Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az U patchez van unlocker?
bertino
game IPjét a francokat... bocsi,így éjszakás work után má nem vagyok magamnál

tehát a game portját kell a router beállításaiban a gépetek IPje felé irányítani és akkor faja

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
má nem azért, de ha ti indítotok szervert és a router beállításaiban nem forwardoljátok a game IPjét a gépetek IPje felé, nem is fog látszódni a szerveretek sose...

Ch_Slater
...it's done when it's done...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Naxos
és a Jacek féle hangmoddal milesz már???? 😊

Peck
ez nekem is probléma.....nekem S2m van és egy Xmicro rouzterem össze tûzfal kivan kapcsolva WIN sp2....nekem se látszik a szerverem....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Jah bocs elfelejtettem mondani hogy most a demoról van szó!

[img] http://img196.imageshack.us/img196/2634/12343ul.gif [/img]

Istencsászár
Online csak az eredtivel megy!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok!

Kiunkockoltam a játékot de azért mert már régóta megvan a játék és szerettem volna kipróbálni a többi gépet is!
De valszeg megveszem a teljes game-t!
Viszont lenne egy nagy problámám!

Az a gond hogy nem tudok szervert csinálni!
beírok mindent az új játék létrehozása menüben elindítom a beállításokban azt írja ki hogy kapcsolódva van a fõszerverhez de ha megnézem a másik gépemen a hostlistát akkor egy háromnegyed óra múlva se jön be az én szerverem....
és mindezt egy xima windows XP tûzfalon egy LinkSYS rooteren és egy DSL modemen keresztül csinálom!

segítsen valaki plíz hogy mit rontottam el vagy mit kell beállítanom ha kell még az msn címemet is megadom!
Ja és BOCS hogy ilyen hosszúra sikerült ez az üzenet!<#vigyor2>
Ja és<#help>me!!

Shortstop
akkor legyen már itt egy olyan aki kibaszdossa az ilyen embereket ebbõl a topikból...

Alexease
Feleleges az "ilyenekkel" veszodni, evek alatt a tapasztalat azt mutatja, hogy a neha beeso unlock/crack kereso emberkek vagy lekopnak nagyon hamar, vagy megveszik mert rajonnek mennyire jo es valoban megeri.
Shortstop
nemazért de nem nehéz kiunlockolni, de ha "nagynehezen" megcsináltad akkor 5perc múlva rájössz hogy az ég világon semmi értelme nem volt...

Mondjuk kiunlockolod és azt mondod:
-Fúú de fasza gyerek vagyok na menjünk nézzük meg mit tudnak a verdák... Persze kiválasztod a legerõsebbet és várod hogy mondjuk Blackwoodon a hosszú egyenes utáni kanyarban NFS-esen keresztberakod és úgy mint a Tokyo Driftben beveszed a kanyart. Aztán meg koppansz egy kurva nagyot hogy HOPPÁ hát ez nem mûködik ez szar....

Pont azért nincs szerintem a DEMO-ban csak 3 autó (a turbós szerintem elsõre még sok is) hogy a kezdõ elõbb a kisebbekkel próbálkozzon és azt tudja irányítani...

Másrészt meg ebben a játékban nem nagy kunszt a gép ellen menni. Nem arra lett kitalálva, hanem az online human vs. human játékra...

szóval inkább vedd meg ne sajnáld rá azt az összeget, vagy utána vedd meg miután mondjuk tudsz menni egy viszonylag jó köridõt minden autóval és mondjuk 5körön keresztül nincs viszonylag nagy különbség körök között.

Kaszi46
nem a warezra lett megalapítva ez a téma! szoval ha érdemben akartok a játékrol beszélgetni, vagy van valami kérdésetek vele kapcsolatban(nem ,nem warez kérdések), akkor tegyétek fel nyugodtan! senki nem fog titeket elküldeni.

*Posse*T.W.D*

bertino
csak azt kéne kiírni bannerba, hogy nincs Warez <#vigyor0>

mondd privátban az MSN-eded horydam!És amúgy én nem akarok innen elküldeni senkit,meg bunkó se akarok lenni,de akik az NFS Carbonról akarnak dumálni,menjen olyan fórumra,és ne küldje el azokat,akik azzal kapcsolatban írnak erre a fórumra amire megalapították.
nemtudom..
én is megpróbálom de beszéljünk inkább privátba mert úgylátom ezek nem bírnak minket...<#szomoru1>

ha mi menjünk innen akkor + miért?
ki menjen innen?
Kaszi46
menjetek már innen plz

*Posse*T.W.D*

Azt mondta,hogy a játékban alt-tab,írjam be felhasználóinak meg pass-nak amit akarok és kész.De nekem ez nem müxik.Én ronthattam el valamit?
Kaszi46
speciel én örülök hogy nem olyanok mint az ea, és nem is törekednek rá. nekem nem hiányzik hogy egy játékról lehúzzanak x rókabõrt. Slater nagyon jól megfogalmazta miért is tart a játék ott ahol!

az meg hogy nídfor giccsparádéban lehet még a dõlésszöget is állítani, hidegenhagy. ugyanis ez az autó viselkedésére nincs kihatással. lfs ben és a simekben, pont az a lényeg, hogy bármilyen módosítást is végzek, az az autó menettulajdonságaira is hat, és ezt lehet is érezni.

az ea-hez meg amugy sem fognak közelkerülni, mert 2 teljesen külön tábornak készítenek játékot. nídfor és hasonlo stílusu játékoknak mindíg is nagyobb rajongótábora lesz, mert a legtöbb embernek nincs kedve simeken megtanulni vezetni, pepecselgetni az autó beállításaival stb. szóval szerintem teljesen felesleges 1máshoz hasonlítgatnia a 2 játékot, vagy a 2 fejlesztõi gárdát!

