16062
  • Solt
    Mi a lényege a mondandódnak? Közöltem egy tényt, majd kifejeztem sajnálatom azok iránt, akik kint dolgoznak Angliában és az összekapart, itthonra szánt, Font-ban megspórolt pénzük hirtelen Fontonként 70.-Forinttal kevesebbet ér. Szerintem a Te szád sem érne fülig az örömtől!
  • R0zs0máK
    Őőőhm...a magyar gazdaságnak se jó az :)
  • bardocz
    talán ne fakadjunk már sírva,hogy a font még így is olyan erős mint az euro
  • Solt
    Kb 70 forintot esett a Font pár hónap alatt. Aki kint dolgozik az biztos boldog most!
  • hezi
    Most vajon a font gyengült, vagy a forint erősödött??? Egy éve még kb 8900 Ft-ot tett ki a 24 font
  • r4f1
    csak neten
    (google a barátod)
    shop
    S2=24font=7547FT
  • Tomsteel
    Igen csak interneten keresztül lehet megvenni, kb 8000 Ft körüli összegért.
  • laci 700
    Csak neten lehet megvenni? mert én még nem láttam sehol a boltokban... és mennyi kb?
    thx
  • Roger6
    De asszem van egy ZION nevû szerver, ott elég normális arcok vannak. Meg vannak olyan demó szerverek is, ahoval csak akkor tudsz bejelentkezni, ha előtte az időmérő szerverén teljesítetted a kiírt időt, ott is normálisabb emberek vannak. Meg úgyáltalában éjfél után minden szerveren...
  • Ombika
    Vedd meg a fullt,ott mar annyira nem jellemzo ez!
  • laci 700
    Hello! Tud valaki valami normális magyar Demo szervert? mert amin voltam ott mindenki lökdösődik...
    thx!
  • Roger6
    "ami van meg az se eleg nekem se" -
  • Ombika
    En is kerestem hasonlot,mert ami van meg az se eleg nekem se! :)
  • Misi az ezredes
    hy! Ismét el kezdtem keresni azt a programot amivel füstöt lehet állítani készíteni az lfs-be = saját smokemod-ot! de nem találtam ! esetleg van más módja is?
  • Tomsteel
    támogatom az ötletet.
  • hezi
    Meg elég nagy rendszer ez a CTRA X-System, simán elbírna hostonként egy qualifikációs szervert, ahol monnyuk meg lenne szabva pályánként egy idő, ami alá be kell menni, hogy indulhasson a race szerveren. Pl. xfg/xrg bl1-en mondjuk 5 körből futnia kell egy 1:35 alatti időt (vagy inkább 1:34.70 :D), aztán ha letelik az 5 köre, és nem sikerül, akkor újból kigurulhatna a boxból próbálkozni. Persze a birka ott is rendesen megnehezítené a jó idő futását.
    Én egy voltam a demós (asszem) Crear Racing nevű host qualifikációs szerverén, ahogy fbm-mel kellett 1:18 alatti időt futni. Há! gondoltam az 1 körből megvan. Jah! kb. 4x kellett újrakezdenem, mer valami gyakorlatlan feltartott, vagy belém szállt
  • hezi
    Ezért szoktam azt a tic-tactikát alkalmazni, hogy csatlakozás utáni versenyben inkább lemaradok, hogy tiszta legyen előttem a terep és tudjak egy normális időt futni. De sokszor ebbe is beleszólnak a noobok meg a később belépők.
    Sokszor nekem is elszáll az agyam egy-egy gyökérkefe miatt, főleg ha 1. vagy 2. pozíciót vesztem el emiatt, és nagy nevekkel vagyok versenyben. Mindenesetre ezután jobban figyelni kell, hogy ne szálljon el az ember agya, inkább spectbe lépni, rágyújtani, stb.
  • Tomsteel
    TÖRÖLTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!

