16062
-
#7204 Nem;) -
#7203 ...nemsemmi... xD -
#7202 lol -
Red Bull #7201 Érdemes a demót kipróbálni? -
#7200 Ez még S1, ott nem lehetett külső nézetből belátni az autóba... -
#7199 Nem látsz át a szélvédőn szal driftelhetsz ha nem tudsz külsőből vagy motorháztető nézetből! -
#7198 Ezzel jó lehet driftelni:D -
-
#7196 Ez mi a fene?: C -
Me Ga #7195 LOL, megvan... Köszi! -
#7194 Az az igazság, hogy én már unom...kis változatosság nem ártana... -
Me Ga #7193 Mindezt hol kell megtennem?
A játékban? Vagy az lfsworld-ön? Sehol sem találom... bocs, ha béna vagyok. -
-
#7191 LOL:D -
darkhmz #7190 A hotlapoknál kiválasztasz két hotlapot (az egyik az legyen amit elemezni akarsz) a C-re kattintva (ott van a zászló mellett), majd rányomsz az instant hotlap analyser gombra, ott kiválasztod a setup infot, és máris látsz egy pár infot a beállításról, többek között azt is amit keresel -
#7189 hali emberek, y-hoz van tweak? :) -
Me Ga #7188 Sziasztok!
Setup ügyben kérnék segítséget.
Letöltöttem az lfsworld-ről a BL1 XFG első helyhez tartozó replayt, hogy megnézzem, hol keressek még időt a pályán.
Találtam is pár dolgot, pl. nagyon tetszett a srác váltó beállítása, de az istennek sem tudom már 2 napja reprodukálni. Még csak hasonlót sem.
1-ben 8ezres fordulatnál 95km/h, 2-ben 125. És álló helyből is egész elfogadhatóan indul el, azaz gyorsul a kocsi.
Én ha hasonló végsebességet akarok az egyes és kettes fokozatban, akkor 20 másodpercig csak egy helyben állok, annyira "fullad " gép. Állítottam a végáttételt is, de nem sok sikerrel.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
Bocs a hosszú postért.
Köszi -
krizoli #7187 megjelent ps2-re? -
#7186 Monyuk nem vagyok nagy igényű szóval még 3-4 évig így is játszanék! -
#7185 azért jó hogy legalább ilyen grafikája van
nekem bejön de lehetne jobb is -
#7184 Tulajdonképpen a technika (mind hardver, mind szoftver) meglenne hozzá. Felületmintázat, effektek(eső, stb) lásd STALKER Clear Sky videókban, modellek, pl GRID. Szerintem 3-5 év múlva simán eljuthatunk erre a szintre.
Hardver szinten meg gondolom nem kell ecsetelnem:)
Ettől függetlenül az LFS az a játék ahol pont hidegen hagy a grafika..:) -
#7183 Ilyen nem lesz sosem vagy csak mire nem mi hanem a fiaink játszanak az lfs-el :) -
#7182 Túl szép hogy igaz legyen egyszer -
#7181 wow :) -
#7180 Hajnali 4.-kor indultunk végül és volt forgalom azért! Amúgy azért ilyen korán mert F1 lesz és elég tré a közlekedés... -
#7179 Na ez hogy tetszene? (ezzel már nem jutnánk boxba :D)
Vagy ez? (slick-el nem vállalnám be :) -
#7178 Jó az, nincsen dugó :-D -
#7177 Hajnali 3:40-kor mész Balcsira? Az igen! -
#7176 Nah bye mindenkinek indulok balcsira :) -
#7175 Bocs de nem jött össze inkább nem próbálom többször mert a végén nem sikerül és tele lessz ilyen üres izékkel... -
#7174 Amatőr videós :D
LFS intro
-
#7173 Pont akartam kérni... -
#7172 Na csak hogy ne haljon ki a topick beteszek pár video-t :) -
Tomy000 #7171 kösz -
#7170 Skin készítés Help -
Tomy000 #7169 sziasztok! hogy lehet a skineket berakni lfsbe?? -
#7168 ízlések és pofonok! -
#7167 Nekem ez a cruise dolog olyan, mintha a counter-strike-ban lenne ilyen sims féle "tartsuk szem előtt hősünk lelki állapotát, etessük, itassuk" dolog. Picit olyan feleslegesnek érzem, és nem helyénvalónak, ráadásul van egy-kettő ami rontja is a játék összképét. -
#7166 Cruise-re a TDU sztem a legjobb :) -
#7165 BF1-el végigbalettoznak 10 percalatt a csúszós úton :D