16062
  • Máté94
    2009.
  • Misi az ezredes
    Szerintem legkorábban aug. végén jön ki vagy később :)
  • Prézli
    Tibi bácsi ezt is elintézte! Meg ezt meg ezt is.
    Kár, hogy PS, de legalább nem csak bennünk merült fel az igény. Elvégre is az angol ABC-ben nincs ZS betű, úgyhogy ennyire közel még sosem voltunk az S3 kiadásához.
  • Misi az ezredes
    De én olyanra gondoltam a törés alatt, mit pl.: leesik a lökhárító vagy letörik egy része vagy ehet hasonlók!

Nem deformálódásra gondoltam! Igaz legalább már nem bug-os :D
  • Kaszi46
    x-edszer:- Demo racers must now register to go online
  • MaSzKa
    amúgy most ezzel az új Demo-val nem tudok multizni :(
  • R0zs0máK
    Asszem már 3 éve bevezették :DDD
  • Tomsteel
    Láttam, csak gondoltam megosztom a saját tapasztalatomat is vele.
  • Misi az ezredes
    jaja már írtam neki én is

"A valóságban nem 130 km/h-val mész be egy erős kanyarba..." :)
  • Tomsteel
    Első nekifutásra (mondjuk valamelyik arcade kaki után) furcsa lehet, hogy miért csúszik meg a háta az elsőkerekesnek, de ha odanézel a kilóméterórára, akkor meglepődsz, hogy basszus 100 fölött mész. Én is beleestem ebbe a hibába, de hamar rájöttem, hogy mi a helyzet.
  • Misi az ezredes
    Kíváncsi vagyok hogy a töréseket mikor fogják bevezetni lfs-ben! Remélem nem várnak az s3-ig vele!
  • Misi az ezredes
    Ha zavar a helyesírásom reklamáld meg privátban vagy más formátumban! Mert amit te meg engedsz magadnak az szánalmas.

Engem szekálsz a helyesírásommal amikor a topic nem erről szól! Inkább írnál valami normális HSZ-t ebbe a topic-ba te tapló!
  • pointer4
    Ezzel a 5 szóval mondjál egy mondatot :D
  • Alexease
    Nem nyelvtan topic, de azert van 1-2 gyongyszem:) Csak a vicc kedveert;)
    kijavítyák, lyavit, állítgazsd, segícsed, tölle:)))
  • Prézli
    Nem megy az egyik percről a másikra, de szerintem jeletősen javult a helyesírása a kommentek előrehaladásával.

Mikor beléptem és ez:

"Ebben a korban engem sem érdekelt, ez majd úgy jön az idővel... :)

Ezért ajánlottam a firefoxot... szép csendben segít és tanít! :)"

...a komment volt felül hirtelen azthittem valami egészen más témával foglalkozó topikba keveredtem
  • R0zs0máK
    tanulj már meg helyesen írni...
  • Misi az ezredes
    Jah ez a hiba ma nekem is kiszúrta a szemem csak nekem TC serveren! Persze mindenki más vígan játszik csak boxba nem tudnak menni! Se onnan kijönni se írni stb.. de biztos kijavítyák egy frissítésben!
  • R0zs0máK
    na akkor még pont időben léptem le az előbb :DD
  • hezi
    Hoppá-oppá! Van valami hibácska lfs-ben. CTRA-n end race volt, betöltődött a következő pálya, azt azóta csak nézünk ki a fejünkből ott az "end screen-nél". MInden műveletre azt írja ki, hogy ".... - Egy játékos kapcsolódik" szal nem lehet garázsba se lépni, kilépni/belépni, lelépni a szerverről...elég mókás :/
  • MaSzKa
    iePro 2.0 kieészítésbe abba van de vannak benne hibák :(

• pointer4
    Szerinttem nekem az explolelben is van hejesirás ellenőrzö, és lyavit ís :D
  • Solt
    Ebben a korban engem sem érdekelt, ez majd úgy jön az idővel... :)

