16062
  • hezi
    Az elég karcsú
  • zoolee

Nekem még egy régi 2 gigás cerka leptop,256 rammal integrált intel videokarival amiben 2 feldolgozó egység és 1 texező egység volt, simán bírta a 15-25 fps-t.
  • Máté12
    mert a videókártyám már nem bírja mert integrált
  • zoolee
    X es szerver már nincs is szerintem..:C
    Minek neked amúgy az?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az y -hoz is van crack
  • Máté12
    az a abaj hogy az y-t lehet letölteni.Én pedig az x-et akarnám.Nenics meg valakinek a netes x-e?
  • Máté12
    Nem de letöltöm hátha akkor menni fog
  • zoolee
    Nem az, csak ha nincs kessem, mert nem dolgozom, mert sulibajárok, akkor nem toom a bőröm alóll kivakarni a zsé-t...
    És nincs LFS...

Na mind1...Addíg eltöltöm az időt pályák készítésével...
    Már egész jól megy...Van egy f@szályos drift pályám:)
  • Misi az ezredes
    Zoolee nyugi csak már tapasztalat miatt írtam oda sajnálom ha megbántottalak vele
  • zoolee
    Eredeti? A www.lfs.net ről?
    Ha nem akkor az a baj.
  • zoolee
    CSak mondtam....
    Nyám vagyok emós ..
    Jó, majd gyűjtök.
  • Máté12
    de nem kapcsolódik a főszerverhez
  • Máté12
    akko ott
  • dashed_
    nem nemott.
  • passatgt
    nem, a füled mögött a kispolcon
  • Máté12
    a játékba?
  • R0zs0máK
    Multiplayer gomb alatt nézelődj...
  • Máté12
    Név ?
    Jelszó?
    Tudsz valamit?
  • Misi az ezredes
    demoban min 100 db server van! s2-ben meg úgy 450 db
  • Máté12
    Interneten keresztül
  • Máté12
    nincs most működő szerver demóban? vagy teljesben?
  • Misi az ezredes
    Bocs hogy ilyet mondok de a magán életed nem érdekel senit! Szerintem senki sem a kisujjából vette az S2-őt! Mindenki gyüjtött rá! Olvass vissza 3-4 hónapot és nézd meg h hisztizett-e valaki h nem tud s2-ben gamelni! nem hiszem...

Szal szerintem apránként gyüjcsél rá! én is azt tettem! és lázsd most van s2-őm mint itt a topickban majd mindenkinek! Nah ennyi lett volna!

De ha emo-s vagy akkor ezt nem mondtam még a végén miattam mész a sarokba és sírod ki a festett szemeid és vágod fel az ereid Gilett pengét szopogatva!

Üdv! (az egyetlen leutánozhatatlan) Nevano

Tomstelnek: Bannoltak a TC-ről minden ok nélkül és nem akarják feloldani -.-" a vicc benne h az nap nem is játszottam! szal xD de majd április 14.-étől újra ott leszek mint irritáló szabálysértő egyén! ^^
  • zoolee
    De akkor nem tudok kivel versenyezni, és mivel most új telóra gyűjtök ami nem lesz olcsó, és minden cumómnak a felét kell fizetnem, így nem tudok ilyenekre költeni, és csak így took F1 verklivel menni.
  • Tomsteel
    nagyon köszi...remek cucc
  • hezi
    Ne tegyél be AI-kat. Ők nem foglalkoznak, hogy ki van körülöttük, próbálnak mindig az ideális ívükön menni. Ha ezt keresztezed, neked mennek
  • zoolee
    Bakker, deutállom ezt..
    Sokkal jobban megyek mint a pro AI-k, default setuppal, de akárhányszor meg akarom őket előzni kilöknek a francba....
    Mi a rákot lehet ezellen tenni?
  • hezi
    Akit érdekel: továbbfejlesztettem a DigiSpeedo nevű programot, a digitális km-órán kívül egy digit. rpm-mutatót, sebességi fokozat mutatót, és egy üzemanyag-mennyiség mutatót is ki lehet rakni az LFS képernyőjére.

