16062
-
#6524 Nincs vkinek trainere? -
#6523 Pedig amikor én még demós voltam, akkor nagyon sokan gyorsultak így, nincs ezen semmi
Olyan illegális gyorsulás érzete van az egésznek, pont ezért nem kell a lámpa meg a dragpálya. -
#6522 Ehez minek trainer?! -
#6521 LFS X10 trainer.
Ismeri vki?? -
#6520 Ja, hogy nálad ez a drag! Értem! Akkor: -
#6519 jaja én is erről beszélek de vki nem tud lfs trainer-t??
-
#6518 nem van 1 addon... legalábbis voltam már olyan szerón az S kanyarhoz oda állsz és lámpák vannak... -
#6517 A S kanyar után van egy hosszu szakasz.Az s kanyar végén megálsz és max visszaszámolsz és mehetsz.Ennyi. -
#6516 Trainer a neve -
#6515 LFS x0.5 szal hogy lehet me lehet megkérdeztem -
#6514 Ezzel mit is akartál pontosan kifejezni? -
#6513 -
#6512 Neten demoval dragolni? Vagy egyáltalán demoval dragolni? Most én vagyok lemaradva, vagy jött egy újabb peccs, vagy mivan???!!!
-
#6511 Meg lehet dragolni most is olyan pályán vok -
#6510 Néztem őt és mos má tom hogy csíter!! -
#6509 Demoban nem is lehet dragolni vaze, és neten kizárt, hogy 600-al ment. Meg honnan tudod, hogy 600 volt? Lehet, hogy csak álltál szépen egyhelyben, aztán elhúzott melletted 150-el. -
#6508 Demoban, interneten voltam. Kéne nekem is hogy tudjak jól dragolni. pls segítsetek!!! -
#6507 Gondolom csít? Vagy létezik valami lfs tune, azt lehet használni csak nem online. Meg talán csak demoba? Valami ilyesmit emlegettek. -
#6506 De az egyik játékos felgyorsult 600 fölé. Azt hogy lehet?? -
#6505 Mikróba!
Pop-Corn :D
-
#6504 Sziasztok!!
Azt szeretném megtudni hogy a corn az mi??
És hogy lehet csinálni??
Nekem azt mondták hogy az egy gyorsító vagy mi
Kösz előre is a helpet !!!
-
#6503 én is váltok olyan gyorsan :) manuallal... -
#6502 Olyan gyorsan vált az a szar, hogy felesleges manuál kuplungolni :)) -
#6501 khm manuál kuplungolni kell tudom most jön az hogy láma vált kuplung nélkül is... de akkor is :D -
#6500 Azért annyira nem, + ha már van elég tapasztalatod akkor úgyis tudod hogy hol kell/lehet más íven menni... -
#6499 ha adhatok tanácsot azt az ívet meg kapcsold ki mert hülyeség :) -
#6498 FBM-nél elég nehéz gázfröccsöt adni, mivel az csak úgy vált, hogy elveszed egy pillanatra a gázt :D -
#6497 Okés, köszi. -
#6496 Ne válts vissza gyorsan,és folyamatosan fokozd. -
#6495 rakj a meghajtott kerékre több erőt mármint a fékezésnél meg mikor vissza váltasz akkor adj 1 gázfröccsöt hogy ne a motorfék húzza fel a motor fordulatszámát hanem inkább lehúzza... érted... -
#6494 Jah ok :)) ok, bekapcsoltam a 4-essel az ideális ívet de nem tok, sztem ahogy fékezek váltok vissza rögtön és lehet h sokat váltok, akkor nagy még a fordulat és azért törik ki.. -
#6493 Az nem F1-es kocsi,hanem Formula bmw:) Hatalmas különbség van a kettő között:) -
#6492 Vezess úgy, hogy ne törjön ki. -
#6491 A lényeg h tudjuk mire gondolt amikor f1-es autót írt :D -
#6490 mégpontosabban FBM de az nem F1-es autó. -
#6489 Asszem az pont nem F1-es, de majd a guruk megmondják! -
#6488 Formula BMW FB02 pontosabban...... -
#6487 lol, hogyne lenne, csak az az F1-es autó van. -
#6486 Demoban nincs is f1-es BMW. -
#6485 Hi.Csak a demóval gamelek neten ideiglenesen, de lehet meg fogom venni.Azt szeretném kérdezni, hogy ha fékezek a BMW F1-es autómmal, kéziváltóval visszaváltok, akkor a kocsi hátulja kitör.(Balra, jobbra, kanyartól függ.)
A Default, meg egy másik beállítással is.Ha tudjátok miért, akkor valami helpet adjatok.
KÖSZI!