16062
  • Prézli
    Igen, csak meg kell nyomni a Tab -ot és akkor free cam-el be tudsz nézni a kocsiba.

JoinR: Noha nem jeleztem irányodba, engem is idegesített amit itt előadtál szerintem egészen jogos az ellentábor felháborodása, így kérlek szokjad meg, hogy az SG-n általában komolyabban veszik azt, hogy nincs warez. (és abba a hamachi is beletartozik)
  • Tomsteel
    "Arra kérlek"

szerintem ez kérésnek hangzott, de te tudod min sértődsz meg.
  • Tomsteel
  • JoinR
    Értem én, csak azt nem értem ki vagy te, aki bármire utasíthat - mivel a megfogalmazás már számomra nem kérés volt. Ha nem kötsz belém, már rég itt sem lennék. De ezután már tényleg nem fogok írni a többiek érdekében (kivéve ha normális kérdésem van, vagy belém nem kötsz még jobban)
  • Naxos
    interiort is meg lehet sasolni?
  • Misi az ezredes
    LFS-ből ha kihal a drift akkor lfs-nek megfeleződne a jtékos listálya.... de sose lehet tudni am.. drift nem nehéz így sem! Bár én most egérrel nyomom mert lábam szar...
  • dragon11
    értem, köszönöm.
  • Prézli
    Nekem nagyon tetszik, főleg az új belsőterek tetszenek nagyon.
    Sajnos kedvenc kocsimon, az XRT-n eszközöltek kettő változást mely nem tetszik, az egyik a szerintem csúnya kerék, a másik a lejjebb vitt súlypont, de ezt már sikerült megszoknom.
    Hallottam, hogy a driftelés halálát jósolgatják, de én kötve hiszem, hogy ennyire nehéz lenne így driftelni, max kereket kell többet cserélni.

Ha letöltöd a Viewer újabb verzióját, ott minden autót megszemlélhetsz, hogy mit változott.
  • Misi az ezredes
    Regisztrálni kell magad az lfs.net-en és azzal az accal tudsz gamelni! Gondolom hogy így banolni lehet az embereket és így nem ip-t hanem accot bannol... bár s2-ben jobb
  • dragon11
    Már nem lehet demo-val neten játszani?..
  • Naxos
    és egyébként kinek hogy teccik az uj patch? (ha már témánál vagyunk.) az xrg és xfg gépeknek iszonyatos szép lett a belseje. többi autón lett változtatva? mert a FBM-en nem láttam változást és demo-s vagyok.
  • Tomsteel
    de most is ahelyett, hogy még jobban felhívod magadra a figyelmet, inkább húznád meg magad !
  • Tomsteel
    ANNYIT MONDTAM, HOGY NE AKARD MEGMAGYARÁZNI AMIT NEM LEHET !!!

nem ítélkeztem, még csak véleményt se formáltam, csak megkértelek valamire, ahogy mindenki mást is !
  • JoinR
    Hosszabbnak kell lennie 8 karakternél, sztem az lesz a probléma.
  • JoinR
    off
    Mert szerinted mi más okom lenne, hogy nem veszem meg eredetiben? Persze, biztos én vagyok a megtestesült gonosz, aki tönkre akarja tenni az összes játékkészítő csapatot...
    Képzeld vannak eredeti játékaim, CS, Starcraft, Diablo II, stb klasszikusok, amik jobban megérik azt a 2-3000-et, de ennyi pénzt már sajnálok egy játékra. De ha te jobban tudod, hogy miért nem veszem meg, akkor szívesen meghallgatlak.
    /off
  • zoolee
    Bocsánat, tényleg nem te voltál.Egy full ugyan olyan, piros vas, fekete motorháztető, és valami rövidhajú arc vezette.
    Ma megint láttam.
  • PETI DK
    Sziasztok!
    Most töltöttem le a játékot de nem tudok onlinéba jáccani :(
    Regeltem az oldalra.. GAMEpassword-ot kiakartam tölteni de valamiért ha beirom és leokolom akkor nem jo :((

Aki tud segíteni lécci irjon.

Köszönöm!
  • Tomsteel
    " 8000 Ft-ot inkább másra költök, mint egy játékra "

Arra kérlek ne akarjuk megmagyarázni amit nem lehet!
    Nem bírom amikor valaki meg akarja magyarázni, hogy miért követ el törvénysértést.

