16062
-
#7284 Tanuld meg úgy inkább.És ha már csúszol,akkor csak akkor kell viszaváltani,ha elfogy a kocsiból az erő,velem néha előfordult. -
Windbreak #7283 Szeretnék driftelgetni de még nem nagyon megy :( nem tudom hogy kezdőnek mennyire jó ha a kormány 720 fokra van állítva, de én így használom. próbáljam meg alacsonyabbra állítva, vagy jobb ha már így tanulom meg? ha a kanyarban driftelek már, akkor nem szabad már lejjebb váltani igaz? én mindíg keresztbe állok :D -
Windbreak #7282 megvan :) -
Windbreak #7281 nvidia.com-on beírtam a keresőbe hogy dds plugin, de csak 3ds maxhoz dobott ki találatot. -
#7280 Ha tudsz ASCII kodot olvasni, mint a Matrix-ben, akkor a Notepad-et ajanlom;)
Ha nem, akkor valami kepszerkeszto programmal: PaintShopPro, PhotoShop, GIMP, Paint, CorelPaint, stb. Ha DDS kiterjesztesu, akkor ahoz az nVidia oldalan talalsz plugint, utility-t. -
Windbreak #7279 Skineket milyen programmatl tudok szerkeszteni? -
Windbreak #7278 Szerintem nincs. -
#7277 Demoban drag pálya benne van?Nem emlékszek már:D -
Windbreak #7276 Kösz, kipróbálom. :) -
#7275 Én úgy emlékszem,a hard track setuppal,vagy melyikkel könnyebb kezdeni,ha hátul picit erősebb rugót rakunk bele,és lejjeb engedjük a kocsit(hogy kb 1 magas legyen,mint a puhább rugóval volt) -
Windbreak #7274 Már találtam setupokat, ezeket is megnézem, kösz :) -
darkhmz #7273 Nézz szét itt: Drift Setups Thread -
#7272 Bármelyik setuppal lehet driftelni, javaslom a Race_S-t alakítsd át, tegyél rá hátra vagy akár előre is road normal gumikat és gyakorolj... -
Windbreak #7271 XR GT Turbóhoz kellene, LFS S2 Y verzióm van. -
Windbreak #7270 Tudnátok nekem küldeni drift setupokat? -
#7269 -
#7268 http://filer.liveforspeed.se/dump/files/skins/lfs_ai_skin-pack_s2y.zip -
#7267 itt található rengeteg Skin -
#7266 Saját járgány :P
-
Red Bull #7265 ehhez nincsenek modok? -
#7264 -
#7263 Saját járgány :P
-
Red Bull #7262 ez melyik pálya? -
Red Bull #7261 Sikerült megcsinálnom, hogy teljes legyen, reggel ki is próbálom a kocsikat :) amint lesz pénzem megveszem :) -
#7260 -
Calogeero #7259 -
#7258 Szinte semmi, mindketto massalhangzo. -
Red Bull #7257 y, z között mi a különbség? -
#7256 -
#7255 aki lusta lenne letölteni egyenként
itt van pár jó minőségű skin egybe csak nektek :D
főként F1-es skin
/Live_For_Spped_S2_Skins_Pack_by_MaSzKa -
#7254 -
#7253 sztem virust nyomtál le :P -
Red Bull #7252 szerintem is megéri, báttyám megvette volna, de most vett telefont, lenullázta magát, nekem emg csak 2hét múlva lesz meló. -
Red Bull #7251 és a régi verziókhoz van crack? már letöltöttem egy crackelt verziót, vagyis generálni kellett volna 1 nevet és jelszót, de valami windows id error-t írt, gondolom nem tetszik neki a vista. -
#7250 kb 2 hónap mire lesz krákk a Z verzőhoz ?D
addig inkább vedd meg ha van pénzed
sztem megéri a 7eFt-ot -
#7249 Játsz azzal amíg nem lesz crack a mostani verzióhoz. -
Red Bull #7248 és mit csináljak a régi verzióval? -
#7247 Én csak figyelmeztetek.Van régi verzió is.Az nem jutott eszedbe? -
#7246 :FDDDDDD -
Red Bull #7245 és tényleg meg fogom venni, csak ki akartam próbálni a forma-1 BMW-t