Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én HDAT-os vagyok ezért náha a Hdat drift beta-ra járok de legtöbbször S2-ben vagyok.Azért oda járok mert ott van admin jogom.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Amikor én felmegyek..XD
Am, már télleg sok a csicska köcsög..:S
Am, már télleg sok a csicska köcsög..:S
a hungarian drift show (HDS) nem olyan már mint régen, legalábbis mikor én felmegyek csak nagyon kezdõk vannak rajta azok közt meg nem nagyon lehet driftelni rendesen 😞
ha valaki tudja mikor vannak rajta normális drifterek az pls szóljon 😉
ha valaki tudja mikor vannak rajta normális drifterek az pls szóljon 😉
Én HDSZ es vagyok és hungarian drift show ra járok nyomulni, de 1 ideje nem voltam..(DEMO)
Ritkán driftelek kifejezetten erre való hoston. A magyar Drift hostokat kerülöm. Persze nincs velük bajom de Demoban nem szeretek driftelni ,ha vannak többen a pályán.(Nem azért mert nem megy tömegben, csak sok olyan is feljár , aki most kezdte és azonnal végig akarja rajzolni a pályát a gumival.Az autóját , meg nem bírja irányítani drift közen . Csak bele engedik a kanyarba aztán lesz v.mi) Ha driftelni akarok akkor indítok/felmegyek 1 S2 es host-ot/-ra aztán ott elvagyok vagy 1edül vagy haverokkal.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
én HDAT-s vagyok/voltam, ha felmegyek akkor állt rendet teszek a szerveren és akkor csak normális emberek maradnak fent 😊
Hi all,
Multkor ellepték a gyorsulók az egyik driftszervert és forgalommal szembe drageltek. Szóltam nekik, de nem figyeltek, amikor meg belém jött az egyik nekiállt szapulni és kibannoltak. Szerencsére az admin a haverom és segített de ezzel nem élek vissza. Amúgy közeületek valaki szokott járni BDT, HDSZ, HDAT driftszerverekre?
Multkor ellepték a gyorsulók az egyik driftszervert és forgalommal szembe drageltek. Szóltam nekik, de nem figyeltek, amikor meg belém jött az egyik nekiállt szapulni és kibannoltak. Szerencsére az admin a haverom és segített de ezzel nem élek vissza. Amúgy közeületek valaki szokott járni BDT, HDSZ, HDAT driftszerverekre?
Köszi!
Suttyó nyomik.
Stone97.
Régebbi LFS bõl kiszedsz 1 beépÍtett skint, mert a mostaniakban már úgy nincs benne mint azokban..
Fogod, megynyitod PS el vagy valami szerkesztõ progival, átrajzolgatod, elnevezed és bevágod a skin mappába.
Stone97.
Régebbi LFS bõl kiszedsz 1 beépÍtett skint, mert a mostaniakban már úgy nincs benne mint azokban..
Fogod, megynyitod PS el vagy valami szerkesztõ progival, átrajzolgatod, elnevezed és bevágod a skin mappába.
ismerõs...
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Megyek blackwoodon hosszú egyenesbe, jobbra mellettem valaki, és tol le az útról.
Fékezek egy picit, hátulját megkoccolom, kipördül, és bannolnak:C
Fékezek egy picit, hátulját megkoccolom, kipördül, és bannolnak:C
Sziasztok!
Kérdés: Hogy tudok egyedi autófestéset csinálni? Saját felírattal, meg minden!
Kérdés: Hogy tudok egyedi autófestéset csinálni? Saját felírattal, meg minden!
Hehe..Naja, azt imádom PL GTA ba, mikor az útfelfestések a felni pereméig érne<#idiota>#idiota>k..
Nem ismerem annyira LFS-t, de így szoktak spórolni texturákkal ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Naja, ha le lenne modellezve..
A másik meg, egy kicsit off, de, Mi a fenéért nem lehet a textúrát a modellre ráhúzni??
Miért kell még 1 réteg a modell fölé??
Akkor nem folyna bele a verkli az aszfaltba..
A másik meg, egy kicsit off, de, Mi a fenéért nem lehet a textúrát a modellre ráhúzni??
Miért kell még 1 réteg a modell fölé??
Akkor nem folyna bele a verkli az aszfaltba..
Hát nem tom, az egész FFB egy nagy effekt, igazi autó távolról sem mozgatja így a kormányt, ebbõl a szemszögbõl miért ne lehetne több effekt benne, ami azért valjuk be elég élvezetes tud lenni 😊))Nyílván az autó fizikai mozgásait, döcögését stb valahogy át kell adn ia játékosnak, erre legkézenfekvõbb, sõt egyetlen megoldás a kormány és az FFB... De akkor miért ne adhatná át apróbb döccenéseket, a kerékvetõket, a motor érezhetõ jelenlétét?
