Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik probláma ami lehet hogy windowsban a kormány beállításoknál egybe kezeli a gáz és fékpedált. Célszerû szeperálni a gáz/fékpedált. Ezt LFS-ben is bekell állítani (úgyanúgy a controlsban)
Megszereztem a teljes LFS-t és olyan problémám lenne, hogy nem tudok elindulni. Tudok oldalra nézelõdni, meg minden, de gázt nem tudok adni. Van valami ötletetek?
Ilyet szól: felbrakelni! LOL!
Senki nem fog segíteni. Ha mégegyszer könyörögni kezdesz törésért, kapsz két hét gondolkodási idõt.
Mivel Bobby nem tudja elvállalni a házigazda szerepet, ezért feltenném a kérdést, lenne-e valaki aki affinitást érezne a dolog iránt? Ha nincs senki, akkor ló helyett jó a szamár is, alapon lehetek én is, de úgy érzem az lfs-ben eltöltött órák száma miatt, elsõsorban más lenen erre a jogosult.
*Posse*T.W.D*
Valami rosszat kérdeztem 😊 😊
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
Lécci 😊
Amúgy atom jó a game és nagyon jól megy egérrel.
Gondolkozom a kormányon.
Sima elsõkerekessel,egérrel 1:25:56-ot mentem
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
Amúgy jólfest mind a 3 !
piros a csapattársamé, zöld az enyém😊
<#eljen>#eljen><#crazya>#crazya><#eljen>#eljen>*Posse*T.W.D*
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szerk.: amúgy nem rossz <#eljen>#eljen>
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
thx
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
*Posse*T.W.D*
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
csak egy felvetés
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki még nemlátta volna, annak mondom hogy megéri végignézni (és nem azért mert énis bennevagyok 😊😊 ) hanem, mert nagyon profin összelett vágva, jó a kommentár, szép jelenetek, elõzések vannak benne.
Leendõ licenszvárásrlóknak egy kicsit bemutatja hogy mit is akarnak megvenni.
http://www.youtube.com/watch?v=aMiQP8CeiKs
http://www.bansheestudios.com/Movies/STCC1-TouringCars.wmv
Jah, és nemlehet elégszer mondani hogy a licensszel nemcsak az autókat és a páylákat kapják (fizika, stb ... amit még a játék nyújt) hanem lehetõséget az online bajnokságokban való indulásra. Mindenki megtalálhatja a magához illõt, és észnélküli törés-zúzás helyett versenyzhet egy igazán jót.
Prezsi, egy földi halandó számára mennyire lesz nagy mutatvány hangot módosítani mod-ban?
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
de ha mégis warezolni akar valaki, oldja meg maga.
Amit kell azt össze lehet szedni, tehát pl. nincsenek valós pályák, és autók (a mostani formula-t kivéve), nincsenek benne túl jó motorhangok..ilyesmi.
viszont a szimuláció terén, és az online játékra, vmint FFB-re/kezelhetõségre egy nehezen kritizálható szimet kapsz a pénzedért, ezt pedig a demo-ban is meg tudod tapasztalni.
Sztem teljesen indokolt az itteni merev/elutasító hozzáállás a warez/unlocker verziókra.
sztem is mehet a banner. <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
t így mondom...
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
1:Én speciel nem szeretek megvenni úgy egy játékot hogy nem tudom milyen....
2:Ha leveszed az unlcokert akkor csak singleben mehetsz és kb 2hét után megunod a botokat,és multizni akarsz tehát meg veszed 😛
....Szerintem....
Tökéletes 😊
áldás után szólok a modiknak rakják be!
Bobbi házigizdaság elvállaláshoz hogy viszonyulsz?
*Posse*T.W.D*
Olyan gondom van, hogy amikor Multizni akarok..felkapcsolodik..beadja a játékok listáját..de amikor kapcsolodik egy bizonyos " Várakozás a Vendég infora" szöveggel megálll és nem kapcsolodik fel...
MI lehet a gond?😞
oldal közepe, rendesen le van írva, nembaj ha kockák vannak helyette akokr is mûködik.