16062
  • Tomsteel
    White ez az a weboldal ....jó a videó egyébként (Street Stock Cup)
  • Tomsteel
    én ezt halfarok módszernek ismertem :P
  • hezi
    A pit manőver nem kimondottan a boxba ugrást jelent
    GTA:SA autósiskolájából is tudhatjuk, hogy ez egy olyan rendőri intézkedési eljárás, minek során a rendőrautóval jobbról v. balról megpöccintik az üldözött gépjármű hátsó fertáját, minek eredményeként az üldözött jármű 180fokos elfordulását remélik :)
  • Tomsteel
    pit manőver? én való életben ritkán találkozok shift+p gombokkal :)

motoros üldözésről meg annyit, hogy a rendőrnek elég kivárnia :P
  • kifli
    ez demóval nem megy? vagy az a baja hogy y?
  • kifli
    ezer kösz!!
    Valaki esetleg lfs tweak y-hoz??
  • hezi
    http://www.lfs-gear.com/BeSpoke.html
  • kifli
    Valaki tudna segíteni hogy honnan tudom beszerezni az lfs tweak és bspoke nevű progit?
  • r4f1
    Hát nem a magyar rendőrségre gondolok. Amerikában divat ez az üldözés, meg a pit manöver Magyarországon nem sokat látok ilyen üldözést xD Max motorral :):):) Az viszont itt divat :) Ha csak saját magamra, vagy a baráti körömre gondolok :):) De ott esélye sincs a rendőrnek XD
    (NEM, DEMOBAN NINCS. Csak S2)
  • Tomsteel
    tudtommal nincs.
  • Tomsteel
    elismerem, hogy el lehet szórakozni, de azért való élettől elég távol áll... nem kezdek megint regélni a rendőri intézkedések szűkös korlátairól, meg az többiről, kedvencem a "reportollak, ha megmozdulsz"

ennyi eszköz van a "hatóságok" kezében, és innentől kezdve 20 ember önkéntes hadjárata néhány becsületes rendőr(köztük én is :P ) ellen.

egy-két csiszolnivaló lenne még rajta.
  • bardocz
    ez van demoban is?
  • r4f1
    Bocsi,hogy ilyen későn válaszolok. Ez egy olyan host , ami a mindenapi (?) életünk közúti forgalmát szimulálja, (motorok,kamionok, stb nélkül) maradnak az lfsben megszokott autók. Rendőrségi skint aggatnak rájuk (aki rendőr) Nagyon jól megírt insim programja van.(Pénz,trafipax,sziréna,vészhelyzet jelzés,autókat megkell venni,pénzbírság fizetése stb stb.)
    Bővebb infó: itt

AKINEK NEM TETSZIK:

Nem az összes host ilyen!
    Én is versenyzek. Mióta a demo bajnokság fizetős így ütöm el az időt. Jó szórakozás ez is. SŐT!
    A versenyezni is jó, driftelni is, gyorsulni is , ÉS EZ IS JÓ!
    Kinek mi tetszik! A felsoroltak közül én csak gyorsulni nem szoktam (olyan sűrűn)A többi ágazatot aktívan üzőm. Aki meg nem próbálta ki az ne alkosson véleményt! Amúgy meg nem elfér az a pár host a sok száz S2es host között? ( azt hiszem 5 TC host van). Nem tetszik nem kell rámenni... ennyi. Amúgy meg a népszerűségét ha megnézitek:
    TC-Montana az első 3 helyen szokott lenni játékosok száma alapján. Sokszor szinte lehetetlen feljutni a hostra , mert 32/32 vagy 30/30
    Ez szerintem elárul valamit
  • Tomsteel
    helyees :)
  • hezi
    Nem nézek TV-t. Az csak elveszi a drága időt, amit LFS-ezésre fordít6nék :D
  • Tomsteel
    whiterat kollégámnak nincs kedve csapatni egyet gti-vel?
    vagy netán fábry-t néz a drága? :)
  • hezi
    Nem a bal egérgombbal ? :D

