16062
-
Red Bull #7244 kiálltam érted és ezt kapom?
-
#7243 B.A.N.!
-
#7242 lfsforum.net
én asszem itt találtam 1 zsákkal
-
Tomy000 #7241 honnan tudok skineket beszerezni??
-
GPx8 #7240 LOL! -
Red Bull #7239 szeretném kipróbálni a többi kocsit, meg pályát is mielőtt megveszem. Valaki dobna nekem crack linket pm-be? -
#7238 lehet hogy 1 needforspeed online partit nem élne túl D -
#7237 nekem kéne tutti joféle -
#7236 Szerintem ez kibaszott égő :DDD -
Red Bull #7235 Borulást megnézném :D -
#7234 -
#7233 majd alkotok valamit csak a te kedvedért, kiscsillag... -
Red Bull #7232 valamit mutass ha már ennyire bénázol :) -
#7231 Most szánalmaskodjak és videózzam le ahogy tekerem a kormányt? :D -
Red Bull #7230 mutasd meg mit tudsz. -
#7229 -
#7228 De minden nagyon szép és jó, nagy gyerek... -
Red Bull #7227 Mi van kisgyerek, nem tetszik valami? -
#7226 Így van. Nem is érdemes játszanod vele, ajánlanám a GRID-et, abban nagyon szépen törnek az autók -
Red Bull #7225 kicsit szar a törés- -
Me Ga #7224 Ha nem veszem el a gázt váltás közben, akkor fél kör alatt leég a váltó. -
#7223 A Formula kocsiknál nem is kell elvenni a gázt, abban olyan a váltó... -
Red Bull #7222 Én beraktam a kuplungot az egyik gombra a kormányon, és formula kocsiknál használom is. viszont még gyorsabb a váltás ha nem nyomsz gázt váltás közbe. legalább is gyorsulásnál jobb. -
Me Ga #7221 Sziasztok!
Volna egy kérdésem a váltó/kuplung beállítással kapcsolatban.
Manuálisan váltok a kormányon lévő fülekkel, de automata kuplungot használok, mivel olyan pedálom nincs.
Ez rendben is működik pl. az XFG vagy XRG esetében. De egy formula kocsiban pillanatok alatt leég a kuplung.
Igaz, hogy az előbb említett autóknál a váltáskor nem szállok le a gázról... ha viszont itt ezt megteszem, akkor az óriási időveszteség.
Létezik ennek megoldására, elősegítésére valamilyen gomb, vagy beállítás, vagy egyszerűen tanuljak meg gyorsabban váltani?
Köszi előre is a választ. -
#7220 liveforspeed.net-en tudod megvásárolni kártyával és olyan 7000 körül van -
Red Bull #7219 ez a license vásárlás hogy megy? olyan 7000Ft körül van ha jól számolom. -
#7218 Hát ilyen bénaságot nemis :))) -
#7217 Letöltöd a demót és használod az eredeti kulcsodat. Nem kell biztonsági másolat... -
Red Bull #7216 én em akartam warezolni, csak az érdekel hogy beszerezhető-e "biztonsági másolat" :) de nem kaptam választ. -
#7215 Annyira szeretem amikor beírnak warez témában és utána még ők vannak felháborodva, mikor ott villog a NO WAREZ felirat. Én nem mondom hogy nekem megvan a játék. De most nem kezdek el itt kéregetni cracket meg ilyenek mert felfogom hogy itt úgyse adnak meg nem véletlenül van ott a felirat. Ha valami kell akk majd google-zok. Szerintem crack amúgy is fölösleges mert nekem x-hez volt utoljára és egyszer nem játszottam singlebe akkor meg minek. -
dashed_ #7214 Koszonjuk ,hogy itt voltal. Szia -
Red Bull #7213 tudom te megvetted eredetiben... gondolom a windowsod meg a programjaidait is... -
Me Ga #7212 Lol -
#7211 Tetszik a logikád :D -
#7210 Ugy sem talalod meg, ha meg igen, akkor ugy is a Spam-es, virusos, merevlemez formatalos stb. verzioba fogsz belefutni:) -
Red Bull #7209 hm. tiltott a warez, ezekszerint le lehet tölteni a teljes verziót?:) a demo fasza, tetszik, drifteltem egy jót :) -
#7208 Google a baratod!
http://www.act-labs.com/race_zonelegacy.htm -
#7207 Nem is akarok;) -
Red Bull #7206 ilyen vátlót honnan lehet szerezni?:o -
Red Bull #7205 fogadjunk ilyet nem tudtok.