16062
  • R0zs0máK
    Annyira nem érdekel a dolog...
  • milk41
    de ha megnézed mondjuk googleban akkor is csak 256mb-ost találnál
  • R0zs0máK
    Ez nem hiszem, hogy kizárná az 512Mb-os verzió létezését :)))
  • milk41
    OFF:már megbocsássde az x550 az 256mb-os nem 512.az én x850-em is csak 256mb-os
  • R0zs0máK
    Nem lehet hasonlókat menni, keskenyítettek a pályán :)
  • hezi
    Y peccs óta nem volt BL1/XFG futam, de gondolom hasonló időket lehet menni, mint az X peccs-el. Futam alatt az első 10-nek illik 1:35.00 alatti időket futnia szélcsendben vagy gyenge szélben. Az tűrhető, ha nincs körülötted senki, és stabilan tudsz 1:34.50 körüli köröket menni, talán bennt lehetsz az első 12ben
  • Roger6
    Nem tudjátok, hogy a demo bajnokságban milyen köröket mennek? (Demoban csak blackwood van, és az XF GTI idők érdekelnének) Csak hogy tudjam, hol állok.
  • Alexease
    Meg csak 5-6 eve jelent meg az elso verzio, hova siettek?:)
  • hezi
    Ja. Penge a cucc . Csak tényleg olyan lassan halad a fejlesztés, hogy kihullik az összes hajunk, mire megkapjuk azokat, amiket akarunk. (Pl. fejlettebb grafika, éjszaka, eső, ideális ív vs. poros rész, lepotyogó alkatrészek, új helyszínek, új kocsik, neadjisten kevesebb bug :)
  • Tomsteel
    de én óriási potenciált látok a játékban, ezért vettem meg.

soha egyik másik játékért nem adnék pénzt.
  • Tomsteel
    mivel 3an fejlesztik ezt a játékot, ezért nem várható, hogy olyan ütemben fejlesszék az amúgy hobby szinten készülő szoftverüket, mint mondjuk egy nagyobb szoftverfejlesztő cég.
  • kifli
    Nemtudom ti hogy vagytok vele de szerintem már igencsak ideje lenne bővíteni a pályákat nem? Meg úgy mindent!! Jó az oké hogy most kaptun új kocsit meg új vonalvezetést de szerintem egy pár pályát is csinálhatnának...
  • Alexease
    1. Itt: http://www.lfs.net/?page=shop
    2. 35 Euro
    3. NEM havidijas
  • dragon11
    Hogy tudom megvenni az LFS 2-őt?:) És mennyibe kerül?Havidíjas?:S thx
  • Prézli
    Kettő tippem van:
    1, Ha nagyon bejön a játék akkor (mivel feltételezem demo mentalitás áldozata vagy) vedd meg az S2-t, ott civilizált emberek ésszel vezetnek, nem zúznak.
    2, Keress norvégokat, vagy ilyen északi népeket, azok nyugodt emberek és ez tapasztalataim szerint verseny közben is átjön.

És nem mindig kell magyarok közelében nyüzsögni. Sajnos sok a fiatal, komolytalan akik számítógépen bátrak és nem veszik kelően komolyan, itt még megoldás a privát szerver, vagy a Magyar LFS Bajnokság. Az utóbbiról csak jó tapasztalataim vannak.
  • Endre
    Hali!

Az elmúl órában 2 magyar szervert jártam meg és a döbbenet ami ott van.
    A versenyzők 2/3 a az első kanyarban akar győzni, tiszta roncsderby.
    Sokan kanyart nem tudnak bevenni, de azért lenyomják hátulról lekőrözött pozícióból az elöttük levőt a rengeteg gázzal kanyar elött.
    Tisztára a közúton éreztem magam
  • R0zs0máK
    Az a jobb ami neked jobban bejön...a lemezes gyorsabban zár, a viszkós meg fokozatosabban...
  • kifli
    XD miket írok :D az viszkózus akart :D mekkorát röhögtem most magamon ritkán mondok ilyet de LOL!!!
    Honnan jöhetett ez?
  • bardocz
    bocsánat,hogy élek egyáltalán...
  • Loco
    Kit érdekel a GTL? Nem akarunk egy scriptrendszerre épített valamivel autóversenyezni...

Ott az LFS, próbáld abban.
  • bardocz
    nade de most pont az ellenkezőjét írtad le annak,ami gtl-ben van,ha beállítom 30%-ra,akkor ha már picit is kanyarodok és hirtelen elveszem a gázt,akkor máris forog a kocsi,míg 80%-on épnhogy bemozdul,de szinte érezhetetlenül
  • Me Ga
    Hogy mi???
  • R0zs0máK
    milyen visszakúszós? :D:D:D:D:D
  • kifli
    lemezes vagy visszakúszós? ez itt a kérdés
  • kifli
    akkor melyik difit használjam drifthez?
  • R0zs0máK
    Azért van, mert az a 2Way difiket szimulálja, azok gázelvételre is zárnak. Mivel 80%-nál durván bezár, olyasmi mint egy hegesztett difi, ezáltal tolja az orrát kanyarban. Viszont féktávon stabilabb. 30%-on meg jobban kanyarodik, mivel több forgáskülönbség van a két kerék között...:)
  • bardocz
    ez a motorféknél is így van?mert ha 80-ra van állítva,akkor nem kezd el forogni a kocsi segge,amikor jkanyarban hirtelen elveszem a gzt,míg 30%-on meg nem tudok kanyarodni rendesen(DeTomasoPantera)
  • R0zs0máK
    A difi nagyobb előfeszítésnél zár gyorsabban. Hogy mennyire zár, azt a %-értékben lehet megadni. (viszkós diffinél meg nyilván minnél magasabb a két kerék között a fordulatszám eltérés, annál hamarabb zár)
  • bardocz
    na ezzel nem vagyok tisztában én sem:D gtl-ben motorfék minnél alacsonyabb annál hamarabb zár,gázadásra meg minnél magasabb,akkor zár hamarabb,én eddig a forditottját hittem,de tényleg egyszerübb menni 20/80-as difivel
  • kifli
    köszi kipróbáljuk instrukcióid alapján difi nagyobb vagy kisebb értéknél zár gyorsabban? :)
  • bardocz
    elöl széttartás,hogy hirtelen foduljon,hátra nem kell nagy kerékdlés,stabilizátor se túl sok,kemény futómű,hogy anyival is hamarabb pörögjön ki a kerék,maximális kormányzási szög,difi motorfékre meg gyorsításra is zárjon hamar,és akkor motorfékkel is el tudod kezdeni a csúszást
  • kifli
    drift szervereken lehetne a kocsikt kicsit állítani :)
    megadhatnának 1 értéket hogy mit kell beállítani!!!
  • Tomsteel
    Félre ne értsetek, nem csalásnak szedtem le, hanem mert tud az embernek pár mulatságos percet okozni :))
  • Tomsteel
    így van...csak ennek az esélye 0,00000000000000000000000001%

Világos, hogy ezt multiban csak LAN módban lehet használni.
  • R0zs0máK
    De, ha a szerveren is meg a kliensen is ugyanazzal a beállítással futnak, akkor megy...
  • kifli
    remélem multiba nem megy ez a baromság!!!!
  • hezi
    Értelemszerűen használva a góglit eljuthattok ide. Onnan le lehet tölteni.
  • Attila8805
    Azt szerintem sehol.
  • csm
    lfs tune,az mi? hol lehet beszerezni?
  • Tomsteel
    ahogy olvasgattam, ez minket nem nagyon érint, illetve nem szükséges...legalábbis annyira biztos nem mint az X30 meg a társai voltak.