16062
-
#4882 egyébként van Team Speak is csak nemtudom hogy fel lehet e menni rá. megvan adva minden felnéztem 10mp-re nincs jelszavazva 1 szoba sem de nem léptem be sehova nem akartam zavarni. :) -
#4881 Most nézem, hogy a Cyber Racing team-ben ott ül Kiss Norbert
Alig várom, hogy újra ő jöjjön (remélem megy még) de a többi magyarnak is nagyon szurkolok. Hajrá Cyber Racing Team! -
#4880 kíváncsi vagyok hogy a srácok milyen körülmények között nyomják. -
bad boy 2 #4879 -val ki dob -
bad boy 2 #4878 nos ez a bespoke felni gyártás után beraknám a játékba ahogy irta az előző kollega de erro localisitian failed vagy hasonló -
#4877 szurkoljatok a magyaroknak. egyébként a nézők között ezt a kormányt sorsolják ki. futam közben a reklámoknál feltesznek 1 kérdést és a választ az adott mail címre kell elküldeni. -
#4876 Énis mióta belinkelték azóta nézem. Nagyon szervezett a közvetítés, profi versenyzők és a kommentár is nagyszerű.
Szörnyű lehet ennyi verseny után kiesni, mégis nagyon határon autóznak az emberek. -
#4875 Ez tök kira! -
#4874 mintha tv közvetítést nézne az ember, nagyon jó :) -
#4873 az igen, de komoly :) -
#4872 találtam még egy pár dolgot a versennyel kapcsolatban ahol figyelemmel lehet követni az eseményeket link1 link2 -
bad boy 2 #4871 aha köszi szépen a festéseket hogy csináljátok ?
-
#4870 szvsz nem csak 2 problémád van
Setupokat a \data\setups mappába rakjad, és nevezd át őket "XR GT_név.set"-ről "XRG_név.set"-re.
Többjátékos módnál válaszd a Demó lehetőséget, ellenkező esetben az lfs.net-en vásárolj egy licencet, és akkor mehet az S2 is. -
#4869 plz#4865 -
#4868 a feliratok elérnek úgyis ahhoz, akinek értékesek. -
#4867 poénként csináltam, hogy csináljak pár szép képet.
egyetértek, hogy bambán néz ki, mikor ráfestenek egy e30 orrot xrt-re.
nyilván szivem csücske a swift, de nem ezért linkeltem a képet, hanem, hogy a játékot kicsit másképp mutassam be, érdekességnek szántam. -
#4866 "csupán kifejezem a skinnel az egyéniségemet. azokat a dolgokat rakom rá amiket szeretek az életben"
Szívemből szóltál. -
#4865 Na skacok 2 problámám van..A többjátékos módnál kiírja hogy a felhasználói név nem található és nincs tovább csak ok! A másik hogy a setupfield-es setupokat nem látja a játék! Gondolom ti tudjátok az okát..thx -
#4864 "kinek mi számít." eza lényeg:)
fantázia autókról lévén szó, amik ráadásul bizonyos részleteikben hasonlítanak valós aútókra, bármit elképzelhet az ember hogy ő miben ül.
szerintem az nem azt jelenti hogy el akarja veled hitetni hogy az most egy suzuki, vagy akármilyen más autó. neki biztos tetszenek a suzukik ezért őt az tölti el jó érzéssel ha ez szerepel a festésén. pl én azt képzelem hogy az az én autóm, nincs márka meg semmi, csupán kifejezem a skinnel az egyéniségemet. azokat a dolgokat rakom rá amiket szeretek az életben( pl rajta van az arcképem is mert szeretm magamat:DD).
szerintem ez tök jó benne hogy mindenkinek a fantáziáján múlik hogy ő miylen autóban ül, és ezt a skinnel más tudomására is tudja hozni.
nekem pl bármiylen autós játékban is csinálok skint, rajta kell hogy legyen egy koponya, 46-os szám, the doctor felirat, magyar zászló, posse jel, zöld, sárga, fekete szín, és kb ennyi. -
#4863 és hogy jött össze 1x-rre?
