16067
  • R0zs0máK
    Szuper reális az LFS fizikája!!!!

• kifli
    Ja, és necsak rosz váleményel legyek:

Ez a játék nem pub szervereken való kocsikázásra van, hanem ligákban való részvételre, előre leszervezett versenyekre.
    Sajna nekem ilyenre időm nincs, úgyhogy marad az lfs. (Amúgy rendes volt, mert írtam neki egy levelet, amiben leírtam ezeket, és visszakaptam a pénzem...)
  • kifli
    nem rosz játék nkpro, meg most az update is hűdejő, sok az újítás, már csak azt kéne megoldani, hogy a legtöbben 1 szerveren 7-en tolták, oda 400-500-as pingem van. Pedig mondjuk 500-asokkal egy 30 fős verseny már jólenne :D

Ezzel szemben lfs-el legtöbben 23-an vannnak most egy szerón, és 60-as oda a pingem. És a többi szerveren is vannak emberek, nem úgy mint netkarba..
  • bardocz
    LFS-ben az aqua planning majd a sirokkóval fog jönni, kb akkor lesz kész a 4es metro is:D
  • csige791
    Sajnos ez nem gyári pálya, csúnya is lenne ha csak úgy kilopnák lfs-ből. Ezt a pályát úgy konvertálta valaki rFactorból. Sajnos a konvertált pályák olyanok amilyenek, vannak nagyon jó minőségüek is úthibákkal stb, de ez kb olyan mint lfs, viszont a pocsolyák működnek, aquaplanning itt is befigyel...
  • bardocz
    A pályát meghagyták tükörnek? Vagy abban is aláztak azért pár úthibával?
  • Máté94
    netKar pro mond valamit?
  • passatgt
    hát én még mindig nem értem:D
  • Tomsteel
    Kellett 2 perc mire leesett, hogy most tulajdonképpen mit is látok. :)
    Scawenék orra elé kéne dugni, hátha ihletet merítenek belőle.
  • csige791

bw4 by Precise Division, on Flickr

bw5 by Precise Division, on Flickr
  • csige791

bw3 by Precise Division, on Flickr
  • csige791

bw2 by Precise Division, on Flickr
  • csige791

bw1 by Precise Division, on Flickr
  • Misi az ezredes
    :D Tudtam! Valaki meg fog előzni, nah így csak annyi maradt, hogy támogatom! :)
  • Solt
    Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Javaslom legközelebb nézz utána annak amiről nyilatkozol, mert úgy el lehet kerülni a kínos beégéseket. Kis butus...
  • Kovács Erix
    Hallod egy Magyar játék megalázza ne nevetes már soha! xD
  • shumika
  • Prézli
  • csige791
    "meg hogy az FF külön nem állítható "
    Én úgy tudom állítható. Setupnál akár le lehet venni nullára is, van külön gain, damping és friction csúszka a force-hoz. nK ffb-jébe belekötni nem túl szerencsés, sok hibája van a proginak, de ffb-ben szerintem veri még iR-t is, a többit meg...

Az eső meg elég jól sikerült. vannak pocsolyák, melyek érezhetőek a kormányon, máshogy reagál ha fékezel , kigyorsítasz, vagy csak simán átrepesztesz rajta. Aquaplaning jól meg lett csinálva. Pedig ezt a pocsolyás témát az iRacingtől vártam volna először, hisz nekik van zsetonjuk illetve lézeres pályájuk hozzá... Kunos megint bizonyított. Ja és pénz lehúzás helyett árat csökkentett.

• shumika
    KB ja xD
  • R0zs0máK
    Ja, egy másik játék készítői sem ennyire pofátlanok...
  • pointer4
    Az NFS-nek meg a GRID-nek sem, sőt a SIMS-eknek sem :D
  • shumika
    Kiütöttél XD

LFS-ne nem igazán van párja a maga nemében....
  • R0zs0máK
    Ugyan, sokkal kevesebben vannak, mint régen...
  • Misi az ezredes
    Nem alázott semmi semmit...
  • GPx8
    Számomra fontos, hogy legyenek gépi ellenfelek is, úgyhogy az alázás elmaradt. Nem beszélve a menüről, meg hogy az FF külön nem állítható stb...
  • pointer4
    "Két új kocsi, eső, új pálya.
    LFS-t megalázza..."

Baze, ez rímel, te kis reklámszövegíró
  • csige791
    Jöttem kicsit offolni:
    Megjelent a netKar PRO 1.3 Beta Most le is van árazva. Két új kocsi, eső, új pálya.
    LFS-t megalázza...
  • pointer4
    Garcserés megsemmisítés, pedál gond.
  • kifli
    legalábbis, ha a jelenlegi nem lesz megbarkácsolva, mert elvileg, holnap kiderül, hogy újra tudják-e tekercselni...

Amúgy miért lett lebontva? :D
  • kifli
    nos, az engem igencsak érdekelne :D
  • pointer4
    Nekem van felesbe, bontásból maradt, de csak az egyik élte túl.
  • copilot
    Köszönöm a válaszokat!

ezt a car sound remixert próbáltam anno, sajnos ez sem az igazi:( bár hülyeség az elvárásom, vagy másnak nem ilyen fontos, csak jó lenne valami valóshoz hasonlító motorhanggal döngetni. ettől függetlenül is élvezetes és valósághű, nekem ez a pici dolog hiányozna még:(
  • kifli
    megis van LINK
  • kifli
    de van egy progi, ami rak be hangokat, de nemtudom mi a neve, lfs forumon van az is...
  • Misi az ezredes
    rFactorozz ha jó hangokat akarsz :)

LFS-ben jelenleg nincs ilyen és én nem látom sehol ennek akár a tervbevételét sem..
  • copilot
    sziasztok! lehetőségeimhez mérten sikerült beszereznem egy logitech kormányt újonnan, kezdésnek szerintem megfelel. nyilván sokat kell gyakorolni, úgyhogy ezt a témát nem is lovagolnám meg, nyilván nagy a teljesítmény romlás bill után átállva kormányra. A kérdésem az lenne, mivel nagy bmw fan vagyok, régóta próbálok összehozni valami értelmes motorhangot hozzá, kevés sikerrel, azok sem tetszenek amik az elefesneten vannak, nem túl reálisak. Tud-e esetleg valaki segíteni abban, hogy hol érdemes keresni, hogy normálisat találjon az ember, vagy van- e esetleg valakinek ilyen? nem a v8as, hanem a sorhatos érdekelne, bár lehet fölöslegesen keresek ilyet:(

előre is köszönöm a segítséget!
  • R0zs0máK
    Fogalmam sincs miben más, sosem állítgattam a profilerben, mert tökéletes úgy is :DD
  • Solt
    ;)

( egyébként én eleinte mindig játszogatok vele... jut eszembe, anno a Pannónia ralinál is nagyon jók voltak az effektek... jól számolta a motor. )
  • Ombika
    105 0 0 0-ra allitottam! :)