Senki se "maszületett bárány", de legalább húzzuk meg magunkat, és ne magyarázzuk bele a dolgokba amit nem lehet!
  • JoinR
    Amúgy meg Roger6 hozzászólása egyáltalán nem tudásvillogtató hsz volt, tehát nem is értem mi a probléma (vele). Az, hogy engem lehordasz, megértem, vállalom hogy n00b vagyok, de 8000 Ft-ot inkább másra költök, mint egy játékra, főleg úgy, hogy még hozzájutni sem egyszerű dolog. Peace
  • JoinR
    Közben sikerült megoldani bonyolult hamachi-állítgatás helyett IP patch - jah ez már tényleg warez szal nem is offolom tovább szét a topikot. Egyszerűen csak köszi a segítséget.
  • Roger6
    Ő is elmondta amit akart, én is, úgyhogy kvittek vagyunk.
  • dashed_
    ha lehet ne folytassatok plz. koszi
    amugy jo lenne egy off topicot nyitni(banner ala link) es akkor ott mehetne a hamachi/crack orrverzesig.
  • Roger6
    Te annyira hülye vagy! Melyik mondatom szólt warezről? Leszarom, hogy mire használja fel az információkat, amiket közöltem vele. Mint ahogy a főnökod leszarja, hogy mire költöd a pénzed. Drogot veszel belőle, kurvázol? Tök mindegy, ő csak odaadta a zsét. Én is ezt tettem, információt adtam. Éljen vele boldogan.

És most jó, hogy szétoffoljuk a hsz-ed miatt a topicot? Hm? Rendszergazda Úr, aki egyből kiszagolja a warezt! Most aztán büszkén mosolyoghatsz otthon a monitor előtt, hogy: igen, most ezt aztán megmondtam!

Nekem semmi bajom nem volt eddig veled, de ez a hsz-ed b+... Ez ütött bent az agyamban mélyen, sőt karcolt. Ne akard megmagyarázni, hogy én mit mondtam. Ha te így fogod fel, akkor így fogod fel. Eccccccerrrű ám vaze. Vedd lazábban az életed, hátha nem kapsz idegösszeomlást...

"És mint korábban mondottam vala..." Mit vettél be?!
  • Misi az ezredes
    írok privit!
  • hezi
    "Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni!
    El tudnátok magyarázni, hogy hogyan kell torrentezni? Mit kell csinálni a .torrent fájlokkal, hogy elkezdje a letöltést? Már leszedtem BitComet nevű programot, és megnyitottam vele, de nem csinál semmit, csak 0%-on áll :(:(:( olyan is volt már, hogy elkezdte a letöltést, de nagyon keservesen jött a letöltés, pedig 6 Mbites netem van itthon. Légyszi magyarázzátok el, hogy mit kell beállítani, hogyműködjön!! nagyon fontos lenne PLS!! HELP!!!!!!"

A bittorrent rendszert a kifejlesztője alapvetően azért csinálta, hogy a nyílt forráskódú TEHÁT LEGÁLISAN INGYENSEN MÁSOLHATÓ ÉS HASZNÁLHATÓ szoftverek biztonságosabb és gyorsabb letöltését tegyék vele lehetővé + a szervereiket tehermentesítsék. És ez így is van: több linux disztribúció is kínál torrent letöltési lehetőséget, én is inkább azt használom, mint egy http-s vagy ftp-s letöltést. De emellett tudjuk, hogy mindenki mire használja a torrent rendszereket. A hamacsival is ugyanez a helyzet. VPN elérést lehetővé tevő program, de tudjuk, hogy a legtöbben arra használják, hogy a spanokkal nyomuljanak lanban warezolt gaméikkal. Aki pl. a munkahelye belső hálózatához akar kapcsolódni otthonról, az biztos, hogy nem hamacsival lesz megoldva. Így egyértelmű, hogy warezolásban nyújtottál neki segítséget.

És mint már korábban mondottam vala, nem az a probléma, hogy warezoltok, hanem hogy ezt nyilvánosan teszitek. Te is mintha büszke lennél rá, hogy tudsz neki ilyenben segíteni (ami nem baj), de ezt ki kell raknod a kirakatba, hogy lássa mindeki, milyen ügyes kölök vagy. XY warez jellegű kérdésére válaszolhatsz neki privátban is.
    AMÚGY MEG, AKI WAREZOLNI AKAR, AZ OLDJA MEG MAGA. Ott a gógli, használja az eszét.
    Az is szánalmas, hogy videómegosztó oldalak tele vannak olyan videókkal, melyek elmagyarázák, hogy hogyan kell unlockerrel elérni az S2 tartalmakat LFS-ben.
  • bardocz
    Hát lehet kézifékkel,kuplungrugással,belengetéssel,powerslide,van sokféle módja:)
  • Hoffi
    hello
    Live For Speed S1-ben hogy lehet driftelni???
    Előre is köszi
  • Roger6
    Ebben látod teljesen igazad van, csak segíteni próbáltam szegény gyereknek. Elnézést az off-ért!
  • dashed_
    csak ,hogy kotekedjek . ha nem is warez, de mindenkepp offtopic itt ezt megbeszelni
  • Misi az ezredes
    ok
  • Roger6
    Kedves Ádám!