*Posse*T.W.D*

bertino
támogatom Bobbi-t -.-

miért mit mondott Naxos?

Kaszi46
kéne már egy házigizda<#wow3>

*Posse*T.W.D*

én nemtom,hogy hogyan kell használni 😞 Amit Naxos mondott,az valahogy nem mûködik.Segítsetek légyszí! MSN: [email protected]
más úton ez nem lehetséges?
mondjuk az LFS cracker-rel?

Ch_Slater
átutalod nekik a lóvét és privátban értesítenek. utána már lehet is használni mindent...

bertino
<#banplz>

"Valaki meg tudná adni az LFScracker programba írandó kódokat privátban?Elõre is köszönöm!"

ez nekem is kéne pls!

elõre is THX!!

Nem lehetne valahogy úgy unlockolni a játékot hogy ne keljen licenszet venni?

Valaki meg tudná adni az LFScracker programba írandó kódokat privátban?Elõre is köszönöm!
Ch_Slater
azért abban is van valami jó, hogy évek óta fejelsztgetik.. most tart felénél a játék a teljes verzió felé vezetõ úton. szóval elõször ezt fogják befejezni valamikor évek múlva.
Van idejük mindent részletesen megcsinálni, nincs idõkorlát, hogy kész kell lennie fél éven belül (full bugosan). Évek óta kapunk valami újat a játékhoz idõrõl-idõre.
Sokkal jobb, mintha összedobták volna 4 éve és azóta felé se néztek volna. Így az évek elteltével egyre több és több ember ismerte meg és az elõttünk álló több évnyi fejlesztés alatt is nagyon sokan meg fogják ismerni. Mire végleges állapotba kerül, már óriási játékos bázisa lesz.

Peck
Figy az LFS,országszerte elég nagy siker lett,most már több játékos is inkább szimmel játszik mint árkáddal,és ha több ugyanilyen fizikumu játékot dobnának ki Scawenék (és segítségbe felvennének pár embert) akkor szerintem ha nem is söpörnék le de már rohadt közel lennének az EAhoz szerintem...de ez csak az én véleményem,

Autosculpt:A Carbonban egy olyan fejlesztés ameléy lehetõvéteszi az autó minden pontjának szerkesztését (Pl.Szárnyak (spoiler) Dõlés,nagyság,méret,magasság

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

bertino
😄DDDDD

Naxos
fingom nincs csak rákerestem gugliban és ez volt az elsõ link....

Kaszi46
ok, megvan tuning rendszer😊 így akkor fenntartom korábbi kérdésemet😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
"ha ilyet tudnak mint az LFS végén oda.... az EA-t 😛 bár a Carbont most nehéz lessz... (az Autosculpt miatt)"
ez ugye vicc?
<#wow3><#wow2><#wow3>

btw miaz hogy autosculpt?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
még ki sem próbáltad az összes autót de már újakat akarsz?😛 ejnye ejnye, amugy nem lehet berakni.

*Posse*T.W.D*

Amúgy ebbe a játékba lehet autókat rakni?Ha esetleg lehet,akkor honnan?
Alexease
Ez az a virusos fajta?!😉 <#vigyor3>
Naxos
http://www.playground.ru/cheats/2687/
és itt kattincs erre a szövegre: Общий FTP / Public FTP

Üdv. mindenkinek!
Tudna nekem valaki LFS S2 felodó adatokat adni?Nagyon fontos lenne!Nekem még az is elég lenne,ha lenne egy olyan progi,ami az egyjátékos mód ellenfél nélküli fajtájában oldja fel a köcsikat és a pályákat.Légyszí segítsetek!
Elõre is köszönöm!
Naxos
Jacek!!! nem akarok tolakodó lenni de.......lassan augusztus vége 😊

b-type
sztem vmit alaposan elkeféltél az olvasás terén 😊, az hogy hányan vették meg a license-t az term. lehetõségeket nyit meg vagy éppen zár be a fejlesztõcsávesz elõtt.
meg ítélkezést sem igazán vettem le.
de nem az én ügyem, csak sztem itt valahol félrecsúsztak a dolgok.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sorry ezt az rbr topicba akrtam, elnézést😞....

Elkéne már ekzdenem az lfsbe csinálni skineket 😊

Kész a HRC 2006 WRC Carpack

Szedhetitek 😊

Ha úgy gondolod, hogy hobbiszinten lehet ilyen fizikát egyedül teljes programkörítéssel készíteni, akkor nem sok fogalmad lehet a szoftverfejelesztés folyamatáról.

Két út van:

1. projekmenedzsment vezényel
2 õ vezényli önmagát

Ha az elõbbit választotta volna neked lenne egy scriptelt bugos szar program, de hála Istennek a másodikat választotta, és nekünk van egy közel élethû fizikájú szimulátorunk.

Az hogy a licencek számából ítélkezel, pff...
Ch_Slater
mondjuk teljesen más kategória a kettõ. ez szimulátor az meg fun arcade..

Peck
Ennyi lóvéból csináljanak inkább egy játékkészítõ céget.....ha ilyet tudnak mint az LFS végén oda.... az EA-t 😛 bár a Carbont most nehéz lessz... (az Autosculpt miatt)

Ch_Slater
jah és a licencek száma