Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én HDAT-os vagyok ezért náha a Hdat drift beta-ra járok de legtöbbször S2-ben vagyok.Azért oda járok mert ott van admin jogom.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Amikor én felmegyek..XD
Am, már télleg sok a csicska köcsög..:S

Hecker007
a hungarian drift show (HDS) nem olyan már mint régen, legalábbis mikor én felmegyek csak nagyon kezdõk vannak rajta azok közt meg nem nagyon lehet driftelni rendesen 😞
ha valaki tudja mikor vannak rajta normális drifterek az pls szóljon 😉

Én HDSZ es vagyok és hungarian drift show ra járok nyomulni, de 1 ideje nem voltam..(DEMO)

r4f1
Ritkán driftelek kifejezetten erre való hoston. A magyar Drift hostokat kerülöm. Persze nincs velük bajom de Demoban nem szeretek driftelni ,ha vannak többen a pályán.(Nem azért mert nem megy tömegben, csak sok olyan is feljár , aki most kezdte és azonnal végig akarja rajzolni a pályát a gumival.Az autóját , meg nem bírja irányítani drift közen . Csak bele engedik a kanyarba aztán lesz v.mi) Ha driftelni akarok akkor indítok/felmegyek 1 S2 es host-ot/-ra aztán ott elvagyok vagy 1edül vagy haverokkal.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Hecker007
én HDAT-s vagyok/voltam, ha felmegyek akkor állt rendet teszek a szerveren és akkor csak normális emberek maradnak fent 😊

Prézli
Hi all,

Multkor ellepték a gyorsulók az egyik driftszervert és forgalommal szembe drageltek. Szóltam nekik, de nem figyeltek, amikor meg belém jött az egyik nekiállt szapulni és kibannoltak. Szerencsére az admin a haverom és segített de ezzel nem élek vissza. Amúgy közeületek valaki szokott járni BDT, HDSZ, HDAT driftszerverekre?

Köszi!
Suttyó nyomik.

Stone97.
Régebbi LFS bõl kiszedsz 1 beépÍtett skint, mert a mostaniakban már úgy nincs benne mint azokban..
Fogod, megynyitod PS el vagy valami szerkesztõ progival, átrajzolgatod, elnevezed és bevágod a skin mappába.

ismerõs...

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

passatgt
Megyek blackwoodon hosszú egyenesbe, jobbra mellettem valaki, és tol le az útról.
Fékezek egy picit, hátulját megkoccolom, kipördül, és bannolnak:C

Sziasztok!
Kérdés: Hogy tudok egyedi autófestéset csinálni? Saját felírattal, meg minden!
Hehe..Naja, azt imádom PL GTA ba, mikor az útfelfestések a felni pereméig érne<#idiota>k..

lac coo
Nem ismerem annyira LFS-t, de így szoktak spórolni texturákkal ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Naja, ha le lenne modellezve..

A másik meg, egy kicsit off, de, Mi a fenéért nem lehet a textúrát a modellre ráhúzni??
Miért kell még 1 réteg a modell fölé??
Akkor nem folyna bele a verkli az aszfaltba..

lac coo
Hát nem tom, az egész FFB egy nagy effekt, igazi autó távolról sem mozgatja így a kormányt, ebbõl a szemszögbõl miért ne lehetne több effekt benne, ami azért valjuk be elég élvezetes tud lenni 😊))Nyílván az autó fizikai mozgásait, döcögését stb valahogy át kell adn ia játékosnak, erre legkézenfekvõbb, sõt egyetlen megoldás a kormány és az FFB... De akkor miért ne adhatná át apróbb döccenéseket, a kerékvetõket, a motor érezhetõ jelenlétét?
Persze tudom, átadná ez a döccenéseket, ha lenne valami modellezve pályán 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igen, és ez az én problémám, én pl nagyon szeretem, ha érzem, hogy 1 enetlen az aszfalt és pattod a kocsi(Pl GTR), stbstb..De LFS be ezt nem éezem, és ott olya neletetlen dolgok vannak:S, PL, állok a féken, Írok, és közben full jobbra van csavarva a kormány, és 1 kicsit elkezdem túráztatni a cuccot, hogy csak épp meginduljon 1 kicsit, szal játszom a verdával, és a kormány azalatt a gámben megtett 10 cm alatt, 2x oda-vissza elfordult..
Eléggé élethûten..
Na mind1..

Alexease
Pedig az LFS-nek eleg jo az FFB-je!😊
Csak nem mindegy, mihez hasonlitod😊 Az LFS csak a fizikabol, felfuggesztesbol szamolja az FFB-t, azert olyan (jo) amilyen. Mig mas enginek (pl. ISI - F1C, rF, GTR1-2, RACE, stb.) nagyreszt csak emulaljak a dolgokat, effekteket hasznalnak.
Nekem nem sok, én szeretem ha lehet érezni a verklit...
Meg aztán az LFS nek nem volami jó az FFB je..
Útból szinte semmit se érezni..:S...
Meg aztán az ex nek gyengécske 1 kicsit a FFB je.
Ha normális 270°os kormányod van akkor 270 re, ha 900 as akkor 300 ra..Az a leg kényelmesebb, GS szerint is.