Ezért ajánlottam a firefoxot... szép csendben segít és tanít! :)
  • Misi az ezredes
    Helyesírásom nem érdekel amennyiben tudtam segíteni valakinek! Amm.. meg elég nagy fájdalmaim vannak így nem igen tudok oda figyelni hogy értelmesen kerek egész mondatokban írjam a HSZ-im bocs... (PRIVIBEN MENT AZ OK)
  • Roger6
    Ezzel 100%-osan egyetértek! Szörnyű a helyesírásod!
  • Solt
    Nem szeretnélek megbántani, de a helyesírásod vérlázító! :)) Használj firefox-ot, abban van helyesírás ellenőrző...
  • Misi az ezredes
    Nah akkor a kerékösszetartás vagy a dőlésfokot állítgazsd azzal jó eredményeket lehet elérni!

Amúgy ha a játékban valamivel gondod van akkor lfsforum.com és segícsed a munkát hogy jobb legyen!

A kuplungal egyet értenék ha használnám :) Csak driftnél használom hogy nagyobb legyen a fordulatszám amúgy nem.
  • Misi az ezredes
    meik rész nem érthető?
  • R0zs0máK
    nem bántó, vagy sértő voltál, hanem KURVA ÉRTHETETLEN :DDDD Próbáld meg most ugyanezt magyarul is légyszi :DD
  • Misi az ezredes
    A kerékcsúszást próbáld ki úgy is hogy a kerekeknek a szögét XY szögben állítgatod meglepően jó eredmények lesznek tölle! (DRIFTERK IS AZZAL SZÓRAKOZNAK LEGINKÁBB JAPÁNOKNÁL LÁTTAM) Megy a valóságban nem 130 km/h-val mész be egy erős kanyarba...

Azt hiszem a játék azért is ilyen jó mert nem egy összedobott NFS hanem egy aprólékos LFS :) Szal ne fikázd ha valami rossz benne hanem ott az lfsforum.com és ott reklamáld meg a dolgaid és segíccsed a munkáikat!

A uplungal egyet értenék ha használnám :) Csak driftnél használóm hogy nagyobb legyen a fordulatszám amúgy nem :) enyi bocs ha bántó vagy sértő soraim voltak..
  • MaSzKa
    nem

csak nagyon rossz dolgok történtek velem :(
  • Ombika
    Maradhatna meg vagy 55 evig! :))))
  • pointer4
    Sziaaa, szabin vótá ? :D
  • R0zs0máK
    Pont, hogy most SOKKAL sokkal élethűbb lett az LFS, mint eddig bármikor...
  • vftsforever
    Az a baj szerintem, hogy kezd a játék elmenni a valóságtól egy kicsit, az elsőkerekes gép hátulja röhejesen csúszik a kanyarokban midnen beállítással, a hátsókerekes is, aki szokot vezetni az tudja, hogy ennyire nem megy keresztbe egy autó, valamint ami még nem tetszik nekem az a kuplungos dolog, az hogy leég az egy jó ötlet, csak a megvalósítás nem. Túl hamar és túl hírtelen. De ezeken kívül még mindig a világ legjopbb játéka szerintem
  • MaSzKa
    Live For Speed S2 Alpha 0.5Z
  • Misi az ezredes
    thx, bízok benne h lesz majd valamid neked is :)
  • bardocz
    Hát,bízok benne,neked meg majd jó jáccást,meg gyógyulást;)
  • Misi az ezredes
    Nekem nincs de most dolgozni sem tudok újjam bezúsztam szal munka sincs :D de apám beigérte szeptemberre meg a vidikarit meg egy pc-t zsír :) remélem akinek nincs és szeretne annak is összejönne így :)
  • bardocz
    Bárcsak lenne rá pénzem
  • MerlinW
    Ha valakit érdekel, ipon.hu-n most 54 bruttoért (45.144 Ft+fa) árulják a G25-öt.