Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Esetleg nem NFS mumus vagy inkabb?!😊 Kulso nezet...?!
neevous
köszi szépen már megy!😊 már csak az irányítást kell megszoknom😊. Arra nem tudtam rájönni, hogy hogyan kell külsõ nézetere átállítani.

A beállításokban a controlsban lehet a tengelyeket behangolni (pl, hogy gázpedál nyomására mit csináljon) Azokat állítsd be.

A másik probláma ami lehet hogy windowsban a kormány beállításoknál egybe kezeli a gáz és fékpedált. Célszerû szeperálni a gáz/fékpedált. Ezt LFS-ben is bekell állítani (úgyanúgy a controlsban)

neevous
Üdv!
Megszereztem a teljes LFS-t és olyan problémám lenne, hogy nem tudok elindulni. Tudok oldalra nézelõdni, meg minden, de gázt nem tudok adni. Van valami ötletetek?

jah, én követtem el aztis 😊

Máté94
Tetszenek a skinek a zöld nagyon😄 és Horci te voltál az STCC kupában a D.Horvath mert leírtad (nem azért mert benne voltam😊😊)?
Én inkább nemis jelentkezek, mert egy rossz pillanatomban, a krekkesekkel együtt mindenkit kibannolnék 😊

Máté94
Helló mindenkinek én is játszok az LFS-el és azt kérdezném,hogy ennek a fórumnak vannak LFS szervere?
No_warez te ékszer!

Ilyet szól: felbrakelni! LOL!

Senki nem fog segíteni. Ha mégegyszer könyörögni kezdesz törésért, kapsz két hét gondolkodási idõt.
Kaszi46
Festésekrõl: én betegesen festegetek, addig nem is szeretek "beleülni" egy autóba amíg nem csinálok hozzá skin-t😛 fpseknél is, ha van rá lehetõség, a magam ízlésére formálom(sof2skinpackpic).<#ravasz1> és igen, gyorsabb vagyok tõle a pályán! <#ravasz1><#idiota>

Mivel Bobby nem tudja elvállalni a házigazda szerepet, ezért feltenném a kérdést, lenne-e valaki aki affinitást érezne a dolog iránt? Ha nincs senki, akkor ló helyett jó a szamár is, alapon lehetek én is, de úgy érzem az lfs-ben eltöltött órák száma miatt, elsõsorban más lenen erre a jogosult.

*Posse*T.W.D*

1:35:56-ot akartam írni bocsi 😊
Valami rosszat kérdeztem 😊 😊

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

Alexease
A bannert nezted mar?! <#csodalk>
Nem mintha én nem akarnám megvenni de valaki segíthetne Felbrake-elni a játékot 😊
Lécci 😊
Amúgy atom jó a game és nagyon jól megy egérrel.
Gondolkozom a kormányon.
Sima elsõkerekessel,egérrel 1:25:56-ot mentem

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

Vinyl adds Horsepower!!! 😄
Alexease
A festes sose erdekelt, en ugy sem latom a sajat automat, a visszajatszas meg bosszanto😊 Egyedul online van haszna.
és ettõl a sok lángtól gyorsabb? 😊 Teljesítményfokozó dekorcsík 😊😊

Amúgy jólfest mind a 3 !

Kaszi46
úgylátom hasonló az ízlésünk😛

piros a csapattársamé, zöld az enyém😊
<#eljen><#crazya><#eljen>

*Posse*T.W.D*

b-type
srály verda <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ch_Slater
te is át tudod. átméretezed a gépeden és feltöltöd a tárhelyre ugyanolyan néven mint ez. és akkor kisebb lesz. 😄

szerk.: amúgy nem rossz <#eljen>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

r4f1
uhhh sry széthúzza a topicot plz dashed írd át...
thx

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

bertino
jah igazad van, a második nekem is jobban tetszik

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kaszi46
kékháttér(sztem béna)-nem végleges betük széleinél
ez talán jobb

*Posse*T.W.D*

lac coo
Most tûnt csak fel: itt nem vagy házigazda ??? Ne mááááá ! <#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
nem tudjátok ugy megcsinálni a bannert, hogy a fekete háttér a fórum kék színe legyen ? 😊
csak egy felvetés

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
uh, ez minden idõk egyik leghangulatosabb autósjáték videója! 😊 zseniális ...

Forza.

