Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
az izéhez az XRT turbó nélkülihez 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
melyikhez?xrg-hez?
Misi az ezredes
nekem már van drift setem is én csináltam + stb...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Máté94
Még nincsnek hozzá!Most jelent meg!
gergobaby
Sziasztok! az a problémám lenne hogy volt 1 csomó jó beállitásom de mióta felpatchelte erre az Y patch-re azóta egyik sincs, hiába rakom be ujra settingsek közé meg próbáltam setupok közé is bemásolni ugyse ismeri... Honnan lehet leszedni hozzávaló beállitásokat?

Toshiba L300-2C5

Prézli
Nekem sokakkal ellentétben bejön az új autó. Se Rfactorban se Race07-ben nem szerettem ezt a BMW Formula-t és gyûlölködve néztem rá mikor ez lökte ki az XRT-t de most valahogy nagyon megkedveltem. Fenemód kezesbárány az autó csak a rázókövet nem szereti. (nekem néha még driftelni is sikerült vele). A vélemények mindenhol megoszlanak az Y patch-rõl, páran örülnek a drift eltûnésének, páran szidják az új autót és a régit akarják, de szinte megteltek a szerverek és énis csak a Silly Project Endurance-ba férek be mindig. Szóval szerintem részben kárpótló, hogy egy ilyen jó autóra cserélék az eddigi favoritot de legalább már okom is van az S2-re.

Még: Mitõl van, hogy elrontom a kuplungot? Manual kuplunggal megyek és néha amikor picit durvábban megyek szépen lassan elfogy az erõ. Mindig elveszem a gázt, és sok idõt hagyok a váltásra. Valamint nekem nem akar csõsztatott kuplung mûködni a boxból kiállásnál, ha picit kuplungolok akkor el sem indul.

Bocs a hosszú hsz-ért és kösz a segítséget.

bardocz
kipróbáltam,hát,eléggé gyenguska,de azért lehet vele driftelni,a gumik meg ugyan olyan gyorsan,sõt picit gyorsabban átmelegedtek,mint a turbosban,kanyarokban meg max úgy lehet tovább folytatni driftet,ha viszaváltok,amit életben kuplungal nem hiszem hogy túl egyszerü lenne
Sziasztok, én most töltöttem le.. Hát ez tényleg nagyon gatya... Megvenni meg nem fogom... 😞

bardocz
lehet kipróbálom,aztán ha nagyon nem megy vele,akkor nem fogom frissíteni,és nyomom singleben
Sztem [email protected]élleg..Megszoktam hogy a torbóval lehet gázzal kormányozni, de ezzel nem lehet mert elveszed a gázt már nincs benne erõ..Azt vége a jó driftnek.:S

bardocz
akkor inkább meg sem próbálom XD
szar..-.-

bardocz
azzal lehet dirftelni,vagy nagyon szenvedés?<#idiota>
bardocz
volt hogy 15 emberbõl én difteltem csak😄 a maradék hotlapozott,meg volt aki ösze visza pörgött
Kaszi46
sry, elírtam..<#email>

*Posse*T.W.D*

r4f1
XRG maradt , XRT-t vették ki

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

bardocz
akkor én nem fogom frissíteni
Kaszi46
sztem tök jó hogy kivették demobol az xrg-t, így legalább egy csomó demos, ha másért nem is, de kényszerbõl végre megveszei a játékot.
én schawen ék helyében bizonyos idõszakonként cserélném a demoban elérhetõ autókat. így amikor már rákkattantak az emberek egy bizonyos autóra, akkor a cserénél nagy valószínüséggel megveszik a progit, hogy a kedvenc autójukkal mehessenek.

*Posse*T.W.D*

Bakker.. drift napot akartam írni.

Hát..Én még nem voltam kinn nyíltnapon..De konyítok hozzá valamit LFS ben..

Kéne írni LFs fórumra, hogy ez így nagyon nem lesz jó.:S

Misi az ezredes
h ... nincs licensem nem tudom 😄

Misi az ezredes
Hát az már igaz h a demoban 80% nem is ismeri a DRIFT jelentését! A maradék 20% az a kis társaság akik kijárnak driftnapokra, LFS ben a baráti körökben tag ... S2-rõl annyit

[Walaki]D`Lair
Az túlzás, hogy rengeteg drift host van, de amik vannak ott 80%-ban hozzáértõ emberek vannak...nem mint demóban, hogy tele van imbecillel...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

r4f1
igen, vannak magyarok. Rengeteg host van. Rengeteg Drift host van.
Igen, tudsz a pályára bólyákat rakni, amit majd mindenki látni fog.
Megéri megvenni. Sok újjat tud nyújtani az s2

<#rinya><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#idiota><#idiota>

Misi az ezredes
LOL XD akkor hány collal nagyobb a 30"? 😄 Szomszédunk nem tom meik cégnél 3 olyat használ XD nah 1-2 olyat hazahozni dúrva lenne 😛

