16062
-
#6444 tüsszents egyet, és már meg is van
Bannerban ott a piros felirat, próbáljuk meg betartani ! -
#6443 "hálóba lanon keresztül" ez a nemmind1 xD -
#6442 Hi !!! Nem tudtok arról a programról vmit amit hálóba lanon keresztül lehet játszani?? Nem tudjátok mi a neve??
Kösz előre is a segítséget +!!!+ -
#6441 igen, így van. Szerintem is durva, és bosszantó is tud lenni. -
#6440 Uhh bazz, ez nagyon durva :D:D csak az elejét koccoltam le mindkét oldalról, és pár versenyzőváltás után még jobban összeesett az eleje, utána meg szétterült mint egy tepsi, és az első kerekek bevándolroltak középre, onnantól fogva jól billegett a kocsi előre-hátra :D:D
Viszont akkor nekitolattam a falnak, és nagyjából visszaállt az eredeti sérülési állapot :D -
#6439 LOL -
#6438 először is Y22 legyen installálva, majd mindegy melyik autóval hajts neki valaminek, ergo törd össze, aztán kezdj el profilt váltogatni. (Az előre eltárolt profiljaidat kezd el cserélgetni) Minden egyes cserénél deformálódni fog az autó. Elég fura, egyik srácnak behülyült a régebbi verziós játéka, azért mert egy srác ezzel bohóckodott, újra kellett csatlakoznia. -
#6437 mond lépésről lépésre micsináljak? :D -
#6436 Emlékszem anno a Cross Racing Championship-ben volt hasonló, csak ott a replay-nél ahányszor visszanézted az ütközést úgy tört egyre jobban a kocsi (persze gondolom azóta ezt patchelték) -
#6435 Y22 patchben van egy hatalmas bug, ha összetöröd az autót, és elkezdesz profilt váltogatni, mindegy egyes váltással tovább zúzza az autót. Nem vicc, elég idegesítő tud lenni, mikor 1 sorba rendeződnek a kerekek :) Másrészről elég mókás is. -
#6434 Igen D1GP-re én is sokat jártam Aro-val azóta is driftelünk és beszélünk msn-en. Hasonló serverre gondoltam és pályára mert igaz hogy a többi serveren van olyan h sosincs senki! -
#6433 Haha én és aki tagja a DC-team nak azok álltalában együt driftelünk lehet hogy csk 3-4 ember de azt hiszem mindennek kell egy alap! Az alap adott és egyre töben csatlakoznak hozzánk :) -
#6432 Így is csupa üres szerver az S2, csak akkor maradna fent ha valami épkézláb ötleten alapulna, mint a TC vagy CTRA. A HDS abból a szempontból jó volt, hogy bármikor felmehettél és kis eséllyel magyarokat is találtál, de ahogy én észreveszem S2-ben már nincs az a nagy "tartsunk össze magyarok" virtus, és szanaszét széledtünk, ki CTRA-ra ki TC-re ki máshova.
Amiben én fantáziát látnék az egy múltidéző BLGP Rev szerver csak XRT-vel és valami ötletes insimmel.
Most nemrég még volt a D1GP szerver ami egy kis hurok volt az Autocrosson amin drift battle ment, mindig voltunk vagy 20-an, imádtam is (kb verhetetlen voltam) majd egyszercsak eltűnt a szerver és máig sem lelem az utódját...
Szerintem megfontolandó a dolog, de csak azért, hogy legyen magyar drift szerver semmiképpen sem éri meg. -
#6431 biztos jó lenne -
#6430 Közvélemény kutatás! Ha lenne egy konkrét cég mint pl.: FGC. ; Obinet. aki Live For Speed-ben is késztene hosztokat akkor lenne rá igény? -
#6429 ja vannak errefele számtech boltok ahol lehet alkudni -
HM #6428 Elég sok helyen lehet alkudni. Persze élelmiszerboltban pont nem. (legalább is nálunk)
És mint írták is sok országban gyakorlatilag kell is alkudni (nem csak a törököknél)
De ha használtan veszi meg az lfs-t ott is lehet alkudni szóval lehet kibúvó a 24font alól. -
#6427 én a lidlbe még a dízelbe 199Ftér vettem literét :D -
#6426 hát 1éve 250ftvolt az étolaj
most meg 550ft Vénusz :(((((( -
#6425 aZT HISZEM TÖRÖKÖKNÉL HA BENZINKÚTNÁL NEM ALKUDSZ A BENZIN ÁRÁBÓL KI SEM SZOLGÁLNAK! -
#6424 "Keresek kibúvót a 24 font alól, mert túl sok érte"
Ez milyen jópofa dolog lenne, ha a pénztárosnak mondanám, hogy ezért az étolajért én nem vagyok hajlandó ennyit kifizetni(mellesleg iszonyat drága), hanem elkezdenék vele alkudni...Előbb utóbb biztos a securitysok kezében kötnék ki :) -
#6423 Ezt mar meg se akartam neki szolni! :)) -
#6422 Korrekt emberhez méltóan rendeztem a dolgot... -
#6421 Privátot nem látod az a baj ... -
#6420 Amit lenyomtál szavazó topikban,10 év múlva SE :D -
#6419 Te mindenütt HG akarsz lenni? -
#6418 Helyesen írni sem tudsz, hogy lennél rá alkalmas? :DDD -
#6417 amúgy lfs-re nincs warez mert online játék és ott nem müködik a crack
csak offline úgy meg sokra nem lehet menni vele -
Solt #6416 Nem vonom kétségbe, de itt más arcot mutattál... az álláspontom nem változott! Azért remélem nincs harag... :) -
#6415 A vélemények sosem egyeznek meg és sosem fognak! Ahogy világbéke sem lesz... -
#6414 Az lehet,h te magadat megfelelonek tartod,de masik 10 pedig mast gondol! :) -
#6413 http://dc-team.exra.hu nézd meg! azt hiszem eléggé kultúrált vagyok a honlapon is meg gameban is ! A honlap az én képzeletem szüleménye a játék a Live For Speed ha nem szúrna szemet elsőre :) -
Solt #6412 Örülök, ez is egy vélemény! :) -
#6411 Van benne valami!
