Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
másik topikba is volt róla már szó 😄

ott képet kértek a kocsiról, de nem adott 😄
csige791
Most nem azért de had próbáljak meg kicsit következtetni.

Szóval Shumika "Apu bíró anyu ügyvéd" szülei annyira felelõtlenek, hogy 14-18 év közötti fiacskájuknak odaadnak egy E30-at csapatásra, miután lezúzott egy 530-ast annyira, hogy 570ezerbe kerül a családnak.

Ez esetleg az ilyen Sztojka féle családokban elõfordulhat, de nem igen hinném, hogy az "Apu bíró anyu ügyvéd" szinten erre túl sok esély lenne.

Valóság tartalom rlz. Ha tévednék, akkor sorry.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

shumika
Igazad van.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Prézli
Isten ments, hogy szentbeszédet tartsak, de ez megérintett.

Olyan 8 éve kezdtem el gyûjteni a zsebpénzemet, akkor még eléggé gyerek voltam, de tudtam hogy autót akarok, így nem mentem gokartozni, nem vettem számítógépes játékokat és amin önmagam tudtam spórolni azon spóroltam is. Végül összejött elegendõ, hogy csak a saját összespórolt pénzembõl vehessek egy BMW E30 320i-t (nem élünk szarul, szülém simán kifizethette volna, de magam akartam) és maga az érzés hogy valami tárgyiasult amibe "erõt fektettem" hozott annyi felelõsségérzetet, hogy rohadtul megvigyázom azt az autót, noha nem valami tökéletes (konkrétan 3 autóból lett összekukázva, egyszer már biztosan borultak vele és hetente lefulladt a lámpánál).

Tudom hogy sokkal nehezebb megbecsülni azt ami az ember ölébe hull, de felelõsségérzet nélkül nehéz lesz az élet <#whatever>

Csabesz6
<#sniffles>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Penge88
😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

shumika
Most csapatni van egy E30-as.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Penge88
:-))) Van ez így, erre mondom én ezt hogy: "Thank God I'm a Lada Owner!"

elõször tanuljon meg az ember vezetni és utána virgondkodjon.
Ha az ember ésszel megy, akkor bizony az öröm öröm marad az autókázás végéig. Én egy hete vezetem a Ladát téli körülmények között, azért még egy Bükki Ladázást nem vállalnék be. Széria teljesen a kocsi, kicsit fuldoklós, két ünnep között lesz egy kicsit átnézve. Mond meg szüleidnek, vegyenek egy kopott ladát, azt ütheted. Mondjuk szerintem ha én lerendezném a G-s Astránkat, belõlem szíjat hasítanának 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Pummis
Szia ilyen bajom nekem is volt régen.Volt egy program ami jó volt hozzá.De tedd fel a újabb lfs verziot és jo lesz 😊

Csabesz6
Szerintem túl sokat ne adjál a szavára, tapasztalat😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mackosajt
Ha a 60-70-ezrekért kapható 4kerekûeket autónak lehet nevezni és nem bontószökevénynek. Mert ugye még át is kéne írni. Lehet tényleg venni 4-5 ilyen gépet, de szerintem max. csapatósnak.

Jut eszembe, szoktatok mostanában egyáltalán LFSezni? 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Egy kecskét se bíznék rád.
Alexease
Annyibol 4 masik csalad autot vesz maganak😉
shumika
És? jogsival megy nem.

kifli
Életkor: 14-18 között
shumika
késõn vettem észre 😊 <#kocsog>-jég

sanzik
azé mert bmw ,a fizikai törvények ugyan ugy vonatkoznak rá a hóban közlekedésnél is... 😊
shumika
komplettmjobb elsõ lökháritó jobb fényszoró elsõ lökháritó kormányösszekötõ, féltengely. egyenlõre 570.000

somdav95
és milyen szinten törted meg?(: legalább milliós kár ?

