Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
szerintem már teljesben csinálják.
Scawen a Lionhead-nél dolgozott (Black & White), de onnan kilépett.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Alexease
Csak gondolom, hogy nem fomunkaidoben csinalja, mert akkor nem tobb mint 4 ev alatt jutott volna el idaig😉 De azt sem tudom, hogy egyaltalan mennyit adott el belole. ha csak par ezret, akkor nem is tudna fomunkaidos lenni. De ha tobb 10000-et, akkor meg nem ertem a problemat, hogy egyedul miert "szenved", mert az mar tobb szaz millios bevetel lenne😉))))
Hobbi szinten, napi 10 órában. Honnan vetted ezt a hobbi dolgot Alex? Valamint 2005 tavaszán jött az S2 csomag, és rá durván egy évre az új fizika + autó. Ha már postol az ember.
r4f1
de aki ennyire vágja annak nem hobby szinten kellene ezt csinálni 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Alexease
Lassu munkahoz ido kell😉
Szinte csak hobby szinten csinalja amit csinal, de azt legalabb profin😉 2 evente ad ki nagyobb patch-et, javitast, verziot, azokban azert szokott lenni eleg sok minden.
A szoftverfejlesztés bonyolult folyamat. Fõleg bugmentes szoftver készítése. Fõleg egyedül.
Peck
Nem tudjátok Scawenék mit fejlesztgetnek ennyi idõt?Nem mintha sürgetném õket...de a 20as patchbe is amennyi kevés javítás volt,annyit kellett rá várni....(nem b"+%/= képpen mondom)

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Naxos
kihalt a topic??? Jacek lehet már valami biztosat tudni a mod megjelenésével kapcsolatban?

Shortstop
bocsika

Naxos
az illuziót megöli bennem.....

Shortstop
említettem ilyet?

na de most ez fáj neked? 😊

Shortstop
én úgy emléxem hogy annak a leírásánal az van hogy soros 4hengeres 50LE. Annyi köze van a 2T trabihoz hogy a késõbbi 4T-re megfelelõek ezek az adatok.

Naxos
ha kijön jacekék nóbeldíjat érdemlõ mûve az lesz az elsõ hogy szerteszét fogom hajtani a kis 601-es kávédarálót 😊

Shortstop
ZSÍÍÍR 😊

nagyon fasza. azért érdekelt ennyire mert trabeszom van 😊

Shortstop
<#wow2>vazzegfaszoménmásemmitsemértek

Naxos
a trabi nagyon adja 😊

Shortstop
milyen trabit hol?
mirõl maradtam le?

Az elõzõ FXR jobban tetszett ... de nempofázok bele 😊

A helikoterhang viszont nagyon zsír ! 😊
A trabit akarom !!! 😊

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
Van skin es van skins konyvtar, a skinbe kell rakni ha nem ez a problem nem szoltam😊

Jacek
Shortstop
Hûû!
Asszem még gyakorolnom kéne<#vigyor>

Naxos
valaki segítene miért nem mûködnek a skinek?? bemásolgattam õket szép a skin mappába és amikor a játkban ki akarom választani akkor nincsenek ott a skinek között... remélem érthetõen írtam le:S

Jacek
1:33.100 ez a wr jelen pillanatban

LFSworld

Én egérrel Tolom és egész jó idõket megyek.
Sima elsõ kerekessel 1:35:65 az idõm a blackwoody pályán.
Irdatlan jó kis játék csak kormánnyal szerintem precízebben lehet menni vele.
Az idõm mennyire jó???
Vagy csak én örülök ennyire neki???? Egérrel Tolom!!!!

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

A V az talán az hogy lehet szavazni, a P meg hogy privát 😊

M vagy a Q meg azt jelenti hogy tudsz pályát állítani. Vagy fene tudja 😊
De levan ez valahova írva a www.liveforspeed.net oldalon 😊

Jacek
Inkabb az a problema marmint gondolom😊 hogy tul hamar akarsz kigyorsitani nem?

Peck
Van kormányom (LOGI FF) nem azzal van a gond 😊 3-4 éve tolom az LFSt a gyakkal sincs gon mert gyakoroltam (unlockerrel az Fo8at) de mégis 3-4 '000 es fordulaton lehet (tudom) megtartani....ti mennyin?

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Endre
kösz<#crazya>

ÁjjLe BoBBi
igen az valami serverbeállításokat jelent, de annyira sosem érdekelt hogy komolyabban utánanézzek.
üzenetet blokkolni az alulvonás billentyûvel tudsz.(jobb oldali shift mellett)
és #1883
itt jelentkezel, ott a fórum és lehet csapatokba szervezõdni. sok lelkes versenyzõ van!
GYERE! -.-

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Endre
Ezt olvastam, itt lehet jelentkezni ez rendben is van, de én közösséget, csapatot keresek, és a többi kérdésem?
Utalni kevés, választ vártam.

ÁjjLe BoBBi

Endre
Na még lenne kérdésem<#buck>
A server infóban a VQMP mit jelen, gondolom, hogy miket lehet csináltatni a néppel, boxkiállás, kvalifikáció, stb.
Másik, hogy lehet üzenetet blokkolni, idõnként a tököm tele a sok hülyegyerek vigyorával stb, nem látom a GPS-t.
Ja, amúgy ha találkozunk valahol Driver(HUN) néven nyomom.
Ha már itt tartunk valami közösség nem tart igény egy lelkes, fejlõdõképes tagra?
Saját kútfõbõl eljutottam az 1.36.30 idõig, de itt akadozik a setup tudományom ezt is rengeteg nézõ módbeli bámészkodásból csipegettem, próbálgattam olyan sebességgel venni a kanyarokat mint a menõk és úgy érzem az iv megvan már csak a technikát kéne hozzá fejleszteni.

Ch_Slater
és hát a gázt is ésszel kell nyomni. mintha tojásokon járnál.

ÁjjLe BoBBi
kormány+sok gyakorlás

kigyi
Persze vegyél egy kormányt.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Peck
Sziasztok 😊 mainap megvettem (ék) az S2-t 😊 de van egy kis problémám 😊 már reggel 6 óta gyakorolok csomó setet levettem az FO8 hoz (az a Formula 1es kinézetû de nem a BF1) de egyszerûen mindíg megpördül ûök (nem tudok repülõrajtolni) kb 120ig kell felmennem hogy megtudjam fogni....valaki tudna ötletet adni hogy hogy köszörüljem ki ezt a hibátt (hibámat) ?

Ch_Slater
te csak 1-et kapsz. az egy ban lesz.

Shortstop
saját festést hogy tudok betenni a játékba mivel nekem csak úgy ment hogy át kellett nevezni egy már meglévõ file-t mivel hiába adtam meg neki más nevet nem jelneítette meg a választható siknek között

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Hi!

Tud valaki mondani online lfs bajnokságok internetcímét? KIVÉVE: Demó bajnokság, Ger1 Cup... köszi
Jacek
nyugodsag van😊) haladunk<#circling>

Ch_Slater
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Alexease
Ott😊
Alexease
Olvass vissza! 😊 <#idiota><#zavart1>

Jacek es Prezsi keszit egy nem hivatalos motorhang kiegeszitest, valszeg kulso szinkron script megoldassal, hasonloan mint a GPL-hez volt. Valszeg maceras muvelet, igy el tart egy ideig😉 Valahol vannak linkek mutatoba.
#1755 <#eljen>
Ch_Slater
milyen motorhang mod? valaki felhomályosítana?