Javasolnám a "tört" helyett az "unlockolt" kifejezést, ez talán kevésbé warez szagú ;)
  • Prézli
    o betű
  • Máté94
    Tört van meg csak nemtudom melyik gombal rakja le?:D
  • zoolee
    Vedd meg, majd gamma közben shift+u és ott kiválasztod.Most nem toom melyik csoportban van felül, de ott van.
  • Máté94
    Hogy kell lerakni a rámpát mert nem tom hogy kell?
  • kifli
    na hát én ilyennel nem találkoztam...
    most adtam el az s2-et demóba ki tudom próbálni? mert látom megoszlanak a vélemények de azért csak kipróbálnám :)
  • Solt
    Csodálkoztam volna, ha ez a játék megmarad annak ami...
  • Kaszi46
    Amíg nem válaszol, vagy hogy ne is kelljen neki, egy kis olvasnivaló::)
    ascdvdf
  • Roger6
    Akkor szabadna erről egy kicsit többet is megtudni? (Mármint a rendőrjogról, meg ilyenekről...)
  • kifli
    mi az a rendőrjog?
  • Tomsteel
    az a gond, hogy jó helyen jár
  • Roger6
    Milyen rendőr jog? Vagy most ez mi?! Ezt ide akartad?
  • r4f1
    Elvették TC-n a rendőr jogaimat :) pár hete.
    Végre ma résztvettem egy tréningen. 3 órás volt. Azt hittem sohasem lesz vége. De sikerült visszaszereznem a jogokat xD xD
  • kifli
    vettem kapitány :)
    zotya 90 nem tudok semmilyen crackről!!!
    egyébként ez eddig aránylag tiszta warezmentes topik volt :)
  • Tomsteel
    lemaradt az elejéről egy "nem akarok"

sorry :)
  • Tomsteel
    igazságosztónak tűnni, de elég nagy piros betűkkel ki van írva, hogy ezt a warez témát kerüljük. Ezeket az építőjellegű válaszokat privátban is el lehet küldeni, és az még bűntetőponttal se jár

(az esetleges bonyodalmak elkerülése végett)
  • torque12
    de hamachival tud multizni :)
  • Me Ga
    Paypal nem jó esetleg?
  • zotya90
    Értem, kösszi a segítséget, a multis része érdekel engem. ÉS a bankártyás fizetésen kívül nincs más megoldás?
  • kifli
    olyan crack nincs amivel multizn is tudnál olyan viszont van tudtommal amivel singlebe az összes autóval tudsz menni az össze pályán!! Multiba viszont marad a 3 autó
  • zotya90
    Üdv! Elég régóta láttam, hogy minddenhol írják, hogy Live Fors Speed ilyen jó, olyan jó. Kiróbáltam, és megtetszett. Mivel a DEMO-t töltöttem le, így összesen 3autóval tudok menni 1 pályán. Nézegettem, hogy mennyi lenne egy serial hozzá, 10ezer HUF környékén van, ami nem fér bele a költségvetésbe mivel még tanulok. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e valamilyen online crack szerű dolog, vagy nincs-e valakinek eladó serialja a játékhoz olcsóbban? Remélem ez még nem warez:)
  • hezi
    Viszont rövidebb is lett pár méterrel a pálya..igaz, 1-2 kanyar meg lehelletnyivel élesebb lett :) Valójában még nem nagyon próbálgattam xfg-vel, de lfswörld azt mondja, h 1:34.67 a pb-m.
    Most vasárnap volt futam xrg-vel, ott prequal-on kiszenvedtem valami 1:34.27-et, és pl. Zolo is bőven 1:34 alatt volt..és összességében hasonló köröket lehet menni xrg-vel is, mint xfg-vel, szal csak ebből gondoltam, hogy talán lehet tartani az időket. De majd úgyis meglássuk, a vak is aszonta :D
  • Tomsteel
    egyébként ennek van vmi jelentősége, vagy hobby szinten űzöd a kötekedést?
  • kifli
    OFF
    szerintem nem voltál elég figyelmes!!! EZ512-es