16062
  • hezi
    :D Mindenki menne boxba lánctalpakért :D:D
  • R0zs0máK
    Milyen fasza lenne az mondjuk egy BF1 futam alatt XDDDD
  • hezi
    Real-time napszakváltozás mekkora lenne már, mondjuk a szerveridőhöz lehetne igazítani. Esetleg nem csak eső, hanem hó is lenne, mondjuk egy másfél órás futam 3/4-énél leesne a hó
  • R0zs0máK
    Jaja, dinamikus időjárásnak NAGYON örülnék...az se érdekel, ha pár autónak régi a belső tere....(úgyis keréknézetből megyek :D)
  • Peck
    Öcsém végigolvastam ezt a lejebb lévő 100 hozzászólást :D kicsit kiakasztó+el is fáradtam a sok hülyeségbe ^^ Az 1ik nem lát a másik nerm hall a 3. káromkodik :D öcsém ^^ nevezzük má el a topicot Mónika shownak :D

ON

Én már kezdem picit unni az LFS-t a versenyekért már régóta nem vagyok oda az LFS-t csak a Cruise és Drift része miatt használom,de má kezd unalmas lenni picit :( sajnos :( Remélem amikor leszedik az Alphá-t bedobnak valami nagyágyút (mondjuk egy eső/este rohadtjó lenne végre :) )
  • R0zs0máK
    Kurvára nem :DDD
  • Misi az ezredes
    És LFS-t emberek nagy része azért nem szereti mert hogy nehéz az irányíthatóság stb...

én ezt megkérdőjelezem de mind1.
  • Misi az ezredes
    Csak rájöttem h a 16 ezer FT-s game ben a grafikáért fizetsz 13 ezer forintot és 3 ezret a fizikáért stb-ért! szóval még mindig sokkal jobb az lfs azoknál a szaroknál!
  • R0zs0máK
    Látom nem értesz a marketinghez :))
  • Misi az ezredes
    Sajnos a Pro Street is egy túlspirázott sz**r mint a többi része!

Mikor kicsi voltam és tudatlan akkor még az NFS Underground-al játszottam és elárulom a Pro Street nekem nagyon meggyőző volt csak a grafika alapján! És 1 óra alatt meguntam mert tévesen ítéltem meg a játékot és nem tetszett! Inkább LFS !

A GRID -el eddig játszottam kb 10 percet és a grafika szintén jó és a megdöbbentő a törés volt hogy kimondottan élménydússá teszi a játékot! Persze ha lfs motor lenne alatta vagy csak a fizika kicsit más lenne szerintem elég eladható játék lenne!

Egyszóval ameddig csak a külsőt fizetjük meg addig sosem lesz olyan játékunk mint az lfs...
  • hezi
    A Porsche 2000 Factory Driver játékmódját meg lehetne csinálni lfs-ben is, csak kell csinálni egy valag layoutot, meg írni hozzá egy insim programot
  • MaSzKa
    prosche 2000 az nem volt szar
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem meg mind szar.
  • R0zs0máK
    Az NFS-t a neve adja el ;) Ja és az Underground 2 óta a Pro Street volt a legjobb NFS játék szerintem :)
  • hezi
    Dehogynem :) Sok játékot adott el a grafikája, mert egyébként szar szemét hulladék (pl. nfs 3-4 és 6, ps, őő most más nem jut eszembe :D). A már sokat emlegetett VérPistike pedig rá fog izgulni a látványra (mer az tök menő), meg a spanjai is, és rohannak megvenni, vagy letölteni és megkrekkelni (hehe,már megint itt tartunk :P)
    Crysis-t is csak a látvány adja el, nagyon sokan fikázzák, hogy unalmas, rövid, gagyi a történet, blabla.
  • Roger6
    Ugyanez volt nálam is. Minden kanyart bevett az autó, féket alig használtam... Talán még egy órát sem élt a gépemen a játék.
  • R0zs0máK
    Szerintem nem :) Egy játékot NEM ad el csak a grafikája...GRID-et 1 óra után letöröltem, mert unalmas szar és nagyon árkád...
  • hezi
    Ha a kor követelményeinek megfelelő grafikai színvonallal rendekezne lfs is (mint pl. RD:Grid), akkor biztos, hogy még több "kártevő" jönne, és itt sírnának, hogy mennyire el van cseszve az irányíthatósága, emiatt pedig a játszhatósága, meg nem játékosbarát. Lehet, hogy az összes hosztot tönkretennék a lúzerkedésükkel, ha egyszerre nagy létszámmal 'támadnának'
  • pointer4
    Amióta új a banner, elszaporodtak a kártevők :D
    Biztos nagyon színes lett, túl NFS-es :D
  • Misi az ezredes
    2-őt mert én is kérek :)
  • Cowek
    Sodorj magadnak vazze...
  • hezi
    Nem, mert nem őszintén kérted
  • Máté94
    Nem.De pofont bármikor:)
  • passatgt
    akkor most nem adsz cracket?
  • hezi
    Valaki már felvetette korábban, én is azt mondom, hogy a warez jellegű kérdésekre vagy hsz-ekre egyáltalán nem kéne reagálni
  • Máté94
    Google a barátod
    Wiki a barátnőd:D
  • passatgt
    valaki tud cracket a z-hez?
    most nincs rá pénzem, mert beraktam a bankba
  • Roger6
    Ezeknek?! Szerintem assenemse!
  • Ombika
    Az hasznalna,ha a szoveg mezobe hatterkent ott lenne NO Warez felirat! lasd: C&C 3 topic pl!!!!
  • Roger6
    Szerintem ezeknek az egyedeknek mindegy, hova írod ki, úgysem látják meg.
  • ÁjjLe BoBBi
    komoly összegű fogadást mernék rá kötni hogy még akkor is jönnének ezek a tripperes cigányok. :C
  • Máté94
    Visszamenyé!
  • Máté94
    Szerintem legyen a régi ötlet.Az egész banner legyen "A WAREZ TILTOTT A TOPICBAN!" szöveg:)
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt nem hiszem el!
    nagyon szépen megkérlek téged és a hozzád hasonló mentálisan retardált állatokat, hogy a bannerban lévő "A WAREZ TILTOTT A TOPIKBAN!" feliratot legyetek szívesek ELOLVASNI és FELFOGNI!
  • Tomsteel
    minek jársz fórumra, ha még olvasni se tudsz ?
  • Roger6
    Egyébként az életkor nem számít, aki hülye, az 50 évesen is az lesz! :-)
  • Máté94
    KTM barátunknak ment.Bocs:D
  • Máté94
    De!:D
  • Roger6
    Te meg pont 14, nem?
  • Máté94
    14 alatt.....
    pfff!