sztem visszavásárolható a nick
amúgy most felnézek 1 Demo serverre -
#4862 24 órás verseny Astonon -
#4861 Na ez egy kínos kérdés, de leírom, had röhögjetek rajtam :D
1. Nuke nevű autóm
bal oldalt:
Egy saját festésű atomrobbanás amit PS-ben sajátkezűleg festettem (olyan is)
jobb oldalt:
2db szintén saját festésű rakéta amiket képről festettem
hátul:
Egy megint saját festésű fordulatszámmérő (kicsit a sebességtől eltorzult hatással)
2. AppleCarbon
bal:
Egy alma...2 szelet alma, hogy pontosítsak
jobb:
Vmi ronda virág amire gyorsan rá is festettem pár csíkot
orr:
A jelenet a Pulp Fiction-ből
Talán gáz, de legalább eredeti...kinek mi számít.
-
#4860 neked mi van az autód festésén? -
#4859 inferno setupfield -
#4858 "éls szerinted aki ráfesti az nem tudja hogy attól még az xrt marad?"
Múltkor lehülyézett, és aztmondta nekem egy ember, hogy égetem magam előtte mikor közöltem vele, hogy az XRG nem a Hachiroku-ról lett másolva.
Sokan igenis komolyan veszik a festés dolgot és halálosan komolyan gondolják, hogy ők egy Hachiban ülnek (vagy épp motoroznak). A Suzuki skin meg gyönyörű, a festő tehetséges, csak nemtudom miért akarja elhitetni velem, hogy az egy Suzuki.
(Ebből flém lesz de legalább él a topik) -
#4857 cső all tudtok adni drift setupokat mert amit én összedobtam az nem tuti mindig megforog a verda? -
#4856 éls szerinted aki ráfesti az nem tudja hogy attól még az xrt marad? nemtom miért feltételezel ilyen hülyeséget. a logikádbol kiindulva én meg akkor azt hiszem hogy motorozok amikor xfg-vel megyek, mert van rajta yamaha meg rossis felirat logo stb....
ha valaki szereti a bmw-t miért ne rakhatna rá olyan festést? -
#4855 Na ettől lesz nekem hányingerem!
Attól, hogy ráírom, hogy szuzuki, meg jelet festek rá attól ez még XFG marad. A legelvetemültebb változata ennek, mikor ártatlan XRT meg XRG-re ráfestenek egy Skyline vagy Hachiroku lámpát és ettől az átváltozik azzá. Tudom, hogy a Nascar-ban is csak festik a lámpákat, de ott esztétikusan oldják meg. Röhögő görcsöt akkor kaptam mikor megláttam a Rufftech-es BMW festést és a BMW orra az XRT motorháztetejére volt montírozva...biztos szép így ez?
Énis festettem skineket, nem vagyok túl tehetséges, de ezt a mániát komolytalannak találom. Peace -
#4854 a bespoke.exe-t másold a játék könyvtárába(ahol az lfs.exe-t találod), és onnan indítsd el, majd ha kész a felnid, a bespoke-ban kattints az LFS menüre, majd "Export to LFS"
és ennyi.
fontos tudni, hogy ha a játék futása közben változtatod a felnit, a változások érvénybelépéséhez minimum egy box(SHIFT+P) szükséges. -
-
bad boy 2 #4852 valaki hahó hogy használjam a bespoke progit?? -
#4851 Mert összejött a 20 büntetőpont és örök bann...-.- -
bad boy 2 #4850 Bespoke nevű programal csináltam felnit de hova másoljam vagy hogy üxik a progi?
-
#4849 Sejthettuk volna,h tevagy ez a nagykepu!!! -
#4848 miért nem veszed vissza a régi nickwedet? -
#4847 tudom mire érted, eggyel előbbire gondoltam. -
#4846 SEMMI REAGÁLÁS????? KIKÉREM MAGAMNAK :P -
bad boy 2 #4845 köszönöm szépen csak, csak azért volt kérdőjl mert előbire semi reagállás de köszi -
#4844 Az LFS könyvtár data könyvtárában a skineket a rendkívül kikövetkeztethetelen nevű skins könyvtárba a setpokat pedig a stups könyvtárba. Megelőze a köv. kérdésed: A skineket a játékban a boxban új színek menüpontnál kell kiválasztani a megadott autónál. -
#4843 beállításokat Setup könyvtárba, skineket a Skin könyvtárba (minő meglepetés)
De ment volt 1db kérdőjellel is...