Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
Lassan de biztosan növekszik a játékoslétszám, sokszor elõfordul 1500 körüli online játékos, azt hiszem 1713 a rekord és ez valószínûleg meg fog dõlni amikor az új patch (0.5Y) hivatalos lesz, elvileg még karácsony elõtt. Nem tudom pontosan, hogy mostanában a magyar szerverek hogy állnak de a liveforspeed.hu oldalon errõl valószínûleg találsz infot. Nézz körül külföldi szerverek között is, sok színvonalas van, pl. CTRA (raceauthority.com). Ha van pénzed mindenképp érdemes megvenni Live for Speedet. Millió apróság van ami demoban nincs és hasznos, nem beszélve arról, hogy általában jóval magasabb színvonalú versenyek folynak nem demo szervereken mivel aki rosszalkodik hamar kikerülhet a szívesen látott játékosok közül köszönhetõen annak, hogy felhasználónév alapján kitiltható akárki, nincs totális névtelenség.
Én azt szeretném kérdezni, hogy az LFS körül mekkora élet van manapság? Van több magyar szerver és sokan járnak játszani? Demó vagy teljes?
És az LFS-en kívül melyek a legnépszerûbb/legjobb játékok mostanában? Vagy korábbról? Pl. Richard Burns Rally?
Mert most próbálok egy kormányt beszerezni és jó lenne hozzá vmi színvonalas játék. 😊
www.smart-bus.hu
G25-nel teny,hogy durvan le lehet harcolni!!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A problemas resze egyedul a botvalto. A kormanyrol, pedalrol meg nem hallottam rosszat, de botvalto bedoglesrol mar itt a forumban is "tobbet"... Ki kell probalni, mashogy nem megy.
www.smart-bus.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amikor majdnem vettem egy MOMO-t, mar a boltban mondtak hogy gyarihibas, es be fog dogleni elobb utobb, de ha beviszem hozzajuk, Ok cserelik azonnal, mert mindig van raktaron😊)) Pozitiv hozzaallas volt, de inkabb vettem egy DFP-t;D Aztan meg egy G25-ot;D
De jo Magyar szokas szerint, elofordulhat, hogy nem foglalkoznak vele, es megcserelik egy masiikal, amit ugyanigy hibasan kuldtek be😊
Ezert a Logitech kepviselettel erdemes targyalni, nekik nem kell semmilyen papir, neha eleg 1-2 levagott foalkatresz (kabel)😄
Amugy altalaban ilyenkor egeszet cserelik vagy javitjak?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Logitech G25-rol kerdeznem,hogy sok ceg csak 1 evet vallal ra,de van ahol 2-ot irnak,de mivan ha 1 ev vanra ahol vettem es utana doglik be?! Hol lehet megnezni,hogy gyarto mennyit ad ra?
Ha tobb ceg is ad ra 2 ev garit ,akkor gondolom,de hivatalos oldalon errol semmit se talaltam,de lehet envagyok a vak! Van vmi otleted,hol lehet ennek utana nezni? Koszonom
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De más "komolyabb" kiegrõl nem tudok...:/
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid