16062
-
#5564 Az elég karcsú -
zoolee #5563
Nekem még egy régi 2 gigás cerka leptop,256 rammal integrált intel videokarival amiben 2 feldolgozó egység és 1 texező egység volt, simán bírta a 15-25 fps-t. -
#5562 mert a videókártyám már nem bírja mert integrált -
zoolee #5561 X es szerver már nincs is szerintem..:C
Minek neked amúgy az?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az y -hoz is van crack -
#5560 az a abaj hogy az y-t lehet letölteni.Én pedig az x-et akarnám.Nenics meg valakinek a netes x-e? -
#5559 Nem de letöltöm hátha akkor menni fog
-
zoolee #5558 Nem az, csak ha nincs kessem, mert nem dolgozom, mert sulibajárok, akkor nem toom a bőröm alóll kivakarni a zsé-t...
És nincs LFS...
Na mind1...Addíg eltöltöm az időt pályák készítésével...
Már egész jól megy...Van egy f@szályos drift pályám:) -
#5557 Zoolee nyugi csak már tapasztalat miatt írtam oda sajnálom ha megbántottalak vele -
zoolee #5556 Eredeti? A www.lfs.net ről?
Ha nem akkor az a baj. -
zoolee #5555 CSak mondtam....
Nyám vagyok emós ..
Jó, majd gyűjtök. -
#5554 de nem kapcsolódik a főszerverhez -
#5553 akko ott -
dashed_ #5552 nem nemott. -
#5551 nem, a füled mögött a kispolcon -
#5550 a játékba?
-
#5549 Multiplayer gomb alatt nézelődj... -
#5548 Név ?
Jelszó?
Tudsz valamit? -
#5547 demoban min 100 db server van! s2-ben meg úgy 450 db -
#5546 Interneten keresztül -
#5545 nincs most működő szerver demóban? vagy teljesben? -
#5544 Bocs hogy ilyet mondok de a magán életed nem érdekel senit! Szerintem senki sem a kisujjából vette az S2-őt! Mindenki gyüjtött rá! Olvass vissza 3-4 hónapot és nézd meg h hisztizett-e valaki h nem tud s2-ben gamelni! nem hiszem...
Szal szerintem apránként gyüjcsél rá! én is azt tettem! és lázsd most van s2-őm mint itt a topickban majd mindenkinek! Nah ennyi lett volna!
De ha emo-s vagy akkor ezt nem mondtam még a végén miattam mész a sarokba és sírod ki a festett szemeid és vágod fel az ereid Gilett pengét szopogatva!
Üdv! (az egyetlen leutánozhatatlan) Nevano
Tomstelnek: Bannoltak a TC-ről minden ok nélkül és nem akarják feloldani -.-" a vicc benne h az nap nem is játszottam! szal xD de majd április 14.-étől újra ott leszek mint irritáló szabálysértő egyén! ^^ -
zoolee #5543 De akkor nem tudok kivel versenyezni, és mivel most új telóra gyűjtök ami nem lesz olcsó, és minden cumómnak a felét kell fizetnem, így nem tudok ilyenekre költeni, és csak így took F1 verklivel menni. -
#5542 nagyon köszi...remek cucc -
#5541 Ne tegyél be AI-kat. Ők nem foglalkoznak, hogy ki van körülöttük, próbálnak mindig az ideális ívükön menni. Ha ezt keresztezed, neked mennek -
zoolee #5540 Bakker, deutállom ezt..
Sokkal jobban megyek mint a pro AI-k, default setuppal, de akárhányszor meg akarom őket előzni kilöknek a francba....
Mi a rákot lehet ezellen tenni? -
#5539 Akit érdekel: továbbfejlesztettem a DigiSpeedo nevű programot, a digitális km-órán kívül egy digit. rpm-mutatót, sebességi fokozat mutatót, és egy üzemanyag-mennyiség mutatót is ki lehet rakni az LFS képernyőjére.
