16062
  • pointer4
    Jajj csak poénkodnak, ne szívd mellre
    Nem is viselkedik az auto valóságosan CoweK.
    Nem tudok bele dieselt tankolni és utánna nézni hogy nem indul
  • Cowek
    Én kérek elnézést egy ilyen táblával
  • bardocz
    én értem:D
  • Roger6
    Én értettem az iróniát... Csak magamban röhögök!
  • hezi
    Látom, tomsteel-en kívül senki nem érti, mit írtam, talán olvassátok át alaposabban, és az előzményeit is
  • Cowek
    Micsoda igények... azt a tényt hogy igazi autóként viselkednek a járművek inkább hanyaglojuk mi??
    Csatlakozom a táblásokhoz :-)
  • R0zs0máK
    Egyiket sem ismerem
  • csm
    ismered? több bmw-s "madarat" is láttam hunakamo-s matricával...
  • bardocz
  • R0zs0máK
    valami BMW-s madár...
  • csm
    off: a hunakamo-nál a való életben ki driftel kék-narancssárga e30-al?
  • Misi az ezredes
    Én személy szerint leszarom h lejön-e a gumi a kerékről vagy nem! nem rontja a játékélményt mivel úgy sem látom mert belső nézetben nem tudom ki látja a hátsó kerekét...
  • hezi
    Engem se izgat , lfs-ben ez a fícsör már 2 éve benne van, meg amúgy foglalkozom konzolos szarokkal :D
  • Ombika
    En azt se banom,ha felnire nyalodik gumi xboxon! :P :D
  • hezi
    Állítólag még az X360-as Forza motorsport 2-ben is deformálódik a gumi kanyarodáskor, de én személyesen nem láttam, csak hallottam róla legendákat :D
  • Prézli
    És láttunk már másik olyan játékot ahol deformálódik a gumi? Más játékokban ha kidurran a kerék akkor simán belesüllyed az aszfaltba a gumi (GTLegends, rFactor)
    Másrészről GTA-ban tényleg nem foszlik le a kerékről a gumi...de a Driv3rben igen
  • Tomsteel
    akkor ezért nem tudok aludni már lassan 3 hónapja...
  • hezi
    Sőt, még a Crysis-ben is leszakad a felniről a gumi, pedig annak aztán nem sok köze van az autózáshoz (viszont gta:sa-ban nem emlékszek ilyenre).
    De most, hogy jobban belegondolok, végre felnyitott szemekkel járok a világban! Eddig nem tudtam, mi nem stimmel, de most már megvan: nem szakad le a BF1 felnijéről a gumi! Basszus, mekkora szar ez a játék!! Hogy adhattam ki ennyi lóvét ezért?!?! Bezzeg ravaszabb kollegáink jó alaposan letesztelik, mielőtt kiszórnák az ablakon a drága és értékes magyar forintjaikat. Milyen jó, hogy van lehetőség a lockolt tartalmak kipróbálására is, nemigaz?
  • pointer4
    Mondjuk igen........
    Első nagy különbség, hogy az LFS ben nincs GOURANGA!!!! :D
    A többi egészen elenyésző.
  • Roger6
    Miér? A GTA-ban ugyanilyen valósághû az autók irányítása...
  • Solt
    A colin4-et, meg a gta-t az LFS-hez hasonlítani elég perverz dolog!
  • R0zs0máK
    Erről beszéltem énis, nyuszómuszó :D:D
  • bardocz
    amikor kijön az s3 akkor lesz a játék béta,így s1-ben és s2-ben is benne lesz a törés,de ugyanúgy kell s3-hoz s1 s2,mint s2-höz s1
  • R0zs0máK
    Ezt most akkor fordítsd le magyarra és fuss neki mégegyszer :D:D:D
  • Tomsteel
    szerintem ezt az S3-at nem úgy kell érteni mint egy új részt, hanem mint az S1 illetve S2 esetében, hogy ha S1-et veszem meg attól maga a játék motorja ugyanaz, csak kevesebb az autó és a pálya.

tehát a fejlesztések inkább a játék béta változatába lépéshez köthetők.
  • R0zs0máK
    Nem lehet csak az S2-t, ahhoz is meg kell venni az S1-et...
  • bardocz
    ha ilyen újítás jön,akkor az úgyis benne lenne s1-s2-ben nem?de amúgy nem lehet csak s2-t megvenni?mind1,akkor várok majd a crack-re XD
  • R0zs0máK
    Bullshit, S2 is még alpha verzióban van...
  • R0zs0máK
    Igen, csak ahhoz, hogy megvedd az S3-at, majd szépen meg kell venned az S1-et és az S2-t is...nem értem miért vársz addig...:D:D:D
  • Misi az ezredes
    Állítólag már nyár végén jöhet a béta!
  • Misi az ezredes
    jah meg h néha nincs sérülés!
  • bardocz
    lehet azt már érdemes lenne megveni:)
    most elég vicces,hogy ha bmw-vel pont az orrával találom el a falat viszapattanok róla...
  • R0zs0máK
    Ja, majd pár év múlva, ha megjön az S3....:D:D:D
  • Misi az ezredes
    amikor megjön az S3 olyan fejlesztések jönnek majd elvileg pl.: TÖRÉS (nem eldeformálódik a kocsi hane törik , szóval akinek így s alig megy a game az vegyen egy jöbbat mert tuti h első 2-3 hétban a crash-t fogom tesztelni ^^ valaki jön a Team Orange serverre?
  • bardocz
    az jó lenne:) ha úgy jönne le gumi mint F1-ben :)
  • Attila8805
    De sajnos a LFS nem ilyen.
    Majd a köv verzában talán.
  • bardocz
    hátőőő,már collin4-ben is benne volt,hogy leszakad a gumi a felniről,emelett minden egyes F1-es defekt eddig fajul az életben,sőt,még gta sa-ban is lejön a gumi a felniről
  • dashed_
    majd ha olyan erossen tekered a kormanyodat ,hogy a jatekban kiszakitja a csavoka a kormanykereket.:)
    szntem nincs ien benne ,hogy leszakad a gumi.Lattal te ilyet egyaltalan vhol?:)
  • bardocz
    valahogy meg lehet hekkelni a játékot úg,hogy az AI tudjon minden kicsival menni rallycrosson?sauberel jókat lehet csapatni:D

jah és menyit kel szenvedtnem ahhoz,hogy a gumi leszakadjon a felniről?defekt az megy,de egyszerüen nem tudom leszedni a felniről a gumit
  • ChuckyHUN
    Én demózok :)
    Annyira nem fontos, hogy fizessek érte. Épp most mentem Clean Racers D2-n 19-es idő kell a bejutáshoz, 2. lettem a versenyen!
    Most D1 re gyúrok, oda már 16 alatt van a beugró... A versenysetemmel nagyon durva köröket megyek azta...