16062
  • bad boy 2
    helosztok én azt szeretném kérdezni hogy a letöltöt beállitásokat ill a skineket hová kell másolni????????? köszööm szépen elöre is
  • R0zs0máK
    [hko]Walaki néven megyek, az lfsworld nevem Walaki_DLair

ez a 3 napos gyakorlás még régen volt, Fern bay club rev/XRR

most Y patch után volt pár wr-em XRG-vel (mint sokmindenkinek:D) de azóta régesrég megdöntötték...
  • atenza
    Igen, ez az, hogy mindenkinél van jobb :)
  • atenza
    Azok a beállítások úgy készülnek egytől egyig, hogy a versenyző saját magára szabja a setupot, azaz ahogyan ő érzi és amilyen a vezetési stílusa, annak megfelelően állítgat. Ennek megfelelően azt az időt ami mellette van sok gyakorlással éri el, de ettől még lehet annál is jobbat menni csak elég nehéz :)
  • atenza
    A játékban mi a neved, ill. melyik autóval mentél wr-t?
  • bad boy 2
    öö a setupot hogy kell berakni a játékba és a skint bocsi ha már volt váaszolva köszi előre is
  • R0zs0máK
    A fényezéstől meg nem szállok el (mégjobban:D:D:D), nagyjából tisztában vagyok már ennyi idő után a képességeimmel...nem vagyok egy lassú versenyző, csak a kitartásom nincs meg a hosszas gyakorláshoz...

Meg amúgyis jobban szeretek driftelni :))))
  • R0zs0máK
    Szerintem mindenki tudna WR-t futni, csak kellő gyakorlás szükséges hozzá...1x elkapott a hév és 3 napon keresztül próbálkoztam egy WR-el...végül meglett, de aztán megdöntötték kis idő múlva, így hagytam is...

Azt nem bírom, hogy megyek egy kört, elrontom és kezdhetem előről az egészet...mondjuk egy hosszabb pályán ez igencsak idegörlő tud lenni...
  • bad boy 2
    ok köszi
  • Kaszi46
    na akkor jól gondoltam, átlag pléjer 2-5, nem átlag 0,7-1, az ufok meg azok akikhez viszonyítunk..:)

te de itten az enyhe fényezés hatására nehogy tovább növesszed ám a kis orcádat!
  • Attila8805
    Ti milyen időt mentek Bmw-vel?
    Gp track-on vagy min?
  • Endre
    megnyugodtam, általában 2-3 mp el vagyok lassabb a leggyorsabbnál
  • R0zs0máK
    Hát azokkal a setekkel én se tudtam sose WR-t futni, én sem vagyok egy UFÓ, hogy éjjel nappal WR-re gyúrjak :D De 0.7-1 másodpercre viszonylag könnyen meg lehet közelíteni velük...
  • Kaszi46
    vezetni biztos tudsz, de egy wr-megfutásához nem biztos hogy ez elegendő. az átlag playereknél mint amik mi is vagyunk, (kivétel félisten rozsomák kollégánk) 2-5 másodperces lemaradás sztem simán elfogadható. sok autós játékkal nyomattam már és mindíg ez a 2-5 sec-es időintervallum volt a lemaradás.

azért hotlapozásnál a benyát is finoman adagoljad az autóba mert az is lassíthat 1-2 másodpercet.

amúgy meg ha annyi lenne az egész hogy letöltesz egy set-et és meg is tudod futni vele a wr-t akkor valami nagyon nem stimmelne..:)

el kell fogadni, vannak akik más szinten autókáznak.:)
  • Attila8805
    Hali skacok tegnap mentem először egy versenyt eddig csak drifteltem és a Bmw vel mentem 1:19:05-öt.
    A kérdés az az hogy első időnek ez milyen?
    Szóval tehetséges vagy tehetsgtelen kezdő vok?:D
  • Endre
    Gyerekek!
    Az INFERNOn lévő settek 1 az 1 ben használhatók?
    A melléjük írt időket még nem sikerült velük megfutni pl. az új BMW némi leszorítóerő állitgatás után kezdi közeliteni, de a leírthoz képest van néhány mp külömbség.Valamit még állítanom kéne?
    Azét bosszant, mert a melléjük írt időket még nem sikerült megfutnom, más meg elviharzik mellettem, mikor én az aktuális beállítás határán szambázok.
    Ha csak 5 km-el gyorsabban megyek már annyi a kanyarnak más meg ott előz, sőt ha figyelem látom, hogy az egyenesben is több a végsebessége. A körideje az INFERNOs set körül van.
    Biztos én nem tudok valamit.
    Azt ne mondjátok, hogy vezetni
  • R0zs0máK
    Mész a faszomba, segítsen neked legközelebb a hóhér...
  • Ombika
    Koszonom,de ha tudnal olvasni #4811 hsz-ben ezt irtam itt is! No comment!!
  • Calogeero
    szopnzorokat is szerverznénk---hmm azért ezt ki lehetne javítani...
  • R0zs0máK
    tegnap én is összefutottam whiterat versenyzőtárssal CTRA-n...igaz kikapott tőlem, dehát istenem...:))
  • Tomsteel
    üdv Whiterat kolléga :)

