16062
  • MaSzKa
    az S1-es licesz miben különbözik az S2-stől
  • Naxos
    olvasd már el mit írtál... saját magadnak mondasz ellent... jah és szerintem nem ez a topik való neked ha autós témárol akarsz fórumozni, biztos van olyan topik ahol az autókkal foglalkoznak.
  • Tomsteel
    tudod az emberek általában nem azért olvasnak egy topikot mert szép a banner, vagy szép a háttér, hanem mert amiről szól, az érdekli őket. te idejössz és bebüfögöd, hogy többé nem fogod olvasni ezt a topikot.

1.) Kit érdekel?

2.) Azért mert írtunk 1 oldalt autókkal kapcsolatos témáról, és mert megerőltető számodra szelektálni a számodra érdektelen hsz-eket, még nem kéne leírni ezt a topikot. csak számold össze, hogy míg ment az OFF ezerrel, hány LFS-el kapcsolatos komment érkezett....elenyésző.

• Tomsteel
  • Misi az ezredes
    jah hát eléggé sok itt az off de azért beolvasok hogy egyes emberek hátha valami topick témával kapcsolatos dolgról írnak...
  • dragon11
    hehe mind1:) thx azért
  • Gibor
    Tudomis...
  • b-type
    sajna ez a topik is kikerül a kedvencekből, ma volt az utolsó hogy beleolvastam hátha van valami infó is, ...kár volt tönkretenni.
  • zoolee
    Walaki bant kaapot...-.-
  • zoolee
    14 ...-.-
    Ha már okítassz, akkor tudd mit mondasz.
  • zoolee
    Nem, 1500-ös van..XD..Am még nincs..
  • Tomsteel
    ...álmodj királylány...
  • Gibor
    12éves...
  • dashed_
    hat mert nem sinen megy:)
  • dragon11
    Miért csúszik ki a "demóban" az autó aszfaltos úton van..rc_setup vagy min vagyok akkor is csúszik plz help..:) ( ez nem f1-es autóval)
  • Tomo15
    Overal effects 100% a többi 0%. Centering springnel nálam van pipa.
  • Rolesz
    alapérték minden 100
  • Tomsteel
    azért mikor dobálózunk a 10 literekkel, vegyük már számításba a benzinárakat MAYGARORSZÁGON !!

biztos én vagyok csóró, de én bokánhugyoznám magam, ha 20-30 fölött enne az autóm. főleg, ha néhanapján mint "autóként" szeretném használni.
  • Ombika
    Logitech Profilban akinek G25-je van mennyire vannak allitvca ezek az ertekek?

-Overall Effects
    -Spring Effects
    -Damper Effects
    -Centering Spring

Enable centering springnel van e pipa?

Koszi
  • MaSzKa
    300LE ilyet akarok régóta

de látom CSI ami 380LE
  • Rolesz
    és milyen autód van 1200-es Lada?:D

Ui: Bocs de ezt muszály volt mert már elegem van az off-jaitokból.XD
  • zoolee
    Hát, nekem a hang az nagyon lényeg, legyen szép öblös, bugyborékoló, ne ilyen kis nying-nying verda:S
  • Gibor
    jolvan te tudod... PFF... Amugyme anyni hozzáfüzni valm van hogy már CSERÉLSZ alkatrészt ahoz hogy 260 legyen ha váltó ha akármi, de cserélsz meg mellete V8-as egy jó japó verda pl Skyline Inline6-os és azért van különbség nemis kevés... de mind1 ha neked a lassu benzintemető jobb akkor legyen.
  • zoolee
    Ez az autó ami nállam megüti a MINIMUM szintet...
  • zoolee
    70 esre..-.-
    Hát-hát-hát...Lehet kapni hosszabb váltókat, simán lehet akasztani 260 at ezekkel is...Nyomaték nem akadály...
    Amúgy nem tudom milyen 60 literről beszélsz..Ne túlozzunk már ennyire..Egy
    Nagyon szétesett, rosszul járó v8 is csak max 50 et eszik meg...Najó, meg pár liter olajat.XD
    Szóval a befecskendezésesek 20 körül esznek....
    Amúgy, feb. 6- án jön az új challenger, biztos lesznek mejd tesztek-spec. -ek neten...
  • Kaszi46
    Ahol be kell írni a nevet, tartsad benyomva a ctrl gombot, és egérrel válaszd ki a kívánt színt.
  • MaSzKa
    BMW E30 M Power
  • MaSzKa
    azt hogy lehet beállítani hogy a nevem szines legyen?

piros fehér zöd?

amúgy a régi BMW E30 M3 EVO2 is megy az utcai verzió 245km/h-t és persze a biztos kevesebbet eszik mint a Skyline és ebbe turbo sincs

volt többféle verzió 1986 körül 205-215Le kb
  • Tomsteel
    nem
  • bardocz
    ugye nem én?:O
    (nemizs beszélgettünk máshol csak itten-.-)
  • Naxos
    ámen. azért járok ide hogy a Live For Speed nevü játékrol folytassak eszmecserét. talán ez a topik célja de ha rosszul tudom akkor kérlek bocsáss meg.
  • Tomsteel
    bazz, ha anyám fehérneműiről beszéltem volna akkor megérteném a rinyálásodat, de nem tudom, hogy miért fáj az, ha beszélgetünk(mert ugye nem a falnak beszéltem a sok marhaságot) autós témáról egy autós témájú fórumban. ha téged ez nem érdekel, mi a francnak vagy itt?
  • Naxos
    te meg offer vagy.
  • Tomsteel
    de feltúrta az agyam egy pöcs, ///David , ez a neve, és egy agyatlan kis hülyegyerek. Figyeljetek oda rá, álszent kis féreg
  • Gibor
    ahha télleg 120lovas hachi teljesen alap és mégis jó driftre és ALAP autó...
  • Gibor
    és gyüjtheted a pénzt benzinre... mert egy tankal ami nemtom mondjuk 50liter azt megeszi kb 5perc alatt? Ismerlek (sajnos) és tudom hogy nagyon rávagy kattanva a 71' challangerre de hát akkoris bekell látnod hogy az amcsi vasak elavult használtak(nak) és van egy 8literes block meg 900lóerő és a vége az autónak meg 240km/h na erről ennyit ott a japán verdák pl egy példa a kedvencem Skyline R-34 GTR 2.6literes 280ló 320NM ls mégis 260 a vége és azért mert levan fojtva nagyon durván amugy asszem olyan 300... és akkor az amcsi géped megeszik 60litert a Skyline-om meg ALAP és olyan 20-at... És arról nemis beszélve hogy a SKyline-nak legaláb van vlami formája.
  • Tomsteel
    jaj te szegény
  • passatgt
    Na 50 új üzenet, már kezdtem örülni, van valami mod vagy új patch, erre csak itt baszkodtok
  • zoolee
    Jóvanna, haggyuk az egészet...
    Úgyse győztök meg.:D
    Amúgy a driftes verdák is csak a 110 es benyóval érik el ezt az erőt....Meg a dupla turbóval...

4678#: Ezt a motort átrakhatod akármelyik verklibe amibe belefér..

4681:Szeretem a driftet is meg a japán autókat is, de ha már autó, akokr inkább amcsi cucc..
  • [Walaki]D`Lair
    Télleg lassan elég lesz :P