16062
-
#15245 Nem hangos a 6 hengeres motor 4-2-1 leömlővel? XDDDDDDD -
#15244 szóval szerintem nagyon gyorsan hozd el onnan, és vedd meg az alkatrészeket.
Nekem 160 ezerből megvolt.
-
#15243 javítás.: 1 hétig járattuk az autóba szerelve :) -
#15242 Nekem 325i bmw-m van 6 hengeres.
Én azzal kezdtem, komplett motorgenerál.
Fúrás, hónolás, vadiúj dugattyúk, gyűrűk, új szelepek, főtengely köszörülés.
Gondoltam hogyha már szét van szedve legyen erősebb, így hát meg lett polírozva a dugattyú teteje, a szívócsöveket kipolíroztuk, kibővítettük, saválló 4-2-1 leömlő szintén saválló 50 es proex kipufogórendszerrel katalizátor nélkül.
A motort hétig az autóba szerelve alapjáraton járattuk alacsony hőértékű gyertyákkal, csak utána próbáltam ki terhelésen is (persze 500 km-t járattam még, ami nálam annyit jelentett hogy 3000 körül elváltottam.) Már akkor is nagyon ment.
Persze a szelepfedél aranyszínre le lett fújva a blokk meg ezüstre.
Ja és ami a lényeg, hogy 3 hét alatt készült el a teljes motor :):)
-
#15241 Mit lehet egy E30-on fél éve szerelni?? XDDD Át vagy te baszva, mint szar a palánkon :))) -
#15240 Rossz a szerelod! :) -
#15239 Anno az volt a felfogásom, hogy nem is érdekel, hogy késik az LFS, mert legalább van saját autóm (kb mikor megvettem), erre a kocsi lerobbant október 23-án és azóta szerelőnél van.
Az egy dolog, hogy ez baromi sok idő, mert iskolába járhatok busszal, biciklivel, nem szükséglet az autó hanem öröm, de amennyi pénzt ez elvitt abból már egy nagyobb új motort vehettem volna (mindamellett, hogy a motorszerelést teljes első felfüggesztés cserével kezdték)
Úgyhogy se Scirocco se valódi autó, nem értek sem autószereléshez sem programozáshoz, de mindkét esetben az az érzésem, hogy jó magasról tesznek az egészre -
#15238 Szerintem ahhoz, hogy felzárkózzanak a jelenlegi mezőnyhöz nem elég egy Scirocco meg egy új pálya.
Bele kell nyúlni a hangokba de nagyon, az ffb is elég vicces már így 2011-ben stb...
Ok, hogy most elvileg új gumifizikát ír, de ha az előbbieket nem javítja szerintem ba**hatja, még talán az rf2 is jobb lesz. -
#15237 "added Thu, Dec 11th, 2008 19:10
>Announcing VW Scirocco"
2.5 éve...nem történik semmi...2 és fél év alatt mások komplett játékokat megírnak, nemhogy egy kibaszott update-et... -
#15236 Jó az üzletpolitika :)
A tökéletes az lenne ha az első pont az ügyfélközpontúság lenne a szabályzatukban... -
#15235 Ha fogytán a pénzük, kiadnak gyorsan egy patchet. -
#15234 Amúgy én azt vettem észre, hogy gecire naivak vagyunk. Abból amit az elmúlt több mint 2 évben ígértek mi valósult meg? SEMMI...
Nem hiszem, hogy változott volna a hozzáállásuk a dolgokhoz...
Csak kell 1-1 ilyen hír, hogy legyen bevétel. -
#15231 Üdv!
Nemrég felraktuk a demót, és szeretnénk privát futamokat indítani haverokkal, viszont a kliensbe valamiért nem sikerül hosztolni. Akik kapcsolódnának, mindig timed out-ba ütköznek. Sajnos dedikált szerót nem tudunk összehozni, így maradna a hamachi, viszont ahoz ha jól láttam valahol kell valami peccs, hogy működjön. Meg lehet valahogy osztani a kliensből hosztolást, vagy keressek rá a hamachi-s megoldásra? -
#15230 újreg...-.- -
darkhmz #15229 -
#15228 javítják végre az ütközést? El sem hiszem!!!
