16062
-
Loco #5844 Nem örülj annyira. Ha itt: Lfsforum megjelenik bármi info a fejlesztőktől, csak annak lehet hinni, semmilyen más forrásnak. -
na most vagy a kocsi szűk, vagy az emberek kövérek -
#5842 annyiból lehet örülni, hogyha hihetünk a forrásnak akkor idén tényleg megjelenik az S3. -
GPx8 #5841 Nem bántásból írtam, csak, hogy ne örülj nagyon... -
#5840 Oké, ott a forrás, ne engem bánts, nem akartam rosszat:)
Más téma: a forrás linket mindenkinek érdemes átböngésznie. Vastag évünk lesz:) -
GPx8 #5839 Ez qrvára nem S3!
Egy régi kép az S2-ből. (Talán az x patch előtt)? -
#5838 Nem tudom volt-e már, de itt egy kép az idén megjelenő S3-ból:
forrás -
#5837 + saját menüvezérelt felülete van -
#5836 Nagyon komoly rendszer dobog a szerver alatt, saját stat/pontrendszere van, ezen az oldalon minden infot összegyűjt rólad. Engem igazán azok az emberek érdekelnek akik odajárnak (nem a kékzászló meisterekről beszélek), akármikor csatlakozol, mindig tudsz egy nagyon szoros és izgalmas versenyt futni valakivel/valakikkel. Ennyi, zárjuk le a témát! -
#5835 Az mit jelent, hogy "legjobban megkreált host"? - Mármint hogy érted ezt? -
#5834 Én is hülye vagyok. Pont ezért járok oda .
Amúgy meg a legjobb, legélvezhetőbb, és a legjobban megkreált host. Csak néha bejönnek olyanok is, akik nem bírják felfogni, hogy itt nem gyakorolni kell, meg a pályát megtanulni, hanem versenyezni, és ha nem tudja tartani a tempót, akkor legalább figyeljen oda, hogy ki jön mögötte. Van tükör 'kék zászló'-s felirat, meg kistérkép, oda lehetne figyelni, és lehúzódni, nemigaz, hogy nem tűnik fel neki, hogy útban van. (És én is elvárom, hogy elkotródjanak az utamból, mert én is azt teszem, ha kék zászlót kapok) -
#5833 Szerintem is kicsit túlspirázod a dolgot. Hagy a francba őket. -
#5832 mi a fasznak szenvedsz ezzel a szerverrel,ha mindenki hülye rajta?:D -
#5831 legalább nem vagy egyedül :P -
#5830 ÁÁÁ hülye vagy te :))) -
#5829 mit nem dobok be ? -
#5828 Mondjuk belilult volna az én fejem is, de ha nem dobod be a fakeszt, nem lenne ilyen gondod :-)
Érthető egyébként, meg ugye nem is vagyunk egyformák :-)
-
#5827 Úgy gondolom, hogy az általános viselkedési formákba beletartozik az is, hogyha valakinek keresztbeteszek, akkor annyit ki tudok préselni magamból, hogy bocsesz, na én ezt nem kaptam meg, ami tudom nem jogosít fel a káromkodásra, mert ugye primitív módszerekre nem primitív módszerekkel válaszolunk, de ott abban a helyzetben (nagyon szoros, és izgalmas verseny közben) "kicsúszott a számon".
Ennyi történt, ezért én kaptam egy 30 napos bant, majd mikor száz levélben kérelmeztem a bűntetés mérséklését írták, hogy figyelni fognak, ha az elkövetkezendő 3 hónapban akár 1 report is érkezik a nevemre azonnal minimum 6 hónap ban. -
#5826 Nálam elvi kérdés hogy nincsen káromkodás, és ezért érzem jól magam a külföldi ligákban, szervereken... Nem megmagyarázni kell hogy miért káromkodik az ember, hanem mellőzni...
Szóval ne vegyük figyelembe... mindenki azt mond amit akar, de ne írkálja be szerintem senki... -
#5825 ha kék zászló van a lekörözött takarodjon az ideális ívről,de leginkább mindenhonnan,ha engem köröznek,én hajlandó vagyok lemenni az útról akár(volt már hogy leparkoltam fél percre,hogy mindenki elmenyjen,aztán mentem utánuk,új pálya volt,és 2 kört ha gyakoroltam,utána rögötn verseny) -
#5824 Azt azonban vegyük figyelembe, hogy a káromkodás a blue flag-ből bekövetkezett baleset eredménye. -
#5823 Ez mennyire magyar vonás (sajnos), hogy a káromkodás pitiáner dolog, a kék zászló meg súlyos...
