Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem az nfs topicot keresed?<#whatever><#integet2>
...én olyanra gondolok ahol számolja a driftes pontokat!!!
Ch_Slater
wtf srever??
izé...? server? gondolom csinálsz egy servert, ahol drifteltek... mást nem tudok elképzelni...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Szega all. Hogy kell drift srever csinálni? Elõre is kössz!
Ja, lehet 😊

DJ Skyline
volt S betû, csak nem gondoltam, hogy rákell kattintani! mind1, már tudni fogom! 😊 köszi

sonic01
Bence94 - Csak a neten lehet megvenni.
Dj Skyline - Ha nyomsz egy N-t esetleg nézz is szét nem zöld-e egyik másik S betü a nevek mellett. Ha igen kattints rá.
Horci - fogadjunk ezeket a te videoid hozták

Bence94
helo nem lehet megvenni dobozosban?mert én nem szeretek interneten keresztül venni.

ui.:BUÉK

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DJ Skyline
Blackwood pálya, XF GTI alá! Race S beállítással megyek de nem bírom 1:37 alá vinni! ill. sikerült egy 1:36.88-at menni, de ez volt az elsõ és utolsó ilyen idõ ezzel a beállítással! 😄 más meg megy 1:33-at is! na és már küldtek páran setupot a játékban, de nem tudom hogy kell menteni, amit küldtek! egyik fazon mondta nyomjam meg az n betût, de nekem akkor a neveket kapcsolgatja ki be az autó felett

sonic01
Ha szilveszterkor nincs jobb dolgod.... akkor csak annyit segits hogy melxik palyara kellene az a beall

sonic01
Irtam egy komoly hozzaszolast. Na jo. Lehet hogy a Warezosoknak nem esett jol, de miert torolte az SG admin??

DJ Skyline
ha valaki küld nekem beállítást, akkor azt hogyan tudom menteni?

r4f1
Acélfelni, téligumi
SL merci, tangabugyi
Tele pohár hideg pezsgõ,
Padlógázzal új esztendõ
Fék, bal három jön az árok
Boldog Új Évet Kívánok

LFSben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

<#circling><#circling><#eljen><#eplus2><#nyes><#circling><#taps><#nezze>Party TIME!!<#eplus2>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Alexease
lac coo
Már lehet kérdeztem ...
Be lehet valahogy állítani, hogy a virtuális kormány nagyjából ugyan annyit tekeredjem mint az én igazim ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cowek
Te csak azt hiszed hogy nem akarsz multizni :-)

http://www.f1-info.hu/

Ch_Slater
nekem simán megy úgy, hogy elballagtam a liveforspeed.net-re, ott kipengettem a 24 fontot és kész. legegyszerûbb, legjobb. egyébként meg meg kell nézni a bannerban, hogy mit vontatnak az autók...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Alexease
Buy or Google 😊
Ja de nem akarok multizni csak simán 1 játékos módba menni. Köszi 😊
Sziasztok. Kéne nekem egy kis help. Letöltötttttttem a LFS S2 azért mert akarok menni azokal a kocsikkkkkal amit nem enged. Csak azt a 3mat engedi. Aztén próbáltam LFS crack-al de azzal se volt semmi. Hogy lehet menni az összes kocsival? És hogy lehet feloldani? Köszi a választ 😊
köszi szépen a gyors válaszokat!!

TDU: dzsiii

r4f1
hehe <#eljen><#eljen><#nyes>

Kaszi46
1.Billentyûzeten megnyomod a printscreen gombot, majd windowsban elindítasz egy képszerkesztõ programot(pl paint) ott beilleszted, és elmented.
2.Letöltöd a Fraps nevü progit, ahol beállíthatod melyik gombal csinája a képet, milyen formátumba, és hova mentse. Én ezt javasolnám

*Posse*T.W.D*

r4f1
😊
lol
megnyomod a prt scr
billenytût a billentyûzeteden. Álltalában az F12 után van.
Aztán belépsz a paintba és nyomsz egy ctrl + v -t
és akkor beilleszti a képet.

