16067
-
kisvarangy #15208 Találtam egy egész jót, ha érdekel valakit :) Itt -
nem arról van szó, ha nem tévedek, hanem ilyesmikről : http://en.lfsmanual.net/wiki/Basic_Setup_Guide -
tutika14 #15206 Nézd meg a beállításoknál vane magyar nyelv! Az én LFS-em be alapból volt magyar nyelv. -
kisvarangy #15205 Ez már nekem is eszembe juott, csak néha érthetetlen szövegeket dob ki, főleg, ha szakzsargonról van szó.
Szóval egyetlen normális magyar cikk sincs róla? -
Hello, próbálj egy angol nyelvet tudó fordítót használni segítségül :) -
kisvarangy #15203 Sziasztok!
Szeretnék elmélyedni a kocsi beállítások világában (LfS szinten). Mit ajánlotok, hol kezdjem? Angolul sajna nem tudok jól. Setupfield-en láttam, de az csak tüneti kezelés, én meg is szeretném érteni.
Előre is köszi: Zagyvala -
tutika14 #15202 Kössz a tanácsot! Eddig agyonra dőltve és supergumival padlógáz a kanyarokban jól bedöntve stílusban toltam XD -
Minél kisebb felületen ér a hátsó kerék az aszfalthoz, annál jobban fog kopni, (mint ahogy sajtreszelésnél is ferdén tartod) így érdemes csökkenteni a dőlésszögön, valamint a Normál utcai gumi kevésbé tapad, de tovább bírja mint a Super.
Rövid drift versenyeken, vagy FZ5 ellen érdemes a Supert feltenni, de amúgy csak pár kanyarig tart a tapadása, utána a Bütykös szintjére süllyed. -
Me Ga #15200 Szia! Itt az oldala, regisztrálsz és már mehet is: www.lfs.net -
Bigman22 #15199 Sziasztok meg találtam ezt a játékot és néztem róla videókat és nagyon meg tetszett.Csak nem tudom hogy honnan lehet le tölteni!Egy linket adjatok már léci. -
tutika14 #15198 Leírtad ugyanazt mint én XDDDD GraT -
csak tippelni tudok, de az lehet a gond, hogy nem kompatibilis az lfs-ed verziójával -
tutika14 #15196 Azt irja a trainer hogy nem kompatibilis az lfs-em verziójával... -
tutika14 #15195 a jó lenne ha lenne faszányos gumi füst drift közbe :S a (nem a smoke modra gondoltam amitől jobban füstöl) -
tutika14 #15194 köszi -
ASR Godfather #15193 ezt letöltöd
aztán bejelölöd, a tyre stay at 30 degeres-t. -
tutika14 #15192 Jó lenne ha elküldenéd :D ÉS hogyan? :D -
Fel dobni, hát nem tudom. Néhányszor próbáltam, nem nyújtott nekem kellő pluszt ahhoz, hogy élvezhessem.
De elfogadom más véleményért is nyugi :) -
ASR Godfather #15190 hát na...
néha kicsit kevés a lóerő...
Meg nincs semmi újítás, így fel lehet dobni. -
ízlések és ... -
ASR Godfather #15188 Van rá tweak, én használok rá egy progit, tweak nélkül uncsi az lfs.
Ha kell átküldöm... -
no, most már más a neve
HKV Race Szerver
500servers-től meg elbúcsúzunk. -
tutika14 #15186 De én jól bedöntöm és nagy gázzal megyek :D És ezzen nem fogok változtatni ezért kéne valami megoldás :D -
Hogy semennyire ne kopjon azt nem tudod megcsinálni, de ha úgy kanyarodsz, hogy nem válik túlkormányzottá az autó (próbálj lasabban és/vagy nagyobb ívben fordulni, használd ki a teljes pálya szélességet), akkor nem kopik annyira a gumi
-
tutika14 #15184 Hogy lehet megcsinálni hogy lassabban kopjon a gumi vagy egyáltalán ne? Mert én kb 2-3 perc alatt lefüstölöm a gumikat drift közbe :S -
Kinek volna kedve "stressz teszt"-et végezni egy kis lfsezés közben az új szerónkon?
Most ugyan Bl1 van belőve, meg XFG+XRG, de ha sok S2-es tudna jönni, átlőhetem.
HKV Szerver by clans.hu -t keressétek.
A név majd változni fog, amint végleg belőttük. -
copilot #15182 direkt nem irtam a sallangot mert nemtudtam hogy szabad linkelni.. nem nagyon szoktam -
Úgyvan, de azért egy tisztességes linket betehettél volna :P -
copilot #15180 Nagyon sajnálom, hogy teleszemeteltem, bár szerintem nem az én hozzászólásom volt fölösleges. -
Aláírom, később írt a srác. -
Ha olvasnátok a kommenteket a videó alatt, akkor nem lenne teleszemetelve megint az LFS topik!
-
Nem volt gáz egyáltalán, kár hogy leálltak a fejlesztésekkel. Ígéretes darab volt...
Szerintem is Pannonia Rally COPY -
Szerintem semmi köze a PR hez.
Az gáz volt nagyon. -
inkább pannonia ralli copy :) -
k roy96 #15174 Sztem lfs másolat...
Wunderbaum befigyel :D:D xD -
copilot #15173 Üdv!
Off:youtube watch?v=7VE2BjPlpd0 erről valaki tudna-e valamit?
-
Akkorát toppantott mint egy kölyök macska -
basszus :D:DDd -
Bakker bekönnyeztem a röhögéstől :D -
Hát ez nagyon komoly. :D Kasztnis autóknál ilyet ritkán látni.