Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Pummis
sziasztok
Régen volt itt egy srác sajnos nem tudom ki volt az.Csinált nekem egy skint rb4 kocsira egy képrõl tette át nekem de sajnos tönkre ment gépem és el ment a skin is ha megkérem megtudná nekem csinálni megin ? ez a kép volt az alap :

csige791
Tényleg jobb, lehet megnézem. köszi a tippet.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

mackosajt
500-nál jelenleg 11.08 GBP 3 hónapra, trackerrel(Airio vagy Lapper), saját névvel(vagyis nincs benne az õ nevük), és ha akarom nyitott, ha akarom, akkor privát.

GS-nél 10.50 GBP 3 hónapra. Viszont ha nem kérem az õ nevüket, akkor az +3.00 GBP, ha publikká akarom tenni, az megint +3 GBP.
És tracker sincs benne.

Clans.hu-nál ha akciót nem számolok, akkor 1800 Ft/hónap. (most csak a jelenlegi, 14 fõs szerverre számoltam)
3 hónapos ciklusnál 10% lejön. 2 giga tár, ingyen ventrilo vagy TS, ha idõ közben meggondolod magad, és másik játékot akarsz, ha árban azonos, simán átváltható, stb.
Akcióval már abszolút nyerõ (nem mintha amúgy nem 😊 ), mert minél többet fizetsz elõ, annál több hónapot adnak pluszba, és férõhelyeket is.
Vagyis ha valaki demo-hostban gondolkozik, ami stabil, és nem kell szívnia az otthoni netjével, akkor 9000 Ft-ból most 1 évre meg tudja oldani minden gondját.
Esetleg Csige te is érdeklõdj náluk, NKP ügyben. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

kifli
nemhogy magyarországin is, hanem csak azon 😄 (fpseknél van amelyikbõl van német szerver is 😊)
csige791
500servers: 9.60 font a maxos szerver, GS 10.00 font.
de ha olcsóbb a clan.hu és ott is jó a support akkor egyértelmûen jobb, mert gondolom õk magyarországi szerón is vannak ami ugye nem egy hátrány.

Misi az ezredes
Nem igazán érdekel, de azért viszonylag jó ár érte ha versenyképes a minõsége.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

mackosajt
most cod2 árában adják õket, ha esetleg valakit érdekelne még.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Misi az ezredes
2-3 éve kb az összes szerver hoszting a pofámba köpött amikor felhoztam nekik az ötletel, hogy üzemeltessenek rF és LFS szervereket...

Nem lepõdöm meg, hogy a mai napig csak 1 Hoszting volt képes ezt felvállalni. Megjegyzem Clans.hu, is a maga módján tette ezt elérhetõvé. Ugyanis a szolgáltatásának árat nem adott, sem semmilyen leírást...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

mackosajt
Mondjuk ilyen összegek mellett legyenek is mindig online. Mindenért pénzt kérnek.
Semmi nem jár a szerverek mellé. Ez eléggé lehúzza az értékét.
Synhosting-hoz ne is forduljatok, nem foglalkoznak sem lfs, sem rf szerverrel.
clans.hu viszont roppant barátságosnak ígérkezik.

csige791

csige791
Game Solutions eddig a legjobb amit ismerek, nekem ott netkar szerverem van. Amikor megkerestem õket (500 servers engem is szopatott) nem is volt nk lehetõség náluk, de megcsinálták nagyon hamar, csak megkellet adnom a netkar letöltési linkjét.

A supportjuk kb állandóan online msn-en. Legalábbis amikor én néztem mindig online volt a srác és bármit megcsinál, azonnal. Pl az egyik srác csinált egy saját progit a netkarhoz ami kb egy lfs-es prequal-nak felel meg, felmásoltuk a szeróra, írtam a srácnak és kb 5 perc múlva mûködött.
Több országban van szerójuk, legközelebb Németben.

mackosajt
írtam nekik.

clans.hu-n látom, hogy kint vannak, csak árak nincsenek.

Majd bizos válaszolnak. Köszi az infót.

kifli
kérdezd meg clans.hu-t vagy synhostingot.
synhostingnál jó a support, úgyhogy ha ilyen egyéni kérésed van, lehet indítanak neked egy szervert, clans.hu-nál meg van lfs és rfactor szerver bérlési lehetõség
mackosajt
ja, csak valszeg nem LFS-nek fogják hívni

Amúgy tényleg csinálhatnának végre valami kis peccset, mert a Z28 se mai már.
Legalább az 500servers-es srácok is jól éreznék magukat.

Minap is jött a levél, hogy mivel a múltkor szóvá tettem, hogy a karbantartást 30 perccel jelezte csak elõre, így most szól, 24 óra múlva esedékes lesz. Mondom oké...

Leírta, mikor lesz vége... valami hajnali órákban.
Délután nézem, még mindig nem megy a szerver... postaládám üres...
Írok nekik support ticket-et, hogy mi a szitu, erre volt kedves küldeni nekem egy linket, hogy lfsforum.net-en jelezték, nagyobb a gubanc, mint gondolták, illetve tegnap reggel óta nem aludt.