Kiirom már ide is az STCC 1. versenyérõl készült videó címét 😊
Aki még nemlátta volna, annak mondom hogy megéri végignézni (és nem azért mert énis bennevagyok 😊😊 ) hanem, mert nagyon profin összelett vágva, jó a kommentár, szép jelenetek, elõzések vannak benne.
Leendõ licenszvárásrlóknak egy kicsit bemutatja hogy mit is akarnak megvenni.

http://www.youtube.com/watch?v=aMiQP8CeiKs
http://www.bansheestudios.com/Movies/STCC1-TouringCars.wmv

Jah, és nemlehet elégszer mondani hogy a licensszel nemcsak az autókat és a páylákat kapják (fizika, stb ... amit még a játék nyújt) hanem lehetõséget az online bajnokságokban való indulásra. Mindenki megtalálhatja a magához illõt, és észnélküli törés-zúzás helyett versenyzhet egy igazán jót.

Kaszi46
😄DD Lehet megfordítom az arányokat😛

*Posse*T.W.D*

Alexease
De a "NO WAREZ!!!" feliratot, meg igy sem fogjak "latni"😊)
Kaszi46
kicsit nagynak érzem a bannert így berakva😛

Prezsi, egy földi halandó számára mennyire lesz nagy mutatvány hangot módosítani mod-ban?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
akkor megynyugodtam, az általad felsorolt típusokból csak FOX-al szoktam menni. én az fxo, xfr, xrg, ufr-t csapatom.

*Posse*T.W.D*

Prezsi
Még a demóból ja. 😊 Nagy GTR-ek, BF1 és FOX biztos lesz, de xml fájlokon keresztül lehet majd buherálni, szóval lesz kánaán ha egyszer kijön. <#zavart1>

Kaszi46
gyááááááá üt vág😛P GTR\2böl kivett hangok? nagyon baba! mindegyik auto meg lesz csinálva ugyi?😊

*Posse*T.W.D*

Prezsi
Peck
Jacekék hogy állnak az LFS sounddal? 😊 Csak szólok hogym ár megelõzték õket 😊) http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=12675

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

ÁjjLe BoBBi
el is vállalnám ha itthon lennék...de sajna csak kb 2 hetente vagyok gép és netközelben :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ch_Slater
azt hiszem a demo bõven elég, hogy lásd, jó-e a játék.
de ha mégis warezolni akar valaki, oldja meg maga.

b-type
Az LFS esetében nem áll meg ez a magyarázat, mivel biztos lehetsz benne hogy amit kapsz az egyre jobb. 😊
Amit kell azt össze lehet szedni, tehát pl. nincsenek valós pályák, és autók (a mostani formula-t kivéve), nincsenek benne túl jó motorhangok..ilyesmi.
viszont a szimuláció terén, és az online játékra, vmint FFB-re/kezelhetõségre egy nehezen kritizálható szimet kapsz a pénzedért, ezt pedig a demo-ban is meg tudod tapasztalni.
Sztem teljesen indokolt az itteni merev/elutasító hozzáállás a warez/unlocker verziókra.
sztem is mehet a banner. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Peck
u.i.:Én megvettem 1hónapja az s2-t....teh
t így mondom...

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Másik az hogy szerintem jobb ha kinn van ez az unlocker....
1:Én speciel nem szeretek megvenni úgy egy játékot hogy nem tudom milyen....
2:Ha leveszed az unlcokert akkor csak singleben mehetsz és kb 2hét után megunod a botokat,és multizni akarsz tehát meg veszed 😛
....Szerintem....

Shortstop
szerintem zsír 😊

Ch_Slater
aki beleolvas egy kicsit a hozzászólásokba, láthatja hogy úgyis el lesz küldve a búsba. kár is kérdeznie. ergo vissza sem olvasnak...

Köszönjük!!!
Tökéletes 😊
Kaszi46
amíg nem csinál valkaki egy normálisat, vagy rá nem szánom magamat én, addig 'tûzoltásnak' a semmi helyett gondolom jó lesz ez is.

áldás után szólok a modiknak rakják be!

Bobbi házigizdaság elvállaláshoz hogy viszonyulsz?

*Posse*T.W.D*

Peck
azthiszem nincs kinn a bannerbe hogy a warez hozzászólások tiltva......akinek nem tetszik szerintem nézzen el felette....

ÁjjLe BoBBi
pusztulj.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hi Istenek!

Olyan gondom van, hogy amikor Multizni akarok..felkapcsolodik..beadja a játékok listáját..de amikor kapcsolodik egy bizonyos " Várakozás a Vendég infora" szöveggel megálll és nem kapcsolodik fel...

MI lehet a gond?😞
Ch_Slater
örülünk neki..

http://rbrally.gamenavigator.ru/forum/showthread.php?t=26&page=18
oldal közepe, rendesen le van írva, nembaj ha kockák vannak helyette akokr is mûködik.
félig sikerült, az autokat nem tudja betölteni: kégyszívs segítsetek kiszeretném próbálni õket..