bardocz
Bankot kell csinálnunk, és minden problémánk megoldva😄
Alexease
Nekem vagy 5-700-at vonnak, minden szart😊
De amugy egy vicc az egesz. Ez is csak annak jo, akinek van penze. Multkor legatyasodtam (kajara sem volt penzem😛), igy fel kellett szabaditanom a lekotott betetemet. Bementem, elsirtam a gondom, s mondta a no, ha most fel kell torni a lekotesemet, akkor elvesztem a kamatot, ami jarna utana. Azt mondtam nem gond, kibirom. Igy felszabaditotta az 50E Ft-mat (😄) es elbuktam a ~250Ft kamatot, megtakaritast (ami amugy akcios volt 3 honapra)😊)))))))))
Havonta meg leszednek 5-700 Ft-ot. Huzzanak mar az annnnnyukba;D
bardocz
És tök jó, hogy mivel diákszámla, így csak 100ft-ot rabolnak el tõlem havonta😄
Majd ha iR-ben akarok valamit még venni, és nincs rajta elég, kb akkor fogok csak rárakni pénzt, addig engem ne fosszanak ki!😄
Alexease
Semmi extra, csak az evfordulos bemelegites😉 5 napja volt pontosan, hogy mar 2 eve csuszik a Scirocco;DDD
Misi az ezredes
Már azt hittem kijött a Sirocco Rég volt ilyen aktív a Topic ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Alexease
Minden relativ😉)) Valakinek filleres osszeg, naponta annyit kolt. De vannak csaladok, akik 2 hetig elnek belole (gyerekestul)😊
Alexease
Azert irtam, hogy ma mar tuti adnak mindenkinek dombornyomottat😉 Regen nem.
Automataban eddig ketszer hasznaltam kartyat: egyszer cigire kellett a penz ejjel, es kivettem a felet ami rajta volt (1000 Ft😄DDDDDDD), egyszer meg ervenyesitettem, mert ujat kaptam (akkor meg lehuztak rola 2-300Ft-ot - rohadjanak meg😄).
shumika
Igen?? aszittem kevés

Apu számláját de irigylem 😄

Alexease
Az a 40-50000 azert eleg szep penzmozgas😉 Meg egy felnottnel is, nem hogy egy gyereknel😊
bardocz
Én a diákszámlám mellé dombornyomott mastercard-ot kértem, és ugyan úgy azt kaptam, pedig az én számlámon minden van, csak pénzmozgás nincs😄
Eddig egyedül azért dugtam bele egy automatába, hogy leellenõrizzem tudom-e a pinkódom<#idiota>
shumika
😊 Nem zsir új csak 2006-os és a fateré csak megtörtem tegnap már bánom.

Am nekem nyitotta és nincs sok pénzmozgás rajta. Havi 40-50 ezer forint

Hála istennek a válság nem ütött nálunk be. Apu biró anu ügyvéd........ lehet szidni 😊<#spoiler>

Alexease
Ja, a lenyeg lemaradt😊 A penzt elfelejtetted. Nem tudom mennyit keres, hogy van bejelentve, de az eddigi BMW maniadbol es torteneteidbol kiindulva (zsir uj csaladi 5-os BMW), valszeg van otthon penz dogivel (az atlaghoz kepest), igy lazan adnak neki bankkartyat;D
Alexease
Lehet, nem tudom, en az utolso 3-4 evben OTP/Visa-zom, azelott lehetetlen volt elernem, az osszes banknal voltam. A Raiffeisen-nel is, mi csinaltuk a reklamjaikat😛
shumika
Ez fasság! Anyunak elsõ kártyanyitáskor választhatott dombornyomott kártyát. Mai napig azzal vásárolok neten. Ja Raiffeisen

Alexease
Nekem Visa Electron van, a legfapadosabb (OTP), es mukodik😉 Bar van hozza valami gagyi elektronikus szamlam is, valszeg amiatt.
Amugy rendes dombornyomott kartyam nekem se lehet, a fizetesi besorolasom miatt, az osszes bank elhajtott😉 Persze, ha betennek x-szazezer forintot, akkor lehetne, de azt meg maximum rajzolni tudok;D
kifli
de a paypal meg a bankkártyámról veszi le 😄