Én finoman megjegyeztem neki, hogy az alvási zavarok nem tudnak érdekelni (egyéni szocproblem), mint ahogy az sem, hogy egy másik oldalra nyomtak be némi infót. Én tõlük rendeltem szolgáltatást, ami ki van fizetve, van hivatalos oldaluk, miért nem ott teszi ki az infót, sõt, fejleszthetne a supporton, mert a high-on jelölt jegyekre is 1,5 nap a válasz.
kb. 30 perc múlva elindult a szeró, majd jött a levél:
Most már fut a szervered.

Szóval, ha valaki tud megbízható, stabil szolgáltatót, amelyik hasonló árfekvésben ténykedik, és van Airio vagy Lapper (bár már elõbbire nagyon rászoktunk) is a szerver mellé, ne tartsa magában.
Az se baj, ha rFactort is tud hostolni a cég(persze csakis úgy, hogy akármikor, szabadon át lehet tenni másik modra, nem pedig modváltásonként X összeg).

Addig is, aki akar, használja a szerónkat, már ha érez az adott beállításokhoz kedvet.

csige791
De akkor ehhez már DX11 graf dukál és rendes motor hangok, illetve lézeres pályák. <#finom>

mackosajt
Én úgy tudom, hogy karácsonyi különkiadásként fog megjelenni, havas pályákkal, dinamikus hóeséssel együtt. Ja és az új gumifizikának köszönhetõen lesz szöges gumi is, hogy tudjunk rallyzni a havas pályákon.

kifli
de, aszem kedden
csige791
ebben az évben akkor már nem is lesz sirokkó?

hezi
Reménytelen...Kérd meg vmi ismerõsödet vagy info tanárodat,hogy segítsen.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Jacek
<#zavart2>

Sziasztok!
Eljutottam addig hogy kiválasztom a routerem és skip majd felmegyek a routerem oldalára belépek rámek a MET vagy NET Virtual Server ott kitöltöm majd csinálok szerót de aki csatlakozik azt írja ki idõtullépés !
Vérpistikék voltak?

Alexease
Probalkoztak, de nem volt semmi extra😉 Probaltam benthagyni a lenyeget, aminek valami tartalma is van, de nem volt egyszeru😉
mackosajt
Mi a fene történt itt? Hiányzó hozzászólások... fenyegetõzések... csak nem egy flém?

TomSolberg
Az FIA versenyfelügyelete versenyszabályzat lopás miatt 10.000 Eurós büntetést szab ki rád.
Ez nagyon is komoly dolog ám.. 😄
Lehet ki leszel tiltva az egész szimulátoros közösségbõl.
Ilyen komoly szabálytalanságot még nem tapasztaltunk.
Mindenesetre most megúszod pénzbüntivel, remélem ez segít.

TomSolberg
kikérem magamnak énis 12 es idõt megyek fbm el 😛😛 de komolyan... 😄

rev7
Nektek játék, nekünk ennél több.

www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu

r4f1

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Az jó ha tudsz am rakd 16:9 be a képernyõd de mindjárt megcsinálom !
shumika
az oldalon nem tok rálépni a fórum szóra

szerverben talán tok segiteni

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

hezi
Portforward
Válaszd ki a routered típusát, aztán a következõ listából meg a Live for Speed server-t, és kövesd az ott leírtakat. (lehet, hogy még közben lesz egy képernyõ valami reklámmal, jobb felsõ sarokban katt a "skip this advertisement"-re).

Ja 😄
www.lfscup.sokoldal.hu itt nevezzetek !
shumika
Nem regelek mlapra de jelentkezek. Ird föl a nevem

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

hezi
<#vigyor>

Persze.
Én nem egy derbyt akarok rendezni.Shumika érthetõbben légyszi !
hezi
Hm. Ez komolynak hangzik. Fellelhetõ a szavaid mögött megbúvó elszántság.

shumika
Nah akkor tesa egy helyet mindenképp foglalj le....

Köszi
Én nem hülyeséget csinálok hanem elég komoly bajnokságot csinálok amiben elvárom a versenyzõk komolyságát.
mackosajt
Tessék... olvasgass! Hátha...

Szerver terén, ha megmondod, milyen egyedi kérés volna DEMO-ban, még akár segíteni is tudok konkrét szerverrel. Hülyeséggel viszont ne fárassz. Kösziii

Alexease
Most nincs gepem, amin megy a cucc, fejbol nem tudom, mar regen foglakoztam vele, de ha jol emlekszem, eleg fapados volt a megoldas. Talan tuzfal, portok, router, virusirto.
Sok mindenhez értek sokhoz nem !
Nekem a DEMO van meg de segítenél szervert csinálni nagyon megköszönném !
Alexease
Gondolom, mindenkinek eredetiben van meg az LFS, es mindenki ert a szamitogephez, op-rendszerhez, es nem csak letolto managernek es gamepadnek hasznalja a cuccost?! 😊
Köszi de segíts már.
Am megvan de nem tud csatlakozni osztálytársam 😞
Segítsen valaki!!!
Köszönöm..
hezi
Elég kemény úgy bajnokságot/kupát hirdetni, hogy még a legalapvetõbb dolgok sem állnak rendelkezésre. Stabil alapokra építkezik az ötleted. Sok sikert hozzá <#eljen>

üdv
Szeretném ha segítene abba valaki hogy kell servert csinálni ?
Az oldalon van még info de még készül az oldal fórumján írj jelentkezést !
shumika
1ember+

am még vmi ksi info?

Amint meglsz kb 10 ember !
passatgt
mikÓr lesz?