Letöltés: http://whiterat.extra.hu/
  • Nahar
    Közben sikerült. Tegnap egész este ezzel próbálkoztam eredmény nélkül, ma pedig azonnal ment. Lehet, hogy egy rebootra volt szükség :)
    Azért köszi a segítséget és a tippet!
  • hezi
    A 63392, 29339 TCP és UDP portokat kell forwardolni a routeren.
    http://portforward.com/routers.htm
    Ez az oldal segít elmagyarázni, hogy kell. Először válaszd ki a router típusát, utána pedig a játékot és szívleld meg az ott leírtakat. Ja és természetesen ZA-on is ki kell nyitni a portokat :)
  • kifli
    Elméletileg látniuk kell!! Ha nem akkor pedig portot kell nyitni a routeren meg a tűzfalon.
  • Nahar
    Sziasztok!
    Most keveredtem ide a topicba, tehát új vagyok, s mindjárt egy kérdéssel kezdenék. Router mögül hogyan lehet új játékot (internet) indítani, hogy azt mások is lássák?
    Air Live routerem és ZA tűzfalam van.
  • Roger6
    Nem warez, lehet hogy csak bombakeresőzni akarnak... :-))

De egyébként így működik. Hamachi kioszt nekted egy-egy hamis IP címet (semmilyen netmaszk nem kell), a lényeg, hogy egy szobában legyetek a Hamachiban. Utána jobb katt azon, akivel játszani akarsz -> cím másolása. Elindítot a játékot, ott meg lan játékot keresel, ahova a kimásolt IP címet beilleszted. Tuti működni fog!
  • hezi
    Nem értem, mi van velem mostanában :) XFG @ South City Classic: 0:57.65
  • R0zs0máK
    menj a hamachi topikba
  • hezi
    Kéréseddel eléggé warezszagú területre léptél, ami itt ugyebár tilos!
    Viszont maga a prombléma érdekes. Sosem próbáltam VPN-t csinálni se hamachi-val, se máshogy, ezért csak tippem van, hogy ez hogy működhet. Elvileg neked is meg a haverodnak is kell lennie egy virtuális helyi ip tartományba eső ip címének, jobb esetben egy alhálózatban levőnek. (pl. te vagy a 192.168.1.1, a spanod pedig 192.168.1.2, netmask:255.255.255.0) innentől ez már egy virtuális magánhálózat, a két gépnek így látniuk kéne egymást. A játékban pedig Te indítasz egy új multi játékot, a haver pedig a Joinra kattint, kiválasztja a Helyi hálózat lehetőségét, és bepötyögi a hostnévhez a te ip-címedet. Amúgy meg nemtom
  • hezi
    jujipéééééééé!!!! Azonnal gyere CTRA-ra! South City Classic van ;)
  • mejik
    Sziasztok!

Hamachi-val kapcsolatban kellene segítség!

Kaptam egy IP-t a progitól ( pl: 3.4.5.6 ) és ezután létrehoztam egy új hálózatot ( pl: első hálózat ), és ehhez az új hálózathoz adtam egy jelszót is (pl: jelszó). /a példák csak kitalált dolgok/

A kérdésem az lenne, hogy hogy tud egy ismerősöm ehhez a hálózathoz csatlakozni úgy hogy tudjunk játszani is ezen keresztül?

Ha lehetne, akkor írd már le, hogy neki vagy nekem mit kell beírni vagy a játékba vagy a hamachiba, hogy működjön.

Köszönöm! Mejik
  • Misi az ezredes
    Engem TC-ről bannoltak és semmi ok nélkül! És olya ír vissza nekem a csávó h 1 hét felfüggesztettet kaptam hát lol azt sme tudom mért a másik meg az h 30 nap ban-t kaptam... Úgy h ha mentem a serveren 400 KM-et sokat mondtam ... és nem nagyon érdekel csak dühít h bizonyítékuk nincs arra hogy vétkeztem nekem sincs arra hogy nem csak annyi h nem is voltam a asreveren amikor bannoltak! ... valaki tudna tenni az érdekemben valamit? én már lassan feladom! user nevem: nevano01 thx nah csá!
  • Tomsteel
    eltörölték a banomat CTRA-n....jupiiiiiii !!! :):):):):)

pontok elvesztek, de legalább versenyezhetek !!

belátták, hogy túl szigorú volt a rendszer.
  • Misi az ezredes
    Én szivesen lennék házigazda de nekem 2 hete sem jött válasz ez ügyben :(
  • R0zs0máK
    Nem akarok házigazda lenni :P