16062
-
#14963 cseréltesd le a kártyát valami normálisra, pl mastercard, vagy visa (ne visa electron)
után a kártyádat beregisztrálhatod a paypal.com-on, megkell adni az adatokat, amiket itt is kért, és legközelebb ha interneten akarsz vásárolni, akkor a paypalt használd, így nem kell a kártyád adatait megadnod sehol, egyedül a paypalnek.
Az lf-s is lehet paypalen keresztül megvenni, ilyenkor csak a paypales felhasználónevedet és jelszavadat kell megadni, és a pénzt a paypal a kártyádról fogja levenni, szóval így biztonságosabb. -
#14962 Nem fogjak, mert nem Ok huzzak a penzt, hanem Te tolod;)
Szinte heti rendszeresseggel vasarolok net-en kartyaval, mindent net-en vettem (LFS, nKP, rF, VGP3, FVA, osszes Steam cucc, es persze rendszeresen iRacing stb.), sose volt gondom.
Ha nincs a kartyadon biztonsagi kod, akkor latogasd meg a bankot;) -
gombos péter #14961 Ezek szerint én nem tudom megvenni az S2-t :-(((((
Van-e más megoldás? Mivel nincs senki az ismerőseim körében akinek én odaadnám vagy elutalnám a számlájára a pénzt (értem ezt úgy, hogy ő is LFS-el játszana) -
#14960 megnéztem k&h oldalán és van 3 fajta ilyen kártyájuk, és azthiszem csak az egyik alakalmas netes fizetésre. Akkor valószínüleg neked olyanod van, amit erre nem lehet használni :( -
gombos péter #14959 Kifli!
Esküszöm nincs az aláírásnál biztonsági kód mint a képen amit átküldtél. Ez egy K&H-s kártya.
Nem megy ez nekem :-( -
#14958 ITT le van írva mi hol van a kártyán :) -
#14957 szerinted mi a nagyobb üzlet lehuzgálni pár ember kártyájáról a pénzt és mivel a rosszhír 10szer gyorsabban terjed mint a jó, soha a büdös életbe nem adnak el többet vagy megbízhatónak maradni hosszútávon?
nem a mult héten kezték árulni az lfs-t .... -
#14956 nem fognak,nyugodj meg
elég sok embernek megvan csak magyar szimes körökben is és
én nem hallottam még negatív dolgot a kártyahasználatból kifolyólag...
jó magam vagy 10 liszenszt biztos vettem már lfs-ből másoknak
és eddig nem volt gond -
gombos péter #14955 a párom kérdése : ha egyszer le tudják venni róla a pénzt akkor többször nem tudják? -
gombos péter #14954 Maestro kártya.
Ne haragudjatok de kissé bizonytalan vagyok. Vagyis félek az átveréstől. -
#14953 Hetente fognak milliókat levenni majd, mint ahogy az összes többi embernek is, aki LFS-el játszik.
Biztonsági kód nekem az aláírós rész mellett van, mellette ott van a bankkártyaszám utolsó 4 jegye, és utána egy 3 jegyű kód. Ilyened csak akkor van, ha dombornyomott. -
#14952 milyen kártyád van? -
#14951 Van itt esetleg valakinek eladó G25? -
gombos péter #14950 Kifli! Köszönöm!
A biztonsági kóddal vagyok bajban. nincs ilyenem az aláírás mellett.
biztos, hogy nem emelnek le többször róla pénzt? mi erre a garancia? -
DIESEL DOG #14949 Sorrendben:
Kártya Száma
Kártya Típusa
Kártyatulajdonos Neve
Érvényesség (hónap, év)
Lejárás (nap, hónap, év)
Kibocsátási száma
Biztonsági kódja
Számlázási cím
Számlázás posta kódja, gondolom irányítószám -
#14948 1. Bankártyaszá,
2. kártya típusa visa, mastercard stb...
3. kártyatulajdonos neve
4. mikortol érvényes (nem szükséges ha nincs a kártyán)
5. lejárat ideje
6. nemtom de ez sem kell :D
7. biztonsági kód (kártya hátulján az aláírás melett)
8. címed
9. irányítószám -
gombos péter #14947 ok. de pontosan mi mit jelent?
