16062
  • Kaszi46
    layout-nak hivják, és itt mindnet metalálhatsz ebben a témában: lfsforum\layouts
  • zotya90
    Öööö, nagyon nagy kérés ha linket kérnék?:)
    Ilyen gumiból kirakott pályára gondoltam, ahol kell az ügyesség h keresztberakjam:) Vagy ha msnen tudnál küldeni az is jó lenne;)
  • R0zs0máK
    Üdvözletem:)

Nah, pár válasz:)

www.liveforspeed.net - Máshol nem.

Bólyákból kirakott pályák vannak, más mod nincs.

google a barátod -> beírod: team inferno és ott lesz a setupfield
  • zotya90
    Üdvözletem:)

Nah, pár kérdés:)

Hol, hogy, és mennyiért lehet venni eredeti serialt a játékhoz, hogy neten is tudjam tolni? Internetes vásárlást nem szeretném:(

Léteznek-e autók, pályák, modok a játékhoz? Pl.: szlalom pálya és hasonlók:)

Autó setupokat honnan lhetne letölteni?
  • R0zs0máK
    Hogy lenne jól beállítva, most mondtad, hogy nem forog a végén LFS-ben a kormány, holott te még tekered...

Options/Wheel turn compensation -> 0-ra állítsd!
  • Ombika
    Ugye LFS eleve magyar,de nekem jol ban beallitva minden !!!Nemertem pontosan mire akarsz kilyukadni ....
  • R0zs0máK
    Options/Controls bazz...
  • Ombika
    De ez a jatekon belul van?
  • Misi az ezredes
    Amm... gyorsan legyen kész az oldal :D
  • lfsdrifter
    Üdv Mindenkinek !

Akad pár ismerős is, de hátha még valaki nem tudná !

http://www.lfsdrifter.com

Üdv !

TAJM STB
  • R0zs0máK
    na most jöttem le CTRA 1-ről :) pályaváltás után direkt jó hátra raktam magam, 2. futamot meg már nyertem is...:))))
  • R0zs0máK
    Controls
  • Ombika
    Nalam van kb mind2 oldalon + 50/70 fok ahol mozog kormany,de jatekba pedig mar nem mozdul semmit se! Hol van ez a ful?
  • R0zs0máK
    Igen. Ha nálad nem, akkor a Steer centre reduction nem 0-ra van állítva ;)
  • Ombika
    Ugy is szoktam mindig! DE azt kerdezem,ha kinnt 900 fokra van es LFS-ben is,akkor mikor tekered mondjuk 850 fokig,utana meg fordul jatekban a kormany?
  • Tomo15
    Jujj mennyit játszottam vele anno:)
  • R0zs0máK
    Persze, jó a Midtown Madness is...:DDD
  • Tomsteel
  • Tomo15
    Nekem van jogsim, mégis 80%-ban csak cruise szervereken játszok. Szerintem ettől tök jól ki lehet kapcsolódni, jobban mint a versenyzéstől. Persze valamikor az is jó, csak sok az idióta.
  • R0zs0máK
    bár tegnap este szerencsétlenkedtem csak, estem keltem...:(
  • R0zs0máK
    csak a CTRA :)
  • Tomsteel
    na jó ez a TC montana-s szerver meggyőzött, tényleg el lehet rajta lenni, de a többi az iszonyú.
  • Tomsteel
    tényleg nem szeretnék megsérteni senkit, de ha én a való életet szeretnék, akkor beülök az autóba, és "uzsgyi", ezt leginkánkább jogosítvánnyal nem rendelkezőknek szánhatják, mert én speciel azért vettem meg a játékot, mert nincs pénzem "x" szett gumira, ezért inkább itt csapatom neki.

