Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Van razoko, de csak azt erzed a kormanyon amit a valosagban is, vagyis ha elmozditja a felfuggesztest a razoko (vagyis van olyan magas, dolesszogu, olyan a sebesseg, stb.). Modellezestol fugg, ha csak egy nagy "pukli" (😄) a razoko, akkor csak egyszer "elhuz egy picit" a kormany. Ebben nincs olyan mint az ISI-nel, hogy hozza van rendelve egy FFB efekt, es ha "razoko = razkodas", ha "fu = rangatas" 😉

Az ISI engine szimulalt FFB efekteket hasznal, aminek elonye hogy nagyon elvezetes, allitgathato (lasd kerekveto efekt) es palya modellezes, reszletesseg fuggetlen, de csak kamu az egesz, aminek anomaliak lehetnek az eredmenyei (foleg a felfuggesztesnel - elrugaszkodas, elemelkedes, ket kerek, megcsuszas, stb.)😊

Az LFS, RBR, DR, VGP2 csak fizikai alapu FFB-t hasznal, amihez kellenek a palya es a felfuggesztes adatok.

A netKar es az NR2003 fizikai es szimulalt efekteket is hasznal. Talan ez a legjobb, mert meg vannak a fizikai FFB-nek az elonyei, de megis vannak szimulalt efektek is (persze, tulzasok nelkul😄).
lac coo
Hát szerintem, nem kamu, változik ahogy kell.
De itt nincs rázókõ meg ilyenek ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Milyen kozeprehuzas van? Statikus, kamu, allando kozperehuzas, vagy a "rendes" felfuggesztesbol adodo kozeprehuzzas (sebesseg, kanyar, stb. fugvenyeben)? Egyeb "hangulat" efektek - mint az ISI engine-ben - nincsenek (ut, motor, fek, aszfalt razkodasok, rangasok, stb.).
lac coo
a TM RGT Pro kormányommal nincs semmi féle ffb efekt csak középrehúzás, lehet ezen valahol állítani ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nincs hozza Magyar leiras, de nem is nagyon kell, mert olyan egyszeru mint a bot😉 Hogy Demo-val mukodik-e, azt nem tudom... Elvileg kellene, de hat barmi megtortenhet😉
Naxos
és tudnál adni ahoz magyar leírást hogyan mûködik? mert nekem nem akar mûködni, igaz nekem demo lfs-m van...😞 lehet h ez lehet a baj?

Alexease
Kozben megjelent egy masik, ami eleg jol sikerult, komolyan allitgathato, cserelheto, stb. Lehet, hogy egyszeruen lealltak vele. Vagy jobbat csinalnak😉)
Nincs annak kamuszaga, csak nemlett kész (vagy nem adták ki, vagy nemolyan lett mint amilyet szerettek volna, mittomén).
Amúgy nagy baja ezeknek a modoknak, hogy csak a saját kocsidat hallod. Ha melletted van valaki más azt nemhallod. És az verseny közben elég gáz.

Naxos
Jacekék hangmodjával egyébként mivan mert nagyon eltûntek.....elég kamuszaga van a dolognak...

Kaszi46: Azvolt, hogy elkezdett gondolkodni a gépem, és a kavicsaban találtam magam 😊

ÁjjLe BoBBi: hogy ez miez? 😊 www.simtouringcarcup.com

r4f1
^^ No Warez!

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1
😊

Kaszi46
Nem lehet hálistennek.

*Posse*T.W.D*

Pethy23
Vki meg tudja mondani hamachival lehet-e tolni, vagy ip-s módszerrel mert ha beírok neki pl. hamachi ip-t azt írja nem megfelelõ ip:@ HELP
Aceton
Na, most meg ránéztem és elsõre meglett, csak az zavart meg, hogy a Shifterre kattintva jött elõ az a menü, amit alapból kerestem...
<#lama>

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Aceton
Köszi... (be is igazoltam a progit ezen felbuzdulva)
Lehet én vagyok nagyon egyszerû, de nem találom hol lehet beállítani a H-Patternes váltást. Help pls!
<#falbav>

60-70 kozott lehet kapni<#integet2>
r4f1
pff nem mondod hogy megvetted 90 ezerért?
énis,énis,énis,énis,énis,énis,énis

Alexease
- Igen, mukodik a H-Pattern.
- Versenynel 1-esbe rakja az autot, ez van, nem lehet mit csinalni. Valszeg kisirtak - vagy nem tudom - hogy igy legyen. 😞
- Nem fullad le, nem csinaltak meg. 😞
- Nincs megoldas, egyszeruen csak igy "bunteti" a rossz, kuplungolas nelkuli valtast. 😞

Amugy ha mar kuplung es H-Pattern, akor ezzel (LFS), netKar es NR-rel erdemes probalkozni. Az ISI engine is elvezetes es latvanyos, de annal meg csakis latvany ellem az egesz...
Kaszi46
sajna akkor nem tudom mi lehet nálad a baj😞

#2154 Horci veled mi törpént, ha jól láttam akkor elsõ futam alatt?

