16062
-
#6484 Nekem is volt smc-m de nem emléxem h sima admin v smcadmin volt-e.... A lényeg h benne van a manualjaban! -
#6483 Nekem az SMC-nek volt "smcadmin", szóval lehet, hogy minimális eltérések lehetnek. -
#6482 Általában a default pass: admin szokott letteni, ha nem állítottad át biztos vagyok benne h. az... -
#6481 Kösz A Segítséget -
#6480 Hát majd megnézem -
#6479 oh vazz, mekkora láma vagyok :D
itten van -
#6478 A gógliban is meg lehet nézni, vagy a kütyüd valamelyik papírjára is illik ráírniuk. A gógli pedig aszongya, hogy
júzernév: admin
jelszó: password
Amúgy úgy emlékszem, hogy a portforward.com-on volt régen egy böszme nagy adatbázis, egy rahedli router típussal, ahol képekkel illusztrálva, lépésről lépésre le volt írva, játékonként, hogy melyik portokat kell kinyitogatni/továbbítani. De most semmi ilyet nem találok azon az oldalon :( -
#6477 Valami papíron vagy ilyesmi -
#6476 "2. itt tudnod kell a jelszót!!"
Ezt sajnos nem tudom. Nem tudod hogy hol lehet megnézni?? -
#6475 ITT vannak instrukciók de elmondom én is :)
1. is be kell lépned a routerre amit úgy tudsz megtenni hogy a böngésző címsorába beírod ezt 192.168.0.1
2. itt tudnod kell a jelszót!!
3. az advenc alatt megtalálod a port forwardot ahol beírsz egy játéknevet a porthoz mindkettőhöz ezt írd 63392 ezt használja az lfs majd a végén azt az ip-t kell beírnod amit kioszt neked a router és kész is -
#6474 netgear -
#6473 portot kell nyitni
Ha a routered tipusát is meg tudnád mondani azzal sokat segítenél -
#6472 Sziasztok!!!
Szeretnék szervert nyitni a neten. Ez nem jött össze de rájöttem a hibára. Az volt hogy routeren vagyok. Na most hallottam hogy ezt megoldani. Na de mégis hogy kell? Nem tudna valaki segíteni??
Kösz előre is a segítséget!!! -
#6471 Természetesen én is "megkrekkeltem" annak idején, hogy kipróbáljam a többi pályát meg autót. Valljuk be, ezt mindenki megcsinálta, nincs azzal semmi gond, ha valaki tutkóra meg akar győződni arról, hogy megéri-e az a valami a pénzét (és még itt is koppanhat, amikor kitallózza az s2-es hostokat, és 600-ból csak 30-on vannak :D:D:D)
Csak pl. nem kezdtem el nyilvános fórumokon kérdezősködni, hogy lehet-e, hogy lehet unlockolni feketén a stuffot, hanem kussban voltam, és használtam a góglit meg a torrentkeresőket.
Ugye Misi reagálása ebből indult ki: "Sikerült valakinek crackelnie az y verziót vista64 alatt?"
Szal ha a kollega okos marad, akkor marad az xp-nél, és nem kérdezget hülyeségeket. (arról nem is beszélve, hogy már azért komoly büntetést érdemelne, hogy Vistát van a gépén) -
#6470 Lejjebbiekhez (Warez) hez hozzászólva, Ezredesnek: Figyi én is az után vettem meg a játékot miután ki crackeltem ( jó ez még S2(F versionál volt) :D de én sem szeretek ugy megvenni egy játékot ha nem tapasztalom hogy milyen,főleg ebben a játékban,mivel az autókhoz elég nagy ügyesség kel lvezetni,nem tudtam milyenek az S2esek,mert arra hogy nem birom őket egyenesbe tartani nem fogok 24 fonot kidobni,megnéztem tetszett megvettem :P ennyi,szerintem ebbe a warezos dologba nem tudom mi a gáz.No warezt sztem felkéne oldani...Egyenlőre az LFS olyan biztonsági rendszerrel működik ami neten feltörhtetlen (Nekünk)...Aki meg unlcokol botokkal nem adok 1-2 hetet és megunja...ha megtetszik neki megveszi ha nem akkor ugyse játszik vele ... -
#6469 köszi a válaszokat! -
#6468 pontosan így van, nekem is Formula force EX-em van, a 0,00-s érték lenne reális a kormányzás linearitásának, csak ilyenkor középállásnál elég pontatlanul reagál, ez főleg nagy tempónál zavaró, amikor alig tudod úton tartani az autót. Ez valószínű a kormányban lévő potméter hibája, én ezért 0,5-n használom a kormányzás linearitását. Üdv! -
