16062
-
#4962 1:13.37 lett most legjobb időm,de ezt csak egyszer tudtam hozni:S -
#4961 Jah csak ures servereket nem mutatja,majd bekapcsolom azt is!! -
#4960 Szokott lenni magyar drift szerver, meg a magyar bajnoki prequal szerverén szinte mindig van valaki... -
#4959 Magyar server nem is fut S2-on vagy csak vagyok vakon?! -
#4958 normális versenypálya, bójákkal, vonalakkal, nyilakkal, és ezekkel a piros-fehér térelválasztókkal, vagy mik azok, amiknek ha nekimész földkörüli pályára lépsz :)
-
#4957 Amúgy ez a cruise normális pályán megy csak fel vannak festve a vonalak?
Vagy megvan csinálva egy kisebb város? -
#4956 hát én már csak ilyen balfasz vagyok mindegyik autós játékhoz:D
amúgy a kormányzás párhuzamosságát hogyan álltottad be? -
#4955 CTRA Race 1 a legjobb :)) -
#4954 illetve, van XFR de az 45000€ szóval húzós, zsaruk közül is csak párnak van. -
#4953 én a TC Montana-n voltam, ahol az űrtechnika a FZ5 (sima)
így még idegesítőbb....CTRA a legjobb ez kétségtelen ! :) -
#4952 Godolom rendőr voltál... úgy könnyű felhúzni magát az embernek. Mikor rendőr voltam folyton szivattak, most vettem FXR-t és minden sebességkorlátot átlépve, szembesávban, veszélyesen vezetek (persze nem mikor jönnek szembe és nagyon vigyázok, hogy ne ütközzek). És számomra jó érzés ha lerázom azt a 4 zsarut aki követett, vagy letolok egy másik gyors "civilt". Nem próbálom, nem tudom megvédeni és nem célom megvédeni a cruise műfajt, de szerintem okkal vannak dögivel, viszont tény, hogy nem a magasabb, komolyabb korosztály számára szórakoztató.
A CTRA pedig zseniális, lassan énis átszokom oda. -
#4951 akkor sokat kell gyakorolnod
digitálissal és analoggal is megyek 1:10:50-et bármikor
lehet előveszem a kormányt avva is megnézem mit tudok
meg kéne venni eredetibe -
#4950 -
#4949 Én se látom sok értelmét a cruisolásnak, talán azok számára szórakoztató, akik demóban is azzal kísérleteztek, hogy BL1 sikánjánál levő hosszú fehér-piros izéknek nekiütközve minél messzebbre/magasabbra vagy időegység alatti legtöbb fordulatot tegyék meg az autónak látványát idéző ping-pong labdájukkal. Régebben bosszantott is, hogy az összes cruise szerver rogyásig tele volt, normál race servereken meg csak néhány "kóbor" lélek keringett. Szerencsére Y peccsben már ki lehet szűrni a cruise hostokat , szvsz ilyen szűrő buttont tehettek volna a drift szervereknek is.
Ja és CTRA forevör /ban rallyx/ -
#4948 Maszka:1:16.15 lett a legjobb időm 13 kör gyakorlás után formula bmw-vel rallycrosson -
#4947 -
#4946 Komolyan mondom ez a Cruise-os f*szság már az idegeimre megy, szánalmas, egyszerűen nem értem, hogy mi értelme van(15 év alatt biztos jó).
ott kezdődik, hogy állíts meg valakit egy ugyanolyan autóval(ez a kisebbik gond)
a másik, ha utól is érnéd, mi a túrót kezdesz vele, mert a sültparaszt az istennek nem fog megállni, amíg vagy fejre nem áll vagy leég a kuplungja. tehát k*rvára életszerű.
ha netán fejreáll a gyökér, biztos, hogy nyom egy Shift+p -t.
