16062
-
#6924 PedÍg első hÍrkek alapján az volt, hogy pc gamma lesz.! Aztán ez a csicska sony megint alkotott :(
Amúgy az tetszett volna..
Benzin lötyögésé fizikájának számolása..stb. -
#6923 Létezik egy E30 szimulátor is...de ha jól tudom van benne E36 is... -
#6922 nfs 5 porsche -
#6921 is-f modhoz kell a game, BMW m3 challenge pedig egy ingyenes ISI motorra épülő játék -
#6920 ja és van ugyanilyen Lexus IS-F -esbe az is rFactor
csak modnak minősül, bár nem szükséges hozzá az alapjáték -
#6919 BMW M3 Challange
és lesz Ferrari Challange csak kár hogy nem pc-re :(
ja és van ez is Squadra Corse Alfa Romeo (SCAR)
tudtok még márka játékokat
Ford Racing stb? -
#6918 van az az M3 Challenge, ha jól tudom az Rfactor-ra épül, és csak modnak minősül, bár nem szükséges hozzá az alapjáték. -
#6917 Mio a BMWs játék neve? -
#6916 jó de abba csak 1 bmw van (ha egyre gondolunk) És az azért nem egyenlő egy teljes játékkal ahol 15 autót minimum megcsinálnak -
#6915 van bmw-s játék:) -
#6914 Reklámnak jó lenne de szerintem nem biztos hogy bmw-t vesz azért valaki mert játszott vele egyszer egy játékban :D A bmw tipikusan olyan márka aminek nem kell reklámoznia magát...
Ja meg bmw szerintem nem fog játékot kiadni (ne legyen igazam) mert már TDU-ba sincs bmw de szerintem a készítők biztos akartak még anno csak nem sikerült összehozni a gyártóval a dolgokat.
-
Solt #6913 -
#6912 Mivel nincs házigizda, ezért szerintem törlés sem nagyon lesz. -
GPx8 #6911 Ideje lenne törölgetni és az érintetteknek pedig befejezni az offolást! -
#6910 semmi -
#6909 Ok, Ok én voltam a hülye bocsi -
Solt #6908 Én halál nyugodt vagyok... Te tűntél feszültnek! :) Ziccert tisztelettel is le lehet csapni! ;) -
#6907 Jó nyugivan he:D nem lehetett kihagyni ziccer volt nekem senkivel semmi bajom nincs^^ -
Solt #6906 Mi lenne ha disztingválnál egy csöppet? Próbáld meg kulturált, emberi hangnemben a tudtára hozni, hogy katasztrofális a helyesírása! -
#6905 Grafikáról*! Ne kezd te is!
Azt hiszem ha el is rontok valamit a HSZ-emben attól még mindenki számára világos hogy mire gondoltam szóval te is fejezd be thx… -
#6904 grafikályó--- BAZDMEG!!! -
#6903 Na jah már nem nagyon figyeltem rá mit írok!
Amm.. BMW készített egy elég érdekes fizikával rendelkezőjátékot úgy fél éve!
De szerintem ha a BMW fizetne pl.: EA -nak hogy késítsen 2 év alatt ilyen és olyan grafikályó töréssel és időjárásváltozással megtömött játékot sztem beválalnák mert az azért nekik is nagy reklám lenne! -
#6902 fúúú, a SCAR-t én is toltam rengeteget, haverral tizedekért küzdöttünk egymás ellen :) -
#6901 Misi az 1/1000-es >
Nem cáfoltam meg magam, csak meg kell próbálni értelmezni, amit leírtam, de ezt be tudom annak, hogy éjjel írtad a hsz-t, olyankor már nehezebben fog az ember agya
Maszka
Készül valami Ferrari Project nevű csodajáték.
Meg még eszembe jutott egy márkajáték: a Squadra Corse Alfa Romeo (SCAR), ami elég egyszerű játék volt, de nekem tetszett, ott is voltak régebbi autók is, igaz, csak 20-25 db autó volt összesen, és nem 80akárhány, mint a porschéban :) -
#6900 biztos össze lehetne hozni 1 fasza akár 1 külön játékot is
a bmw.nek van pénze és reklámnak se utolsó lenne
fasza szép tájakon, mint a porsche 2000-ben volt nagyon szerettem versenyezni és elég változatos is volt
kár, hogy a ferris változata ennek sose készült el -
#6899 "- Több autó amúgyse kéne lfs-be,"
"- De akár több autó, több pálya,"
2 mondatodban szépen megcáfoltad saját magad :D -
#6898 Na én is elmondom a véleményem:
- NFS porsche tényleg nagyon jó játék, de szerintem nem amiatt, hogy nagyjából az egész porsche palettát felvonultatta 1950-től 2000-ig, hanem a jól megalkotott tuningolós karrier, ill. a zseniális factory driver módjai miatt.
