16062
  • R0zs0máK
    Menjél inkább CTRA szerverekre, én is ott vagyok, ha épp nem driftelek :))
  • Tomsteel
    hát csak nem erről kéne szólnia az egésznek. mondjuk azt a boxutcás-kidobálós dolgot nem értem miért jó.

De amiről én beszélek az S2...az ember megvesz egy játékot, és azt látja, hogy a fél társaság ezeken a szarokon van fent (nem túlzok), mert ugye több is van ebből. Persze az ember egy jó verdával egyedül is elszórakozik egy pályán, de egyszerűen nem értemm mi vonza oda az embereket.
  • bardocz
    engem demo szerver baszott fel,driftelek,elfogy a gumi,megyek be boxutcába,nagy fék,nehogy gyorsan menyjek bennt,ráfordulok egyik helyre,erre valaki belémjön 200-al és engem már dbnak is ki mert gyorsan mentem a boxba o.O léptem ki és hagytam a picsába az egészet
  • Tomsteel
    és a sok gyökér meg jön veled szemben, de ha átmegyek a másik "sávba" már szól a "rendőrgyerek", hogy öcsi jobbra tarts...szánalom.
  • Tomsteel
    S2-sökhöz fordulok...

mi a f*szom az értelme annak a pénzes cruise akárminek?

a csávók háromszor autózzák körbe a Földet azért, hogy mehessenek egy 1 kategóriával feljebb lévő autóval?? és basszus annyian vannak rajta, hogy hihetetlen...az eszem megáll....és akkor nem mehetsz be a boxba mert 200 euro, ha nekimész egy bójának szintén 200...én fél órát voltam fent, de azt hittem kitépem a hajam, és ami a legnagyobb....rendőrség b*zzzzeg, hát én ekkora hülyeséget régen láttam. elszomorító. inkább lennének normális verseny szerveren. voltatok már ilyenen ?
  • dashed_
    nekem van. 10ezerer adok 1et.
  • Me Ga
    LOL, ez de hülye...
  • Tomsteel
  • Emb3rke
    Nyilván nem hiába van agyonbüntetve.
  • Tomsteel
    ilyet hogy lehet beírni?
    hihetetlen.
  • Emb3rke
    Köszönöm a tanácsot bardocz.
  • bardocz
    sztem xrt-vel próbálkozz,alap setuppal is lehet driftelni,csak picit nehezebb,kemény felfüggesztés kell hozzá,keményebb gumik,és ne legyenek bedöntve,vagys én így driftelek
  • Emb3rke
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a leggyakrabban használt/legjobb drift kocsi? Mert arra már rájöttem, hogy az FZ50-es kezes bárányként viselkedik, vele szinte gyerekjáték a drift, azzal már egész jól megy. Szóval vele nem kihívás. Most az XR GT Turboval próbálom, azzal már kicsit nehezebb.
    Ja, az alap setuppal próbálom, mert nem találok driftes setupokat (meg úgy általában alig lehet setupokat találni a neten - vagy csak én vagyok béna?)
  • R0zs0máK
    Csütörtökön még volt...
  • Misi az ezredes
    ^^
  • Prézli
    Két perce még egy ember az utcánkban osztogatta őket, de elkapkodták mint a cukrot... talán legközelebb
  • gulya700
    csá mindenki van valahol ingyenes voucher code?nem crack !
  • zoolee
  • Tomsteel
    gondolkodtatok már rajta, hogy mit jelent az "időtúllépés" ?

Einstein mégis tévedett
  • 909verb
  • Horci
    Csak egyserűen megcsúsztatja, és ellenkormányoz :) Nemhiszem hogy nagy drift lenne. (főleg FZ5-el)

Néha XRT-vel többet küzdök egy szoros versenyen :)
  • Naxos
    nem tudja valaki mikor tér vissza közénk az lfs-database??? elég régóta szarakodnak már az átálással.
  • gabesz752
    Jön valaki a silly project drift demo szerverre?
  • r4f1
    Többször is bevolt már linkelve
  • bardocz
    ez rohadt jó
  • MaSzKa
    Live for Speed, Outgauge USB Hardware Demo 2
  • MaSzKa
    jó kis lfs video
  • MaSzKa
    srác jól nyomja
  • T0NI
    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne, íme az első;
    Melyik a legújab verzió, amelyhez létezik tweak? Én úgy tudom, hogy q, viszont érdekes az alábbi video: http://youtube.com/watch?v=eTQ_OyikKe0
    Ezen a videón egy x verziót láthatunk tweakelve. Ha vki tudja, hogy van-e x-hez tweak, s ha igen, hol szerezhető be, kérem írja le nekem!
    Második a következő, ismét egy video; http://youtube.com/watch?v=kSpvlPsQlHc
    Kérdezném, hogy az alábbi ugratókat, milyen módszerrel lehet betenni a pályára!
    Válaszaitokat várom!
  • Tomsteel
    Részemről elnézést kérek. Nem gondoltam, hogy problémát okoz, ha reagál(unk)ok egy témára.
  • zoolee
    regelni kell másikat...
  • bardocz
    visza se jöhet másik reggel?vagy nem ip alapján történik?
  • zoolee
    Perm ban.:S
  • lac coo
    Ez miez a halálfej smile??? :DD Ilyet még nem láttam :)))

Bár ha jól gondolom ő már nem ad rá választ mostanában ...:P
  • Solt
    ja igen, ezt én is akartam mondani, hogy szinte senki nincs s1 alattszerveren... :) én előbb megvettem az s1-et, azzal játszottam pár hetet, aztán jött az s2... így fokozatosan pszichkailag nem volt megterhelő annyira az anyagi része! :D
  • Tomo15
    Nehogy S1 licencet vegyél! Semmi értelme nincs, mivel a szerverek 90%-a S2-vel megy.
  • Solt
    és látod a sok pici izé felett azt a nagy feliratot? na próbáljatok meg arról csevegni... a japán kontra amerikai autó vita nem ide való! egy pár hozzászóás erejéig még belefér, de tele offoljátok a topicot és még utána neked áll feljebb?? azért mindennek van határa... ennyi arővel a warez kontra no wrez is téma lehetne, mert az is oda van írva...
  • Naxos
    "az emberek általában nem azért olvasnak egy topikot mert szép a banner, vagy szép a háttér, hanem mert amiről szól" részemről be is fejeztem ez a témát. és te látod a "sok pici izé" felett mi van kiírva?
  • Tomsteel
    látood azt a sok pici "izét" a bannerban balról jobbra vándorolni, tudod, hogy mik azok? AUTÓK. kifejtenéd bővebben, hogy mivel mondtam ellent magamnak?
  • hezi
    lfs.net-en megkapod a választ Cars@Tracks menüpont alatt