Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A régi athlon64 3000+ proccal nekem is 80-100 között volt az fps.
Aztán jött ez a 3x drágább proci meg a 2x drágább alaplap és tessék 30 fps-el kell szenvednem...
Hozzáteszem 3dmark jó eredményeket ad.
rFactor-ban 100fps-em van "Ultra" grafikával 8xAA 16xAF 22autóval az orrom elõtt... szóval baromira nem értem az egészet.
Teljesen friss oprendszer, driverek... stb
megtudhatnám milyen proc-od van?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
de semmit sem befolyásol LFS-ben ha a videokártya legalább középkategóriás. Próbáltam több felbontáson, tökugyanaz 640x480-ban is.
AA, AF, felbontás... illetve egyéb képminõséget javító eljárást a videókártya elintézi, ha a lassú akkor romlik a framerate, de ha gyorsabb akkor nem javít ha a proci nem képes pl30-nál több képet számolni másodpercenként.
A 7800GTX kártyával próbáltam 640x480-ban maximális teljesítmény beállításokkal kikapcsolva mindent (AA, AF...) Illetve próbáltam 1280x1024-ben full minõség beállítással (8xAA, 16xAF...)
Semmi különbség nem volt tapasztalható. Egyértelmûen a processzor ennyit képet tud csak számolni..
Csak az zavar, hogy a 8ezerbe kerülõ 2,5-ös celeron alig rosszabb mint a 31ezer forintos 3,2-es dualcore... LFS-ben 😞
Legyen BL1 pálya XFgti autó, 10db AI és a 11. legyen a saját autó. A sikán elõtti hajtûkanyarig elég nézni 😊
Két gépen néztem eddig...
1 gép:
Pentium D 3,2 proc, 1G DDR2 ram, 7800GTX
33 FPS-el indul kanyarban a tömörülésnél 27-28...
2 gép
Celeron 2,5, Radeon9250, 512DDR
23-al indul, 17 a legrosszabb
Elõre is köszönöm.
mekkora biznya 😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Az nvidia drivert a netrõl szedtem 93.71Forceware
Nem feltételezem hogy CD-rõl telepítetted, de a netrõl mindenképen érdemes lekapni a legújabbat.
http://www.f1-info.hu/
Hello mindenki...
Lecseréltem a gépemet, és LFS-el teszteltem
A régi: athlon 64 3000+ ,6800gt AGP, 1Gb DDR
ezen a konfigon 60-70 fps volt az átlag
Az új: pentium D dualcore 3,2GHz, 7800GTX PCI-E, 512DDR2/566(egyenlõre)
az átlag fps 25-30
No hát kicsit elkeserítõ 😞😞 A grafikai beállításokat bármenyire butítom vagy maxra rakom akkor is ennyi, tehát a videokártya az sokkal többet tudna, itt a gyenge láncszem a proci lesz.
Elképzelhetõ, hogy a 4 éves athlon 64 3000+(754) gyorsabb lenne mint a 3,2-es dualcore?? Vagy mi van?
A 3dmark tesztek gyakorlatilag megfelelnek az ezen a konfigon várhatónak (3dmark05 8000pont)
Subaru Team Hungary hostra várunk mindenkit szeretettel.Nyitva:
mindennap 16-21 óráig
hétvégén:16-24 óráig(vagy még tovább).
(Technikai és családi okok miatt néha késõbb nyit mint 16 óra)
Kösz
<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
*Posse*T.W.D*
Kicsit ingerült voltam. Mostmár máshogy fogalmaznám meg 😊 . 🤣
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
lol ezt elkezdtem olvasni 😄 de egészen eddig nem értettem belõle semmit 😊. (Deathmatch-et értettem 😊 (COD2))Aztán az utolsó pár szó megvilágosodást jelentett 😄
De ez nem jó üzlet szvsz.(nekem)
Nem a szervezõk hibája , hanem a versenyzõké.
A host : bemegyek (késtem kb 10 percet nem az én hibámból.)
Erre kidobnak hogy én nem oda vagyok kiírva. Amikor sikerül bemennem. A host elnézést kér hogy kidobott. Erre 1 f@sz mert mást nem tudom mondani rá elindítja a szavazást<#boxer>#boxer>. Végre sikerül mennem. Elengedem a többieket ( lemegyek a fûre). Sikerül mennem 3 kört kezdem az utolsót nagyon jól indultam neki erre ASR csapatból Simon kimászik elém<#falbav>#falbav>...
Ennyit a mai idõmérõrõl...
<#levele>#levele>
<#worship>#worship><#email>#email>
<#nemtudom>#nemtudom>
*Posse*T.W.D*
Vki ismeri a SMOKE modot LfS-ben?
Aki igen pls mondja meg h honnan lehetne letölteni!
THX<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#worship>#worship>
És azóta nem.
én is a V-t ajánlom.
LFS S2 FULL
frissíteni kell V-re! Úgy mennie kell!
Nálam sem megy a fõszerver...A LiveForSpeed.net címen olvastam valami ip cím és a fõszerver kapcsolatáról (gyenge az angol tudásom) ott azt is írja frissíts régi verzióról V-re. Na én upgrade-tem, de így meg "Could not load font" hibaüzenettel kiakad. Most mit kellene tennem nem tudom...szedem azóta a V-s full verziót, azzal megpróbálkozom, de hogy a beállításokat, hogy viszem át, azt nem tudom még...
Üdv Tices
Eladó nagyon jó állapotú, megkímélt, imádott Logitech MOMO kormányom. Az ok amiért eladom az, hogy a helyére beköltözött egy G25 és már csak a helyet foglalja.
Irányár: 22K
Helye: Pécs
(Ha érdekel, küldök róla fotót, videót)
ON
Tényleg a 0-val kell 😊
Sorry ...