- A tuning lehetőség csak ilyen jellegű játékban jó, ahol az 'ai' irányította csaló ellenfelek ellen nagyobb eséllyel nyerhetünk, végigszáguldva egy útszakaszon.
- BMW-s gamét majd ha akar, akkor simbim vagy EA majd csinál mondjuk nfs porschéhoz hasonlóan (amúgy ezt kivéve a többi márkajáték elég tré volt, gondoljunk csak a Ford racing-re vagy a Mercedes Benz world racingre)
- LFS-ben van 'negatív tuning', ami hendikepp-ben valósul meg. Jó példa a CTRA UF BabyR host, ahol az UF GTR autókkal 45%-os motorfolytással lehet menni, ami által kisebb a motorteljesítményük az XFG-nél, viszont mégis más, mert kanyarban gyorsabbak. Ehhez képest a hendikepp nélküli UFR igazi vadállat, és lám, már meg is van a 'tuningolt' járgány :D
- Több autó amúgyse kéne lfs-be, így is több van, mint elég. Inkább több pályát tehetnének még bele, esetleg valós pályákat is (netán kisebb oválpályát is).
- Időjárás (pl. eső) jó lenne, ahogy a valós idejű napszakváltozás is
- De akár több autó, több pálya, vagy eső kerül a játékba, már el kéne készíteni az autókhoz egy olyan funkciót, hogy a seteket rendszerezni lehessen. Már így is annyiféle kombó van, egy-egy autóhoz akkora set-lista tartozhat, hogy akár percekig lehet keresgélni a megfelelő set után. Mer most egy listában van minden pályához a set. De ha hosszú versenyt megy az ember, akkor kell neki külön qual és külön endurace set is. Ha meg egy adott versenyre még kötelező hendikepp is van, akkor ahhoz külön módosított setupok kellenek, így eléggé átláthatalanná válhat egy-egy autóhoz tartozó lista. -
#6897 arra én is xD -
#6896 -
#6895 Kíváncsi lennék, hogy belső nézetből kilátni-e a modellből :D -
#6894 Álljunk meg egy szóra című műsorunkat látták Grétsy Lászlóval és Vágó Istvánnal -
#6893 teljesen jogos volt, mert blődséget írtam, legalábbis nyakatekert volt -
#6892 ahh akk megint hülye vagyok most hogy megnézem tényleg nemszoltam :) -
#6891 Ha nem tetszik menyjetej segíteni nekik.Ennyire egyszerű!:D -
#6890 *kacifántos -
#6889 "elég" szó az amit próbáltam hangsúlyozni.
még ahhoz képest is lassan, hogy kis létszámú a csapat
kicsit kacinfántos volt, de érthető -
#6888 ehh nem kritizálni akarok de annak van értelme hogy:
" hogy elég lassan halad a fejlesztés, annak ellenére is, hogy kis létszámú a csapat."
Ez akk lenne értelmes ha az lenne hogy: gyorsan halad a fejlesztés annak ellenére, hogy kislétszámú a csapat
vagy:
Lassan halad a fejlesztés annak ellenére, hogy nagylétszámú a csapat
vagy:
lassan halad a fejlesztés mert kis létszámú a csapat
Tényleg nem kötekedni akarok csak észrevettem és nem tudom mit akartál kihozni belőle -
#6887 nem szeretnék megbántani senkit, de ez a hozzászólás egy 15 éves gondolkodását tükrözi.
ezt a jó lenne ez, meg jó lenne az dolgot el se kezdje senki, mindennek megvan az oka.
tény, hogy elég lassan halad a fejlesztés, annak ellenére is, hogy kis létszámú a csapat. -
#6886 Fejezd be lassan szerintem... Alex a játéknak egy autóversenyét reklámozta, ami teljesen a topicba vág... szóval inkább köszönd meg legközelebb... -
#6885 moderátorok*