16062
  • Tomsteel
    én nem használtam még g25-t, de már az én formula force-omon is külön van a gáz és a fék...

a régi genius speedwheel 2-n még együtt volt
  • hezi
    G25-nek hány tengelye van? 3? X: kormány, Y: gáz-fék, Z: kuplung? ez esetben ugye gáz/fék egy tengelyen van. Vagy ha autokuplung van, akkor lehet őket külön tengelyre rakni?
    Bocs ha egyértelmű dolgokat írok le, vagy hülyeséget, de már nemtok mit kitalálni.
  • hezi
    Próbáld meg, hogy lenyomod az "i" betűt. Ugynais ha 1-2 percig nem moccan az autó, akkor lekapcsol a motor. Az i-vel lehet beindítani. Próbáld ki billentyűzetes vagy egeres irányítást is, hogy úgy megy-e.
    Amúgy ezt nem akarom elhinni! Meglett a DFP-m (előtte sose volt kormányom), és semmit nem kellett pöcsölnöm, LFS felismerte, beállította a létező összes gombot és pedált, és ment minden (pedig designed for Playstation2). Akkó nehogymá G25 szarakodjon. Melyik LFS verzió ez? Y?
  • Tomsteel
    Beállítások/Irányítás

ugye átállítod, felül "kormány / joy"-ra

középső menüsorban "Tengelyek / FF"
    nyomd be a gázpedált és figyeld jobb oldalon, hogy melyik sáv mozdul..nekem például gázra a "Csúszka 0" mozdul, után klick a tengelyeknél a "Gáz"-ra és utána katt a "Csúszka 0"-ra.
    Így hozzárendelted a gázpedálhoz a megfelelő tengelyt.
    Féknél/kuplungnál ugyanez, csak ugye ott másik csúszkát kell hozzárendelnünk.
  • R0zs0máK
    Én is sokat szoptam vele...feltelepítettem a drivert...és működött...:D:D:D
  • audi93
    akármit csinálok nem jó .... már a játékban az irányitás beállitásánál kormánygombok--> Gyorsitás és hiába nyomom a pedálokat nem érzékeli...pedig a jobb alsó sarokban mikor nyomom kiirja menyire van benyomva....nem értem én már..
  • audi93
    kösz mindenkinek!Próbálkozok egyenlőre még ...
    csak az a baj ohgy egy idő után már...idegesitő
  • hezi
  • hezi
    Vagy lfs-ben az Irányítás menüben: Gáz/fék tengelyek = Külön
  • Prézli
    Ezzel énis sokat szenvedtem. Próbáld őket külön szeparálni, majd ha kell akkor ellentétes irányúvá tenni, de erre nincs útmutató, ezt ki kell tapasztalni.
  • bardocz
    ez nagyon természetgyógyászos volt:D
    -doktor úr,fáj a nyakam
    -[jedimozdulat]tornáztassa
    -dehát tornáztatom
    -[jedimozdulat]akkor ne tornáztassa
    :DD csak ez meg is történt:D
  • hezi
    Logitech profilerben vedd ki a pipát a Report combined pedals elől, vagy tedd be. hátha...
  • audi93
    Helo mindeninek!
    Valaki tunda nekeme segiteni abban hogy hogyan tudom beállitani a kormányt az LFS-hez??(logitech g25)A kormányt meg ijeneket sikerült beállitani de a pedálokat nem birom..
    Minden játéknál megy csak itt nem tudom beállitani...
  • Misi az ezredes
    S3-ról tényleg nincs semmi hír vagy csak én nem találok semmi s3-ra utalo dolgot a forumon?
  • Prézli
    "olyan szervert kell kiválasztanom amin simán megy és nem akadozik."