Card Number* (enter without spaces)
Card Type
Cardholder Name* (name as it appears on card)
Valid From Month:Year: (if not present, leave blank)
Expiry date* Month:Year:
Issue Number (switch/solo only, if not present leave blank)
Security Code*
Billing Address*
Billing Post Code* -
#14946 Eddig eleg sokan megvettek, es nem hallottam, hogy gond lett volna a kartyas vasarlassal. -
gombos péter #14945 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Hosszú évek után játszanék Demo helyett S2-vel. Sajnos nem tudom (azt igen hol hisz regisztráltam)hogyan kell. Mindent nem értek és nem tudom megbízható-e ha megadom a kártyáim adatait. Valaki tudna segíteni hogyan tudom biztonsággal letölteni?
Előre is nagyon köszönöm!
Péter -
#14944 Valószínűleg Z28 változat kell a modnak, akkor szokott ilyet csinálni, ha nem a legújabb verzióval próbálod. -
#14943 A lényeg az hogy jön a Scirocco holnap! :Dddd ( de lehet hogy kedden, de csütörtökre is elcsúszhat..) -
#14942 Szerintük sem lehet.
De mind1 azé kösz a választ. -
#14941 Az LFS-t nem lehet (es ertelme sincs) modolni es rossz verziot hasznalsz. -
#14940 Kaphatok egy kis helpet?
Ez miért van? -
#14939 jaja:D -
Solt #14938 Dettó... én két éve játszottam ezt el egy corsával... elől zsír új téli, hátul közepes nyári!! :D Ki sem akartam menni a körforgalmakból, folyamatosan fülig ért a szám, az emberek meg nemértették mi lelte az 1.0-s classik corsát!!! :D
Mondjuk száznál többet én nem mertem menni vele, mert szó szerint életveszélyes volt... sem kanyarodni, sem fékezni nem lehetett anélkül, hogy a hátulja ne kezdett volna előzésbe! :D -
shumika #14937 XXXXXXXXXDDDDDDDD
TEGNAP ÖSSZETÖRTEM FATER BMW-JÉT
XXXXXXXXXXXDDDDDDD
nah jó ez kurvára nem vices de am ja -
#14936 de siman lassu sebessegnel uber bohockodas am:) olyan mintha hatso kerekes lenne az auto:) minden kanyarban elincul a picsaja, az ESP meg fekezgeti a kerekeket:D korforgalomban neztek hogy a kurva anyjaba megy keresztben vegig az elso kerekes szar:D -
shumika #14935 XXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDD
IKSZDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ
HAHHAHAHAHHAHAHHAA VWHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#14934 :) tegnap erdekes volt.... meg tavaly vasuti sin kicsipte a teli gumimat..
Mondom kurva anyja vesz most:) elore ket teli hatul nyari:) na hat ez epicfail:D:D tegnap mentel le Gyorbe este 7-8 fele, 130-nal amikor fel metert ugrott a hatulja oldalra, azert volt csokimikulas:D full jeg meg havas volt az a szar M1:D hajnali otkor mar tok jo, mar csak 1x estem majdnem az arokba:D -
#14933 Az én kocsim megvédi magát tőlem, ahogy elkezdett hűlni az időjárás gyorsan megadta magát a motor (előző tulaj sufnituningja kezd szétesni) így télen egy centit sem fog csúszni, de legalább össze se töröm -
#14932 Autocross 8 sávos egyenese, vagy Aston célegyenese, ahogy tudom, pályát még nem tudtak betenni a játékba. -
tutika14 #14931 vagy egy várost bele tenni ahol lehet kocsikázni? az marha nagy lenne :D -
tutika14 #14930 meglehet olyat csinálni hogy legyen egy nagyon hosszú nyíl egyenes szakasz? tud valaki ilyet? :D -
#14929 off:
"ez igy egy honap alatt azota 1 eve megint semmi:D"
Nézd meg a Devil című filmet, és megtudod mindez miért történt.
trailer -
#14928 :) -
#14927 Az a hacsi de furcsa ezzel a bodykittel :DDD -
shumika #14926 Jah értem xD -
#14925 ez a csapatos auto:D -
#14924 C2 VTS