16062
-
#6964 sztem 1 kosárlabdás gyerek :D
amúgy valaki árulja el nekem, hogy a fenébe kell a skin-t berakni hivatalosan is
regisztráltam az lfs.et-en Demo
van 1 skin amit gyártottam bmw-jpg a neve
és most mit kell csinálni? -
#6963 Iskolába, emberek között, ebben kelek ebben fekszem, mindig :D
Neked amúgy mi van a logódban? Már túlzottan is foglalkoztat, úgyhogy rá kell kérdeznem. -
#6962 És ezt mikor fogod fel venni?Játék közben?:D -
#6961 Királyság az :))) utánfutó gondolom jól kinttartotta a farát :) -
#6960 'AWD-vel nem lehet driftelni...FWD-vel pláne nem...azokkal csúszkálni lehet...'
Igaz, akkor fogalmazzunk, úgy, hogy olyat mint anno a Kővári Barna, csak ennek még utánfutója is volt. -
#6959 elsőkerekessel nem lehet driftelni :P körforgalomban még én se szoktam :)) -
#6958 jó lesz -
#6957 Szép, a PS utómunka nagyon tetszik.
Holnapra egy ilyen póló készül, elegem lett a gagyi ruhákból :D
Off:
Ma esett egy kis eső errefele és egy utánfutós Trabant a körforgalomban berántotta a kézit majd kikanyarodásnál vontatmányostul olyat driftelt, hogy percekig pislogtunk. Ja és ezt egy forgalmas kanyarban, zebrán. -
-
#6955 ok megnézem ezt este -
janikazs #6954 thx, mostmár jó ;) -
#6953 mostmár demóban is letölti a skineket 512-es méretbe!!(ha fenn van lfs.net-en)
A saját skined meg mindenféle képpen látod és eddig is láttad.
-
#6952 ki beszélt az online skinekről? nem tudsz olvasni? -
#6951 asszem meg kell venni az s2-t ha online skin-t akarsz -
#6950 belépsz a garázsba ott rámész arra hogy új színek és ott megtalálod elméletileg -
janikazs #6949 valaki tudna segíteni h ha letöltök egy skint, akkor mit kell csinálni vele ? mert ha bemásolom a skins könyvtárba, attól még a játékban nem látom és így használni se tudom :S -
#6948 úgylátom megvan a színvonal... -
Solt #6947 Ritkán fogom Maszka pártját, de most teljesen igaza van! Rém primitívek a megnyilvánulásaitok! Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért nem lehet egymást tiszteletben tartva fórumozni!? Legalább annyi intelligencia szorulhatna már belétek, hogy káromkodás és sértegetés nélkül szóljatok egymáshoz... -
#6946 :D
MErt SLR:R hez van e30 as meg e36os bmw is -
#6945 Csak szivat:D -
#6944 :DDD
Na de említettél egy játékot, nmi a neve? -
#6943 Na pont te vagy az utolsó, aki ezen a fórumon ugathat bármiért XDDD -
#6942 azért gondolkozz már el ezen a hsz-en
ez nem az a hely ahol káromkodunk! -
#6941 Mármint nem kifizetni helyettem, csak nekem nincs dombornyomott kártyám amivel tudok neten fizetni...mióta nincs sms VIP azóta szopok ezzel... -
#6940 na de mi a game neve? -
#6939 Walakit nefikázzad te f4sz... -
#6938 Pedig R0zs0mák legutóbbi visszaszólása kifejezetten szellemes volt. Jót röhögtem rajta -
#6937 Szép álom:D -
#6936 R0zs0máK Magatartásod miat bannolni kéne téged meg a visszaszólásaid miatt! -
#6935 Ha valaki segít nekem kifizetni a VIP-et esküszöm visszarakom a Walaki-s logómat :DDD -
#6934 Van 20 autó a játékban, ami több gépkategóriát is lefed. Még ennyit is nehéz megtanulni irányítani pályánként, nemhogy még többet.
Race Driver 3-ban van legalább 80 féle autó, ott meglehetett ezt oldani, mert olyan óvodás az irányítása, hogy mindenféle pályaismeret nélkül, elsőre végig lehet tolni az egész world tourt, akármilyen hülye ül le elé játszani.
A legtöbben valszeg valós autómodelleket akarnak irányítani lfs-ben, így elképzelhető, hogy a fiktív autók háttérbe szorulnának. Ha lenne még 30 autó, ami 'kitalált', akkor ugyanez a szöveg menne, hogy lehetnének még benn plusz autók.
Szerintem LFS úgy jó, ahogy van. Ha még népszerűbb lenne, biztos, hogy sokkal több idiótával lennének tele a szerverek, akiktől/kel nem lehet normálisan versenyezni, de nekik joguk van ott lenni, mert ők is fizettek érte.
Én is aszondom, amit Rozsomák: törésfizika, ütközésfizika, időjárás, meg ilyenek. Először legyen meg már végre bugmentesen az engine, pályákat még azután is lehet barkácslni bele. -
#6933 Annyira nem tetszik,hogy valódi kocsikkal akarjátok bombázni a játékot.:)
Elvesztené a játék az élményét!Egyszer megunod azt a kocait és utána nem is játszol vele.Inkább legyenek még több kitalált autók!:D -
#6932 Akkor elég kevés hacsit láthattál barátom XDDDD -
#6931 Igen szerintem is deigaza van "R0zs0máK"-nak elöbb legyen törés és időjárás változás! És utánna jöhetnek ezek is :)
R0zs0máK Magatartásod miat bannolni kéne téged meg a visszaszólásaid miatt!
A kocsid is az eddig legrozsdásabb állapotban lévő hachi amit eddig láttam! (ez tükröz téged?) Hanyagság modortalanság?
-
#6930 szerintem is jóval nagyobb lenne a sikere a játéknak, ha lennének plusz autók hozzá. No meg kegyetlen élethű törés :) -
#6929 neve? nekem az kell :OO -
#6928 hol bent? a seggedben? -
#6927 én őrülnék ha legalább 1 E30-es lenne csak bent nagyon -
#6926 Kit érdekel az új pálya meg autó? :D Most élethűbb a fizika, mint valaha...itt az ideje a törésnek meg a dinamikus időjárásnak...más nemkell... -
#6925 Szerintem moddereket kéne szerződtetnie az lfs-nek!
Készíthetne extra kiegészítőket hozzá + autókat stb.. amikért külön kéne fizetni!
Pl.: S2 - a csoport a mostani kocsikkal és pályákkal!
S2 - b 3 új autó
stb.stb. gondolom érthető a lényeg!
Úgy kéne megoldani h azt külön kóddal lehetne telepíteni mint a TDU car pack-ot! :)