Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Köszönöm
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Valaki tudja, hogy lehet skint készíteni?
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
14évesen max távcsõval látod a gázpedált
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(mert nem találtam semmi ilyet a játékban, meg neten sem)
KÖSZ<#circling>#circling>
<#idiota>#idiota>
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ja és hogyan tudok Objektumot kijelölni?
Kösz
Úgyhogy nagyon szépen kérdek valakit,hogy segítsen rajatm.
Autót szeretnék berakni a játékba,de EZ fogad ha berakok egy autót,és elindítom a játékot....Fogalmam nincs miért régebben jó volt...Bár ezmár egy másik LFS
Légyszives segítsetek!!!Köszönöm elõre is!!!ÜDV!
Annyi de annyi jó fetaure van a progiban ami a többi sim-bõl hiányzik, hogy megszámolni is nehéz, ilyen pl a pilóta csere a boxban, igaz, hogy sajnos a sok feature néha hátrány is, ahhoz, hogy tarsd a lépést az elejével, keréknézetbõl kell tolnod, bekapcsolt erõkijelzõkkel stb... bár szerencsére ez sokat nem von le a feelingbõl, a fentebb írt belsõnézet minõség miatt.
Én azt mondom, hogy nagyot kell dobbantania az új patchel mert sírás lesz a vége.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az LFS elegge szerencses volt, mert az elsok kozott indult, mint "magan" szimulator project, az ember "hivatasos", tudta mit, hogy erdemes bevezetni, eladni. Igy itt eleg massziv nepszeruseg es eladasok alakultak ki.
Azert nem semmi eredmeny, hogy az elmult 8 evben "csak" ketszer volt nagyobb, hivtalos megjelenes (penzert!), bar kozben patch-elgette, szinte a teljes tartalmom kamu, liszensz nelkuli, kepes honapokig, evekig eletjelet sem adni, es ezek ellenere, meg mindig, a mai napig igencsak nepszeru. Ez termeszetesen anak is koszonheto, hogy eleg jol sikerult a dolog😉
Igy ebbol, meg akar valami komolyabb vatozas is kisulhet (pl. napszkok, idojaras). Vicces lenne 5 ev utan penzert ide tolni 1-1 hivatalos autot es palyat, egy uj gumifizikaval (ami biztos hogy profi lesz)😊
De a poen az, hogy meg igy is boven lenne eladasa😊
De ennyi ido utan, konnyen elofordulhat, hogy komoly dolgok is lenszek benne.
Majd jovo nyaron vagy Karacsonykor, az uj Progress Report-ban, talan kiderul, mi varhato a jovoben;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Senkinek, de senkinek ne adjátok ki a jelszavatok. Egy magyar srácban megbíztam több mint 1 éve rendesen használta az s2 accom, de most ugye jött az a változtatás, hogy ténylegesen kidobálja az embert "CPW" hibával. Nah a barátom ezt nem vette figyelembe próbálkozott és meg is kaptam a jutalmam...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Bár õszintén szólva én abban reménykedtem, hogy ennek a nagy hallgatásnak az oka, valami nagy titkos project, pl idõjárás feature vagy ilyesmi.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
http://www.lfs.net/