*Posse*T.W.D*

Aceton
Következõ kérdésekre keresem a választ (LFS - G25):

- Be lehet állítani H-váltóra a váltást?
- Mit lehet tenni, hogy üres fokozatban álljon az autó indulásnál és ne 1-esben (plusz ilyenkor mintha automata kuplung is lenne, hiába van kikapcsolva a setupban)?
- Miért nem fullad le a motor, ha állóra fékezem és a kuplungot nem nyomom ki?
- Van-e arra valami megoldás, hogy ne lehessen úgy váltani, hogy mondjuk 2-bõl 3-ba teszem a váltókarral, kuplunghoz nem nyúlok, ilyenkor nem történik semmi, majd, ha pl. 5 mp múlva végzek egy kuplungolást, akkor megtörténik a váltás...

Opciók:
- Ez csak a Demóban ilyen (még nem vettem meg, most nagyon gondolkodom rajta, de ezek a dolgok zavarnak)
- Béna vagyok, mert nem jól állítottam be a dolgokat (ekkor mit és hol?)
- Mindkettõ...

Köszöntem <#nemtudom>

ÁjjLe BoBBi
ez komoly!
ez miez???

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

4. futam:

http://www.youtube.com/watch?v=_XS1TS-8Zm4

/#2125/

Naxos
thnx a segítséget de nem jutottam elõrébb vele. a fõablakon ahol a hangerõt is lehet állítani ott van egy user és egy power mellettük meg a kis rublikák, na nekem a felsõbe nincs írva semmi és a power se "világít".

Kaszi46
Naxos
nincs valahol egy részletes leírás arról, hogy hogyan kell a CSReMixer-t beüzemelni?

Naxos
ááá megvan. sry csak én voltam láma, köszi a segítséget.

Naxos
sajna nem müxik a ctrl+u meg a shift+u.😞 valaki nem tudja pontosan mi a kombóó? 😊

r4f1
segítek de most csak emlékezetbõl szal nem biztos.
Bemásolod és kiválasztod azt a pályát amelyikre van a layout.
Aztán ctrl + u
vagy shift + u nem tom fejbõl. és ott megjelenik 1 ablak.
Van 1 olyan ,hogy objektumok azt ok ra vagy igen -re vagy engedélyezre vagy nemtom mire kell állítani az a lényeg hogy be legyen kapcsolva.
Akkor megjelenik még 1 ablak. Ott v.hol kiválasztod a layout nevét és kész i. remélem tudtam segíteni

Naxos
a layout-okat hogyan tudom "aktívvá" tenni? bemásoltam a .../live for speed 2\data\layout\ mappába de semmi változás. plz segítsen vki.

Kaszi46
Te mindíg 2szer 3szor kommentelsz?<#ravasz1><#hehe>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Te mindíg 2szer 3szor kommentelsz?<#ravasz1><#hehe>

*Posse*T.W.D*

r4f1
thx a linket

r4f1
hehe az biztos 😊

Gumi nekemis, meg a fék is lehetne (http://www.marcls-home.de/files/index.php?categoryid=1), de az álló lyukacsos féktárcsa olyan bután néz ki egy mozgó autón 😊

r4f1
link van?😊
de sz.tem az U-hoz fel sem lehet õket rakni...
de javítsatok ki ha tévedek...
nekem lyukacsos tárcsafékem van 😊 jobb a fékhatás tõle 😊...
+ a gumi mintázata is más attól meg jobban tapad 😄😄

r4f1
sajnos nincs annyi pénz :S 😊

r4f1
hehe 😊

Titeket szponzorál az eurosport? 😄 Akkor már értem miért vann ennyi zseton szerverre 😊

Alexease
<#eljen>
r4f1

Vinyl adds Horsepower!
Shortstop
ezen jót derültem. <#vigyor>

Hát jóhogy ! 😊 Olyan mint a teljesíményfokozó dekorcsík 😄 A neontól meg jobban fordul. Ez alap 😊

Shortstop
a leszedett felnivel jobb idõt lehet menni? <#vigyor2>

Hell mindenki lenne 1 olyan kérdésem hogy , szedtem le felniket de nöm tom hogy hová másoljam úgy õket hogy meg is jelenjen a játékban valaki PLEASE HELP!!! elõre is köszönöm <#szomoru1><#rinya>
r4f1
-p

r4f1
mostmár annyira sem megy az upp
váltottam szolgáltatót és már csak 16 kb/s az upp
sry de sz,tem a másik linkrõl még mindig szedheted.

r4f1
hehe igen 😊 befejeztem az nfst
1 éjszaka alatt végigtoltam 😊 és másnap töröltem is volna de öcsém akart még vele játszani.
De már nincs a gépen 😄.
Minél nagyonn a sorozatszáma az nfsnek annál nagyobb a csalódás 😊
sry az offért.
Indultok a Magyar bajnokságban?

Naxos
kihalt a topik?