16062
  • Ombika
    Ok johet msn-en! :)
  • Prézli
    Én anno letöltöttem egyet, ha kell elküldöm. Már nem emlékszem milyen volt de füstöt nagyobbított az tutkó.
  • Ombika
    lfs database nemtudjatok meddig szunetel,nagyobb gumifustot akarok letolteni onnan?!
  • Máté12
    Kösz működik. Nagyon hálás vagyok
  • Máté12
    Megtaláltam
    Most fogom megnézni hogy működik
  • Máté12
    "Bespoke.exe"
    Ezt hol találom?
  • Prézli
    A Bespoke.exe az LFS mappában kell, hogy legyen Elindítod, ott View->Full Design Mode ,itt megtervezed. majd elindítod az LFS-t és mikor fut, a Bespoke proginál LFS->Export to LFS
    (nem próbáltam, hogy működik-e)
    És ezt mind a nyüves readme-ből szedtem ki!
  • Máté12
    De melyik mappába kell rakni?
  • Prézli
    Ez egy különálló program melyet szerkesztésre használsz, majd ha van S2-d akkor beraksz a játékba, de ez mind le is van írva (a readme-ben)
  • Máté12
    És szerkesztőt nem tudsz?
  • Máté12
    És ezt melyik mappába kell rakni?
  • hezi
    pl. #5156
  • Máté12
    Na szóval nem tudna vaki egy felni szerkesztő progit?
    Már elküldtem a linket is.

http://www.youtube.com/watch?v=xoSfG51novw&feature=related
  • hezi
    Akkor ez csak pálya látványát alakítja át, a tulajdonságait nem :)
  • Hajtos tibi
    Köszi szépen sikerült,bár nem hinném h joban csúszna.....szerintem semmi külömbség...:S:D na de azért köszi a segitséget..
  • hezi
    Úgy nézem, hogy az LFS\DATA mappába kell kicsomagolni, és engedni, hogy felülírja az ott levő fájlokat. De előtte szerintem készíts az LFS-edről egy biztonsági másolatot valahova, hogy meglegyenek benne az eredeti textúrák és egyéb cuccosok.
  • Hajtos tibi
    Köszi szépen... +!!!!!be kell másolni a játék mappájába???és már fut is?
  • hezi
    Azt elfelejtettem mondani (de talán kitalálható), hogy ezek csak modok, tehát az meglévő pályák textúráit cseréli le :)
  • hezi
    Én ugyan nem próbáltam (még) ki őket, de van 1-2 screenshot is:
    http://wiki.liveforspeed.sk/index.php/LFS_M%C3%B3dy
  • Hajtos tibi
    Csá azt szeretném megkérdezni h nincs e valami HAVAS pálya vagy valami kiegészitő????Ha van leszedni???
  • lac coo
    Köszi !
  • hezi
    lfs-database.com-on volt valami Custom Camera hack, de az oldal az Y peccs óta nem megy :(, én meg netom, h lementettem-e magamnak ezt a cuccot, de majd megnézem.
    Ezen kívül a másik megoldás: V-vel tudsz ugyebár nézetek változtatni: belső nézet; keréknézet(vagyis egyéni), hátsó követő, helikopter, tv camera.
    Namost válts át a keréknézetre, ami ugyebár azért kapta az "egyéni nézet" nevet, mer totál át lehet szabni. Szal válts át erre, majd ESC-et nyomva menj a Beállítások menü Nézet menüjébe (Options-->View assezm), és ott állítgass kedvedre :)
  • lac coo
    Hali !

Csak vasárnapi játékos vagyok , nem vagyok bnagyon témában ....Honnan tudok kamera-nézeteket letölteni LFS-hez ?
    Egyszer láttam egy F1-ben megszokott onboard nézetet , az kéne ....
  • ranGer2
    MS paint
  • Tomsteel
    ...reméljük egy darabban
  • peter1994
    nem tud nekem vki 1 jó skin készítő progit. Aki tud az előre is thx
  • r4f1
    kivárhat, de mielőtt ézbekapnak ,hogy hiába vár addigra már otthon vagyok
  • Máté94
    beSpoke?
  • Máté12
    Sziasztok. Nem tudjátok hogy vagy milyen programmal lehet felnit szerkeszteni?

http://www.youtube.com/watch?v=xoSfG51novw&feature=related
  • Roger6
    Nekem meg 1:36 alá... Hát ja, van még mit gyakorolni.
  • Solt
    akkor belehúzok! :) egyelőre az a cél, hogy 1:34 alá kerüljek! :)
  • hezi
    viszonylag :) jobb, mint az én pb-m, de a wr-től kb 1.25 másodpercre van
  • Solt
    Egyetértek!!! :))

A BL pályán XF GTI-vel az 1:34:45-ös idő jónak számít? :)
  • hezi
    S2-es GT-GTi bajnokságot a népnek !!!
  • gviski
    VSR LFS bajnokság :-) egy kis info a HSW oldalán
    http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10855
  • Ombika
    Nekem full van! Ingyenes alatt azt ertettem,h nem havidijas full profi verseny!!!?? Ha letezik ilyen,mert szinte mind vagy drift vagy CT!! :(
  • Tomsteel
    ingyenes = demo??? ha igen, akkor tárgytalan.
  • Tomsteel
    CTRA Race 1 szerintem ez az egyik legjobb és legkeresettebb szerver, ennek van 2. és 3. változata is, ott már komolyabb gépekkel lehet csapatni, de ahhoz, hogy azokon tudj versenyezni előbb névleges versenyzői liszenszet kell szerezned az 1. szerveren, ami annyit tesz, hogy a helyezéseid után pontokat kapsz, és ha összegyűlik egy adott pontszám akkor mész egy szinttel feljebb (bronze silver gold platinum stb..), de maradhatsz az 1-esen továbbra is(én például mehetnék 2.-re de be nem tettem még a lábamat, és meg fogod látni, hogy rengeteg platinumos versenyző is az 1-esen szórakozik.

Hezi: Whiterat banned permanently by an admin :)
  • Ombika
    Hi all!!

Tudtok olyan servert ami ingyenes es estenkent lehet jokat csapatni rajta?! Ami persze se nem drift se nem CT,mert szinte mindenhol csak ezt latok?! :(
  • hezi
    Jah, tényleg, én is megnéztem még éjjel :D kérdés, hogy suttyó európaiakat is be mernek-e engedni oda
    Tényleg jó a vid, bár csak jobban tetszene, ha én is ott figyelnék rajta, ahogy tömegbalesetet okozok