Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi mindenkinek !!!
- Nem tudtok olyan oldalt mondani ahonnan ( Nissan 180 sx, 200sx,240sx,Silvias12,s13,s14,s15) skineket lehet letölteni <#wink> elõre is THX
3. forduló: / -> #2088 /

Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=km3H1-xhePc
Google:
http://video.google.co.uk/videoplay?...88707256562521

Shortstop
na átmásztál NFS topikból? 😊

r4f1
öö nemá 😊
örülök hogyha megy a net :S
sry biztos nem tudom feltenni :S
mûtöm a team skint 😊😊
már vagy 1,5 -2 órája csinálgatom... egész pofás...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

copass
http://rapidshare.de/
100 mb a max, nyomd már fel ide köszi

r4f1
nem lehetett mivel megvan szabva a maximális file méret és már a 4 mb osat sem engedte asszem.

r4f1
hát nem <#boxer>

Kaszi46
Engem a gtl hangok érdekelnének! Azt nem tudná vki feltölteni?

*Posse*T.W.D*

Istencsászár
Nem lett volna 1szerûbb 1 db fájlba? -.- ( 57*2 mb )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

r4f1
remélem mindenkinek menni fog.
MÉg most töltéstek 😊 mert kell a tárhely. Köszönet érte: Kígyós Gergely-nek!

r4f1
ha valakit érdekelnek a GTR2-es hangok akkor azok letudják tölteni a http://www.bekesfighterek.fw.hu/GTR2/GTR.part01.rar (elsõ)
/GTR.part10.rar
/GTR.part20.rar
/GTR.part30.rar
/GTR.part40.rar
/GTR.part50.rar
/GTR.part57.rar (utolsó)
(gyengébbek kedvéért) : remélem 1értelmû:
57.db csomagolt fileból áll és ezeket total commanderrel összeilleszted.
csak 7 db-ot linkeletem ki, értelem szerûen a sorszámot növeled és már megy is a link.

r4f1
nem vistát használok elösször amikor próbáltam jó volt aztán késõbb próbáltam megint összehozni v.mi jó hangot és akkor már csúszott...

Alexease
<#worship><#eljen>
Mar az elozo verziok is teljesen jok voltak, es mar ebben is van jonehany ujitas! Azert igy, normalis(abb) hangokkal, elvezetesebb az egesz😊
Kaszi46

*Posse*T.W.D*

A Carsound Remixer prioritását kell felállítani normálról high-ra a feladatkezelõben.

Az U22 miatt nem csúszik így a hang, inkább csak serceg, de Scawen már dolgozik a DirectSound-on a jelenlegi waveOut-os megoldás helyett, és úgy tûnik jó lesz Vistán is most már.

Kaszi46
3dsmax-ban csinálták meg nekem.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
van msn-ed? ott átküldeném a hangokat!([email protected])
jer blrallycross\rb4, minjart megyek vissza😛

*Posse*T.W.D*

U22-es patch-el vannak gondok. Azért csúszik a hang (ha nem Vistát használsz)
U20-al semmi gond sincs, azt használdd amíg nemoldódik meg a probléma

r4f1
kamera forgatása: huha nemtom most pontosan hogy shift vagy ctrl de asszem bal shift + u és aztán jobb egér gomb+ egér mozgatása...és azokat a menüket a space-el tudod eltüntetni.
Az összes kijelzett dolgot pedig a shift + F el tudod eltüntetni.

Istencsászár
F1,F2,F3,F4

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

streeter
Hol lehet ilyen lassításokat csinálni meg mivel lehet forgatni visszajátszáskor a kamerát, mert arra se sikerült rájönni pedig mindent végignéztem:

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

r4f1
én azt ajánlom hogyha visszajátszásból veszel fel akkor lassítsd be mondjuk félszeresre vagy még lassabra és aztán majd egy videó szerkesztõ progival visszagyorsítod normál sebességre. (Ez nem tudom milyen hatással van a hangokra mert hang nélkül szoktam venni...)

r4f1
Az miért van hogy a hang csúszik ?😊
(az is lehet hogy a gép volt belassulva és azért 😊 )

Istencsászár

streeter
Hol találok letölthetõ skineke beállításokat stb...?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bertino
azért szaggat, mert kell neki egy pici konfig is...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

streeter
Nah hali srácok.
Most kezdtem bele én is az LFS-be de engem inkább a drift része érdekel 😄
Annyi, hogy videókat mivel vesztek fel játékból, mert én Fraps-al próbálkoztam, de szaggat mint az állat. Meg hol találok normális Skineket az autókhoz?

misirulez
thx😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Tomievo
http://setupfield.teaminferno.hu/

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

misirulez
õõõõõõõ MSI, asszem nem értek hozzá 😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Régebben volt egy ilyen "inferno"(?) team vagy micsoda, ahonnen lehetett set-eket leszedni, de most nemtalálom sehol...
Mi történt az oldallal?
Van helyette valami másik ahonnan jo setteket huzhatok?

r4f1
mégsem...

Istencsászár
VGA Driver-bõl, Ati vagy Nvidia?

misirulez
Élsimítás?
Hol, hogyan?

Totti: köszönöm 😊

antialiasing
Istencsászár

misirulez
Sziasztok
az eddigi 17-es monitoromon nem volt gond a graffal, de a mostani 19-es monitoromon már sokkal jobbn látom, hogy a sok ferde csik helyett inkább ilyen "lépcsõk" jelennek meg...
miket állítsak be, hogy a hetõ legjobb legyen a graf.???

r4f1
1kis leírást tudnál írni a lamabbaknak 😊
thx.

Megszületett az STCC 2. versenyének az összefoglalója is. Aki látta az elsõ videót (#2000), tudja hogy mire számíthat.
A gyengécskébb minõségûben vannak appró hangkódololási hibák 😊

Low Quality
http://www.youtube.com/watch?v=fZnXNcb6slA

Medium Quality (270 M😎
http://files.filefront.com//;6013874;;/

Shortstop
jójaz 😊

b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kaszi46
a mostanit nemtudom, az elõzõ verzió nem mûködött, ha jól emlékszem.
probíren!

*Posse*T.W.D*

Naxos
demoval müxik a soundmixer?

Kaszi46
Utólagos engedelmetekkel csináltam egy másik bannert, és be is rakattam!

*Posse*T.W.D*

lol.. köszi

Kaszi46
kapcsold be mindkettõnél az inverz effektet.

*Posse*T.W.D*

jo lett de most meg az a gond hogy forditva mükszik,tehát a benyomom tövig a gázt vagy a féket akkor nincs semmi és ha kiengedem akkor van full gáz meg fék.. 😞

thx,remélem most jo lesz

mert combined-en van a kormanyod.
rakd separated-re.
control panel /game controllers, es a jatekon belul is allitsd be..
hi,az a gondom hogy nem tudom beállitani a kormányt,vagyis a gázt meg a féket mert egy "csikba van mind a kettö és üti egymást" most ez lehet nem érthetö de nem tudom máshogy elmagyarázni😊