Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jólvan elnézést kérek, kicsit elírtam...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bardocz
hát én azt hittem a tgf eléggé ismert kifejezs ahoz,hogy ne kérdezzék meg,de úgy tünik tévedtem,lehet csak sokat játszottam cod2 magyar szervereken😄
Minek tudjon? 😄 Elég ha bámul, hitelt fesz fel tv-re, telefonra és 4 évente az alapján szavaz, hogy kinek meggyõzõbb a plakátja... <#zavart2><#idiota>

www.smart-bus.hu

Alexease
<#idiota><#zavart1>
Azert a "TGf" sem volt rossz😊 Uj generacio, se irni, se olvasni nem tud😊 Tisztelet a kivetelnek😊
azert a fooldalon ez eleg kemeny <#idiota>

"1-2 nap maximum és tejesen feujjítsuk az oldalt."
tag felvétel 😄 de az oldal még nagyon kezdeti stádiumban van... nemtom lehet ha vlaki beregel még nemkap emailt 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[Walaki]D`Lair
de mi a lószar az a TGf???

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ChuckyHUN
az oldal még készül, és ez NEM HIRDETÉS csak egy kis tájéékoztatás!
Majd ha kész lesz az oldal😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Misi az ezredes
HIRDETÉSNEK nem sok helye van itt vagy tévedek?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

[Walaki]D`Lair
itt nincs semmi😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ChuckyHUN
http://fujiwara-d1team.extra.hu/index.php

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[Walaki]D`Lair
mi a lófaszt hirdettek?

ChuckyHUN
FujiwaraD1| team TGf-et hirdet!!!
Efy ujonan alakult csapat... Részeletessebn, ha érdekel:
MSN:
[email protected]

Hát, meg volt már a g15 ös bill..Eleinte 140 úgy, hogy vettem még egy egeret mert cs közbe meghalt..Akokr 10 perc alatt vettem másikat XD...
De most még kaptam egy moncsit szal így 220...De ez csak átmeneti..Jövõ nyárig.Azt ez a tesómé lesz.

r4f1
mennyibe fájt a gép?

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

[Walaki]D`Lair
Ezt a kérdést legközelebb az Angyal bárban...😄DDD

Sajna nem kisfiam..Próbálkozz jövöre! XD<#shakehead>

bardocz
há akkor nekem tökmind1<#idiota>most már nem léphetek be a magas effpéesû órjásimonítorúk klubbjába<#idiota>
Az mit számit, ha csak 80 a max od? Az FPS korlát alapból 100 on van.<#idiota>

Ombika
<#eljen><#taps>

bardocz
köszi
az alapból ki volt kapcsolva,ellenben fps korlátozás be volt kapcsolva 😄
bardocz
megérinthetlek?<#idiota>
[Walaki]D`Lair
XRG egyes pályákon gyorsabb driftelve, mint az XRT. Persze kell hozzá sofõr is, aki ki tudja autózni...

Fern Bay Gold Rev-en pl. kevés ember tud elhagyni XRT-vel engem...(én mindig XRG-vel driftelek)

beállítások, egyéb teljesképernyós F szinkron..az legyen kikapcsolba.

bardocz
azt hol kapcsoljam ki?a játékon belül nem találom
bardocz
3 éves,ma már ilyet csak irodába vennének,csak poénból írtam😊
amd sepron 2600+,1 giga ram,6600gt de még ezzel is tudok játszani mindent amit akarok(ezek közül leg gépigényesebb a witcher)
MIlyen?
Am mondom! szinkronizálást kapcsold ki!

bardocz
pedig nem is sokkal roszabb a gépem <#idiota>
1280*768 full vsync nélkül 310 fps😄
1680*150 ben pedíg átlag 170-210

De kedvedért most megnézem füldi halandó felbontásban XD...

Akkor bocs..Oké..

Tomo15
Úgy általában gondoltam, de ne offoljunk tovább😊
Ez egyszerû felháborodás! Most télleg nem értem mirõl beszélsz!
De ha tényleg így gondolod akkor próbálok rajta változtatni.

Bakker! Hogy így kitöröltem a csipát a szemembõl 😄 Észrevettem kis légypiszkokat a BMW plexién..Csak nem koszolódik?<#wow2>

Tomo15
Ne haragudj, de egy kissé irritáló a stílusod. Próbálj meg ezen változtatni.
bardocz
hát,ha eléggé nagyra fúvom a kereket,akkor olyan mint a traktor,és roszidõbben itt tudok driftelni<#idiota>
Akkor mit keresel LFS elõtt? XD

bardocz
taktorral driftelgetek a kertben meg a szántáson <#idiota>
Falusi paraszt vagy e'? <#idiota>

bardocz
hímvesszejemet bekapod-é?<#idiota>
bardocz
jaja,nem mindenkinek van g25 az asztalán
OKé-oké! De hát mán izé! PLZ gondoljanak arra akinek még másfél évvel ezelõtt volt csúcskategóriás kormánya.
És most pont nincs 50 k m egy g25 re.:S

Tomo15
Addig ne szidd a kuplungot, amíg gombbal nyomod.
Amúgy szerintem nagyon jó lett a patch.
Nekem annyival ment fullon 1680*1050 ben vsync el.😄<#idiota>

bardocz
jah,bocsi<#idiota>
de hogy jókedvre derítselek,nekem 60-70-80 fps körül megy a gém,király vagy<#idiota>
PLZ! Kicsi olvass vissza! Nemrég ünneprontóztam le ombikát amiért neki 2 collal nagyobb van..XD<#idiota>

bardocz
100fps nem elég?fõleg hogy tft 75-öt tud ténylegesen megjeleníteni 😄 (ha nem tft-d van akkor nem szóltam)
Bakker..-.- Bost nézem miért ment csak 100 fps el a gamma fullon..
mert be volt kapcsolva a vsync

Nabakker..MOst komolyabban is kipróbáltam az új verziót..Háááát!!!!! A kuplung egy rakás sz@r! Nagyon hamar elmelegszik! Ha gombal kuplungolok mert ugye most csak úgy tudok nagyon lassú...

Nem lehet valahol beállítani, hogy felválátásnál ne ráengedje a kuplungot szépen lassan hanem rá dobja? Mert így elég "tré"..
Aztán, iszonyat gyenge a kuplung!Akár hogy hülyülök alaphelyzetbõl nem tudom kipörgetni a kereket mert elcsúszik a kuplung.Csak úgy tudom, hogy elindulok , kanyarodok kicsit és onnan full gáz.

És Ez a pálya módosítás:S Néhány helyre beraktak olyan süllyedéseket, huplikat meit kikerülni lehetetlen, és egyenlehûtes gázánál is kicsúszik egy kicsit a segge..
Pl mentem az új BMW vel, ls fél gáz 3. ban, 14°os hátsó szárnyállás..
Szóval, megyek be az S kanyarba és fél gázon nem engedtem, nem gyorsítottam elindult kifele a segge..-.- Pedíg! Melegek voltak a gumik, r1 es puhák, bridgestone...Na mind1..
De viszont az tetszett, hogy vannak új szponzotok...😊

bardocz
akkor azt majd töltsd már fel valahova😄 vagy az x-esben az nem mûködne?