16062
  • kisvarangy
    Sziasztok!
    Szeretnék elmélyedni a kocsi beállítások világában (LfS szinten). Mit ajánlotok, hol kezdjem? Angolul sajna nem tudok jól. Setupfield-en láttam, de az csak tüneti kezelés, én meg is szeretném érteni.
    Előre is köszi: Zagyvala
  • tutika14
    Kössz a tanácsot! Eddig agyonra dőltve és supergumival padlógáz a kanyarokban jól bedöntve stílusban toltam XD
  • Prézli
    Minél kisebb felületen ér a hátsó kerék az aszfalthoz, annál jobban fog kopni, (mint ahogy sajtreszelésnél is ferdén tartod) így érdemes csökkenteni a dőlésszögön, valamint a Normál utcai gumi kevésbé tapad, de tovább bírja mint a Super.
    Rövid drift versenyeken, vagy FZ5 ellen érdemes a Supert feltenni, de amúgy csak pár kanyarig tart a tapadása, utána a Bütykös szintjére süllyed.
  • Me Ga
    Szia! Itt az oldala, regisztrálsz és már mehet is: www.lfs.net
  • Bigman22
    Sziasztok meg találtam ezt a játékot és néztem róla videókat és nagyon meg tetszett.Csak nem tudom hogy honnan lehet le tölteni!Egy linket adjatok már léci.
  • tutika14
    Leírtad ugyanazt mint én XDDDD GraT
  • passatgt
    csak tippelni tudok, de az lehet a gond, hogy nem kompatibilis az lfs-ed verziójával
  • tutika14
    Azt irja a trainer hogy nem kompatibilis az lfs-em verziójával...
  • tutika14
    a jó lenne ha lenne faszányos gumi füst drift közbe :S a (nem a smoke modra gondoltam amitől jobban füstöl)
  • tutika14
    köszi
  • ASR Godfather
    ezt letöltöd

aztán bejelölöd, a tyre stay at 30 degeres-t.
  • tutika14
    Jó lenne ha elküldenéd :D ÉS hogyan? :D
  • Misi az ezredes
    Fel dobni, hát nem tudom. Néhányszor próbáltam, nem nyújtott nekem kellő pluszt ahhoz, hogy élvezhessem.

De elfogadom más véleményért is nyugi :)
  • ASR Godfather
    hát na...
    néha kicsit kevés a lóerő...
    Meg nincs semmi újítás, így fel lehet dobni.
  • Misi az ezredes
    ízlések és ...
  • ASR Godfather
    Van rá tweak, én használok rá egy progit, tweak nélkül uncsi az lfs.
    Ha kell átküldöm...
  • mackosajt
    no, most már más a neve
    HKV Race Szerver

500servers-től meg elbúcsúzunk.
  • tutika14
    De én jól bedöntöm és nagy gázzal megyek :D És ezzen nem fogok változtatni ezért kéne valami megoldás :D
  • kifli
    Hogy semennyire ne kopjon azt nem tudod megcsinálni, de ha úgy kanyarodsz, hogy nem válik túlkormányzottá az autó (próbálj lasabban és/vagy nagyobb ívben fordulni, használd ki a teljes pálya szélességet), akkor nem kopik annyira a gumi
  • tutika14
    Hogy lehet megcsinálni hogy lassabban kopjon a gumi vagy egyáltalán ne? Mert én kb 2-3 perc alatt lefüstölöm a gumikat drift közbe :S
  • mackosajt
    Kinek volna kedve "stressz teszt"-et végezni egy kis lfsezés közben az új szerónkon?

Most ugyan Bl1 van belőve, meg XFG+XRG, de ha sok S2-es tudna jönni, átlőhetem.

HKV Szerver by clans.hu -t keressétek.

A név majd változni fog, amint végleg belőttük.
  • copilot
    direkt nem irtam a sallangot mert nemtudtam hogy szabad linkelni.. nem nagyon szoktam
  • hezi
    Úgyvan, de azért egy tisztességes linket betehettél volna :P
  • copilot
    Nagyon sajnálom, hogy teleszemeteltem, bár szerintem nem az én hozzászólásom volt fölösleges.
  • Tomsteel
    Aláírom, később írt a srác.
  • Tomsteel
    Ha olvasnátok a kommenteket a videó alatt, akkor nem lenne teleszemetelve megint az LFS topik!
  • Misi az ezredes
    Nem volt gáz egyáltalán, kár hogy leálltak a fejlesztésekkel. Ígéretes darab volt...

Szerintem is Pannonia Rally COPY
  • TomSolberg
    Szerintem semmi köze a PR hez.
    Az gáz volt nagyon.
  • kifli
    inkább pannonia ralli copy :)
  • k roy96
    Sztem lfs másolat...
    Wunderbaum befigyel :D:D xD
  • copilot
    Üdv!

Off:youtube watch?v=7VE2BjPlpd0 erről valaki tudna-e valamit?

• pajti
    Akkorát toppantott mint egy kölyök macska
  • somdav95
    basszus :D:DDd
  • Misi az ezredes
    Bakker bekönnyeztem a röhögéstől :D
  • Tomsteel
    Hát ez nagyon komoly. :D Kasztnis autóknál ilyet ritkán látni.
  • R0zs0máK
    Szuper reális az LFS fizikája!!!!

• kifli
    Ja, és necsak rosz váleményel legyek:

Ez a játék nem pub szervereken való kocsikázásra van, hanem ligákban való részvételre, előre leszervezett versenyekre.
    Sajna nekem ilyenre időm nincs, úgyhogy marad az lfs. (Amúgy rendes volt, mert írtam neki egy levelet, amiben leírtam ezeket, és visszakaptam a pénzem...)
  • kifli
    nem rosz játék nkpro, meg most az update is hűdejő, sok az újítás, már csak azt kéne megoldani, hogy a legtöbben 1 szerveren 7-en tolták, oda 400-500-as pingem van. Pedig mondjuk 500-asokkal egy 30 fős verseny már jólenne :D

Ezzel szemben lfs-el legtöbben 23-an vannnak most egy szerón, és 60-as oda a pingem. És a többi szerveren is vannak emberek, nem úgy mint netkarba..
  • bardocz
    LFS-ben az aqua planning majd a sirokkóval fog jönni, kb akkor lesz kész a 4es metro is:D
  • csige791
    Sajnos ez nem gyári pálya, csúnya is lenne ha csak úgy kilopnák lfs-ből. Ezt a pályát úgy konvertálta valaki rFactorból. Sajnos a konvertált pályák olyanok amilyenek, vannak nagyon jó minőségüek is úthibákkal stb, de ez kb olyan mint lfs, viszont a pocsolyák működnek, aquaplanning itt is befigyel...