetek ! -
shumika #14853 Nem regelek mlapra de jelentkezek. Ird föl a nevem -
#14852 -
L3VO #14851 Persze.
Én nem egy derbyt akarok rendezni.Shumika érthetőbben légyszi ! -
#14850 Hm. Ez komolynak hangzik. Fellelhető a szavaid mögött megbúvó elszántság. -
shumika #14849 Nah akkor tesa egy helyet mindenképp foglalj le.... -
L3VO #14848 Köszi
Én nem hülyeséget csinálok hanem elég komoly bajnokságot csinálok amiben elvárom a versenyzők komolyságát. -
#14847 Tessék... olvasgass! Hátha...
Szerver terén, ha megmondod, milyen egyedi kérés volna DEMO-ban, még akár segíteni is tudok konkrét szerverrel. Hülyeséggel viszont ne fárassz. Kösziii -
#14846 Most nincs gepem, amin megy a cucc, fejbol nem tudom, mar regen foglakoztam vele, de ha jol emlekszem, eleg fapados volt a megoldas. Talan tuzfal, portok, router, virusirto. -
L3VO #14845 Sok mindenhez értek sokhoz nem !
Nekem a DEMO van meg de segítenél szervert csinálni nagyon megköszönném ! -
#14844 Gondolom, mindenkinek eredetiben van meg az LFS, es mindenki ert a szamitogephez, op-rendszerhez, es nem csak letolto managernek es gamepadnek hasznalja a cuccost?! :) -
L3VO #14843 Köszi de segíts már.
Am megvan de nem tud csatlakozni osztálytársam :(
Segítsen valaki!!!
Köszönöm.. -
#14842 Elég kemény úgy bajnokságot/kupát hirdetni, hogy még a legalapvetőbb dolgok sem állnak rendelkezésre. Stabil alapokra építkezik az ötleted. Sok sikert hozzá -
L3VO #14841 üdv
Szeretném ha segítene abba valaki hogy kell servert csinálni ? -
L3VO #14840 Az oldalon van még info de még készül az oldal fórumján írj jelentkezést ! -
shumika #14839 1ember+
am még vmi ksi info? -
L3VO #14838 Amint meglsz kb 10 ember ! -
#14837 mikÓr lesz? -
#14836 Legalább egy helyesírás ellenőrzőt futtatnátok le a szövegeken, amiket egy plakátra írtok, ha már önerőből nem megy.
Siralmas. -
#14835 Igy, ilyen bazinagy betukkel, meg viccesebb:) -
-
#14833 Ó, nekem csak annyi tűnt fel, hogy egyre több topikban bukkan fel ez a remekmű, azt gondoltam vmi troll támadás
ezt meg csak (úgyis haldoklik a topik)
Hátulról -
#14832 alapbol benne van a link:) ha nem figyelsz ezt rakja be:D