Persze tudom, átadná ez a döccenéseket, ha lenne valami modellezve pályán 😊)))
Persze tudom, átadná ez a döccenéseket, ha lenne valami modellezve pályán 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Igen, és ez az én problémám, én pl nagyon szeretem, ha érzem, hogy 1 enetlen az aszfalt és pattod a kocsi(Pl GTR), stbstb..De LFS be ezt nem éezem, és ott olya neletetlen dolgok vannak:S, PL, állok a féken, Írok, és közben full jobbra van csavarva a kormány, és 1 kicsit elkezdem túráztatni a cuccot, hogy csak épp meginduljon 1 kicsit, szal játszom a verdával, és a kormány azalatt a gámben megtett 10 cm alatt, 2x oda-vissza elfordult..
Eléggé élethûten..
Na mind1..
Eléggé élethûten..
Na mind1..
Pedig az LFS-nek eleg jo az FFB-je!😊
Csak nem mindegy, mihez hasonlitod😊 Az LFS csak a fizikabol, felfuggesztesbol szamolja az FFB-t, azert olyan (jo) amilyen. Mig mas enginek (pl. ISI - F1C, rF, GTR1-2, RACE, stb.) nagyreszt csak emulaljak a dolgokat, effekteket hasznalnak.
Csak nem mindegy, mihez hasonlitod😊 Az LFS csak a fizikabol, felfuggesztesbol szamolja az FFB-t, azert olyan (jo) amilyen. Mig mas enginek (pl. ISI - F1C, rF, GTR1-2, RACE, stb.) nagyreszt csak emulaljak a dolgokat, effekteket hasznalnak.
Nekem nem sok, én szeretem ha lehet érezni a verklit...
Meg aztán az LFS nek nem volami jó az FFB je..
Útból szinte semmit se érezni..:S...
Meg aztán az ex nek gyengécske 1 kicsit a FFB je.
Ha normális 270°os kormányod van akkor 270 re, ha 900 as akkor 300 ra..Az a leg kényelmesebb, GS szerint is.
Meg aztán az LFS nek nem volami jó az FFB je..
Útból szinte semmit se érezni..:S...
Meg aztán az ex nek gyengécske 1 kicsit a FFB je.
Ha normális 270°os kormányod van akkor 270 re, ha 900 as akkor 300 ra..Az a leg kényelmesebb, GS szerint is.
THX.
Azért, mert ha a pipa nincs kiszedve akkor nem müxik..
Azért, mert ha a pipa nincs kiszedve akkor nem müxik..
oké kössz
am. nem sok az a 200 erõnek?
jah és kormány elforditás? azt annyiira amennyit eredetileg fordul a kormányom?
am. nem sok az a 200 erõnek?
jah és kormány elforditás? azt annyiira amennyit eredetileg fordul a kormányom?
windows-ban a game controllersen belul szedd ki a combined elol a pipat , s maris separate lesz.
"Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen..."
ezt meg nem ertem miert ajanlod amikor te se igy akarod😊
es persze alap ,hogy separate kell legyen.
"Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen..."
ezt meg nem ertem miert ajanlod amikor te se igy akarod😊
es persze alap ,hogy separate kell legyen.
Progijához ne nyúlj...
Értelem szerûen (nállam) erõ nagysága 200,kormányzás linearitása 1, gáz-fék linearitása 0, naggyából ennyi..Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen...
1 kérdés, nem tudjátok, hogy lehet megoldani, hogy a gáz/fék 2 külön tengelyen legyen???
Mert rohadtul idegesÍt az 1 tengelyes mód..Vagy ez kormány függõ, hogy ott hány csatornán meg az adat a pedálok és aa gép közt?
Értelem szerûen (nállam) erõ nagysága 200,kormányzás linearitása 1, gáz-fék linearitása 0, naggyából ennyi..Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen...
1 kérdés, nem tudjátok, hogy lehet megoldani, hogy a gáz/fék 2 külön tengelyen legyen???
Mert rohadtul idegesÍt az 1 tengelyes mód..Vagy ez kormány függõ, hogy ott hány csatornán meg az adat a pedálok és aa gép közt?
NEszivass már...
Én kajapénzbõl hoztam össze 1 momo t pár hét alatt...
Hanyagold 1 ideig a cigit/piát, vagy akármit...
Én kajapénzbõl hoztam össze 1 momo t pár hét alatt...
Hanyagold 1 ideig a cigit/piát, vagy akármit...
Hy all!
Valaki adna egy linket vagy valami oldalt ahol találok Drift beállításokat,pályákat...stb.?
Elõre is köszönöm!
