Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scawen a Lionhead-nél dolgozott (Black & White), de onnan kilépett.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Szinte csak hobby szinten csinalja amit csinal, de azt legalabb profin😉 2 evente ad ki nagyobb patch-et, javitast, verziot, azokban azert szokott lenni eleg sok minden.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
A helikoterhang viszont nagyon zsír ! 😊
A trabit akarom !!! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sima elsõ kerekessel 1:35:65 az idõm a blackwoody pályán.
Irdatlan jó kis játék csak kormánnyal szerintem precízebben lehet menni vele.
Az idõm mennyire jó???
Vagy csak én örülök ennyire neki???? Egérrel Tolom!!!!
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
M vagy a Q meg azt jelenti hogy tudsz pályát állítani. Vagy fene tudja 😊
De levan ez valahova írva a www.liveforspeed.net oldalon 😊
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
üzenetet blokkolni az alulvonás billentyûvel tudsz.(jobb oldali shift mellett)
és #1883
itt jelentkezel, ott a fórum és lehet csapatokba szervezõdni. sok lelkes versenyzõ van!
GYERE! -.-
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Utalni kevés, választ vártam.
A server infóban a VQMP mit jelen, gondolom, hogy miket lehet csináltatni a néppel, boxkiállás, kvalifikáció, stb.
Másik, hogy lehet üzenetet blokkolni, idõnként a tököm tele a sok hülyegyerek vigyorával stb, nem látom a GPS-t.
Ja, amúgy ha találkozunk valahol Driver(HUN) néven nyomom.
Ha már itt tartunk valami közösség nem tart igény egy lelkes, fejlõdõképes tagra?
Saját kútfõbõl eljutottam az 1.36.30 idõig, de itt akadozik a setup tudományom ezt is rengeteg nézõ módbeli bámészkodásból csipegettem, próbálgattam olyan sebességgel venni a kanyarokat mint a menõk és úgy érzem az iv megvan már csak a technikát kéne hozzá fejleszteni.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Tud valaki mondani online lfs bajnokságok internetcímét? KIVÉVE: Demó bajnokság, Ger1 Cup... köszi
Jacek es Prezsi keszit egy nem hivatalos motorhang kiegeszitest, valszeg kulso szinkron script megoldassal, hasonloan mint a GPL-hez volt. Valszeg maceras muvelet, igy el tart egy ideig😉 Valahol vannak linkek mutatoba.