jól láttad, párszor balfékeskedett is előtted, amiért nagyon szégyelli magát továbbra is :)

bad boy 2: a moddolás dolog kimerül az autók festésében, bár ha nem interneten szeretnél játszani vele változtathatod a felniket(Bespoke nevezetű programmal), illetve vannak olyan változtatások amiket csak te fogsz látni, például a lámpa foncsorát, búráját tudod átrajzolni, műszerfalat, kárpitokat, de ezeket mások nem fogják látni.

kicsit lejjebb ki lett ez tárgyalva.
    #4805-s hozzászólásban Kaszi megmondta a tutit, és egyetértek vele.
  • bad boy 2
    helloztok én most kezdtem lfs dezni s nagyon tetcik azt kérdezné hogy lehet e a játéba modolt dolgokat be rakni pl autok skinek fesések ?
  • lfsdrifter
    Üdv Mindenkinek!

Felhívnám figyelmeteket az alábbi kezdeményezésre !

http://www.lfsdrifter.com

INVICTUS Team
    TAJM STB
  • hezi
    Nagyon penge ez a kép
    Ám olyan ismerős nekem ez az autó. Minha valamelyik este ott esett-kelt volna előttem
  • MaSzKa
    tetszik
  • Tomsteel

nem kell kommentálni
  • MaSzKa
    ez mi 24 óráig tart?
  • R0zs0máK
    jó akkor most rendes leszek....(bazmeg...:D)

Beállítások/Irányítás -> kormányzás linearitása....és azt állítsd 0-ra, biztos hogy ez a bajod.
  • Ombika
    He pri...tiv szerinted nemprobaltam meg angolra rakni,de kiba...tul de nemtalaltam meg ,hogy hol lehetne pedig atnyalaztam es ha igen lehet az is elofordul ,h az ember atsiklik felette!!!! De latom szinted megvan az eletkorodhoz kockafej!!
  • dashed_
    van egy stilusd Walaki.

de legalabb segite(nél)sz
  • R0zs0máK
    Akkor átállítod angolra, megkeresed majd visszalövöd...ne nekem kelljen már a seggedet kitörölni, 'özze....
  • Ombika
    De ilyen nincs vazze magyarul benne,kormanyzas linearitasa vagy mi konyorgom? Ha idegbetegen irsz ,ne is valaszolj,nem angol es nemertem pontos forditasat vazze!!
  • zotya90
    Nah ez egy nagyon fontos hozzászólás volt...
  • R0zs0máK
    FAN! nem fun...
  • zotya90
    Áhh, az ilyenek kizárva:D Emeltdíjas sms-ért cserébe nem tud valaki kódot? Nem tudom mik az árak, de én nem bízom az ilyen netes rendeslés/vásárlásba:S
  • Csaba42
    Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem mintha olyasmi rémlene, hogy angol boltból is lehet rendelni - de hogy utánvétellel is, arra már nem emlékszem, sajna. :(
  • zotya90
    Az igaz, de én meg nagyon lada fun vagyok, és ez az egyetlen élethű game a RBR-en kívül, csakhát nekem az nem megy:S Az az rfactor HTTC mod honnan tölthető le mindennel együtt?
  • Kaszi46
    én spec örülök hogy nem lehet moddolni jobban, ugyanis így nincs az a káosz mint pl rfactorban. valaki ezt a modot játsza valaki azt, azon belül is verziószám eltérések, pályáknál ue.
    aztán jól szét is lett szabdalva a játékosközösség.

itt max a texturákkal tudsz látványos változást elérni, de az meg az alapjátékot nem befolyásolja.
  • zotya90
    Kösszi a válaszokat, sajnos marad a saját pálya készítése, olyat nem találtam ami tetszene nagyon:) Nagyon kár, hogy nem lehet moddolni a játékot, mint pl a RBR-t, ez lenne a legjobb akkor. Zsiguli külső-belső... Uhh de jó is lenne:)
  • Naxos
    24 órás verseny