Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
énis úgy kezdtem, hogy bill (kb 1 vagy 2 hétig :)), majd rájöttem hogy egér mennyivel jobb, aztán kormány (ez meghelt), megint egér, és megint kormány :)
Asus P5Q-EM | Intel Core 2 Quad Q8300 | 3 GB DDRII Ram | Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 | Xbox 360 Slim 250 GB HDD
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Valszinuleg az utcán találtad vagy oszeszedted valahol mint a náthát <#nyes>#nyes> Ha original kell, akkor szedd le az eredetil honlapról www.lfs.net
2. Tudás már manapság a biciklizéshez is kell...<#vigyor>#vigyor> Ha így fejezed ki magad akkor csoda hogy hogy eljutottál a fórumra tudás nelkul, meg egyátalán hogy a PC-t be tudtad kapcsolni és Windowsba eligazodni hogy a fórumra eljuss <#vigyor>#vigyor> Szerintem a kérdés nem a tudás szugséglete, hanem az hogy bele vágsz vagy sem, érdekel vagy sem, esetleg van-e rá idod vagy sem...
Szoval ha pályát - Layout-tot akarsz készíteni (ahogy Alexease írta) ahhoz elég egy ici pici minimális ismeret a LFSbe.
Gameba SHIFT+U = editor uzemmód
SPACE = kihozza a menut
O = object lerakása
Na most ez tudás vagy sem? <#nemtudom>#nemtudom>
<#integet2>#integet2>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
aztán a pályánál arra gondoltam, (mert van berakva pár, már így volt mikor leszedtem) ami egy nagy parkoló, csak be van rajzolva a vonal, meg néhány kordon be van rakva, ( mert pl mtx mototracks nél volt gyárilag a játéknak map szerkesztõ része, de pl a Cod 2 nál kb 3 hét mire megtanulsz benne egy full alap kocka pályát csinálni )
a Billentyûzetet azért írtam , mert itt nincs olyan mint a kormánynál hogy Driftnél csak félig, vagy negyedig fordítom a kormányt, meg itt nincs félgáz meg negyedgáz, hanem vagyvan vagynincs.
Köszöntem a segítséget, remélem így már érthetõ voltam.
könnyezek...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
- Uj palyat nem lehet kesziteni, csak a belso editorral nyomvonalakat "kijelolni" a meglevokon.
- Te csak olyan dolgokat szoktal csinalni, amihez nem kell tudas?!?!
nekem nem a legjobb minden. Pl ez az autó ami itt van Bannerba Balról a 2. (kék , fehér ) annak a helyén nekem egy Lada van,
a Kérdésem pedig az lenne hogy tudok e berakni, vagy esetleg tudtok nekem képet adni egy Drift beállításról ? mert amit tudtam így driftre józan paraszti ésszel beállítottam, de nem igazán a legjobb.
ja és azt megjegyezném hogy Billentyûzettel tolom.
2. Kérdésem pedig az hogy Pályát tudok készíteni ? kell hozzá vmi progi, meg tudás ? mert akk inkább bele se kezdet.
nah nagyjából ennyi lenne,
ja és a XR GT TURBO típusú autóra kéne. KÖSZ
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mit jelent az,h nincs eleg kreditem bizonyos dolgokhoz?
Csak igen szar némeik beállítás:S
Asus P5Q-EM | Intel Core 2 Quad Q8300 | 3 GB DDRII Ram | Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 | Xbox 360 Slim 250 GB HDD
http://www.setupgrid.net/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ott vannak setek, gyorsulásit nézz az 8 lane drag strip-nél, vagy a másik gyorsulási pályánál :)
XR GT-hez:Rallycross és Gyorsulási beállítás.
XR GTI-hez:Rallycross beállítás és Gyorsulási beállítás és Verseny beállítás.
Azírjon e-mail-t vagy vegyen fel msnre.
E-mail:[email protected]
Msn:[email protected]
Itt a fórum infó.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu