16062
  • Alexease
    Ugy nez ki berinyaltak, hogy sok lenne mar belecsuszni a 3 evbe, igy egy kis komolyabb report (legalabbis kint van a foooldalon:P):
    http://www.lfs.net/
  • R0zs0máK
  • Jacek
    buzi:D
  • R0zs0máK
    ték
  • Csabesz6
    Nem tévedsz, Te jársz jó nyomon.
  • kifli
    másik topikba is volt róla már szó :D

ott képet kértek a kocsiról, de nem adott :D
  • csige791
    Most nem azért de had próbáljak meg kicsit következtetni.

Szóval Shumika "Apu bíró anyu ügyvéd" szülei annyira felelőtlenek, hogy 14-18 év közötti fiacskájuknak odaadnak egy E30-at csapatásra, miután lezúzott egy 530-ast annyira, hogy 570ezerbe kerül a családnak.

Ez esetleg az ilyen Sztojka féle családokban előfordulhat, de nem igen hinném, hogy az "Apu bíró anyu ügyvéd" szinten erre túl sok esély lenne.

Valóság tartalom rlz. Ha tévednék, akkor sorry.
  • shumika
    Igazad van.
  • Prézli
    Isten ments, hogy szentbeszédet tartsak, de ez megérintett.

Olyan 8 éve kezdtem el gyűjteni a zsebpénzemet, akkor még eléggé gyerek voltam, de tudtam hogy autót akarok, így nem mentem gokartozni, nem vettem számítógépes játékokat és amin önmagam tudtam spórolni azon spóroltam is. Végül összejött elegendő, hogy csak a saját összespórolt pénzemből vehessek egy BMW E30 320i-t (nem élünk szarul, szülém simán kifizethette volna, de magam akartam) és maga az érzés hogy valami tárgyiasult amibe "erőt fektettem" hozott annyi felelősségérzetet, hogy rohadtul megvigyázom azt az autót, noha nem valami tökéletes (konkrétan 3 autóból lett összekukázva, egyszer már biztosan borultak vele és hetente lefulladt a lámpánál).

Tudom hogy sokkal nehezebb megbecsülni azt ami az ember ölébe hull, de felelősségérzet nélkül nehéz lesz az élet
  • Csabesz6
  • Penge88
    :D
  • shumika
    Most csapatni van egy E30-as.
  • Penge88
    :-))) Van ez így, erre mondom én ezt hogy: "Thank God I'm a Lada Owner!"

először tanuljon meg az ember vezetni és utána virgondkodjon.
    Ha az ember ésszel megy, akkor bizony az öröm öröm marad az autókázás végéig. Én egy hete vezetem a Ladát téli körülmények között, azért még egy Bükki Ladázást nem vállalnék be. Széria teljesen a kocsi, kicsit fuldoklós, két ünnep között lesz egy kicsit átnézve. Mond meg szüleidnek, vegyenek egy kopott ladát, azt ütheted. Mondjuk szerintem ha én lerendezném a G-s Astránkat, belőlem szíjat hasítanának :D
  • Pummis
    Szia ilyen bajom nekem is volt régen.Volt egy program ami jó volt hozzá.De tedd fel a újabb lfs verziot és jo lesz :)
  • Csabesz6
    Szerintem túl sokat ne adjál a szavára, tapasztalat:)
  • mackosajt
    Ha a 60-70-ezrekért kapható 4kerekűeket autónak lehet nevezni és nem bontószökevénynek. Mert ugye még át is kéne írni. Lehet tényleg venni 4-5 ilyen gépet, de szerintem max. csapatósnak.

Jut eszembe, szoktatok mostanában egyáltalán LFSezni? :)
  • Loco
    Egy kecskét se bíznék rád.
  • Alexease
    Annyibol 4 masik csalad autot vesz maganak;)
  • shumika
    És? jogsival megy nem.
  • kifli
    Életkor: 14-18 között
  • shumika
    későn vettem észre :) -jég
  • sanzik
    azé mert bmw ,a fizikai törvények ugyan ugy vonatkoznak rá a hóban közlekedésnél is... :)
  • shumika
    komplettmjobb első lökháritó jobb fényszoró első lökháritó kormányösszekötő, féltengely. egyenlőre 570.000
  • somdav95
    és milyen szinten törted meg?(: legalább milliós kár ?
  • bardocz
    Bankot kell csinálnunk, és minden problémánk megoldva:D
  • Alexease
    Nekem vagy 5-700-at vonnak, minden szart:)
    De amugy egy vicc az egesz. Ez is csak annak jo, akinek van penze. Multkor legatyasodtam (kajara sem volt penzem:P), igy fel kellett szabaditanom a lekotott betetemet. Bementem, elsirtam a gondom, s mondta a no, ha most fel kell torni a lekotesemet, akkor elvesztem a kamatot, ami jarna utana. Azt mondtam nem gond, kibirom. Igy felszabaditotta az 50E Ft-mat (:D) es elbuktam a ~250Ft kamatot, megtakaritast (ami amugy akcios volt 3 honapra):))))))))))
    Havonta meg leszednek 5-700 Ft-ot. Huzzanak mar az annnnnyukba;D
  • bardocz
    És tök jó, hogy mivel diákszámla, így csak 100ft-ot rabolnak el tőlem havonta:D
    Majd ha iR-ben akarok valamit még venni, és nincs rajta elég, kb akkor fogok csak rárakni pénzt, addig engem ne fosszanak ki!:D
  • Alexease
    Semmi extra, csak az evfordulos bemelegites;) 5 napja volt pontosan, hogy mar 2 eve csuszik a Scirocco;DDD
  • Misi az ezredes
    Már azt hittem kijött a Sirocco Rég volt ilyen aktív a Topic ^^
  • Alexease
    Minden relativ;))) Valakinek filleres osszeg, naponta annyit kolt. De vannak csaladok, akik 2 hetig elnek belole (gyerekestul):)
  • Alexease
    Azert irtam, hogy ma mar tuti adnak mindenkinek dombornyomottat;) Regen nem.
    Automataban eddig ketszer hasznaltam kartyat: egyszer cigire kellett a penz ejjel, es kivettem a felet ami rajta volt (1000 Ft:DDDDDDDD), egyszer meg ervenyesitettem, mert ujat kaptam (akkor meg lehuztak rola 2-300Ft-ot - rohadjanak meg:D).
  • shumika
    Igen?? aszittem kevés

Apu számláját de irigylem :D
  • Alexease
    Az a 40-50000 azert eleg szep penzmozgas;) Meg egy felnottnel is, nem hogy egy gyereknel:)
  • bardocz
    Én a diákszámlám mellé dombornyomott mastercard-ot kértem, és ugyan úgy azt kaptam, pedig az én számlámon minden van, csak pénzmozgás nincs:D
    Eddig egyedül azért dugtam bele egy automatába, hogy leellenőrizzem tudom-e a pinkódom
  • shumika
    :) Nem zsir új csak 2006-os és a fateré csak megtörtem tegnap már bánom.

Am nekem nyitotta és nincs sok pénzmozgás rajta. Havi 40-50 ezer forint

[spoiler] Hála istennek a válság nem ütött nálunk be. Apu biró anu ügyvéd........ lehet szidni :)
  • Alexease
    Ja, a lenyeg lemaradt:) A penzt elfelejtetted. Nem tudom mennyit keres, hogy van bejelentve, de az eddigi BMW maniadbol es torteneteidbol kiindulva (zsir uj csaladi 5-os BMW), valszeg van otthon penz dogivel (az atlaghoz kepest), igy lazan adnak neki bankkartyat;D
  • Alexease
    Lehet, nem tudom, en az utolso 3-4 evben OTP/Visa-zom, azelott lehetetlen volt elernem, az osszes banknal voltam. A Raiffeisen-nel is, mi csinaltuk a reklamjaikat:P
  • shumika
    Ez fasság! Anyunak első kártyanyitáskor választhatott dombornyomott kártyát. Mai napig azzal vásárolok neten. Ja Raiffeisen
  • Alexease
    Nekem Visa Electron van, a legfapadosabb (OTP), es mukodik;) Bar van hozza valami gagyi elektronikus szamlam is, valszeg amiatt.
    Amugy rendes dombornyomott kartyam nekem se lehet, a fizetesi besorolasom miatt, az osszes bank elhajtott;) Persze, ha betennek x-szazezer forintot, akkor lehetne, de azt meg maximum rajzolni tudok;D
  • kifli
    de a paypal meg a bankkártyámról veszi le :D

Legalábbis ebay-en való vásárlánál, hiába paypalal fizetek, azt leveszi a kárytámról, nem a paypal accom van feltöltve.