Azt hiszem, az hogy elmagyaráztam a hamachi mûködését, és azt, hogy egy LAN mit figyel, az nem warez. Bármennyire szeretnél nagymenő lenni, meg beszólogatni, egy deka warez nincs a hsz-emben. Olvasd el mégegyszer. LAN beállításokról írtam, és a Hamachi mûdökéséről, nem arról, hogy warezolok. Részemről téma lezárva, mindenki vegye meg a játékot!

És tanuld meg ezt a szór leírni: légyszíves...
  • Misi az ezredes
    "NO WAREZ" LÉCIVES LEGYÉL FIGYELEMMEL A NAGY VILLOGÓ PIROS FELIRATRA!

Ha hamachizni akartok valakivel akkor priviben kérdezz körbe please... thx..
  • hezi
    Muhhahhawhaw! Vedd meg a licenszet.
    Amúgy ez sztem eddig is bennt volt lfs-ben, hogy lan-játékot csak helyi hálózati ip-tartományban engedi. Így azt kell elérni, hogy olyan ip-címet kapj te is meg a host is, ami ott neked fel van sorolva. Nem lehetetlen, csak a hamacsit nem ismerem. Próbáljatok ki más VPN programot. Pl. openvpn, vagy valami. Sok sikert
  • Roger6
    Hamachi beizzít, létrehozol egy szobát, ahova csatlakozik a társad. A lényeg az, hogy ahhoz, hogy LAN-t érzékeljen a játék, az IP címetek első két számának megegyezőnek kell lennie a Hamachiban. Ezt úgy tudod elérni, hogy a Beállításoknak van egy ilyesmi, hogy Fejlett opciók (Advanced options) - ezt pipáld ki. Ezekután leokézod, rámész haverod nevére (akivel egy szobában vagy), jobb gomb, majd kiválasztod a Fejlett (Advanced) opciót. Itt be tudsz állítani a másodlagos (peer vpn adres) Ip címet a barátodnak. Okézod, és elvileg már jó is a lan.

A példa a hozzászólásodból:
    Ha a te IP-d (hamachiban) 192.168.x.y, akkor a haverod IP-jét át kell írnod 192.168-al kezdődőre az előbb leírt módszerrel. Remélem érthető voltam.
  • JoinR
    There's an extra IP validation check in licensed mode : you have to use a legal private ip address :
    - 10.x.y.z
    - from 172.16.x.y to 172.31.x.y
    - 192.168.x.y

This is not required in demo mode, so LFS will work with any other address in demo mode, but not in S1 or S2 mode.

As I know, your computers have to be in the same ip network too (means same ip netid), ie 192.168.1.2 and 192.168.1.3

- ilyesmit olvastam egy fórumon, de nem igazán értem, hogy ezt hogy lehet megvalósítani
  • JoinR
    Valaki el tudja magyarázni, hogy hogy kell S2 licensszel Hamachi-val játszani? Mert demóban már sikerül, de S2-vel azt írja, hogy valós IP-cím kell vagy valami ilyesmi. Olvastam, hogy van még1 védelem az IP-címre, de nem nagyon értem,, hogy mit is csináljak. Előre is köszi
  • hezi
    Kegyetlen jó lett a sebesség. Kiírja, hogy 72 fps (a frame limiter meg a v-sync miatt, tehát ugyanannyit ír ki, mint Y peccsben), de mégis sokkal gördülékenyebbnek tűnik a haladás, szinte "folyik" a kép :D, Ráadásul meg se észre se vettem, mikor valaki kilépett a boxból, pedig aztán CTRA dugig volt :) nagyon zsír lett. Hát az interiorok is nagyon szépek, de már pénteken néztem azt, és csak két napig tartott a "csoda", már teljesen megszoktam a látványt, amúgyse az a lényeg.

De mintha nehezebb lenne jó időt futni. Bl1+XFG-n már vérzett az orrom, de akkor se tudtam 1:34.60 alá bemenni. Ráadásul néha úgy éreztem, hogy tök jó részidőt fogok menni, erre bamm, tök ratyi lett, máskor meg meglepődve láttam, h milyen jó splitem lett. Röviden összefoglalva: úrja meg kell tanulni vezetni az autót :D
  • Cowek
    Az NFS-nél a látvány viszi el az erőforrásokat, itt meg a mérnöki munka... Nem hinném hogy minden beleférne jelenleg...
  • Pepsi Twist
    sajnos...
  • vftsforever
    jah nahm sikerült végre, köszi a segítséget:)