Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha estleg van még sok ilyen belinkelheted 😊
én úgy tudom demoval amúgy nem mûkszik a progi. valaki megerõsítené ezt?
*Posse*T.W.D*
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
OutGauge Mode 2
OutGauge Delay 1
OutGauge IP 127.0.0.1
OutGauge Port 35555
OutGauge ID 0
na ilyen nekem nics a cfg.txt file-ban amit szerkeszteni kell.
De sajna nem akar mûködni mert nemtudom hova kell másolni... 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
*Posse*T.W.D*
Az lfs carsound remixer, végre 0.2-es fázisba ért. Ez azt jelenti, hogy mostmár saját magunk is készíthetünk hangokat az autókhoz, egy grafikus felületen keresztül.
Nagyon egyszerü, ha megvannak a hangok amikkel dolgozni akarunk.
GTR2-bõl elég jó mintákat lehet kivenni. Úgyhogy hajrá, remélem lesz egy két ütõs modifikáció.😛
A kezelõfelület, és maga a progi az alábbi képen látható, hogy néz ki.
Természetesen én sem bírtam magammal, úgyhogy próba képpen gyorsan össze is dobtam az xfr-hez egy modosítást. Ez kb 10perc alatt készült el, ugyhopgy tényleg nem nehéz kezelni a progit.
Tudom túl durva a hang az xfr-hez,de nem bírtam megállni hogy ne ezt válasszam hozzá!😊
Szóval a vidinyó:xfrsoundproba1
*Posse*T.W.D*
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Lehet nem ártana tényleg egy GY.I.K és sz.tem kevesebb lenne a fölösleges kérdés. Ha van rá igény én hajlandó lennék megírni.
Ez nem chat. nemtünnek el a régebbi hozzászólások 😊 Sõt, vissza is lehet olvasni .. Na, de ezt már annyiszor és annyi helyen boncolgatták az okosok 😊
"Szerinted az az ember, aki ratalal valahol a jatekra, es keptelen legalabb tesztbol begepelni, hogy : www.liveforspeed.com, az szerinted megtalalna es/vagy elolvasna a FAQ-ot?!😊"
van benne v.mi 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A www.lfsforum.net-en keress rá.
vagy ha segítség kell akkor http://www.liveforspeed.hu fórumán ott van v.hol egy licenc vásárlással foglalkozó topic
Két kérdésem lenne: 1. szép grafikával és j fizikával randelkezik a játék?
2. Hol tudnám megvenni a programot?
Válaszotokat köszönöm!
de a képet e2Mustang szerkesztette ezúton is köszönet neki.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ehez a játékhoz nem lehet letölteni kocsikat? és a játékhoz nincs motor? azt nagyon hiányolom belõle.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
a data/skins könyvtárban *.jpg formátumban vannak a skinek. Painttel lehet rá firkálni 😊
Ne legyél elszállva magaddal.
Kössz...
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...