#6467 Kormányzás forgatása neked 200 fok vagy 220, tehát amenny a kormányod tud fordulni. A kormányzás linearitása pedig nemtom mire jó, de úgy tapasztaltam, hogy ha 1.00-ra van állítva, akkor exponenciálisan tekeri a kiscsávó a játékban a kormányt a te kormányzásod függvényében, tehát a kormány középállásában való forgatás esetén a sofőr kevesebbet teker a kormányon, mint az kormányod forgatásának maximuma közelében, 0.00-nál pedig ugyanannyit teker középen is, mint a szélen. Jobban nemtom elmagyarázni, ennyi tellik tőlem :D, próbáld ki mindkét lehetőséget, azt majd meglátod :) /a vak koldus is ezt mondta / -
#6466 Az új patchben ugye van a visszajátszás pörgetése funkció, a kérdésem az volna, hogy megéri-e emiatt letölteni az Y24-es teszt javítást, vagy várjak-e míg szabvány lesz? -
#6465 Igen, működnie kell, csak arra volnék kíváncsi, hogy az 0.3-as verziója hogy találta meg a master servert :) -
#6464 hali
bár a kérdés eléggé láma, de segítségre lenne szükségem. van egy Logitech Formula Force EX kormányom, de nem tudom rendesen beállítani a játékban. mi alapján kell a kormányzás forgatása részt beállítani? pl ehez a kormányhoz mi az ideális? meg a kormányzás linearitása is kérdéses. -
#6463 Miért ne működne? Ugyanaz a kódod S2-ben is... -
Lambo fan #6462 wááá
nem tudom hogy csináltam, de most sikerült feloldanom az S1-et is az S2 licenszemmel :D
Most már műkszik :) -
Lambo fan #6461 nem, S2 licensz-el akarok S1-et unlockolni. :D
S1-et még vmikor 2 éve tölthettem le, így nem tudom h teljes e vagy csak demo. De a menüben bent van az unlock menüpont, csak nem tud a szerverre csatlakozni az unlock-nál.
Mit kell átírnom h működjön?
köszi
Ádám -
#6460 Sztem az S2-es legújabb patch-re értette, S1 licensz-el ;))) -
#6459 Lehet igen, de elég kevés szerver van... -
#6458 őőőőőőőőőőőőő :D
Ugyebár 2004-ben még más volt a lfs master server ip címe. Az s2 0.5V verziótól automatikusan megtalálja a master servert az lfs, de a korábbiaknál kézzel kellett valamelyik fájlban átírni az ip címet, hogy működjön (aztán nem biztos, de mintha ezt olvastam volna valahol). Azon kívül valakitől el kell kunyerálni az S1 full verziót, és ha megy a megtalálja a master servert, akkor elvileg unlockolni is lehet..szerintem -
Lambo fan #6457 akkor S1-el lehet játszani teljes verzióban????
-
Lambo fan #6456 az S1 szervereket már lelőtték, vagyis jelenleg nem lehet már S1-el (teljes verzióban) játszani?
Ha lehet, és valakinek van hozzá password-je, megvenném tőle! -
#6455 Az lfs.net letöltései arról regélnek, hogy az S1 0.3H volt az uccsó verzió, viszont ott csak a demó tölthető le, tehát nem a full, így nem lehet unlockolni -
#6454 Nem mintha nagyon otthonlennék S1 ben, de nem a legutolcsó LFS az Y verzió, és S2 vagy S1 autokat/pályákat unlockolsz ?
Vagy arra gondolsz, hogy anno amikor az S2 került a prondra, akkor az S1 hol ratott ? -
Lambo fan #6453 valaki segitsen má :) -
#6452 megy ez mindennel csak az S2be nem lehet olyan finoman állítani :D -
Lambo fan #6451 véletlen nem a 0.3 H verzó volt a legutolsó S1-es? -
Lambo fan #6450 sziasztok!
keresném a legutolsó szériás S1 verzót? Melyik volt az? A jelenlegi S2 legújabb az Y verzió, de S1-ben melyik volt? Be akarom szerezni azt is!
köszi -
#6449 nem -
#6448 s2-eseknek nem? -
#6447 lfs-tuneval tudod beírod googleba és a demo autóknak tudod módosítani a teljesítményét -
#6446 Nem vágja valaki hogy, hogy tudnám megbuherálni az autók teljesítményét? (növelni szeretném csak úgy a fun kedvéér) -
#6445 HAMACHI