16062
-
#4922 hát ha az nem lenne meg kormányom se akkor mi értelme volna megvenni a a játékot? :P
amúgy ha jól tudom itt ajkán 364Ft-ért lehet venni 1fontot -
#4921 A Logi Cordless Rumble II csodapadodat is kb. annyiér árulják, azt olyanod mégis van :P -
#4920 Nem annyi, most viszonylag olcsó a font...8 rugó körül van az S2...:) -
#4919 vagy a fullost veszem meg vagy semmit
de a 9000Ft az már sok nekem
-
#4918 Vegyél először csak S1-et, az kijön 6e-ből, aztán majd később upgrade-eld S2-re, az is ki fog jönni 6e-ből, ha így elviselhetőbb. Igaz nincs sok S1-es szerver, de van egy ami az egyik legnépszerűbb: CTRA Race 1 (xfg-xrg), meg láttam 1x valami SillyProject Drift S1 (gondolom xrt) servert is. De nem akarok beleszólni, Te tudod... -
#4917 Logitech Cordless Rumblepad 2 a rallys pályára marha jó :D -
6000Ft-ból kijönne megvenném eredetibe -
#4915 Szegény demósok mikre nem vetemednek. Tényleg nagyon hiányozhat az az XRT -
#4914 ezt nehéz lesz
a másik srác Logitech G25-el se tudta megdönteni :-)
-
#4913 na majd megpróbálom x) -
#4912 új rekordom 1:10:58 :D -
#4911 valaki tud ilyen időt menni a rallypályán a demo-ba Formula BMW-vel?
-
Gibor #4910 hmm de ismerős vagy vlahonnan :D mintha régen....... -
#4909 Nagyszerű verseny volt, olyan 13 órán át követtem
Gratula a Cyber-Racing-nek, nagyon szépen mentek.
Nagyon színvonalas volt a közvetítés, minden elismerésem a szervezőknek. -
#4908 jaja a "T" betű a név mellett...."xy át szeretné venni a helyed" vagy vmi ilyesmi. -
#4907 Fellép a csere pilóta és pit közben lehetséges az LFS-ben. -
A Pitu #4906 A pilótacserét hogyan csinálják? -
Loco #4905 a remotenak -
bad boy 2 #4904 ok köszi szépen -
#4903 Jól látom, hogy Kiss Norbi a 3. helyen van a 24 órás futamon? Sajnos a gameTV csak 500 méterig közvetít (a célegyenest) a remote meg a tracker pedig más pozíciót mutat. Melyik a legmegbízhatóbb informátor? Én eddig a remote-nak hittem. -
#4902 Itt egy tutorial, nem ehhez a játékhoz, de a séma ugyanaz.
Template-eket az LFS oldaláról leszedheted vagy ott a google ami azonnal válaszol és még csak az idegeinkre sem megy. -
bad boy 2 #4901 de mégis konkrétaban? -
#4900 photoshoppal -
bad boy 2 #4899 hogy skineztek milyen progival?
-
#4898 irányísd egérrel -
#4897 Billentyűvel énsem tudok, de egyik cspattársam GEGE mesterien megy billentyűvel és nagyszerűen kezeli az autót. Szóval semmi sem lehetetel ncsak kell hozzá jó setup meg tehetség. -
#4896 Emberkék csak én nem tok driftelni billentyűvel vagy amugy se lehet? Ellenkormányzáskor nem szedi vissza időben azt elszállok a másik irányba pedig már a szorzókat felhúztam csutkára az irányításnál -
#4895 Szép
Jó sok támogatód van :D -
#4894 ha már skinezünk akkor én is megmutatom az FBM-emet -
#4893 Az olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, csak senki sem kíváncsi a másikéra... -
#4892 nem vélemény, megjegyzés volt -
#4891 Szerintem meg fasza a suzuki jel a kocsin, motorját tekintve télleg a régi Swift GTI...az XRT meg Mitsubishi Starion...ÉS HA MÁS A FESTÉSE? Úristen ilyen dolgot... -
#4890 Életkor: 14-18 között
Get a life, get a driving licence... -
#4889 nem, de evidens. -
#4888 Kérdeztem a véleményed? :PP -
#4887 Távolodjanak csak el azok a hátsó lámpák a messziségben és ne is nagyon jöjjenek többé telő.
A PPRacingTeam-ben versenyzem és gyakorlok a MagyarLFSBajnokságban. Utolsó versenyemen én nyertem a B csoportot méghozzá egy boxhiba miatt az utolsó helyről és olyan 20 másodperc hátrányból (végül 8 mp előnnyt szereztem az utolsó 2 kürben).
További kellemes beszólogatást kívánok -
#4886 nemhiába bannoltak... szerintem fognak is még... -
#4885 Majd ha tudsz is valamit kicsi prézli akkor érdekeljen a kocsim kinézete...amíg csak a hátsó lámpákat látod távolodni, addig a tudásod fejlesztésével törődj, jó? -
#4884 Nem egyszerre, csak szép lassan mióta beveztették a büntipontokat...meg a faszcibáló túlkapásokkal küzdő modik is ugye elősegítették.... -
dashed_ #4883 jaaj , eleg gaz mikor csori gyereknek megszakad a kapcsolata 6 ora verseny utan