16062
-
#7164 :D Mindenki menne boxba lánctalpakért :D:D -
#7163 Milyen fasza lenne az mondjuk egy BF1 futam alatt XDDDD -
#7162 Real-time napszakváltozás mekkora lenne már, mondjuk a szerveridőhöz lehetne igazítani. Esetleg nem csak eső, hanem hó is lenne, mondjuk egy másfél órás futam 3/4-énél leesne a hó -
#7161 Jaja, dinamikus időjárásnak NAGYON örülnék...az se érdekel, ha pár autónak régi a belső tere....(úgyis keréknézetből megyek :D) -
#7160 Öcsém végigolvastam ezt a lejebb lévő 100 hozzászólást :D kicsit kiakasztó+el is fáradtam a sok hülyeségbe ^^ Az 1ik nem lát a másik nerm hall a 3. káromkodik :D öcsém ^^ nevezzük má el a topicot Mónika shownak :D
ON
Én már kezdem picit unni az LFS-t a versenyekért már régóta nem vagyok oda az LFS-t csak a Cruise és Drift része miatt használom,de má kezd unalmas lenni picit :( sajnos :( Remélem amikor leszedik az Alphá-t bedobnak valami nagyágyút (mondjuk egy eső/este rohadtjó lenne végre :) ) -
#7159 Kurvára nem :DDD -
#7158 És LFS-t emberek nagy része azért nem szereti mert hogy nehéz az irányíthatóság stb...
én ezt megkérdőjelezem de mind1. -
#7157 Csak rájöttem h a 16 ezer FT-s game ben a grafikáért fizetsz 13 ezer forintot és 3 ezret a fizikáért stb-ért! szóval még mindig sokkal jobb az lfs azoknál a szaroknál! -
#7156 Látom nem értesz a marketinghez :)) -
#7155 Sajnos a Pro Street is egy túlspirázott sz**r mint a többi része!
Mikor kicsi voltam és tudatlan akkor még az NFS Underground-al játszottam és elárulom a Pro Street nekem nagyon meggyőző volt csak a grafika alapján! És 1 óra alatt meguntam mert tévesen ítéltem meg a játékot és nem tetszett! Inkább LFS !
A GRID -el eddig játszottam kb 10 percet és a grafika szintén jó és a megdöbbentő a törés volt hogy kimondottan élménydússá teszi a játékot! Persze ha lfs motor lenne alatta vagy csak a fizika kicsit más lenne szerintem elég eladható játék lenne!
Egyszóval ameddig csak a külsőt fizetjük meg addig sosem lesz olyan játékunk mint az lfs... -
#7154 A Porsche 2000 Factory Driver játékmódját meg lehetne csinálni lfs-ben is, csak kell csinálni egy valag layoutot, meg írni hozzá egy insim programot -
#7153 prosche 2000 az nem volt szar -
#7152 szerintem meg mind szar. -
#7151 Az NFS-t a neve adja el ;) Ja és az Underground 2 óta a Pro Street volt a legjobb NFS játék szerintem :) -
#7150 Dehogynem :) Sok játékot adott el a grafikája, mert egyébként szar szemét hulladék (pl. nfs 3-4 és 6, ps, őő most más nem jut eszembe :D). A már sokat emlegetett VérPistike pedig rá fog izgulni a látványra (mer az tök menő), meg a spanjai is, és rohannak megvenni, vagy letölteni és megkrekkelni (hehe,már megint itt tartunk :P)
Crysis-t is csak a látvány adja el, nagyon sokan fikázzák, hogy unalmas, rövid, gagyi a történet, blabla. -
#7149 Ugyanez volt nálam is. Minden kanyart bevett az autó, féket alig használtam... Talán még egy órát sem élt a gépemen a játék. -
#7148 Szerintem nem :) Egy játékot NEM ad el csak a grafikája...GRID-et 1 óra után letöröltem, mert unalmas szar és nagyon árkád... -
#7147 Ha a kor követelményeinek megfelelő grafikai színvonallal rendekezne lfs is (mint pl. RD:Grid), akkor biztos, hogy még több "kártevő" jönne, és itt sírnának, hogy mennyire el van cseszve az irányíthatósága, emiatt pedig a játszhatósága, meg nem játékosbarát. Lehet, hogy az összes hosztot tönkretennék a lúzerkedésükkel, ha egyszerre nagy létszámmal 'támadnának' -
#7146 Amióta új a banner, elszaporodtak a kártevők :D
Biztos nagyon színes lett, túl NFS-es :D -
#7145 2-őt mert én is kérek :) -
#7144 Sodorj magadnak vazze... -
#7143 Nem, mert nem őszintén kérted -
#7142 Nem.De pofont bármikor:) -
#7141 akkor most nem adsz cracket? -
#7140 Valaki már felvetette korábban, én is azt mondom, hogy a warez jellegű kérdésekre vagy hsz-ekre egyáltalán nem kéne reagálni -
#7139 Google a barátod
Wiki a barátnőd:D -
#7138 valaki tud cracket a z-hez?
most nincs rá pénzem, mert beraktam a bankba -
#7137 Ezeknek?! Szerintem assenemse! -
#7136 Az hasznalna,ha a szoveg mezobe hatterkent ott lenne NO Warez felirat! lasd: C&C 3 topic pl!!!! -
#7135 Szerintem ezeknek az egyedeknek mindegy, hova írod ki, úgysem látják meg. -
#7134 komoly összegű fogadást mernék rá kötni hogy még akkor is jönnének ezek a tripperes cigányok. :C -
#7133 Visszamenyé! -
#7132 Szerintem legyen a régi ötlet.Az egész banner legyen "A WAREZ TILTOTT A TOPICBAN!" szöveg:) -
#7131 ezt nem hiszem el!
nagyon szépen megkérlek téged és a hozzád hasonló mentálisan retardált állatokat, hogy a bannerban lévő "A WAREZ TILTOTT A TOPIKBAN!" feliratot legyetek szívesek ELOLVASNI és FELFOGNI! -
#7130 minek jársz fórumra, ha még olvasni se tudsz ? -
#7129 Egyébként az életkor nem számít, aki hülye, az 50 évesen is az lesz! :-) -
#7128 KTM barátunknak ment.Bocs:D -
#7127 De!:D -
#7126 Te meg pont 14, nem? -
#7125 14 alatt.....
pfff!