16062
-
#5684 Jajj csak poénkodnak, ne szívd mellre
Nem is viselkedik az auto valóságosan CoweK.
Nem tudok bele dieselt tankolni és utánna nézni hogy nem indul -
#5683 Én kérek elnézést egy ilyen táblával
-
#5682 én értem:D -
#5681 Én értettem az iróniát... Csak magamban röhögök! -
#5680 Látom, tomsteel-en kívül senki nem érti, mit írtam, talán olvassátok át alaposabban, és az előzményeit is -
#5679 Micsoda igények... azt a tényt hogy igazi autóként viselkednek a járművek inkább hanyaglojuk mi??
Csatlakozom a táblásokhoz :-) -
#5678 Egyiket sem ismerem -
#5677 ismered? több bmw-s "madarat" is láttam hunakamo-s matricával... -
#5676 -
#5675 valami BMW-s madár... -
#5674 off: a hunakamo-nál a való életben ki driftel kék-narancssárga e30-al? -
#5673 Én személy szerint leszarom h lejön-e a gumi a kerékről vagy nem! nem rontja a játékélményt mivel úgy sem látom mert belső nézetben nem tudom ki látja a hátsó kerekét... -
#5672 Engem se izgat , lfs-ben ez a fícsör már 2 éve benne van, meg amúgy foglalkozom konzolos szarokkal :D -
#5671 En azt se banom,ha felnire nyalodik gumi xboxon! :P :D -
#5670 Állítólag még az X360-as Forza motorsport 2-ben is deformálódik a gumi kanyarodáskor, de én személyesen nem láttam, csak hallottam róla legendákat :D -
#5669 És láttunk már másik olyan játékot ahol deformálódik a gumi? Más játékokban ha kidurran a kerék akkor simán belesüllyed az aszfaltba a gumi (GTLegends, rFactor)
Másrészről GTA-ban tényleg nem foszlik le a kerékről a gumi...de a Driv3rben igen -
#5668 akkor ezért nem tudok aludni már lassan 3 hónapja...
-
#5667 Sőt, még a Crysis-ben is leszakad a felniről a gumi, pedig annak aztán nem sok köze van az autózáshoz (viszont gta:sa-ban nem emlékszek ilyenre).
De most, hogy jobban belegondolok, végre felnyitott szemekkel járok a világban! Eddig nem tudtam, mi nem stimmel, de most már megvan: nem szakad le a BF1 felnijéről a gumi! Basszus, mekkora szar ez a játék!! Hogy adhattam ki ennyi lóvét ezért?!?! Bezzeg ravaszabb kollegáink jó alaposan letesztelik, mielőtt kiszórnák az ablakon a drága és értékes magyar forintjaikat. Milyen jó, hogy van lehetőség a lockolt tartalmak kipróbálására is, nemigaz? -
#5666 Mondjuk igen........
Első nagy különbség, hogy az LFS ben nincs GOURANGA!!!! :D
A többi egészen elenyésző. -
#5665 Miér? A GTA-ban ugyanilyen valósághû az autók irányítása... -
Solt #5664 A colin4-et, meg a gta-t az LFS-hez hasonlítani elég perverz dolog! -
#5663 Erről beszéltem énis, nyuszómuszó :D:D -
#5662 amikor kijön az s3 akkor lesz a játék béta,így s1-ben és s2-ben is benne lesz a törés,de ugyanúgy kell s3-hoz s1 s2,mint s2-höz s1 -
#5661 Ezt most akkor fordítsd le magyarra és fuss neki mégegyszer :D:D:D -
#5660 szerintem ezt az S3-at nem úgy kell érteni mint egy új részt, hanem mint az S1 illetve S2 esetében, hogy ha S1-et veszem meg attól maga a játék motorja ugyanaz, csak kevesebb az autó és a pálya.
tehát a fejlesztések inkább a játék béta változatába lépéshez köthetők. -
#5659 Nem lehet csak az S2-t, ahhoz is meg kell venni az S1-et... -
#5658 ha ilyen újítás jön,akkor az úgyis benne lenne s1-s2-ben nem?de amúgy nem lehet csak s2-t megvenni?mind1,akkor várok majd a crack-re XD -
#5657 Bullshit, S2 is még alpha verzióban van... -
#5656 Igen, csak ahhoz, hogy megvedd az S3-at, majd szépen meg kell venned az S1-et és az S2-t is...nem értem miért vársz addig...:D:D:D -
#5655 Állítólag már nyár végén jöhet a béta! -
#5654 jah meg h néha nincs sérülés! -
#5653 lehet azt már érdemes lenne megveni:)
most elég vicces,hogy ha bmw-vel pont az orrával találom el a falat viszapattanok róla... -
#5652 Ja, majd pár év múlva, ha megjön az S3....:D:D:D -
#5651 amikor megjön az S3 olyan fejlesztések jönnek majd elvileg pl.: TÖRÉS (nem eldeformálódik a kocsi hane törik , szóval akinek így s alig megy a game az vegyen egy jöbbat mert tuti h első 2-3 hétban a crash-t fogom tesztelni ^^ valaki jön a Team Orange serverre? -
#5650 az jó lenne:) ha úgy jönne le gumi mint F1-ben :) -
#5649 De sajnos a LFS nem ilyen.
Majd a köv verzában talán. -
#5648 hátőőő,már collin4-ben is benne volt,hogy leszakad a gumi a felniről,emelett minden egyes F1-es defekt eddig fajul az életben,sőt,még gta sa-ban is lejön a gumi a felniről -
dashed_ #5647 majd ha olyan erossen tekered a kormanyodat ,hogy a jatekban kiszakitja a csavoka a kormanykereket.:)
szntem nincs ien benne ,hogy leszakad a gumi.Lattal te ilyet egyaltalan vhol?:) -
#5646 valahogy meg lehet hekkelni a játékot úg,hogy az AI tudjon minden kicsival menni rallycrosson?sauberel jókat lehet csapatni:D
jah és menyit kel szenvedtnem ahhoz,hogy a gumi leszakadjon a felniről?defekt az megy,de egyszerüen nem tudom leszedni a felniről a gumit -
#5645 Én demózok :)
Annyira nem fontos, hogy fizessek érte. Épp most mentem Clean Racers D2-n 19-es idő kell a bejutáshoz, 2. lettem a versenyen!
Most D1 re gyúrok, oda már 16 alatt van a beugró... A versenysetemmel nagyon durva köröket megyek azta...