Attól függetlenül elég éretnek tartom magamat erre a kiemelt posztra! -
Solt #6410 Nem a véleményed kifogásoltam, hanem azt, hogy hirtelen vagy! Hiába hozol korrekt döntést, ha nem tudod tálalni.
Erre gondolok: "Én nem azért írtam olyan szúrós HSZ-t mert meg akartam sérteni! Hanem mert nagyon pofátlannak tartom azt hogy fent van hogy NO WAREZ! És ha mégis ír egy HSZ-t ami közben kb 2-szer felvillan az hogy NO WAREZ"
Egy házigazdának példát kell (kéne) mutatnia, ergo nem ragadhatják el az indulatai, még akkor sem, ha igaza van. Valljuk be, a tizenévesekre nem éppen a higgadtság jellemző! :D Nincs ezzel gond, ez nem rossz tulajdonság, csupán arról van szó, hogy nem fér össze egy olyan poszttal, ahol mások fegyelmezése, és büntetése összpontosul egy kézben.
A warezről nekem is megvan a véleményem, főleg réteg játékok esetén, de újabb rajongót, aki meg is veszi a játékot, csak úgy tudunk szerezni, ha a játék önmagában meggyőző, plusz mi érvekkel meggyőzzük az illetőt, hogy adott játékot miért is "illik" megvenni. Ha rárontasz, akkor csak az ellenkezőjét éred el...
-
#6409 Hát azzal hogy milyen távol állok én és mitől azt azt hiszem nem minden tekintetben a kor dönti el! De bizonyos szinten igaz! Hogy minnél időssebb valaki annál korrektebb döntéseket hoz és annál higgatabban visel el dolgokat! Én nem azért írtam olyan szúrós HSZ-t mert meg akartam sérteni! Hanem mert nagyon pofátlannak tartom azt hogy fent van hogy NO WAREZ! És ha mégis ír egy HSZ-t ami közben kb 2-szer felvillan az hogy NO WAREZ hát érdekes ha nem veszi észre! Nah nem érdekes...
Azt hiszem az hogy nem is akarja megvenni a játékot és tört versio-ban akar játszani az lopás vagy nem de? Nah nem tudom kinek mennyi tört játéka van nekem / pillanat egy sem még a GRID-et sem töltöm le hanem majd megvásárlom mert azt hiszem sokkal nagyobb az értéke mindenkinek a szemében egy játék ha megvásárolta!
Szal lehet korom nem anyi amennyit elvárna a töbség de azt hiszem korrekt döntéseket én is tudok hozni... -
Solt #6408 Ez az ezredes úrnak lett címezve... -
Solt #6407 1.: A warez tiltott!
2.: Annak ellenére, hogy tiltott, még lehet normálisan figyelmeztetni (főleg elsőre) azt, aki esetleg még a méretes kiírást sem veszi észre!
3.: A normális hangvétel, és az egymás iránti tisztelet épp annyira elvárt dolog, mint a warez mellőzés.
4.: Valóban elkelne egy házigazda!
5.: Ne sértődj meg, de nem egy maximum 18 éves házigazdára van szükség! Korodból adódóan a higgadtság és a megfontoltság olyan távol áll tőled, mint az LFS az NFS-től! Ezek pedig elvárt tulajdonságok egy olyan valakitől, akinek az a feladata, hogy másokat "kordában" tartson! -
#6406 erre jelentkeztem már én is :)... semmi válasz :) -
#6405 nincs elődöd...