16062
  • Roger6
    Na! Akkor ezt el kell intézni minél előbb! Versenyt írunk ki a házigazda személyére. Helyszín: Blackwood. Fegyver típusa: XFG. Időpont:???
  • Tomsteel
    én voltam házigazda egyik másik topikban, és annyit tudtál csinálni ahogy mondtad, hogy bannercsere, meg törölhetted a kommenteket...ez bőven elég lenne itt is !
  • Kaszi46
    Ez a házigazdiság már előjött jópárszor, sajnos eredménytelenül. Többször írtam a megfelelő helyre mailt, de semmi reakció, pedig itt is el lett fogadva a gazdi személye. Csak a banner és a linkek berakását tudtam elérni. Más is próbálkozott már rajtam kívül, neki sem válaszoltak.

Azért meg lehet próbálni megint, hátha most sikeres lesz az akció.
  • Tomsteel
    házigazda jó ötlet
  • Misi az ezredes
    Ja
  • Solt
    Tény, hogy nehéz, de, ha sokan reagálunk rá, akkor csak azért is csinálni fogják! :) Lassan kéne egy házigazda...
  • ChuckyHUN
    ezen nem lehet átsiklani D:D:D:D
  • Solt
    Egy ellenszerük van, egyszerűen észre sem kell venni őket...
  • Tomsteel

tényleg egyre gyakrabban jönnek ilyen marhák, lassan kezdjük átvenni ezt a stílust...amúgy nem tudjátok, hogy melyik gombbal kell nitrózni ?
  • hezi
    "cs vannak felniemim az lfs hez hova kell öket rakni mond el pls meg a hogy kell nitrózni?PLS MOND ELL THX!" ez a mondat még Héeder mondatain is túl tesz

Nézd meg a nevét jobban: gulya700. Nem tud vele szóba állni senki, amennyiben a számok unix jogokat jelölnek :D
  • Tomsteel
    ilyen fazont

veled egyáltalán szóba áll még valaki?
  • ChuckyHUN
    Köszi, hogy megerősítetted ezt a gondolatom!
    Én is így gondoltam!
    lol
  • Máté94
  • Prézli
    Máté94 csak meg akart téged téveszteni, nem titok hogy van nitró a játékban
    Az i betűvel lehet bekapcsolni, de előfordul, hogy nem megy, ilyenkor alt+f4 gomkombinációt kell alkalmazni. A felniket meg format:C paranccsal kell felrakni.
  • hezi
    VÁÁÁÁÁÁÁÁ!! FE Club rev 0:50.79 (WR-diff +0:00.470)
  • bardocz
    jézusom,ez nem NFS hogy nitrózzál :D
  • Máté94
    Nincs nitro a játékba!Nem tudom hogy kell felnit rakni bele.
  • gulya700
    cs vannak felniemim az lfs hez hova kell öket rakni mond el pls meg a hogy kell nitrózni?PLS MOND ELL THX!
  • Tomsteel
  • hezi
    Nyugi! Már csak 27 nap, és te is újra a ringbe szálhatsz!!!
  • Ombika
    Durva a video,tok jo a fizikaja a busznak! :) Szerintem abba is belepiszkalt!
  • passatgt
    31:28=30:28
  • passatgt
    én meg xfg-vel blackwoodon mentem 1:34:11-et, részidők: 31:28, 1:07:56

szóval a 3. szektor kicsit ott volt:)
  • Tomsteel
    ne forgasd bennem a kéééééést !!
  • Máté12
    Vagy modolni hogy lehet?
  • Máté12
    Igen arra én is rájöttem hogy a XF torzítása mert látszik az elején és a hátulján. De ilyen progit nem tudtok?
  • hezi
    Hát ezt el kell mondanom: az előbb, CTRA Race 1-en, Town course-on XFG-vel mentem egy 1:41.37-es kört
  • passatgt
    legelső lfs még moddolható volt:)
  • Tomsteel
    ez, ha jobban megnézed az XF-nek egy eltorzított változata...és az is látszik, hogy AI-k ellen játszik, szóval valahogy megbabrálta az XF modelljét, de neten nem tudja tolni, mert eltér az autó geometriája a szerveren lévőhöz képest...

ergo szingli móka... volt régebben egy Mclaren F1 is, az baromi jól sikerült, de nem tudtam letölteni sehonnan.
  • Máté12
    Hi! Ezt a linket nézzétek meg!

http://www.youtube.com/watch?v=Dv3Xhj2pCDA&NR=1

Milyen progival és honnan lehet letölteni azt a programot amit ezzel csináltak?

Előre is köszi
  • Tomsteel
    a már telepített patch elhelyez egy txt fájlt az LFS könyvtárba...abban részletesen le van írva, hogy miket javított/változtatott a patch.
  • kifli
    jujj de nincs ennek értelme :S szal azt akartam megkérdezni hogy lehete valahol magyar oldalon az újításokrol olvasni? Mert én eddig nem nagyon találtam ilyen helyet :(
  • kifli
    De ez csak 17-óra után van előtte a flopi csinálja...
    Hol lehet arról olvasni magyarul(!), hogy mik kerülnek/mik fejlődnek a patchekel vagy minek nevezzem
  • Tomsteel
    biztos vagyok benne, hogy a dvd meghajtó csinálja....mikor nagyobb igénybevételnek van kitéve, lehet is hallani, hogy felpörög...például nagyobb kanyarokban
  • pointer4
    És a szélnek az árnyékát mi számolja ? :D A proci vagy a VGA ? :D :P
  • Tomsteel
    aha...én is ezért járok ide :):):)
    őt még sose láttam mondjuk :P
  • hezi

Mostanában rohadt jó a fórum :D Minden héten jön valami barom, aki nekiáll erősködni. Legalább van min (kin) röhögni
  • Tomsteel
    köszi tesó...szegény eltévedt :P
  • hezi
    Hátte ki vagy.
    Esetleg menj fel egy hostra tomsteel barátunkkal, és majd megtudod, kinek mennyi köze van az lfs-hez.
  • Tomsteel
    ajánlom figyelmedbe az általános iskola alsó tagozatát, ahol megtanulhatsz olvasni...pusszantalak !