De most miért rontod el a kedvem? Eggíg aszittem most nekem vana legnagyobb.😄 De ree jösz egy 2 collal nagyobbal..:@XD

Prézli
Igazad van, ezt énse értem. Megveszem, ezelõtt is fontolgattam, szó nincs ilyen lázadásról, csak a demoban kialakult légkört sajnálom és azt a rengeteg embert aki csak a drifthez értett, de ahhoz nagyon és most ottmarad az XRG-vel. De te S2-es vagy ugye? Ha igen, plz mesélj errõl az életformáról picit 😊

Alexease
Ez a demo problema szamomra erthetetlen?! Ha valakinek annyira tetszik a program, hogy EVEKIG tolja a demot, demo bajnoksagok vannak, es emelett keptelen raaldozni ~8-10000 HUF-t a ~10x annyi tartalomert, azt egyszeruen nem ertem...
Tomsteel
engem a legjobban az autók viselkedése zavar 😞 nincs versenyzõi tapasztalatom, hogy melyik volt a realisztikusabb, de a régi XFG-vel jobban elboldogultam 😞(((((

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Prézli
Nekem már tölteni akarja az Y patchet online belépéskor, emberek! megjött az új patch.
Rendkívül lehangoló, az eddigi 120-150 szerver helyett 53 van ebbõl 2 magyar és a legjbb driftszerveren sincs senki aki tudna driftelni.
Jól lett idõzítve ez a megvonás, pont karácsony elõtt, de egyszer minden jónak vége lesz, oda az ingyen driftelgetés. Én karácsonyra mindenféleképp megveszem az S2-t de így odavész minden eddigig hátterem (team, barátok, ismertség, adminság) és egy tök ismeretlen közösségben kell megint bizonyatani.

Ti S2-esek mit tudtok mondani arról a világról? Vannak magyarok, vagy minden international? Egyáltalán van akkora drift kultusz mint ami a demoban VOLT? És lehet ott pályákra bólyákat, stb rakni amit majd mindenki lát és kerülgethet?

Kb ennyi a válaszokat köszönöm, ez a tény rohadtul lehangol így szünet elsõ napján, de gazdaságilag jó döntést, jó idõben hoztak (hozott) a fejlesztõ és egy szavam nem lehet.

Ombika
Oks koszonom! <#worship>

[Walaki]D`Lair
tudsz igen, csak egy login meg egy jelszó az egész.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ombika
HA megjon S2 licensem (hasznalt),akkor tudok legujabb patch-el tolni neten ugye?! Ez csak 1 kod vagy vmit ezen kivul kell meg adni sracnak nekem!? <#worship>

[Walaki]D`Lair
Igen, ez így van.

Máté94
Nincs XRT!<#sir><#rinya>
Ombika
Nagyon akciosan megkaptam mindent es lenullaztam magam,de 24es tft nativ felbontasat nembirtam volna 7900gtx-em mar,igy belevagtam meg hat G25-nek dukal minden!!! 😊

1 honapja nincs meg DFP-m,de mar keszvagyok!

innentõl fogva veled nem állok szóba! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

[Walaki]D`Lair
amúgy megérkezett a patch Y

[Walaki]D`Lair
Nekem is záros határidõn belül meglesz a 8800GT meg a 17"-os tft 😊))

(most 6600GT van meg 17-es CRT)

Misi az ezredes
lol

Ombika
Nah megjott G25 + 24" moncsi+ 8800GTS es remelem eredeti LFS2 is es 1 ho kihagyas utan mehet vegre DRIFT!! 😊

r4f1
istenem...
Direkt írtam így, annyira éreztem ,hogy valamilyen nagyképû választ fogok rá kapni 😛
Persze a smileyek adnak 1 kis komolytalanságot a hozzászólásnak<#fejvakaras><#hehe>

Misi az ezredes
😄 de lehet h az a 20% pont kapóra jön vagy nem ? 😄

[Walaki]D`Lair
Nem, nem vonnának le, de ez amúgyis elég valószínûtlen, hogy te lennél az 1. én meg a 2. 😄😄😄

r4f1
De pl ha van 1 rangsor mondjuk én lennék az elsõ te a 2. és én 270el megyek te pedig 900al akkor valami alapján tõlem levonnának pontot? ÉS te átvehetnéd a vezetést?

bardocz
köszi
[Walaki]D`Lair
F11

bardocz
pár kérdés:
hogyan tudom kirakni képernyõre azt,hogyan nyomom a gázt meg a féket
és hogyan tudom derbin megnézni milyen állapotú a kocsim?kivülröl szeretném belülrõl csak érzem😄
bardocz
favoritok között😊
nekem a legszebbenk a belengetõs módszer tünik,de lehet az a legnehezebb is