Másnéven nem laggol. Ezt a ping-nél látod, amelyiknek kisebb a pingje az (jó eséllyel közelebbi host-ról működik) általában nem laggol, de ez a fentlévők számától és összetételétől függ. (értsd: ha mindenki torrentezik meg letölt közben, akkor eléggé laggol)
  • Máté12
    Na most jó csatlakoztam. olyan szervert kell kiválasztanom amin simán megy és nem akadozik.
  • bardocz
    najó,ebben van valami :D
  • R0zs0máK
    Különben nem mehetne csak úgy be játszani a szerveren :D:D
  • bardocz
    honnan veszed hogy kis cég?
  • R0zs0máK
    NYILVÁN egy több 10millió Ft-os szervergépe van egy kis magyar cégnek...:D:D:D
  • hezi
    Ja és nekem 72 fps-t mutat az lfs, mivel LCD kijelzőm van, az meg ússe tud többet megjeleníteni :D. Ezért tök fölöslegesen számolna a processzor, le van véve az fps-limiter 75-re, meg bekapcsolva a függőleges képszinkron, hogy ne csússzanak el a képkockák, a többi meg le van szarva.
  • hezi
    Mint ahogy arról sincs fogalmunk, hogy lfs-nek szinte tökmindegy, hogy hány mega ramos vason fut, 512 MB már bővel elég neki, és hogy hiába 36 processzoros, az LFS nem fogja kihasználni ezt az architektúrát, mert nincs rá felkészítve a kódja, és a 36ból is csak egy processzor fog számolni. Továbbmegyek: maga a windóz se áll a helyzet magaslatán, 4 magos processzort se tud normálisan kezelni, és ugye ez alatt fut az lfs is (ok, linux alatt is futtaható wine vagy cedega által).
    Még egy ki OFF: rohadtul nem tartozik ide, de úgy emlékszem, hogy magyarországi meteorológiai előrejelzést egy 128 processzoros gép számítja ki, amin Novell Suse linux 10 fut, és asszem naponta 4 előrejelzést képes kiszámítani.
  • Ombika
    1. Ku...a nem ide tartoznak ezek a szar off temak szerintem........
    2. Tobbsegunk le...ja,h 700 Fps vagy 300,mert 150 is tokeletes mar! :))
  • bardocz
    fingjuk sincs róla mi van egy szervergépben,igaz én sem láttam ilyet,de én legalább 60giga ramra,és 4 proceszoros gépekre godoltam,de akkor ezek az alsókategória
  • zoolee
    De bele lehet tenni.

Amúgy, láttatok már 36 processzoros! nem magos !!Itanium2 -es szervert 512 GIGA rammal?
  • bardocz
    csak egy szervergépben(normális) az ami neked van lófasz,és szervernek kurva kevés,szerverproceszrok kicsit többet számolnak meg nem 2 giga ram van bennük
  • hezi
    Hát ezt télleg elég nehéz elhinni, de majd mentsél screenshotot, meg rögzíts róla videót, és tán elhisszük. Meg mellékeld kérlek, ama szervergép hardver paramétereit, ip-címét, root jelszót, stb. :D
  • passatgt
    szerverbe nincs normális videókártya, minek kéne bele?

legtöbbön még grafikus felület sincs, nem hogy dzsífórsz

max ha belerakod, de ha veszel több milliós szervert, alapból nem lesz benne videókártya
  • Roger6
    "4 magos szaron" - (hát ja, elég szar lehet...)
  • R0zs0máK
    nekem a 4 magos szaron 8800-al meg 2 giga rammal nem csinál 300-nál többet...nem hiszem, hogy egy random cégnél olyan ultrabrutál szerver lenne...:D
  • zoolee
    Dehogynincs...
    Simán...
    Azthiszem már van amelyik a CF et is támogatja.
  • passatgt
    szervergépbe nincs is videókártya
  • Misi az ezredes
    Csak mondom h Servergép ^^ sztem így érthető és kevés a 700 FPS
  • Misi az ezredes
    2 hét mulva mek be apám munkahelyére! Ha eszembe jut küldök képet! SZIVESEN!
  • R0zs0máK
    a faszom a 700FPS...kamu :P

nekem is max 270-300 szokott lenni
  • zoolee
    Visszamennyél!
    nekem csak 180-230 szokott lenni a gagyi VGA miatt:(
    persze fullon 1680*1050 ben.
  • Misi az ezredes
    Néha egy korszerű gépről tudok LFS-ezni ott akad a 700 FPS! + a 100mb/s-es net ^^
  • zoolee
    Pörkölésnél lement 4 re: DD
  • hezi
    Annyira mégse :D November-decemberben még én is az integrált nVidia 6150SE-mmel nyúztam az lfs-t, X-ben szinte minden pályán megvolt a 60 fps (max. South City-n 1-2 fps-sel kevesebb). Viszont az X30-as peccs-ek tesztelésekor észleltem, hogy Blackwoodon és south Cityben jelentősen csökkent az fps, kb 30-35 fps-re. És ezt a visszaesést gondolom a régebbi, kisebb teljesítményű integrált vga-k is megérzik, legalább ennyire :D
  • R0zs0máK
    Ugyanolyan a grafikája az X-nek és az Y nak is :D:D:D