Látszik hogy máshol már túl vannak az alapvető viselkedési formák elsajátításán.
Akinek nem inge...
-
cheatman #5822 Köszi szépen! Hát várunk akkor, megéri... -
#5821 Lottó5ért én simán beülnék:D:DD
Mekkora fillinges lehet máér:D:D:
OSZAMA LADREDALABOMBALA!!!:D -
#5820 a kedvenceim
ezek nem szaroznak:P
lotto5-ősért se ülnék be hozzájuk
kilincsel előre 200-al előzni teherautót azért kicsit durva
ezek a japánokat is lenyomják -
#5819 Hát igen, ezt a bant magadnak köszönheted. Feltettek egy kérdést, és nem adtál helyes választ. Mer ugye a kérdésre a pontos válasz: Master Blaster :D:D:D:D -
#5818 Hazamesz munkabol ,idegesseget jo letolteni 5 perc alatt ott! :))) -
#5817 Na hát ahhoz a bagázshoz volt szerencsém nekem is (nekem alapból ez az arabdrift téma borzolja az idegeimet, 150nél pörgessük meg az autót tízszer, majd várjuk mikor halunk meg) mindenki össze-vissza pörög, száguld, anyázik...5 perc után "adioszszáncsez" -
#5816 Engem ez az effekt valamiért az új GTA-ra emlékeztet...
Más:
Gondoltam felmegyek a szaudaráb drift szerverre, lévén, hogy egyszer voltam és akkor kedvesek voltak. Következő játszódott le
Én: Hi!
Admin: How old are you?
Én : Why is it the most important now?
Admin: How old are you?
Én : 69
Puff Bann
Én csak rögöni tudok rajta, de azért komoly hogy a koromból akrarják azonnal megállapítani, hogy milyen ember is vagyok. -
#5815 vagy a 0.5-ból is lehet 0.51, vagy 0.6, vagy akármi :)
Fölösleges ezen agyalni, majd meglássuk, a vak is azt mondta.
Ellenben: (aki nem hallott volna róla)
Azt már ismerjük, hogy van egy D3D8.dll hack lfs-hez, amivel amolyan motion blur-szerű effekt keletkezik. (sajna másik pálya betöltésénél elszaródik a kép, tehát bugos)
Ezt innen lehet letölteni
Aztán van egy Bloom Effect mod Vice City-hez, amivel vagy csináltak valamit vagy nem, mindenesetre műkdik LFS alatt is, egészen pofás.
Mivel mindkét mod tulajdonképpen a d3d8.dll fájlnak a modifikációja, ezért értelemszerűen csak az egyik mehet egy időben. Nem kell mást csinálni, mint a d3d8.dll-t meg a mellette levő CFG állományt a lfs könyvtárába másolni (gy.k.: ahol az lfs.exe is van), aztán eme fájlok törlésével meg is lehet szabadulni a modtól :) -
#5814 s2 ALPHA ami után jön a BÉTA, szal várhatunk nyugodtan még egy ABC-nyit...:) -
#5813 Tud valaki az S3 ról valamit?
Nincs
-
#5812 Nincs. -
cheatman #5811 Szevasztok! A következőre lennék kíváncsi: Mivel az S2 elérte az Y "ptch"-et ebből arra következtetek, hogy lassacskán jönni kell az S3-nak is mivel már kezd elfogyni az ABC. Tud valaki az S3 ról valamit? Nekem valahogy ez az LFS nagyon bejön, ezt nagymértékben a fizikájának köszönheti, de ezzel gondolom nem csak én vagyok így és más is várja már a fojtatást. -
#5810 dikmá hö -
#5809 Az lfsdrifter.hu honlapon levo S2 drift servert ti latjatok? -
#5808 mondtad neki, hogy "csájéé, gyere másssszááá meg" ?
Egy hangyányit eltértünk a topik témájától, de legalább jó a hangulat :) -
#5807 Roger6 >
Tomsteel >
Ejj, minden jó Jennifer-t ti dugtok? Nekem már csak a kis Kolompár Dzsennifer maradt a szomszédos utcasarokról -
#5806 Na várjá-vájá! Tegnap én is keféltem Jenneifer Lopezzel! Vagy az Anniston volt? Már nem emlékszem... -
#5805 Netán van valami kifogásod a fajtám ellen, he???