Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. kártya típusa visa, mastercard stb...
3. kártyatulajdonos neve
4. mikortol érvényes (nem szükséges ha nincs a kártyán)
5. lejárat ideje
6. nemtom de ez sem kell 😄
7. biztonsági kód (kártya hátulján az aláírás melett)
8. címed
9. irányítószám
Card Number* (enter without spaces)
Card Type
Cardholder Name* (name as it appears on card)
Valid From Month:Year: (if not present, leave blank)
Expiry date* Month:Year:
Issue Number (switch/solo only, if not present leave blank)
Security Code*
Billing Address*
Billing Post Code*
Segítséget szeretnék kérni! Hosszú évek után játszanék Demo helyett S2-vel. Sajnos nem tudom (azt igen hol hisz regisztráltam)hogyan kell. Mindent nem értek és nem tudom megbízható-e ha megadom a kártyáim adatait. Valaki tudna segíteni hogyan tudom biztonsággal letölteni?
Elõre is nagyon köszönöm!
Péter
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De mind1 azé kösz a választ.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ez miért van?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mondjuk száznál többet én nem mertem menni vele, mert szó szerint életveszélyes volt... sem kanyarodni, sem fékezni nem lehetett anélkül, hogy a hátulja ne kezdett volna elõzésbe! 😄
www.smart-bus.hu
TEGNAP ÖSSZETÖRTEM FATER BMW-JÉT
XXXXXXXXXXXDDDDDDD
nah jó ez kurvára nem vices de am ja
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
IKSZDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ
HAHHAHAHAHHAHAHHAA VWHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Mondom kurva anyja vesz most😊 elore ket teli hatul nyari😊 na hat ez epicfail😄😄 tegnap mentel le Gyorbe este 7-8 fele, 130-nal amikor fel metert ugrott a hatulja oldalra, azert volt csokimikulas😄 full jeg meg havas volt az a szar M1😄 hajnali otkor mar tok jo, mar csak 1x estem majdnem az arokba😄
"ez igy egy honap alatt azota 1 eve megint semmi😄"
Nézd meg a Devil címû filmet, és megtudod mindez miért történt. <#bohoc>#bohoc>
trailer
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
En nem torom az autoimat😊 de ami most van 3 evig karcmentes volt...
1het: nem huztam be a kezifeket neki gurult a kapunak😄 minimalis karc
2het: cora parkolo valami buzi ajtot rabaszta a hatso sarvedore..
3het: tesco valami buzi rakura az ajtot az elso sarvedore...
4het: paromat telibe vagtak hatulrol,(na nem ot hanem az autot)😄 igy megoldodott a kapukarc problema😄
ez igy egy honap alatt azota 1 eve megint semmi😄
Zsir uj 5-os BMW?!?! Nektek sem lehet sok problematok az eletben...😊
http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4
erdemes nezni mert olyan verdak vannak benne hogy csak na, de szet is csapjak oket😞
hillclimb svajc