THX.

Azért, mert ha a pipa nincs kiszedve akkor nem müxik..

air12
oké kössz
am. nem sok az a 200 erõnek?
jah és kormány elforditás? azt annyiira amennyit eredetileg fordul a kormányom?

windows-ban a game controllersen belul szedd ki a combined elol a pipat , s maris separate lesz.

"Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen..."
ezt meg nem ertem miert ajanlod amikor te se igy akarod😊
es persze alap ,hogy separate kell legyen.
Progijához ne nyúlj...

Értelem szerûen (nállam) erõ nagysága 200,kormányzás linearitása 1, gáz-fék linearitása 0, naggyából ennyi..Ja, és a gáz/fék 1 tengelyen legyen...

1 kérdés, nem tudjátok, hogy lehet megoldani, hogy a gáz/fék 2 külön tengelyen legyen???
Mert rohadtul idegesÍt az 1 tengelyes mód..Vagy ez kormány függõ, hogy ott hány csatornán meg az adat a pedálok és aa gép közt?

NEszivass már...
Én kajapénzbõl hoztam össze 1 momo t pár hét alatt...
Hanyagold 1 ideig a cigit/piát, vagy akármit...

SD456
Hy all!

Valaki adna egy linket vagy valami oldalt ahol találok Drift beállításokat,pályákat...stb.?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

air12
Hi
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom és nem igazán vagyok tisztába h hogyan állítsam be a dolgokat játékban(erõ nagysága, kormány forgatása stb..) és a programjában(vagy ott nem is kell?<#lama>)
Elõre is kössz a segitséget!

atenza
Vagy csak egyszerûen jó 😉

passatgt
nemtom, nekem egy kormány nagyon kéne, lfs-en kívül mindenhez az kell
na meg egy jobb szgép😊

passatgt
jó mert az elmebeteg

atenza
Ismerek olyat aki 1:33:5×-et is tud billentyûzettel, ráadásul magyar. Egér meg kormány között meg nincs különbség..

passatgt
lassan két éve😊
de billentyûvel nyomtam eddig, most 1 hónapja talán ha egérrel megyek, kormányra nem telik😊

tegnap mentem 1:34:32-öt😊

atenza
Mióta tolod? Mert még azért bõven lehet fejlõdni 😊

Köszi!

Leszedtem a hiv. oldalról a demót, így már király.

Mégegyszer köszi!
passatgt
tuti az😊
rakj fel egyet a hivatalos oldalról lehúzva, rakj fel midnen patchet és menj, multizni úgyis csak 3 autóval tudsz 3 pályán, ha más kocsival akarsz menni, akkor ott az, amin nem megy a multi😊

Nem crack -elt?

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
A demo-val játszok, de multiplayer-ben mindíg kiírja, hogy csatlakozás a mesterszerverhez, majd hogy sikertelen. A tûzfal rendben van.
Elõre is köszönöm a segítséget.
r4f1
nem tudok róla 😊

Erre én is pont ma gondoltam f1 nézés közbe..XD

passatgt
nincs valami hír, hogy terveznek e esõt a játékba?😊

r4f1
hm nem járnak ide sokan ebben a 45 fokban 😊

r4f1

passatgt
Új rekordom xfgti-vel 1:34:67 blackwoodon😊

r4f1
Al -ek a saját setupjaimat és a saját skineimet használják 😊.
Amikor csinálok 1 skint akkor ki is próbálom Al ekkel 😊
, hogy hogy látnak a többiek verseny közben.
Most az XFG-m hátulján egy roh@dtnagy GSX-R felirat virít.
😊

Én csinálok magamnak..monnyuk sz@rom le a skineket igazából, de az fontos, hogy az vVIDIA logo ott virÍtson a vardán.XD

Aki gyakran játszik (gyakorol) offline, annak jól jöhet ez a skinpack az AI autókhoz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ombika
<#worship>

r4f1
google a barátod . De ha már itt vagyok akkor segítek XD.
Drift Pack 1
és még a hivatalos fúrum topicjait ajánlom:
1. <----- képekkel illusztrált. Elég jó.

2.<----- ez nemtom mi. Ez is a hivatalos oldal. A google dobta ki LFS DRIFT Layout címszóra. Nézz körül itt is. Vannak még 1éb oldalak régen többet is láttam. Most nem találok 1et se :S
de mégis.
Blackhole Motorsports <------------ több dolog is van LFS-hez. Track Updates menüpont alatt keresgélj layoutok után!

r4f1
hopsz nem layerek , hanem layoutok 😊

Ombika
Tudnal linket adni esetleg? THX <#worship>

Nem, nemtudok sajnos még nincs liszenszem, de mostani gép mÍg megvan nem is értelmes átlak 15 fps el..
De ha majd meglesz a nyú gép amit mondtam, akkor lesz 1 csomó játékom Így netrõl.Pl LFS,G mod HL2 höz, stb..

3076:Hát, legalább megtanulok tisztességesen pit-drift elni, és a szûk résbe nem bekú.ni a verdát..<#idiota>