16067
-
a linket elfelejtettem -
Game Solutions eddig a legjobb amit ismerek, nekem ott netkar szerverem van. Amikor megkerestem őket (500 servers engem is szopatott) nem is volt nk lehetőség náluk, de megcsinálták nagyon hamar, csak megkellet adnom a netkar letöltési linkjét.
A supportjuk kb állandóan online msn-en. Legalábbis amikor én néztem mindig online volt a srác és bármit megcsinál, azonnal. Pl az egyik srác csinált egy saját progit a netkarhoz ami kb egy lfs-es prequal-nak felel meg, felmásoltuk a szeróra, írtam a srácnak és kb 5 perc múlva működött.
Több országban van szerójuk, legközelebb Németben. -
írtam nekik.
clans.hu-n látom, hogy kint vannak, csak árak nincsenek.
Majd bizos válaszolnak. Köszi az infót. -
kérdezd meg clans.hu-t vagy synhostingot.
synhostingnál jó a support, úgyhogy ha ilyen egyéni kérésed van, lehet indítanak neked egy szervert, clans.hu-nál meg van lfs és rfactor szerver bérlési lehetőség -
ja, csak valszeg nem LFS-nek fogják hívni
Amúgy tényleg csinálhatnának végre valami kis peccset, mert a Z28 se mai már.
Legalább az 500servers-es srácok is jól éreznék magukat.
Minap is jött a levél, hogy mivel a múltkor szóvá tettem, hogy a karbantartást 30 perccel jelezte csak előre, így most szól, 24 óra múlva esedékes lesz. Mondom oké...
Leírta, mikor lesz vége... valami hajnali órákban.
Délután nézem, még mindig nem megy a szerver... postaládám üres...
Írok nekik support ticket-et, hogy mi a szitu, erre volt kedves küldeni nekem egy linket, hogy lfsforum.net-en jelezték, nagyobb a gubanc, mint gondolták, illetve tegnap reggel óta nem aludt.
Én finoman megjegyeztem neki, hogy az alvási zavarok nem tudnak érdekelni (egyéni szocproblem), mint ahogy az sem, hogy egy másik oldalra nyomtak be némi infót. Én tőlük rendeltem szolgáltatást, ami ki van fizetve, van hivatalos oldaluk, miért nem ott teszi ki az infót, sőt, fejleszthetne a supporton, mert a high-on jelölt jegyekre is 1,5 nap a válasz.
kb. 30 perc múlva elindult a szeró, majd jött a levél:
Most már fut a szervered.
Szóval, ha valaki tud megbízható, stabil szolgáltatót, amelyik hasonló árfekvésben ténykedik, és van Airio vagy Lapper (bár már előbbire nagyon rászoktunk) is a szerver mellé, ne tartsa magában.
Az se baj, ha rFactort is tud hostolni a cég(persze csakis úgy, hogy akármikor, szabadon át lehet tenni másik modra, nem pedig modváltásonként X összeg).
Addig is, aki akar, használja a szerónkat, már ha érez az adott beállításokhoz kedvet. -
De akkor ehhez már DX11 graf dukál és rendes motor hangok, illetve lézeres pályák.
-
Én úgy tudom, hogy karácsonyi különkiadásként fog megjelenni, havas pályákkal, dinamikus hóeséssel együtt. Ja és az új gumifizikának köszönhetően lesz szöges gumi is, hogy tudjunk rallyzni a havas pályákon. -
de, aszem kedden -
ebben az évben akkor már nem is lesz sirokkó? -
Reménytelen...Kérd meg vmi ismerősödet vagy info tanárodat,hogy segítsen. -
-
L3VO #14877 Sziasztok!
Eljutottam addig hogy kiválasztom a routerem és skip majd felmegyek a routerem oldalára belépek rámek a MET vagy NET Virtual Server ott kitöltöm majd csinálok szerót de aki csatlakozik azt írja ki időtullépés ! -
Me Ga #14876 Vérpistikék voltak? -
Probalkoztak, de nem volt semmi extra;) Probaltam benthagyni a lenyeget, aminek valami tartalma is van, de nem volt egyszeru;) -
Mi a fene történt itt? Hiányzó hozzászólások... fenyegetőzések... csak nem egy flém? -
Az FIA versenyfelügyelete versenyszabályzat lopás miatt 10.000 Eurós büntetést szab ki rád.
Ez nagyon is komoly dolog ám.. :D
Lehet ki leszel tiltva az egész szimulátoros közösségből.
Ilyen komoly szabálytalanságot még nem tapasztaltunk.
Mindenesetre most megúszod pénzbüntivel, remélem ez segít. -
kikérem magamnak énis 12 es időt megyek fbm el :P:P de komolyan... :D -
Nektek játék, nekünk ennél több. -
itt levan írva. -
L3VO #14858 Az jó ha tudsz am rakd 16:9 be a képernyőd de mindjárt megcsinálom ! -
shumika #14857 az oldalon nem tok rálépni a fórum szóra
szerverben talán tok segiteni -
Portforward
Válaszd ki a routered típusát, aztán a következő listából meg a Live for Speed server-t, és kövesd az ott leírtakat. (lehet, hogy még közben lesz egy képernyő valami reklámmal, jobb felső sarokban katt a "skip this advertisement"-re). -
L3VO #14854 Ja :D
www.lfscup.sokoldal.hu itt nevezzetek ! -
shumika #14853 Nem regelek mlapra de jelentkezek. Ird föl a nevem -
-
L3VO #14851 Persze.
Én nem egy derbyt akarok rendezni.Shumika érthetőbben légyszi ! -
Hm. Ez komolynak hangzik. Fellelhető a szavaid mögött megbúvó elszántság. -
shumika #14849 Nah akkor tesa egy helyet mindenképp foglalj le.... -
L3VO #14848 Köszi
Én nem hülyeséget csinálok hanem elég komoly bajnokságot csinálok amiben elvárom a versenyzők komolyságát. -
Tessék... olvasgass! Hátha...
Szerver terén, ha megmondod, milyen egyedi kérés volna DEMO-ban, még akár segíteni is tudok konkrét szerverrel. Hülyeséggel viszont ne fárassz. Kösziii -
Most nincs gepem, amin megy a cucc, fejbol nem tudom, mar regen foglakoztam vele, de ha jol emlekszem, eleg fapados volt a megoldas. Talan tuzfal, portok, router, virusirto. -
L3VO #14845 Sok mindenhez értek sokhoz nem !
Nekem a DEMO van meg de segítenél szervert csinálni nagyon megköszönném ! -
Gondolom, mindenkinek eredetiben van meg az LFS, es mindenki ert a szamitogephez, op-rendszerhez, es nem csak letolto managernek es gamepadnek hasznalja a cuccost?! :) -
L3VO #14843 Köszi de segíts már.
Am megvan de nem tud csatlakozni osztálytársam :(
Segítsen valaki!!!
Köszönöm.. -
Elég kemény úgy bajnokságot/kupát hirdetni, hogy még a legalapvetőbb dolgok sem állnak rendelkezésre. Stabil alapokra építkezik az ötleted. Sok sikert hozzá
-
L3VO #14841 üdv
Szeretném ha segítene abba valaki hogy kell servert csinálni ? -
L3VO #14840 Az oldalon van még info de még készül az oldal fórumján írj jelentkezést ! -
shumika #14839 1ember+
am még vmi ksi info? -
L3VO #14838 Amint meglsz kb 10 ember ! -
mikÓr lesz?