16062
-
#15163 A pályát meghagyták tükörnek? Vagy abban is aláztak azért pár úthibával? -
#15162 netKar pro mond valamit? -
#15161 hát én még mindig nem értem:D -
#15160 Kellett 2 perc mire leesett, hogy most tulajdonképpen mit is látok. :)
Scawenék orra elé kéne dugni, hátha ihletet merítenek belőle. -
bw4 by Precise Division, on Flickr
bw5 by Precise Division, on Flickr -
bw3 by Precise Division, on Flickr -
bw2 by Precise Division, on Flickr -
bw1 by Precise Division, on Flickr -
#15155 :D Tudtam! Valaki meg fog előzni, nah így csak annyi maradt, hogy támogatom! :) -
Solt #15154 Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Javaslom legközelebb nézz utána annak amiről nyilatkozol, mert úgy el lehet kerülni a kínos beégéseket. Kis butus... -
#15153 Hallod egy Magyar játék megalázza ne nevetes már soha! xD -
shumika #15152 -
#15151 -
#15150 "meg hogy az FF külön nem állítható "
Én úgy tudom állítható. Setupnál akár le lehet venni nullára is, van külön gain, damping és friction csúszka a force-hoz. nK ffb-jébe belekötni nem túl szerencsés, sok hibája van a proginak, de ffb-ben szerintem veri még iR-t is, a többit meg...
Az eső meg elég jól sikerült. vannak pocsolyák, melyek érezhetőek a kormányon, máshogy reagál ha fékezel , kigyorsítasz, vagy csak simán átrepesztesz rajta. Aquaplaning jól meg lett csinálva. Pedig ezt a pocsolyás témát az iRacingtől vártam volna először, hisz nekik van zsetonjuk illetve lézeres pályájuk hozzá... Kunos megint bizonyított. Ja és pénz lehúzás helyett árat csökkentett.
-
shumika #15149 KB ja xD -
#15148 Ja, egy másik játék készítői sem ennyire pofátlanok... -
#15147 Az NFS-nek meg a GRID-nek sem, sőt a SIMS-eknek sem :D -
shumika #15146 Kiütöttél XD
LFS-ne nem igazán van párja a maga nemében.... -
#15145 Ugyan, sokkal kevesebben vannak, mint régen... -
#15144 Nem alázott semmi semmit... -
GPx8 #15143 Számomra fontos, hogy legyenek gépi ellenfelek is, úgyhogy az alázás elmaradt. Nem beszélve a menüről, meg hogy az FF külön nem állítható stb...
-
#15142 "Két új kocsi, eső, új pálya.
LFS-t megalázza..."
Baze, ez rímel, te kis reklámszövegíró -
#15141 Jöttem kicsit offolni:
Megjelent a netKar PRO 1.3 Beta Most le is van árazva. Két új kocsi, eső, új pálya.
LFS-t megalázza... -
#15140 Garcserés megsemmisítés, pedál gond. -
#15139 legalábbis, ha a jelenlegi nem lesz megbarkácsolva, mert elvileg, holnap kiderül, hogy újra tudják-e tekercselni...
Amúgy miért lett lebontva? :D -
#15138 nos, az engem igencsak érdekelne :D -
#15137 Nekem van felesbe, bontásból maradt, de csak az egyik élte túl. -
copilot #15136 Köszönöm a válaszokat!
ezt a car sound remixert próbáltam anno, sajnos ez sem az igazi:( bár hülyeség az elvárásom, vagy másnak nem ilyen fontos, csak jó lenne valami valóshoz hasonlító motorhanggal döngetni. ettől függetlenül is élvezetes és valósághű, nekem ez a pici dolog hiányozna még:( -
#15135 megis van LINK -
#15134 de van egy progi, ami rak be hangokat, de nemtudom mi a neve, lfs forumon van az is... -
#15133 rFactorozz ha jó hangokat akarsz :)
LFS-ben jelenleg nincs ilyen és én nem látom sehol ennek akár a tervbevételét sem.. -
copilot #15132 sziasztok! lehetőségeimhez mérten sikerült beszereznem egy logitech kormányt újonnan, kezdésnek szerintem megfelel. nyilván sokat kell gyakorolni, úgyhogy ezt a témát nem is lovagolnám meg, nyilván nagy a teljesítmény romlás bill után átállva kormányra. A kérdésem az lenne, mivel nagy bmw fan vagyok, régóta próbálok összehozni valami értelmes motorhangot hozzá, kevés sikerrel, azok sem tetszenek amik az elefesneten vannak, nem túl reálisak. Tud-e esetleg valaki segíteni abban, hogy hol érdemes keresni, hogy normálisat találjon az ember, vagy van- e esetleg valakinek ilyen? nem a v8as, hanem a sorhatos érdekelne, bár lehet fölöslegesen keresek ilyet:(
előre is köszönöm a segítséget! -
#15131 Fogalmam sincs miben más, sosem állítgattam a profilerben, mert tökéletes úgy is :DD -
Solt #15130 ;)
( egyébként én eleinte mindig játszogatok vele... jut eszembe, anno a Pannónia ralinál is nagyon jók voltak az effektek... jól számolta a motor. ) -
#15129 105 0 0 0-ra allitottam! :) -
Solt #15128 Az a default amit te linkeltél. Na úgy nem jó! :D Az effekteket húzd le nullára, mert az iRacing kivételével nem tudok olyan játékot, amiben jól működne. A középre húzás is mehet nullára.
A kormány topik bannerjében van egy-két leírás... rágd át, nagyon sok hasznos dolog van benne. -
#15127 logitech hangszórómmal ugyan ez volt, küldtek másikat csak használhatatlanná kellett tenni :)
A hungom azóta a csere darabot vígan használja :) -
#15126 En elozoek szerint allitottam. Miben lehet ugyan mas a tied,szerinted erezheto? -
Solt #15125 -
#15124 jól emléxel:
Jótállási információ
Kétéves gyártói jótállás
Amúgy ettől függetlenül érdemes megpingelni őket, veszíteni való nincs. Esetleg küldenek valamit ajándékba, pláne, ha említik nekik ezt a cikket.
Számla se kell nekik általában. ;)