de mondom, ez csak az én véleményem, nem szeretnék senkivel ellenkezni.
  • hezi
    Célszerű lfs-ben is ugyannyira állítani a fokot, mint a profilerben
  • Ombika
    Hmm most jo,vmi nem stimmt ! Nemreg eszrevettem,hogy usb vinyomat fel se ismeri gep lekapcsolja stb,lehet vmi koze usb-hez ennek? Nektek jatekba,ha kinnt 900 fokra van allitva,akkor jatekba is 900 fokon tudjatok tekerni vagy 720 foknal hiaba tekered tovabb,nem tekredik auto kormanya mert az a vege?!
  • bardocz
    neke ettől mindig helyreáll,nem tudom mi lehet a tiédnek a baja
  • bardocz
    jah tényleg:D
  • dashed_
    huzd ki az usb dugeszt, aztan a tapot majd dugd vissza az usbt es a tapot is. eltekeri balra jobbra a kormanyt es mar jo is. ha nem akkor gep restart.
    nekem is volt mar ugyanez, de szntem ez a software hulyesege. 1szer volt azota sose ,szal no para
  • r4f1
    mintha csak én írtam volna. ugyan így vagyok vele én is, én most vesztettem el a cop rightsomat :(, mert1 kanyarban (nem gyorshajtottam) megpördültem és egy TC tagot találtam el...
    Azóta nem játszottam, de majd kérek időpontot 1 rendőr tréningre :)
  • Ombika
    MEgtettem most meg balra all +3 fokba! Mar kiserleteztem vele sokat es jatekba hiaba jelzi ki,h kozepen van kormany is es jatek szerint is,megis felre huz!!Nem all be kozepre a kormany alapbol! Raadasul 900 fokra van allitva es utso +25 fokot hiaba forditom LFS alatt,nem erzekeli ! Azt erzi,hogy mar 900 fok vegen vagyok es hiaba tekerem kormanyt,ugy ,hogy mind kinnt es bennt jatekba is 900 fokra van allitva!! Huhh remelem ertheto voltam!!
  • R0zs0máK
    Menj
  • bardocz
    menyj visza a wndows-ba(elég lehúzni)eltekered teljesen,és beáll egyenesbe magától,nekem is ez van momo,val,már rflexből csinálom ezt,amikor bedugom:D
  • Ombika
    Volt e mar vkinek G25-el olyan gondja,hogya kormany kozepallastol kb +3 fokra jobbra allva all kozepen jatek szerint!!!??? Tok ideg lettem,par hetes a kormany!? Koszonom
  • Prézli
    Ellenkezem!
    A Cruise szervereknek igenis van értelme és igenis okkal vannak ott mindig 30-an! Én a [TC]Montana azelőtt Kyoto szerverekre járok gyakran és tényleg csak egy réteg számára élvezhetőek ezek a szerverek. A valós életet hivatott szimulálni és egy teljesen új szemszögből közelíti meg az LFS-el való játékot. Sebességkorlátok, utak, parkolók, civilek, rendőrök, trafipaxok, gyorshajtók mind megvannak itt és ha az ember csak körözgetni akar akkor sok kikapcsolódást jelentenek. Nem vagyok rá büszke de megtett út szempontjából 8. vagyok az összesítésben és 4741km-t autóztam 68 óra alatt mindezt dec 23 óta.
    Ez a cruise szerver ellenesség is olyan mint ahogy pár versenyző lebecsüli a driftereket és fordítva. Én ajánlom a TC szervert mert ott tényleg nincs bólyalökésért, meg boxbamenésért bírság és a zsaruk sem szállnak rád ok nélkül (ha igen akkor azonnal kirúgják őket).
    Természetesen énis járok driftelni, versenyezni, a kedvtől függően a cruise csak amolyan kikaőcsolódás egy Magyar LFS Demo Bajnokság-ban futott futam után :D
  • Tomsteel
    köszi, mostmár világos.
  • Kaszi46
    nem az ott töltött idő számít, hanem a teljesítmény. http://www.raceauthority.com/ itt elolvashatod a szabályokat...
  • R0zs0máK
    Nem. A helyezéseid alapján kapsz pontokat és ha elegendő pont jön össze, akkor kapod a magasabb licenszet :)
  • Tomsteel
    jah értem, hogy az ott töltött idő alapján engedélyezik a többit neked.
  • R0zs0máK
    Hát a CTRA 1-en kell kezdeni értelemszerűen :) Mondjuk nekem már Silver van, mégis mindig csak az 1-en vagyok :))
  • Tomsteel
    ott valami liszenszet vagy mit kér...neked nem?