Valaki adna egy linket vagy valami oldalt ahol találok Drift beállításokat,pályákat...stb.?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Hi
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom és nem igazán vagyok tisztába h hogyan állítsam be a dolgokat játékban(erõ nagysága, kormány forgatása stb..) és a programjában(vagy ott nem is kell?<#lama>#lama>)
Elõre is kössz a segitséget!
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom és nem igazán vagyok tisztába h hogyan állítsam be a dolgokat játékban(erõ nagysága, kormány forgatása stb..) és a programjában(vagy ott nem is kell?<#lama>#lama>)
Elõre is kössz a segitséget!
Ismerek olyat aki 1:33:5×-et is tud billentyûzettel, ráadásul magyar. Egér meg kormány között meg nincs különbség..
lassan két éve😊
de billentyûvel nyomtam eddig, most 1 hónapja talán ha egérrel megyek, kormányra nem telik😊
tegnap mentem 1:34:32-öt😊
de billentyûvel nyomtam eddig, most 1 hónapja talán ha egérrel megyek, kormányra nem telik😊
tegnap mentem 1:34:32-öt😊
Köszi!
Leszedtem a hiv. oldalról a demót, így már király.
Mégegyszer köszi!
Leszedtem a hiv. oldalról a demót, így már király.
Mégegyszer köszi!
tuti az😊
rakj fel egyet a hivatalos oldalról lehúzva, rakj fel midnen patchet és menj, multizni úgyis csak 3 autóval tudsz 3 pályán, ha más kocsival akarsz menni, akkor ott az, amin nem megy a multi😊
rakj fel egyet a hivatalos oldalról lehúzva, rakj fel midnen patchet és menj, multizni úgyis csak 3 autóval tudsz 3 pályán, ha más kocsival akarsz menni, akkor ott az, amin nem megy a multi😊
Nem crack -elt?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
A demo-val játszok, de multiplayer-ben mindíg kiírja, hogy csatlakozás a mesterszerverhez, majd hogy sikertelen. A tûzfal rendben van.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Lenne egy kérdésem.
A demo-val játszok, de multiplayer-ben mindíg kiírja, hogy csatlakozás a mesterszerverhez, majd hogy sikertelen. A tûzfal rendben van.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Erre én is pont ma gondoltam f1 nézés közbe..XD
Al -ek a saját setupjaimat és a saját skineimet használják 😊.
Amikor csinálok 1 skint akkor ki is próbálom Al ekkel 😊
, hogy hogy látnak a többiek verseny közben.
Most az XFG-m hátulján egy roh@dtnagy GSX-R felirat virít.
😊
Amikor csinálok 1 skint akkor ki is próbálom Al ekkel 😊
, hogy hogy látnak a többiek verseny közben.
Most az XFG-m hátulján egy roh@dtnagy GSX-R felirat virít.
😊
Én csinálok magamnak..monnyuk sz@rom le a skineket igazából, de az fontos, hogy az vVIDIA logo ott virÍtson a vardán.XD
Aki gyakran játszik (gyakorol) offline, annak jól jöhet ez a skinpack az AI autókhoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
google a barátod . De ha már itt vagyok akkor segítek XD.
Drift Pack 1
és még a hivatalos fúrum topicjait ajánlom:
1. <----- képekkel illusztrált. Elég jó.
2.<----- ez nemtom mi. Ez is a hivatalos oldal. A google dobta ki LFS DRIFT Layout címszóra. Nézz körül itt is. Vannak még 1éb oldalak régen többet is láttam. Most nem találok 1et se :S
de mégis.
Blackhole Motorsports <------------ több dolog is van LFS-hez. Track Updates menüpont alatt keresgélj layoutok után!
Drift Pack 1
és még a hivatalos fúrum topicjait ajánlom:
1. <----- képekkel illusztrált. Elég jó.
2.<----- ez nemtom mi. Ez is a hivatalos oldal. A google dobta ki LFS DRIFT Layout címszóra. Nézz körül itt is. Vannak még 1éb oldalak régen többet is láttam. Most nem találok 1et se :S
de mégis.
Blackhole Motorsports <------------ több dolog is van LFS-hez. Track Updates menüpont alatt keresgélj layoutok után!
Nem, nemtudok sajnos még nincs liszenszem, de mostani gép mÍg megvan nem is értelmes átlak 15 fps el..
De ha majd meglesz a nyú gép amit mondtam, akkor lesz 1 csomó játékom Így netrõl.Pl LFS,G mod HL2 höz, stb..
3076:Hát, legalább megtanulok tisztességesen pit-drift elni, és a szûk résbe nem bekú.ni a verdát..<#idiota>#idiota>
De ha majd meglesz a nyú gép amit mondtam, akkor lesz 1 csomó játékom Így netrõl.Pl LFS,G mod HL2 höz, stb..
3076:Hát, legalább megtanulok tisztességesen pit-drift elni, és a szûk résbe nem bekú.ni a verdát..<#idiota>#idiota>