16062
  • bardocz
    én még nem találtam olyan setupot,amivel kibírnék 20 kört:D még régebben x patchban végigdrifteltem 20 kört,de az volt a max:D sauberen el tudom kotatnia gumit 3 kör alatt is XD
  • ChuckyHUN
    JAaaa, hogy az infernorol beszéltek!!!
    Nekem onnan az első van meg, kicsi alakitással ,h nekem is jio legyen.
    + van az amelyikkel valami bajnokit nyertek, kb 1 órát bír ki, 20-25 körös versenyeken szoktam azt használni
  • ChuckyHUN
    Linket tudnátok adni?
  • Naxos
    setupfieldeset. 1:13:45 a PB-m
  • Prézli
    Ott a setupfieldes setup ami nekem csúszós de ezt stabilizátorral egész tetszetőset lehet belőle kihozni. Most néztem de sajna már megszűnt a link tuco1 (jövőbeli magyar LFS demo bajnok) setupjához ami viszont nagyot ütött, mind féktávban mind úttartásban. (bár a vele futott versenyhez nem fűződnek jó emlékeim de ez nem a setup miatt volt :D )
  • ChuckyHUN
    FBM Blackwood GP re ti milyen setet használtok????
  • bardocz
    köszi!:) majd ha megtalálom neten leszedem:)
  • bardocz
    1:11.57 fxr-el blackwood gp-n jó idő?race s-el mentem,7. körnél már bal első gumi teljesen szét is kopott:)
    egy kérdés még:a hangokat ogyan tudom változtatni?turbónak akarok valami faszányos hangot amikor elveszem a gázt
  • R0zs0máK
    kilépsz, és elfelejti :)
  • R0zs0máK
    igen
  • bardocz
    ha lfs tweak-et használok,akkor utána mindent visza tudok állítani az eredetire?akarok csinálni egy brutál turbós xrt-t,amit alig lehet irányítani olyan erős
  • hezi
    Igen. Még 35 X-es demo host van, zöme drift szerver :D
  • mckexi
    Hello!
    Az LFS S2 X-en lehet még neten játszani?
    Mert nekem azt írja nem talál mester szervert:/

A választ előre is köszönöm
  • R0zs0máK
    De kemény, elsőre azt hittem, hogy két XFG, csak az egyiknek más a felnije :D
  • Tomsteel

honnan lehet letölteni?
  • bardocz
    hívjuk RÍL-nek,az senkit nem téveszt meg:))
  • R0zs0máK
    IRL = In Real Life :)))
  • bardocz
    "IRL az eső"
    Irl nem indy car,ami ovál,és ráadásul esőben le is fújják?
  • mejik
    A probléma megoldódott! A NOD Smart Secutity blokkolta az egészet. Ha kikapcsoltuk a tűzfalat akkor, kapásból elindult. :-)
  • R0zs0máK
    Az LFS tapadás fizikája körülbelül olyan, mint IRL az eső...
  • R0zs0máK
    Most is bármit keresztbe lehet csapni :D
  • ChuckyHUN
    Eső??? Az Rohadt jó lenne:D
    Bármit kerezstbe lehetne csapni S kanyarba jobbrabalra:D
  • passatgt
    egyébként eső kéne, semmi más
  • passatgt
    zs
  • Prézli
    Tényleg emberek, mikor úgy egy éve elkezdtem LFS-ezni ha jól emlékszem még nem volt X (vagy már volt, nemtudom) most pedig itt az Y és az angol ABC alapján hamarosan jön az utolsó betű. Mi lesz Z verzió után?
    Meg miután kivették az XRT-t a demo-bol sok ember vett S2-t, másik viszont maradt X verzióban, és futnak a szerverek, nagyszerű a hangulat a magyar szerverek szinte mindig televannak. Bízom benne, hogy lesz valami nagyobb újítás (igaz még autók felét ki se próbáltam, versenyszerverekre nem jártam) ami újra nagyot üt és színt visz az LFS világába.
  • mejik
    kicsik = kocsik :-) Sorry, elírtam
  • mejik
    Ez egy sima V verziós játék. Igaz van hozzá crack, de az a mulitplayer-re nem hat ki. /igaz, hogy emiatt az egyjátékosban a demo kiscsik és pályák közül kell "aktvnak" lennie/

És szervert pedig csak DEMO-ként szertnék létrehozni.
  • Máté12
    Ez a V patch?
  • mejik
    Router-em nincs. Tűzfalam van csak (a NOD-os Smart Security)
    Legutoljára vagy egy fél éve csináltam szervert, de akkor ment és a játékok listájában is megjelent. Most pedig nem hogy nem jelenik meg a listában, de még a belépés adott játékba sem megy.

Itt egy kép, hogy hogy is csináltam:
    Így állítottam be

Ebbe akkor mi a hiba?
  • Máté12
    Mert széjelebb húzkálta meg ilyenek
  • Máté12
    Egy minimális modoloást lehet csinálni benne. Azt tudom mert ez is csak egy minimális modolás.
  • Misi az ezredes
    Feltételezem ROUTER-ed van! Azt hiszem létre kell hozni egy portot rajta és akkor nem tiltja le a ROUTER a jeleket más elöl! Sajnos többet nem tudok ! Nekem is van ROUTER-em de nem csinálok servert nem akarom elálítani jól megy így is minden! De ip alapján fel lehet kapcsolódni rá ha más nem a host nevét megírod ide vagy ahova jól esik és haverjaid felmennek!
  • Roger6
    Hát szerintem: IP cím alapján kell csatlakozni hozzád, nem lesz benn a játékok listájában. Szerintem. Van egy ilyen lehetőség, hogy nem szervert keresel, hanem IP cím alapján csatlakozol, vagy csatlakozás megadott játékhoz, vagy mittomén (valami ilyen). Szerintem. Szerintem.Szerintem. (Azért írtam ennyiszer, mert nem próbáltam soha, nem tudom, hogy működik, csak szerintem...) :-)
  • mejik
    Szia!

Az Y-ban létrehozam egy szervert /egy demosat/, és a játékok listájában nem látszik. Miért?
    Vagy esetleg le tudnád írni, hogy az Y-ban hogy kell szervert létrehozni? Max 2 ember csatlakozna hozzám.

Köszi! Mejik
  • Prézli
    Nincsenek, nem léteznek, az LFS ilyen téren már nem moddolható.
    (Különben sem hiszem, hogy annyira künyű lenne csak összedobni egy autót)
  • Máté12
    Sziasztok! nem tudnátok modoló programokat. Nem kell nagy mert csak azt szeretném megcsinálni amin a videón láttatok.

Kösz előre is a segítséget
  • Rolesz
    Gáz féket tudtottam az összes Logitechnél lehet különre meg egyre is tenni (Momonál is lehet,G25 nél is),az lfs a kormányt x nek nevezi el a kuplung az y a gáz a "csúszka0" a fék a "csúszka1".
  • Máté12
    Rendben.Kösz a segítséget, majd oda figyelek mindig,mert felirogattam amik nem akadoznak.
  • hezi
    Rühellem a Rallycrosst, főleg xrg-t alig lehet megtartani, de amúgyis béna vagyok. Meg néhány körben a célegyenesben a bal oldali palánknak csapódtam, mert egérrel irányítok, és amikor az F12-t cseszegettem, akkor ugyebár el kellett engednem az egeret, aztán csak jött a fal
  • Roger6
    Most látom, hogy a 16-i futamon csak a tizenakárhányadik lettél. A rallycross nekem sem a kedvencem... Vagy egyéb gond adódott?