Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali, nem tud valaki plugint g15 höz, amiben nem kell másolgatni meg átirogatni? Mert nekem nem müxik amit most töltöttem le a liveforg15:S
"Máté94: Itt kiélheted magad. Nem törik, de majd a következõ verzióban fog."
És itt a topikja
És itt a topikja
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nemrég mepróbálkoztam LFS-ben a kétkerekezéssel, szereztem setupot (noha még X-es picit mûködik) és olyan 2-5 másodpercig már megbírom tartani de összevissza megy. Van-e itt valaki aki ért LFS-ben a kétkerekezéssel és szívesen megosztana velem pár tippet vagy esetleg megtanítana? (félreértés elkerülése végett: a kocsi jobb vagy bal kerekein való kétkerekezésrõl van szó, nem a lowrider rajtolásról)
Máté94: Itt kiélheted magad. Nem törik, de majd a következõ verzióban fog.
Máté94: Itt kiélheted magad. Nem törik, de majd a következõ verzióban fog.
Imádom a törésteszteket.Csak azért írtam,hogy jó lenne egy kis törés a horpadás helyett lehetne valami Burnout Paradiseos törés😄
Azt hiszem, hogy ez a játék nem neked készül...<#ravasz1>#ravasz1>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Értelmes kérdésre értelmes válasz <#falbav>#falbav> <#taps>#taps>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
örülök, hogy tetszik...saját szerzemény az egész....remélem látszik, hogy szívbõl lett csinálva <#puszi>#puszi>
MEg sose latttam,vagy vmi remlik,de azt is csak demoban regen! Mostansag semmi! 😞
Esetleg magyar nem drift server szokott e menni vagy van e ennek vmi hivatalos oldala?
Esetleg magyar nem drift server szokott e menni vagy van e ennek vmi hivatalos oldala?
én még sose hallottam!
mi az? valamilyen lövöldözõs? <#falbav>#falbav>
mi az? valamilyen lövöldözõs? <#falbav>#falbav>
http://www.lfs.net/?page=downloads
Logitech G25 tulajos!!
hát ha kikopott a potméter, akkor azt nem. fillérekért lehet venni másikat, csak figyelni kell a tulajdonságait, aztán be kell barkácsolni vhogy a helyére... nem tartom jó ötletnek megbontani a pedálokat emiatt...
Picit pontatlanul írtam, nekem is ugrál, laggol, táncol egyre inkább...
Lehet ezt vhogy orvosolni vagy pedig be kell újítanom?
Lehet ezt vhogy orvosolni vagy pedig be kell újítanom?
nekem anno volt genius speedwheel2-m annak tényleg elkopott a poti, de ilyet nem csinált, hogy abszolute nem reagált a kormány mozdítására, hanem elkezdett egyre jobban, fokozatosan össze-vissza ugrálni, de soha nem halt meg, tehát mindig reagált mindenre.
ettõl függetlenül lehet, tényleg az a baja a tiednek, csak azért írtam le, mert én ezt tapasztaltam.
ettõl függetlenül lehet, tényleg az a baja a tiednek, csak azért írtam le, mert én ezt tapasztaltam.
Sziasztok!
Bocsi h. ide írom, de a kormányokkal foglalkozó topikok eléggé kihaltak..
Elég régóta van egy wingman FF-em, azonban egy ideje elkezdett szarakodni a kormány. Szerintem elkopott benne a poti, viszont a pedálok még mindig jól mûködnek. Az lenne a kérdésem, h. lehet-e külön ilyen potit venni, vagy ki lehet-e cserélni esetleg a fék potijával? Elég idegesítõ lfs-ben mikor hiába tekerem a kormányt az autó megy egyenesen elõre...
Bocsi h. ide írom, de a kormányokkal foglalkozó topikok eléggé kihaltak..
Elég régóta van egy wingman FF-em, azonban egy ideje elkezdett szarakodni a kormány. Szerintem elkopott benne a poti, viszont a pedálok még mindig jól mûködnek. Az lenne a kérdésem, h. lehet-e külön ilyen potit venni, vagy ki lehet-e cserélni esetleg a fék potijával? Elég idegesítõ lfs-ben mikor hiába tekerem a kormányt az autó megy egyenesen elõre...
természetes, nyugalmi állapotot 0-nak tekintik, de nem ez volt a kérdés 😊
ez kemény...és azt hogy reagálja le ha tetõre vágom párszor ? 😉
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
hát igazából most is 1 g hat rád,csak a játékok úgy mérik,hogy az alap az 0,tehát 1 g olyan mintha a fejed kétszer olyan nehéz lenne
Mivel a nyakaddal ellendolgozol a g-erõnek, szerintem ez a nyakizmodtól függ. Szóval egyéne(lehet ezt így mondani?😛) válogatja.😊
*Posse*T.W.D*