Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Régen volt itt egy srác sajnos nem tudom ki volt az.Csinált nekem egy skint rb4 kocsira egy képrõl tette át nekem de sajnos tönkre ment gépem és el ment a skin is ha megkérem megtudná nekem csinálni megin ? ez a kép volt az alap :

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
GS-nél 10.50 GBP 3 hónapra. Viszont ha nem kérem az õ nevüket, akkor az +3.00 GBP, ha publikká akarom tenni, az megint +3 GBP.
És tracker sincs benne.
Clans.hu-nál ha akciót nem számolok, akkor 1800 Ft/hónap. (most csak a jelenlegi, 14 fõs szerverre számoltam)
3 hónapos ciklusnál 10% lejön. 2 giga tár, ingyen ventrilo vagy TS, ha idõ közben meggondolod magad, és másik játékot akarsz, ha árban azonos, simán átváltható, stb.
Akcióval már abszolút nyerõ (nem mintha amúgy nem 😊 ), mert minél többet fizetsz elõ, annál több hónapot adnak pluszba, és férõhelyeket is.
Vagyis ha valaki demo-hostban gondolkozik, ami stabil, és nem kell szívnia az otthoni netjével, akkor 9000 Ft-ból most 1 évre meg tudja oldani minden gondját.
Esetleg Csige te is érdeklõdj náluk, NKP ügyben. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
de ha olcsóbb a clan.hu és ott is jó a support akkor egyértelmûen jobb, mert gondolom õk magyarországi szerón is vannak ami ugye nem egy hátrány.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Nem lepõdöm meg, hogy a mai napig csak 1 Hoszting volt képes ezt felvállalni. Megjegyzem Clans.hu, is a maga módján tette ezt elérhetõvé. Ugyanis a szolgáltatásának árat nem adott, sem semmilyen leírást...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Semmi nem jár a szerverek mellé. Ez eléggé lehúzza az értékét.
Synhosting-hoz ne is forduljatok, nem foglalkoznak sem lfs, sem rf szerverrel.
clans.hu viszont roppant barátságosnak ígérkezik.
A supportjuk kb állandóan online msn-en. Legalábbis amikor én néztem mindig online volt a srác és bármit megcsinál, azonnal. Pl az egyik srác csinált egy saját progit a netkarhoz ami kb egy lfs-es prequal-nak felel meg, felmásoltuk a szeróra, írtam a srácnak és kb 5 perc múlva mûködött.
Több országban van szerójuk, legközelebb Németben.
clans.hu-n látom, hogy kint vannak, csak árak nincsenek.
Majd bizos válaszolnak. Köszi az infót.
synhostingnál jó a support, úgyhogy ha ilyen egyéni kérésed van, lehet indítanak neked egy szervert, clans.hu-nál meg van lfs és rfactor szerver bérlési lehetõség
Amúgy tényleg csinálhatnának végre valami kis peccset, mert a Z28 se mai már.
Legalább az 500servers-es srácok is jól éreznék magukat.
Minap is jött a levél, hogy mivel a múltkor szóvá tettem, hogy a karbantartást 30 perccel jelezte csak elõre, így most szól, 24 óra múlva esedékes lesz. Mondom oké...
Leírta, mikor lesz vége... valami hajnali órákban.
Délután nézem, még mindig nem megy a szerver... postaládám üres...
Írok nekik support ticket-et, hogy mi a szitu, erre volt kedves küldeni nekem egy linket, hogy lfsforum.net-en jelezték, nagyobb a gubanc, mint gondolták, illetve tegnap reggel óta nem aludt.
Én finoman megjegyeztem neki, hogy az alvási zavarok nem tudnak érdekelni (egyéni szocproblem), mint ahogy az sem, hogy egy másik oldalra nyomtak be némi infót. Én tõlük rendeltem szolgáltatást, ami ki van fizetve, van hivatalos oldaluk, miért nem ott teszi ki az infót, sõt, fejleszthetne a supporton, mert a high-on jelölt jegyekre is 1,5 nap a válasz.
kb. 30 perc múlva elindult a szeró, majd jött a levél:
Most már fut a szervered.
Szóval, ha valaki tud megbízható, stabil szolgáltatót, amelyik hasonló árfekvésben ténykedik, és van Airio vagy Lapper (bár már elõbbire nagyon rászoktunk) is a szerver mellé, ne tartsa magában.
Az se baj, ha rFactort is tud hostolni a cég(persze csakis úgy, hogy akármikor, szabadon át lehet tenni másik modra, nem pedig modváltásonként X összeg).
Addig is, aki akar, használja a szerónkat, már ha érez az adott beállításokhoz kedvet.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Eljutottam addig hogy kiválasztom a routerem és skip majd felmegyek a routerem oldalára belépek rámek a MET vagy NET Virtual Server ott kitöltöm majd csinálok szerót de aki csatlakozik azt írja ki idõtullépés !
Ez nagyon is komoly dolog ám.. 😄
Lehet ki leszel tiltva az egész szimulátoros közösségbõl.
Ilyen komoly szabálytalanságot még nem tapasztaltunk.
Mindenesetre most megúszod pénzbüntivel, remélem ez segít.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
szerverben talán tok segiteni
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Válaszd ki a routered típusát, aztán a következõ listából meg a Live for Speed server-t, és kövesd az ott leírtakat. (lehet, hogy még közben lesz egy képernyõ valami reklámmal, jobb felsõ sarokban katt a "skip this advertisement"-re).
www.lfscup.sokoldal.hu itt nevezzetek !
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Én nem egy derbyt akarok rendezni.Shumika érthetõbben légyszi !
Én nem hülyeséget csinálok hanem elég komoly bajnokságot csinálok amiben elvárom a versenyzõk komolyságát.
Szerver terén, ha megmondod, milyen egyedi kérés volna DEMO-ban, még akár segíteni is tudok konkrét szerverrel. Hülyeséggel viszont ne fárassz. Kösziii
Nekem a DEMO van meg de segítenél szervert csinálni nagyon megköszönném !
Am megvan de nem tud csatlakozni osztálytársam 😞
Segítsen valaki!!!
Köszönöm..
Szeretném ha segítene abba valaki hogy kell servert csinálni ?
am még vmi ksi info?