Legalábbis ebay-en való vásárlánál, hiába paypalal fizetek, azt leveszi a kárytámról, nem a paypal accom van feltöltve.
passatgt
cseréltesd le a kártyát valami normálisra, pl mastercard, vagy visa (ne visa electron)

után a kártyádat beregisztrálhatod a paypal.com-on, megkell adni az adatokat, amiket itt is kért, és legközelebb ha interneten akarsz vásárolni, akkor a paypalt használd, így nem kell a kártyád adatait megadnod sehol, egyedül a paypalnek.
Az lf-s is lehet paypalen keresztül megvenni, ilyenkor csak a paypales felhasználónevedet és jelszavadat kell megadni, és a pénzt a paypal a kártyádról fogja levenni, szóval így biztonságosabb.

Alexease
Nem fogjak, mert nem Ok huzzak a penzt, hanem Te tolod😉

Szinte heti rendszeresseggel vasarolok net-en kartyaval, mindent net-en vettem (LFS, nKP, rF, VGP3, FVA, osszes Steam cucc, es persze rendszeresen iRacing stb.), sose volt gondom.

Ha nincs a kartyadon biztonsagi kod, akkor latogasd meg a bankot😉
Ezek szerint én nem tudom megvenni az S2-t :-(((((
Van-e más megoldás? Mivel nincs senki az ismerõseim körében akinek én odaadnám vagy elutalnám a számlájára a pénzt (értem ezt úgy, hogy õ is LFS-el játszana)
kifli
megnéztem k&h oldalán és van 3 fajta ilyen kártyájuk, és azthiszem csak az egyik alakalmas netes fizetésre. Akkor valószínüleg neked olyanod van, amit erre nem lehet használni 😞
Kifli!

Esküszöm nincs az aláírásnál biztonsági kód mint a képen amit átküldtél. Ez egy K&H-s kártya.
Nem megy ez nekem :-(
kifli
ITT le van írva mi hol van a kártyán 😊
sanzik
szerinted mi a nagyobb üzlet lehuzgálni pár ember kártyájáról a pénzt és mivel a rosszhír 10szer gyorsabban terjed mint a jó, soha a büdös életbe nem adnak el többet vagy megbízhatónak maradni hosszútávon?
nem a mult héten kezték árulni az lfs-t ....
sanzik
nem fognak,nyugodj meg
elég sok embernek megvan csak magyar szimes körökben is és
én nem hallottam még negatív dolgot a kártyahasználatból kifolyólag...
jó magam vagy 10 liszenszt biztos vettem már lfs-bõl másoknak
és eddig nem volt gond
a párom kérdése : ha egyszer le tudják venni róla a pénzt akkor többször nem tudják?
Maestro kártya.

Ne haragudjatok de kissé bizonytalan vagyok. Vagyis félek az átveréstõl.
bardocz
Hetente fognak milliókat levenni majd, mint ahogy az összes többi embernek is, aki LFS-el játszik.

Biztonsági kód nekem az aláírós rész mellett van, mellette ott van a bankkártyaszám utolsó 4 jegye, és utána egy 3 jegyû kód. Ilyened csak akkor van, ha dombornyomott.
kifli
milyen kártyád van?
Csabesz6
Van itt esetleg valakinek eladó G25?

Kifli! Köszönöm!

A biztonsági kóddal vagyok bajban. nincs ilyenem az aláírás mellett.

biztos, hogy nem emelnek le többször róla pénzt? mi erre a garancia?
Sorrendben:

Kártya Száma
Kártya Típusa
Kártyatulajdonos Neve
Érvényesség (hónap, év)
Lejárás (nap, hónap, év)
Kibocsátási száma
Biztonsági kódja
Számlázási cím
Számlázás posta kódja, gondolom irányítószám