A drift battle szeróknak jót fog tenni, mint a cruise szervereknek is. A krúzoláshoz az open track is jó lesz :)
Mondjuk aztmondják nemsokára jön, úgyhogy majd egy év múlva megkapjuk :D -
#15227 Ne rinyálj ez ingyévan :) -
#15226 Elmegy a buzi kurva anyjába, így 2 év után... -
#15225 Új Test Patch érkezik -
Csontimester #15224 Hello mindenkinek.
Gondolom valaki közületek játszott/játszik az LFS Drift Edition 2011-el.
Az lenne a kérdésem hogy lehet-e Hamachi-n játszani vele, és hogy kell beállítani?
Köszi. -
#15223 EZT A linket be lehetne tenni lfs mdos helyére, vagy mellé, mert itt igényesebb modok vannak :)
Ide a készítők teszik fel, nem mindenfél forumról lopkodják össze, és ezek nem kerülnek ki lfsmods-ra :)
nemrosz vidi, egy most elkészült kocsiról :)
esse rosz :)
És még elég sok jó vidije van a srácnak :) -
#15222 f10 körül valamelyik:D -
#15221 Hol tudom beállítani,hogy a boxba mikor be megyek ne javítsa a sérüléseket? -
#15220 Tökjó, mégegy KY_Nat... -
#15219 LFS - Rockingham -
darkhmz #15218 Valószinűleg valamelyik háttérben futó folyamat fogja meg a gépedet ilyenkor. De ez csak egy tipp, nekem is volt hasonló probléma amikor a vírusirtó futott a háttérben. Az is rengeteget segít, ha az LFS-t magasabb prioritással futtatod, így nálam megszűnt mindenféle akadozás.
Csinálsz egy .bat-ot amiben ez van:
start /high lfs.exe
Ezt bemásolod oda ahol az lfs.exe-d van és ezt indítod. Remélem segít. :) -
vftsforever #15217 Sziasztok! Mitől szokta azt csinálni, hogy játék közben beragad a kép és a hang, eltelik 10mp kb., és minden mintha semmi sme történ volna, megy tovább. Régen tökéletesen futott a játék, mostanában kezdte el egy pár hónapja. -
kisvarangy #15216 Izgalmas befutó lehet ebből a végén :)
Tippek? DNF orhosszal (1 év) veri 2018-ban. -
#15215 Még Júniusig bármi lehet :D Még a Diablo3 is beeshet előtte XD -
#15214 Meglepő módon most az megint késik XDDDDD -
#15213 nah hamarabb lesz duke nukem mint scirocco? :D -
#15212 Márminthogy az alapjáraton kívül ad egy kis pluszot? Nos, akkor ez mindegy...:D
Viszont amikor a kormányt mereven, egy szögben tartom, és a kezem semmit nem mozog, a képernyőn akkor is picit mozog a kormány, mintha valami beépített segítség lenne. Ez tutira nem a kormány hibája, mivel sehol máshol nem csinálja ezt. És így egypár fokot simán forog a kormány a képernyőn, az meg sok. -
#15211 Minden autóban van alapjárati gáz, így kell araszolni a dugóban is és magától tartja azt a 5-6 km/h sebességet. -
#15210 Amikor lassan kezdem el felengedni a kuplungot, akkor miért ad magától gázt? Nem tudom melyik verzió ez, de biztosan nem a legújabb...:D -
#15209 akinek androidos telója van, telepítse az lfs dashboard-ot :)
-
kisvarangy #15208 Találtam egy egész jót, ha érdekel valakit :) Itt -
#15207 nem arról van szó, ha nem tévedek, hanem ilyesmikről : http://en.lfsmanual.net/wiki/Basic_Setup_Guide -
tutika14 #15206 Nézd meg a beállításoknál vane magyar nyelv! Az én LFS-em be alapból volt magyar nyelv. -
kisvarangy #15205 Ez már nekem is eszembe juott, csak néha érthetetlen szövegeket dob ki, főleg, ha szakzsargonról van szó.
Szóval egyetlen normális magyar cikk sincs róla? -
#15204 Hello, próbálj egy angol nyelvet tudó fordítót használni segítségül :)