16062
-
#6684 2009. -
#6683 Szerintem legkorábban aug. végén jön ki vagy később :) -
#6682 Tibi bácsi ezt is elintézte! Meg ezt meg ezt is.
Kár, hogy PS, de legalább nem csak bennünk merült fel az igény. Elvégre is az angol ABC-ben nincs ZS betű, úgyhogy ennyire közel még sosem voltunk az S3 kiadásához. -
#6681 De én olyanra gondoltam a törés alatt, mit pl.: leesik a lökhárító vagy letörik egy része vagy ehet hasonlók!
Nem deformálódásra gondoltam! Igaz legalább már nem bug-os :D -
#6680 x-edszer:- Demo racers must now register to go online -
#6679 amúgy most ezzel az új Demo-val nem tudok multizni :( -
#6678 Asszem már 3 éve bevezették :DDD -
#6677 Láttam, csak gondoltam megosztom a saját tapasztalatomat is vele. -
#6676 jaja már írtam neki én is
"A valóságban nem 130 km/h-val mész be egy erős kanyarba..." :) -
#6675 Első nekifutásra (mondjuk valamelyik arcade kaki után) furcsa lehet, hogy miért csúszik meg a háta az elsőkerekesnek, de ha odanézel a kilóméterórára, akkor meglepődsz, hogy basszus 100 fölött mész. Én is beleestem ebbe a hibába, de hamar rájöttem, hogy mi a helyzet. -
#6674 Kíváncsi vagyok hogy a töréseket mikor fogják bevezetni lfs-ben! Remélem nem várnak az s3-ig vele! -
#6673 Ha zavar a helyesírásom reklamáld meg privátban vagy más formátumban! Mert amit te meg engedsz magadnak az szánalmas.
Engem szekálsz a helyesírásommal amikor a topic nem erről szól! Inkább írnál valami normális HSZ-t ebbe a topic-ba te tapló! -
#6672 Ezzel a 5 szóval mondjál egy mondatot :D -
#6671 Nem nyelvtan topic, de azert van 1-2 gyongyszem:) Csak a vicc kedveert;)
kijavítyák, lyavit, állítgazsd, segícsed, tölle:)))
-
#6670 Nem megy az egyik percről a másikra, de szerintem jeletősen javult a helyesírása a kommentek előrehaladásával.
Mikor beléptem és ez:
"Ebben a korban engem sem érdekelt, ez majd úgy jön az idővel... :)
Ezért ajánlottam a firefoxot... szép csendben segít és tanít! :)"
...a komment volt felül hirtelen azthittem valami egészen más témával foglalkozó topikba keveredtem -
#6669 tanulj már meg helyesen írni... -
#6668 Jah ez a hiba ma nekem is kiszúrta a szemem csak nekem TC serveren! Persze mindenki más vígan játszik csak boxba nem tudnak menni! Se onnan kijönni se írni stb.. de biztos kijavítyák egy frissítésben! -
#6667 na akkor még pont időben léptem le az előbb :DD -
#6666 Hoppá-oppá! Van valami hibácska lfs-ben. CTRA-n end race volt, betöltődött a következő pálya, azt azóta csak nézünk ki a fejünkből ott az "end screen-nél". MInden műveletre azt írja ki, hogy ".... - Egy játékos kapcsolódik" szal nem lehet garázsba se lépni, kilépni/belépni, lelépni a szerverről...elég mókás :/ -
#6665 iePro 2.0 kieészítésbe abba van de vannak benne hibák :(
-
#6664 Szerinttem nekem az explolelben is van hejesirás ellenőrzö, és lyavit ís :D -
Solt #6663 Ebben a korban engem sem érdekelt, ez majd úgy jön az idővel... :)
Ezért ajánlottam a firefoxot... szép csendben segít és tanít! :) -
#6662 Helyesírásom nem érdekel amennyiben tudtam segíteni valakinek! Amm.. meg elég nagy fájdalmaim vannak így nem igen tudok oda figyelni hogy értelmesen kerek egész mondatokban írjam a HSZ-im bocs... (PRIVIBEN MENT AZ OK) -
#6661 Ezzel 100%-osan egyetértek! Szörnyű a helyesírásod! -
Solt #6660 Nem szeretnélek megbántani, de a helyesírásod vérlázító! :)) Használj firefox-ot, abban van helyesírás ellenőrző... -
#6659 Nah akkor a kerékösszetartás vagy a dőlésfokot állítgazsd azzal jó eredményeket lehet elérni!
Amúgy ha a játékban valamivel gondod van akkor lfsforum.com és segícsed a munkát hogy jobb legyen!
A kuplungal egyet értenék ha használnám :) Csak driftnél használom hogy nagyobb legyen a fordulatszám amúgy nem. -
#6658 meik rész nem érthető? -
#6657 nem bántó, vagy sértő voltál, hanem KURVA ÉRTHETETLEN :DDDD Próbáld meg most ugyanezt magyarul is légyszi :DD -
#6656 A kerékcsúszást próbáld ki úgy is hogy a kerekeknek a szögét XY szögben állítgatod meglepően jó eredmények lesznek tölle! (DRIFTERK IS AZZAL SZÓRAKOZNAK LEGINKÁBB JAPÁNOKNÁL LÁTTAM) Megy a valóságban nem 130 km/h-val mész be egy erős kanyarba...
Azt hiszem a játék azért is ilyen jó mert nem egy összedobott NFS hanem egy aprólékos LFS :) Szal ne fikázd ha valami rossz benne hanem ott az lfsforum.com és ott reklamáld meg a dolgaid és segíccsed a munkáikat!
A uplungal egyet értenék ha használnám :) Csak driftnél használóm hogy nagyobb legyen a fordulatszám amúgy nem :) enyi bocs ha bántó vagy sértő soraim voltak.. -
#6655 nem
csak nagyon rossz dolgok történtek velem :( -
#6654 Maradhatna meg vagy 55 evig! :)))) -
#6653 Sziaaa, szabin vótá ? :D -
#6652 Pont, hogy most SOKKAL sokkal élethűbb lett az LFS, mint eddig bármikor... -
vftsforever #6651 Az a baj szerintem, hogy kezd a játék elmenni a valóságtól egy kicsit, az elsőkerekes gép hátulja röhejesen csúszik a kanyarokban midnen beállítással, a hátsókerekes is, aki szokot vezetni az tudja, hogy ennyire nem megy keresztbe egy autó, valamint ami még nem tetszik nekem az a kuplungos dolog, az hogy leég az egy jó ötlet, csak a megvalósítás nem. Túl hamar és túl hírtelen. De ezeken kívül még mindig a világ legjopbb játéka szerintem -
#6650 Live For Speed S2 Alpha 0.5Z -
#6649 thx, bízok benne h lesz majd valamid neked is :) -
#6648 Hát,bízok benne,neked meg majd jó jáccást,meg gyógyulást;) -
#6647 Nekem nincs de most dolgozni sem tudok újjam bezúsztam szal munka sincs :D de apám beigérte szeptemberre meg a vidikarit meg egy pc-t zsír :) remélem akinek nincs és szeretne annak is összejönne így :) -
#6646 Bárcsak lenne rá pénzem -
#6645 Ha valakit érdekel, ipon.hu-n most 54 bruttoért (45.144 Ft+fa) árulják a G25-öt.