Nekem ne mondja senki, hogy ennek van értelme !
aki egész nap a f*szát veri, annak van erre ideje, de én azért vettem meg, mert jó dolog esténként leülni meccsezni egy jót.(tudom, nem csak ez a szerver létezik)
Bocs a stílusért, nem várok rá reakcit, csak nagyon feltolták az agyamat, és ki kellett adnom magamból :) -
#4945 Igen, még nem tökéletes az LFS netkódja, de még mindig csak Alpha státuszban van az S2, még csak most lesz majd béta...:)) -
#4944 ez amúgy tényleg idegesítő.
-
#4943 még az ALT+F4-re se reagál, kiírja, hogy kilépés... és ennyi...azt hittem felrobbanok. -
#4942 egy dolog van ami engem rettenetesen idegesít, mikor valaki csatlakozik, vagy megszakad, vagy akármit csinál, én nem tudok semmit csinálni(se box, se üzenetírás, se semmi). rohadtul idegesítő tud lenni, mikor keresztbefordulok a pálya legszűkebb részén, jönnek nekem az emberek, anyáznak, és én meg nem győzök elnézést kérni, hogy már 1 perce nyomom a box-ot de nem történik semmi. -
#4941 üdvözlet ! jól döntöttél ! :) -
#4940 így tényleg nem sok értelme van ,hogy semmi sincs még az oldalon.
Am az én figyelmemet felhívtad :D, csak legyen v.mi bővebb infó vagy v.mi :) -
#4939 Lazíts. Hátha valaki elsiklott a korábbi postjai felett. (ámbátor ennek akkor lenne több értelme, ha már tényleg beindulna az oldal, az már igaz :D)
Én is gondolkodom azon, hogy úja felhívjam a figyelmet a köv. oldalra:
whiterat.extra.hu
ha netán valaki akar digitális km-órát lfs-be /mostanában egy látogatóm se volt :( /
-
#4938 Prazelee dobtam privit ! -
#4937 ehh kiborult a bili egy kicsit, bocs a hangnemért. -
#4936 szia! ki nem ...... le? hányszor fogod még felhívni rá a figyelmünket???
#4934-Jól döntöttél, üdv a "klubban"!:) -
#4935 Sziasztok!
Felhívnám a figyelmeteket az alábbi kezdeményezésre:
http://www.lfsdrifter.hu
http://www.lfsdrifter.com
Üdv!
TAJM STB
-
#4934 Koszi nagy nehezen elfogadott mindent es megvettem S2 full license 83xx FT!!! -
#4933 Ez kimaradt koszi! -
#4932 1.Csinálj egy accountot (Create new account)
2. loginelj be (login)
3. Buy a license menü
4. buy S2
5. válassz egyet a payment methodok közül (pl. Credit card/debit card)
6. Katt "I agree"-re
7. To the final payment page, és így tovább -
#4931 IStennek se talalom hivatalos oldalon a megrendelesi kitolto page-t?! -
#4930 dömtsd meg amúgy 1.09.03 az rekord -
#4929 én ki is akarom nyújtan a lábamat -
zoolee #4928 LOL, ezt én is csinálom néha.:D -
#4927 www.otp.hu
én VISA Electron-os junior kártyával vettem 8100Ft körül.
-
#4926 mért a szekrényben tárolod?be az asztal alá oszt jóvan:P én is úgy csinálom,még a lábamat soha nem dugtam be az asztal alá,kényelmesen kinyújtani se tudom,de nem zavar:P -
#4925 mert a gamepad az 1 mozdulat azt nyomathatom 10-ből 7 játék támogatja
a kormányt 4perc összerakni mire összeszedem a szekrényből és abba force sincs :-( -
#4924 Kinek az ajkán? :P
Ne azt nézd, h a helyi geldweschel hogyé adja a fontot, hanem nézd meg gógliban vagy pl. az ex.com-on, és látni fogod, hogy ócsóbb. Úgyis a bank fogja váltani a lét, az meg úgy ócsóbb -
#4923 Egérrel is faxán lehet irányítani, sőt, kb 2 hete vettem kormányt, de kezdem megbánni, mer egérrel sokkal jobban megy az irányítás. Jamegha van kormányod, akkor minek ilyen gamepad :P