hali
egy láma kérdés 😊 screenshotot hogyan tudok késziteni visszajátszás közben?
köszi

TDU: dzsiii

Istencsászár
Hát ne azt, hogy csokis palacsinta 😄 értelem szerûen amit keresni akarsz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
van, de nem tudsz vele multizni, csak ugyanúgy a demoval! de singleben elérhetõ minden autó / pálya! de mivel multi az igazi, így jobban megéri megvenni a liszenszt'

okés, de mit irjak be a Google-ba??? Tom h hülye kérdés.
Itt nem fog neked ebben senki sem segíteni. Google a barátod. <#awink>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

De license CRACK van? Amimért nem kell semmilyen díjat fizetnem, licenset vásárolnom!
Sajnos nincs, Demo szervereken megyek, de tervben van a license
Kaszi46
<#integet2>pontosan<#nyes>

*Posse*T.W.D*

Alexease
Mondhatnank ugy is, hogy a http://www.liveforspeed.net/ olyan warez site, ahova egyszer befizetsz, es leszedhetsz egy komplett jatekot😊 Raadasul olyan profik, hogy utana mukodni fog az osszes patch, es meg az online is😉 <#idiota><#zavart1><#zavart2><#vigyor3>
Kaszi46
Ha van license-ed, akkor én benne vagyok.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Van, annyi a bibi, hogy ahonnan le kell szedni , ott regisztrálni kell egy egyszeri díjért. Ha az megvan, akkor utána már minden elkövetkezõ patch is menni fog. ITT lehet lekapni a játékot, meg a reget is intézni.

*Posse*T.W.D*

Hali. Ha akartok akkor nyomhatnánk néha egy bajnokságot!!! Tok servert csinálni 2048/1024-es nettel!!! Keressetek msn-en: [email protected], am. van S2 full license crack???
Aki esténként ráér driftelni, versenyezni dobjon emg egy msn címmel hogy ne unatkozzak
DJ Skyline
sikerült ezzel a tekergetõs módszerrel, köszi!

Cowek
Szerintem tekerd ki ütközésig mindkét irányba, és próbáld újra... Ha úgy sem jó, keresd meg az irányítás beállításainál a linearitását a kormánynak, és azzal próbálkozz...

valaki nem jön driftelni?
DJ Skyline
Logitech Formula Force EX, és nincs peccselve! RBR-nél kiválóan mûködik a kormány, semmit nem kell állítgatni, de itt nem hajlandó mûködni

Kaszi46
Milyen kormány? Nem lehet, hogy felpeccselted u-rol v-re és nem kalibráltad újra?

*Posse*T.W.D*

DJ Skyline
hali, segítségre lenne szükségem kormány beállítással kapcs.! problémám az, hogyha elfordítom a kormányt 2 miliméterrel, akkor az a játékban totálisan elfordul, tehát olyan érzékeny mint a franc! mit kell beállítani, hogy normálisan forduljon el!?

Cowek
A honlapon.
24 Font, ~9200 Ft. És online vásárolható dombor VISA kártyával.
Ha érdekel és nincsen VISA kártyád keress meg privátba és segítek.

Hol lehet megvásárolni ezt a játékot?

Cowek
The minimum recommended spec is 1GHz with a recent graphics card, but it may run on lower spec PCs than that, so try it and see. AMD Athlon XP 1600+/256MB+ DDR/GPU with hardware vertex shading support is adequate for good LFS experience, any slower than that and you're going to have FPS problems with fullfield online races and more than 8 AI-players.

gergobaby
Sziasztok!
Sztetek mi az a gép amin full gafon elfut a LFS?

Elõre thx a segitségeteket.

Toshiba L300-2C5

r4f1
lol 😊
nem nagyon szoktam fórumot olvasni...
csak ritkán...

csm
dejo hogy te ilyen okos vagy, de ekezetre megse fussa<#idiota><#mf1><#levele><#banplz><#wilting>

BMW 325 iX Rallye Car :)

persze ,arra talaltak ki eleve <#banplz><#lama>