16062
  • Tomsteel
    ott kezdődik a dolog, hogy jössz ide verni a melledet, hogy te a nagyszerű tudós rájöttél hogyan lehet fizetés nélkül neten S2-zni...

1.) bizonyára el tudod olvasni a NO WAREZ piros szöveget a bannerban
    2.) senkit nem érdekel
    3.) ilyet bárki be tud büfögni, én tegnap keféltem Jennifer Lopezzel...igen jó volt

picit tessék gondolkodni.
  • Ley Roland
    nem vagyok paraszt kezdjük ott !
    mivan félrenyomok egy két gombot akkor egybők köcsögösködni kell??
  • Tomsteel
    én nemtom, ezek a fényre jönnek
  • R0zs0máK
    Honnan jön ennyi paraszt bakker???
  • Ley Roland
    ja hát megéri hogy kifizessők én is at mondom mert amugy nagyon ZSÍR játék
  • Solt
    Privátban intézzétek! Ez a játék megérdemli, hogy kifizessük, tehát NO WAREZ!!!!!!!!!
  • Attila8805
    Írd le hogy különben kamu!
  • Ley Roland
    Én nem is vettem meg az S2-t !:D
    És ugy is tok S2-zni:DDD
  • Loco
    Hát nem egy ISI engines rettenet, az biztos.
  • Roger6
    Asszem az valami sakk-szimulátor program...
  • R0zs0máK
    miért, az LFS mi? :D
  • Loco
    Itt nem játszunk scriptelt szimulátorutánzatokkal.
  • R0zs0máK
    Ez nem LFS :D
  • Roger6
    Én is! Befizetem a zsetont, és kész!
  • R0zs0máK
    kapsz cukrot
  • Ley Roland
    Rájöttem hogy lehet S2-zni neten :DDD
  • MaSzKa
  • Loco
  • R0zs0máK
    Ergo jogos volt a ban baz
  • nyuny01 #5785
    Wow azért ez kicsit erős...
  • Tomsteel
    Emailben írtam, hogy ő vétett, és nem én, hiszen kék zászlója volt, erre írták, hogy a kék zászló nem jelenti azt, hogy észvesztve kell a lekörözöttnek menekülnie, használhatja az ideális ívet, csak ha a lehetőségek adják akkor szabad utat kell biztosítania a mögötte érkezőnek. Jogos. Hibáztam, kétesélyes dolog volt, mert volt ott egy másik srác is aki miatt nem tudott félrehúzódni, én meg egyszerűen belerohantam.
  • R0zs0máK
    fasznak idegeskedsz...
  • Tomsteel
    Most ha lenne rá lehetőségem valószínűleg embert ölnék.

Törölték a bant, de kaptam egy szép "háziőrizetet"

Ezt figyeljétek:

The person you reported did not disrespect any blue flags. If you take the time to watch the replay, and if you read the CTRA rules that you have agreed to, you will see that your report was incorrect.

This report is separate and was raised by the admin who witnessed your behaviour in the server. You are building a long licence history of over-aggressive behaviour and I am very concerned that you will not meet the CTRA requirements.

I will lift the ban but place you on probation for 3 months. ANY substantiated reports that are filed against you in these 3 months will result in a strict MINIMUM 6 month ban from CTRA servers, non-negotiable.

MÉGHOGY NEM VOLT A SRÁCNAK KÉK ZÁSZLÓJA, NEVETSÉGES, KB % KÖRREL VOLT MÖGÖTTÜNK, KÉRDEZEM ÉN, HA UCSSÓ KÖRBEN 2. VAGYOK, KERGETEM AZ ELSŐT, ÉS FELTŰNIK VALAKI AZ ELSŐ ELŐTT, AKKOR Ő MI AZ ISTEN NYILA? SAFETY CAR VAGY MI A TÖKÖM ?
  • Tomsteel
    én nem tudom basszus, de nagyon elegem van már, hogy pitiáner dolgok miatt kell írnom nekik. Nevetséges.
  • R0zs0máK
    Mekkora egy állat vagy b+ engem miért nem bannolnak sose?? :D:D
  • hezi
    Hát ez már télleg LOOL. Ezután káromkodj magyarul ;), én is úgy szoktam
  • Tomsteel
    hát nekem mostmár a ****** is kivan...
    kib*szott CTRA szerverről megint bannoltak...hogy miért, mert reportoltam valakit mert egy komoly meccs után kék zászlót magasról leszarta....erre ma kapok egy 30 napos mid term ban-t mert káromkodtam egyet mikor kilökött a retardált...

na most ehhez szóljatok hozzá, komolyan mondom ez már nevetséges !
  • zoolee
    Jah, jóvan.xD
  • R0zs0máK
    irányítószám bazz...
  • zoolee
    Ehh, azthiszem megveszem az S2-t, csak az lenne a kérdésem, hogy, a zpi/postal code az mi a halál?írhatod oda kamu-t is?
  • pointer4
    Hát bele lehet kötni a példába az igaz :D
  • Solt
    Jogos, csak Loco cinikus hozzászólása fellökte a pumpámat! :)) Kirohanásért tőled elnézést, de a példa akkor is rossz! :D

Off vége...
  • pointer4
    Na várjá várjá, te egy példát kértél a problémára. Attól mert én mondtam, még nem értek egyet azzal akit te magad látsz irígy gonoszként.
    Arról nem is beszélve, hogy kimegy melózik 1-2 évet, és hazahozza és itthon elkölti azt a pénzt ami a büdös életbe nem kerülne ide és nem "gazdagítaná" az országunkat. Úgyhogy állon meg a menet.
    Ha meg itthon dolgozna, persze minimálbérre lenne bejelntve. Az a pénz ami befolyna az adójából.... Még egy nyugdíjast se tartana el.
    Off vége :)
  • Solt
    Ez most komoly? Tehát aki kint dolgozik fél, vagy egy évet, mivel itthon egyszerűen képtelen rendes munkát találni, annak az élete folyamán itthon befizetett adója nem számít? Arról nem beszélve, ha hazajön és itthon tankol, vagy autópályára hajt, máris fizet útadót. Ez a mentalitás amit előadtok, az a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" effektus. Sugárzik az irigység!
  • pointer4
    Ráhajt az autojával az útra.
  • Solt
    Csak egy példát mondj!
  • hezi
    Nekem 2007. júliusban még 8833 ft-ba fájt :D
  • Loco
    Ja. Állaltul sajnálja mindenki. Itthon meg igénybe veszi majd azokat a szolgáltatásokat, amit én adózok össze.
  • Tomsteel
    én idén januárban vettem ~8300Ft -ért.
  • Naxos
    a font gyengült. sokat költöttek a háborúra és már egy csomó mindenért kell fizetni ami eddig ingyenes volt.