Letöltés: http://whiterat.extra.hu/ -
#5538 Közben sikerült. Tegnap egész este ezzel próbálkoztam eredmény nélkül, ma pedig azonnal ment. Lehet, hogy egy rebootra volt szükség :)
Azért köszi a segítséget és a tippet! -
#5537 A 63392, 29339 TCP és UDP portokat kell forwardolni a routeren.
http://portforward.com/routers.htm
Ez az oldal segít elmagyarázni, hogy kell. Először válaszd ki a router típusát, utána pedig a játékot és szívleld meg az ott leírtakat. Ja és természetesen ZA-on is ki kell nyitni a portokat :) -
#5536 Elméletileg látniuk kell!! Ha nem akkor pedig portot kell nyitni a routeren meg a tűzfalon. -
#5535 Sziasztok!
Most keveredtem ide a topicba, tehát új vagyok, s mindjárt egy kérdéssel kezdenék. Router mögül hogyan lehet új játékot (internet) indítani, hogy azt mások is lássák?
Air Live routerem és ZA tűzfalam van. -
#5534 Nem warez, lehet hogy csak bombakeresőzni akarnak... :-))
De egyébként így működik. Hamachi kioszt nekted egy-egy hamis IP címet (semmilyen netmaszk nem kell), a lényeg, hogy egy szobában legyetek a Hamachiban. Utána jobb katt azon, akivel játszani akarsz -> cím másolása. Elindítot a játékot, ott meg lan játékot keresel, ahova a kimásolt IP címet beilleszted. Tuti működni fog! -
#5533 Nem értem, mi van velem mostanában :) XFG @ South City Classic: 0:57.65 -
#5532 menj a hamachi topikba -
#5531 Kéréseddel eléggé warezszagú területre léptél, ami itt ugyebár tilos!
Viszont maga a prombléma érdekes. Sosem próbáltam VPN-t csinálni se hamachi-val, se máshogy, ezért csak tippem van, hogy ez hogy működhet. Elvileg neked is meg a haverodnak is kell lennie egy virtuális helyi ip tartományba eső ip címének, jobb esetben egy alhálózatban levőnek. (pl. te vagy a 192.168.1.1, a spanod pedig 192.168.1.2, netmask:255.255.255.0) innentől ez már egy virtuális magánhálózat, a két gépnek így látniuk kéne egymást. A játékban pedig Te indítasz egy új multi játékot, a haver pedig a Joinra kattint, kiválasztja a Helyi hálózat lehetőségét, és bepötyögi a hostnévhez a te ip-címedet. Amúgy meg nemtom -
#5530 jujipéééééééé!!!! Azonnal gyere CTRA-ra! South City Classic van ;) -
mejik #5529 Sziasztok!
Hamachi-val kapcsolatban kellene segítség!
Kaptam egy IP-t a progitól ( pl: 3.4.5.6 ) és ezután létrehoztam egy új hálózatot ( pl: első hálózat ), és ehhez az új hálózathoz adtam egy jelszót is (pl: jelszó). /a példák csak kitalált dolgok/
A kérdésem az lenne, hogy hogy tud egy ismerősöm ehhez a hálózathoz csatlakozni úgy hogy tudjunk játszani is ezen keresztül?
Ha lehetne, akkor írd már le, hogy neki vagy nekem mit kell beírni vagy a játékba vagy a hamachiba, hogy működjön.
Köszönöm! Mejik -
#5528 Engem TC-ről bannoltak és semmi ok nélkül! És olya ír vissza nekem a csávó h 1 hét felfüggesztettet kaptam hát lol azt sme tudom mért a másik meg az h 30 nap ban-t kaptam... Úgy h ha mentem a serveren 400 KM-et sokat mondtam ... és nem nagyon érdekel csak dühít h bizonyítékuk nincs arra hogy vétkeztem nekem sincs arra hogy nem csak annyi h nem is voltam a asreveren amikor bannoltak! ... valaki tudna tenni az érdekemben valamit? én már lassan feladom! user nevem: nevano01 thx nah csá! -
#5527 eltörölték a banomat CTRA-n....jupiiiiiii !!! :):):):):)
pontok elvesztek, de legalább versenyezhetek !!
belátták, hogy túl szigorú volt a rendszer. -
#5526 Én szivesen lennék házigazda de nekem 2 hete sem jött válasz ez ügyben :( -
#5525 Nem akarok házigazda lenni :P