Van igazság a földön....aki reagált a fellebezésemre baromi lekezelő volt, aki viszont az email-emre válaszolt nagyon rendes volt...írta, hogy azonnal törli a bant, de legközelebb használjam a report rendszerüket.
  • Tomsteel
    zárójelben megjegyezném, hogy épp friss csatlakozás után volt, amikoris még nem volt mért időm, ha lett volna akkor külön célegyenesből indulok 1 kör előnnyel
  • R0zs0máK
    Nekem sosincs ilyen bajom, a mezőny elejében általában normálisak az emberek...
  • Tomsteel
    nem tudok később visszatérni :(
    végleges bant kaptam egy nyomoronc miatt.
  • Tomsteel
    hát csak egy tőlem majdnem 10 évvel idősebb embertől már elvárna az ember egy hétköznapi inteligencia szintet. Ha hülyeséget csinálok legalább 2szer és felbosszantok vkit ezzel, ráadásul baxok elnézést kérni, erre a másik pár lökéssel válaszol, amit ráadásul viszonzok, akkor nem fogok reportolni. Lehet az fájt neki, hogy utána nagyon elvertem a száját...zavarta, hogy 2 kör alatt utólértem :P
  • passatgt
    felesleges balfaszokkal szembeszegülni, úgyis te húzod a rövidebbet

rá kell hagyni, ha megunja meg, ha nem válts szervert, majd később visszatérsz:)
  • Tomsteel
    hát utólag már én sem így csinálnám
  • Prézli
    Na igen, sok múlik azon, hogy kivel akad össze az ember. Soha nem tudni meddig mehet az ember és nehéz egyből felmérni így neten, hogy mennyire inteligens a másik fél. Az ilyen azonnal reportolós hülyéket sajnos nem lehet kikerülni, nem mérik fel mit okozhatnak az embernek. Én azt ajánlom próbáljad felvenni a kapcsolatot befolyásos ottani barátaiddal hátha ők segíthenek.
  • R0zs0máK
    Minek kellett lökdösődni? :D
  • Tomsteel
    ma lépnék be, erre ezt az üzit kapom: You have been permanently banned from this server...

Egyik hülyegyerekkel volt egy kis nézeteltérésünk, lökdöstük egymást, ő reportolt, engem meg véglegesen bannoltak. Fellebbeztem, erre írják, hogy a fellebbezésemben azt vélték felfedezni, hogy ezt az önbíráskodást helyesnek találtam, és mivel nem azért üzemeltetik a szervert, hogy saját szabályaim szerint intézkedjek, ezért megmarad a ban...

Elég sokat lógtam ott, és ezért szarul esett, ráadásul elég sok emberrel jóban voltam. Hezivel is sokat meccseztünk ott :S
  • R0zs0máK
    Voltam, az az enyém volt :)
  • Prézli
    Tapasztalatból mondod?

Nem járok oda sokat, egyszer felmentem, 3. helyen toltam végig egy olyan pályán ahol még életemben soha nem is mentem, a legjobb idő is enyém volt egy körben, majd előttem egymásba mentek én pedig beléjük ami arra volt elég, hogy ők lendülettel mentek tovább énemg leamortizálódtam. Később egy kedves ember a gumifalba orientált és leégett a kuplungom. Azóta tervezem, hogy járnom kell ide, mert könnyen meglett volna a 3. hely.

Walaki: Voltál Tökölön szombaton? Láttunk egy vörös hacsit a parkolóban majd a lelátó mögé állva és hasonlított a tiedre.
  • Tomsteel
    CTRA-n vigyázzatok nehogy rosszul álljon a szemetek, mert azonnal permanent ban....
  • T0NI
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, lehet valahogy a BF1-t valahogy manipulálni? (tweak, mecanik stb.)
  • tuzfal3
    HY
    Valaki letudná ezt forditani nekem? kerestem lfs car editort és ha lehetne valahonan szerezni akor esetleg lehetne berakni más kocsit...
  • bardocz
  • zoolee
  • R0zs0máK
    jólvan, kezeket ki a biliből...:DDD
  • zoolee
    Pályára meg 08 as SRT8 as Challengert.: D
  • bardocz
    az nem versenypályára való inkáb gyorsulni:)
    bt52-es akkor lenne igazán jó,ha lehetne választani hogy időmérős motor vagy versenymotor,aztán lehetne hengereket röptetni a közönségnek:D meg acéltot folyatnia pályára :DDD
  • zoolee
    70 es challenger-t! Nyubz!
  • bardocz
    pl DeTomaso Panterát vagy brabham bt52-est;)
  • R0zs0máK
    Legalább valami normális autót csinálnának, ha csinálnak...:DDD